Inhoud blog
  • Varkens en Kippen
  • Trump
  • Het is bijna zover
  • Het is genoeg geweest!
  • Kerk en Staat
    Zoeken in blog

    Actualiteit
    Vrij en Ongebonden
    15-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW SOCIAAL CONTRACT

    MINISTER DEMOTTE IN DE KIJKER.

    Niettegenstaande de kommertijd, valt er toch nog wat politiek nieuws te rapen. Inderdaad, de minister van Sociale Zaken Rudy Demotte heeft het plan "nieuw sociaal contract" gelanceerd. Dit plan stelt een andere manier voor om de sociale zekerheid te financieren. Volgens dat plan wil de minister meer lasten leggen op hogere inkomens en op roerende (aandelen, spaargelden) en onroerende (huizen, gronden) inkomsten. Ook ondernemingen die werken met veel kapitaal en weinig arbeidskrachten zouden meer moeten betalen.
    In ruil zouden de lagere inkomens en 50-plussers minder sociale lasten betalen en zouden de sociale uitkeringen gekoppeld worden aan de stijging van de welvaart.
    Dus op zich geen slechte zaak voor de gewone man, of toch...
    Zal men raken aan het spaargeld van de gewone man. Gaat men de roerende voorheffing verhogen van 15 naar 20 procent ? Wat gaat er dan nog overblijven van ons duur verdiende centjes ?
    Dit zijn vragen die ons nauw aan het hart liggen en het is dus uitkijken of het plan van minister Demotte een goede zaak is voor de gewone man !

    15-07-2005 om 10:15 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    05-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONWEERSWOLKEN BOVEN BELGIE
    VERKIEZINGEN IN ZICHT


    Het lijkt erop dat we in najaar met nieuwe verkiezingen geconfronteerd gaan worden. Dat de toestand voor premier Verhofstadt onhoudbaar wordt krijgt vastere vorm
    De SP.A heeft nu al beslist van haar ideologisch congres van december te verschuiven naar maart 2006. Dit om zich volledig te kunnen toespitsen op eventuele nieuwe verkiezingen.
    Het dossier DHL en de mislukte onderhandelingen over B-H-V wegen zwaar door op de paarse regering. Daarenboven wordt na de zomer het eindeloopbaandebat gevoerd Als dit mislukt, komen er zeker nieuwe verkiezingen.
    Ook de beloofde 200.000 nieuwe banen staan op de helling, als men weet dat er nooit zoveel falingen werden geconstateerd als heden ten dage.

    05-07-2005 om 19:01 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOKTERSTARIEVEN

    GENEESKUNDIGE ZORGEN ALS MAAR DUURDER


    Door indexering gaan de dokterstarieven vanaf nu weer wat stijgen. Dit lijkt mij normaal, maar het is niet normaal dat er dokters zijn die een willekeurig bedrag aanrekenen. Zo bezocht ik onlangs een specialist-geneesheer en hij vroeg het dubbele honoraria van het wettelijk tarief. Bij navraag bleek dat de arts een supplement aanrekende om zijn apparaten te kunnen afschrijven. Hiertegen reageren is onbegonnen werk, want men gaat vrijwillig bij die dokter en men is al tevreden als men geholpen is.
    Ook het ziekenfonds reageert niet. Ze zegden mij gewoon dat ik niet mocht betaald hebben. Moest ik zo handelen dan zou ik geen tweede keer bij die dokter op consultatie moeten gaan, denk ik.

    02-07-2005 om 22:40 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
    29-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TELEFOONTARIEVEN

    WIE IS ER DE GOEDKOOPSTE ?

    Via Test-Aankoop wordt het bericht de wereld ingestuurd dat TELENET het goedkoopste telefoontarief aanrekent. Maar bij nader inzicht is dat niet altijd waar.
    Wie bijvoorbeeld belt na 17 uur en tijdens de weekends is Belgacom met het abonnement "Happy Time" de goedkoopste telecomaanbieder.
    Inderdaad, buiten het te betalen maandelijks abonnement, kan je dus gratis bellen tijdens de daluren en dit vanaf 17 uur !
     Wie doet beter ?

    29-06-2005 om 16:54 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    28-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELASTINGEN
    BEREKENEN VAN BELASTINGEN

    Gisteren werd met veel tamtam aangekondigd dat de website "Tax-on web" terug in werking werd gesteld. Deze website voor de berekening van de belastingen is reeds maanden buiten dienst. Helaas moet ik vasttsellen dat de bereking van de belastingen nog altijd niet mogelijk is.
    Het is tijd dat men orde op zaken stelt bij het ministerie van Financiën.

    28-06-2005 om 09:22 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    27-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VALT DE VLD UIT DE BOOT ?
    EINDE VERHOFSTADT- TIJDPERK NABIJ !

    Volgens de jongste peilingen, in opdracht van o.a. Het Laatste Nieuws, blijkt de achteruitgang van de VLD niet te stoppen. Het is tijd dat de partij van premier Verhofstadt het geweer van schouder verandert , wil ze niet van de kaart geveegd worden. Het binnenhalen van politiekers van allerlei pluimage heeft haar geen goed gedaan. Komt er ooit een spiltsing tussen een rechter-en een linkervleugel in de partij? Het lijkt er op!
    Conclussie: de VLD kan haar vel maar redden door uit de regering te stappen en Verhofstadt te verbannen naar Toscanië !

    27-06-2005 om 08:38 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    24-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KONINGSHUIS

    ZWARE ONWEERSWOLKEN BOVEN HET PALEIS IN LAKEN

    Na de geruchten over de huwelijksproblemen van prins Laurent met prinses Claire, is onze vorst nu de schietschijf van de openbare opinie.
    Zijn onwettig kind Delphine neemt het niet, dat ze niet aanwezig mocht zijn op het galadiner, tergelegenheid van 150 jaar België.
    Wie Delphine geweigert heeft op het diner is officieel niet geweten, maar het laat toch een raar gevoel achter bij ons allen.
    Of Delphine de dochter is van onze koning is officieel niet gekend. Enkel een DNA-onderzoek kan hier uitsluitsel brengen.
    Dus is het van groot belang dat er klaarheid komt in deze zaak, dit in het voordeel van onze koning en ook tenvoordele van onze monarchie.
    Mocht officieel blijken dat Delphine Boel de biologische dochter is van koning Albert, dan moet onze vorst zijn besluit trekken. Want het gaat niet op dat het staatshoofd ons komt vertellen dat we verdraagzaam moeten  zijn, terwijl hijzelf niet het goede voorbeeld geeft !

    24-06-2005 om 20:42 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    23-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FISCALE CADEAU'S
    IEDEREEN GELIJK VOOR DE WET


    Het is een feit dat vele Belgen een eigendom bezitten in het buitenland en dit niet bekend maken bij de fiscus.
    Op aandringen van Dirk Van der Maelen, s.p.a. en fractieleider in de Kamer gaat minister Didier Reynders eindelijk optreden. Zo is men te weten gekomen dat de Belgen 49.000 eigendommen bezitten in Frankrijk en hiervan zijn er slechts 12.400 gekend bij de Belgische fiscus. Dus zijn er 36.600 eigendommen die in België niet belast worden !
    Men hoopt nu dat de minister van Financiën eindelijk in aktie gaat schieten tegen diegenen die belasting ontduiken. Trouwens iedereen is gelijk voor de wet - ook de groot-grondbezitters en kapitaalkrachtigen !

    Maar niet alleen in België bezitten de Belgen eigendommen. Het is nu de trend dat men  vooral een appartement koopt in Turkije. Een appartement met zwemkom en aan zee gelegen heeft men daar al voor een paar miljoen oude Belgische franken.
    Eer dat de Belgische fiscus inzicht zal krijgen over de eigendommen van Belgen in Turkije zal nog een tijdje duren, want daar loopt niet alles volgens het boekje.
    Nog iets : moesten alle Belgen eerlijk hun belastingen betalen, dan zou er geen begrotingstekort zijn !

    23-06-2005 om 09:02 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    22-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOED OM WETEN
    VRIJEN


    Na een korte rustpauze, ben ik er terug om u regelmatig mijn visie te geven over actuele onderwerpen. We zullen het ditmaal luchtig aanpakken en het het seksleven van de vrouw onder de loepe nemen.
    Volgens Gert Holsteger van de Nederlandse universiteit van Groningen, vallen de hersenen van vrouwen stil tijdens het orgasme.
    Hiervoor namen de wetenschappers hersenscans van dertien vrijende koppels. Aan deze vrouwen werd gevraagd om één keer echt klaar te komen en één keer te doen "alsof".
    Uit het onderzoek bleek dat een deel van hun hersenen tijdelijk uitgeschakeld wordt bij een orgasme.
    Als een vrouw klaarkomt vermindert de hersenactiviteit, zodat emoties zoals angst en stress wegvallen.
    Hierdoor komt de vrouw in een soort "trance", waardoor ze geen controle meer heeft over haar lichaamsbewegingen en gevoelens.
    Besluit : vrouwen kunnen maar genieten van seks als ze alle zorgen opzij zetten. Het verstand moet op nul staan.

    22-06-2005 om 09:05 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    21-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORUITGANG NIET TE STOPPEN
    OPBOD TV-AANBIEDERS

    Aan de vooruitgang van de techniek lijkt geen einde te komen. Allerlei nieuwe snufjes overspoelen de markt. De concurrentie op gebied van telefonie en tv is bikkelhard.
    Nadat Telenet het gratis bellen tijdens de daluren lanceerde, is het nu de beurt aan Belgacom om een gelijkaardig voorstel op de markt te brengen.
    De klant kan er maar goed bij varen!

    Ook op TV-gebied roert er wat. Nu krijgen we binnenkort de digitale televisie in onze huiskamer. Ook zijn er hier de twee spelers : Telenet en Belgacom. Om digatale televisie te kunnen ontvangen, zal het analoge aanbod verminderen. Acht zenders zullen we niet meer kunnen ontvangen, zijnde Arte, BBC, CNN, CNBC, TCM, Tell Sell en France 3.
    Om voornoemde zenders toch te kunnen ontvangen, zal men over een decoder moeten beschikken. Decoder die men zal moeten aankopen of eventueel huren.

    Een andere en goedkopere manier om televisie te kijken, is via de schotelantenne. Hier valt geen abonnementsgeld te betalen en de vroeger taks op schotelantenens is een paar jaar afgeschaft. Dus waarom niet een schotelantenne plaatsen ? Eens de antenne aangekocht, is er niets meer te betalen.
    Spijtig genoeg kunnen we onze eigen zenders niet ontvangen op deze manier, en dit is te danken aan het monopolie van de kabelmaatschappijen.
    Hopelijk komt er hierin verandering in de toekomst.

    21-06-2005 om 08:45 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    30-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROKEN VERBODEN

    ALLEEN DE SCHOUW MAG NOG ROKEN

    Vanaf 1 januari 2007 zal het verboden zijn van nog te roken op restaurant. In feite geldt de maatregel alleen in een gesloten ruimte. Wie dus zijn maaltijd gebruikt op een terras, in openlucht kan nog.
    Dus rokers zijn gewaarschuwd: geen restaurantbezoek meer. Enkel bij barbecue in openlucht mag je nog een sigaretje opsteken.
    Druggebruik in beperkte mate kan nog op restaurant...
    In welk apenland leven we ???

    30-05-2005 om 21:37 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    29-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELASTINGBRIEF

    EENVOUDIGER IS ANDERS

    Verleden week mijn belastingbrief gekregen . Deze moet tegen eind juni op het belastingkantoor toekomen. Maar tot nu toe heb ik de gegevns nog niet ontvangen van de Pensioendienst. Nochtans is deze dienst een overheidsbedrijf en zou ze als voorbeeld moeten dienen.
    Sinds we een Staatssecretaris hebben voor vereenvoudiging van de officiële documenten, is het er niet op verbeterd. Het wordt van jaar tot jaar moeilijker om zelf de belastingbrief in te vullen!
    Waarom moeten we die nog zelf invullen? Laat het werk doen door de computers en leg het resultaat voor ter goedkeuring aan de belastingplichtige!.
    Meer moet dat niet zijn!

    29-05-2005 om 15:40 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAANDELVLUCHT

    RATTEN VERLATEN ZINKEND SCHIP


    Afgelopen week was er nogal beroering op politiek vlak. Eerst kregen we de melding dat super god Steve Stevaert de politiek verlaat en zich op een ondemocratische manier laat benoemen tot gouverneur van Limburg. Met als gevolg dat begrotingsminister Vande Lanotte de federale regeling vaarwel zegt om voorzitter van de SP.A te worden. En volgens de pers is het ambt van gouverneur slecht betaald, want hij krijgt "slechts" 3.750 euro netto per maand en daarbovenop een auto met chauffeur.Dat een gouverneur een goed loon mag verdienen staat buiten kijf, maar dat men ons wil wijsmaken dat ze slecht betaald zijn, is van het goede teveel.

    Waarom verlaat Steve Stevaert de politiek, is de algemene vraag dat op ieders lippen ligt. Gaan de socialisten de volgende verkiezingen een nederlaag tegemoet? En is het daarom dat de vriend van Fidel Castro het zinkend schip verlaat?
    En de begrotingsminister Vande Lanotte dan? Het is nu al geweten dat dat er een tekort is van 1 miljard en dat zal tegen het einde van het jaar oplopen tot 1,5 miljard. Volgens berekeningen van het Planbureau wordt het tekort voor volgend jaar geschat op 4,5 miljard euro. Van een ramp gesproken!
    Volgens Pieter De Crem(CD&V) verlaten de ratten het zinkend schip en na hun vaandelvlucht is het alleen nog wachten op verkiezingen in najaar.

    29-05-2005 om 09:28 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    23-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET ENE KIEKEN IS HET ANDERE NIET
    AFVALKIPPEN


    De inwoners uit Diest kregen onlangs gratis kippen aangeboden. Dit met als doel de afvalberg te verminderen. Deze kippen worden geacht groenten-en tuinafval te eten. Het is inderdaad zo dat een kip in princiepe "alles" opeet, zoals oud brood, aardappelen, sla en ga zomaar verder.
    Maar de aangeboden kippen zijn niet meer ei-productief en worden daarom door de kippenkwekers van de hand gedaan. Ook kregen die kippen speciaal voedsel om meer eieren te produceren en ze leefden daarenboven in gesloten en ongezonde omgeving.
    Eens deze kippen in de vrije natuur terecht gekomen, moeten ze zich dus aanpassen. Maar niet alle kippen kunnen dit luxe-leven  aan en sommigen bezwijken of  houden op met eieren te leggen. Dit tot ontgoocheling van de houders van deze afvalkippen.
    Al bij al een dikke proficiat aan het stadsbestuur van Diest en veel moed aan de houders van die "afvalkippen"!

    23-05-2005 om 18:17 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINKS OF RECHTS

    KAREL EN JEAN-MARIE STELEN DE SHOW

    Het VLD - Congres van dit weekend verloopt in een niet al te beste sfeer. Karel De Gucht heeft nog maar eens zijn mening verkondigd over de politieke toestand  in zijn partij. Het is Dedecker die nu als schietschijf dient. U lang dat gekibbel nog zal aanhouden is niet geweten. Hoe meer ruzie in het VLD-huishouden, hoe meer de partij in discrediet komt. Dat  tegen de volgende parlementsverkiezingen het buskruid tot ontploffing lijkt te komen is reeel.
    Is de splitsing van de VLD nakend ?

    21-05-2005 om 22:01 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPLITSING OP KOMST ?
    VUURHAARD BIJ DE VLD

    Niettegenstaande B-H-V niet gesplitst wordt, krijgen we misschien een splitsing van partijen. Het uiteenvallen van de Volksunie heeft met zich gebracht dat de oud-nationalisten zich verspreid hebben over de andere partijen. Zo hebben we bij de SP.A de clan Anciaux-Lambert, bij de CD&V de aanhangers van Bourgeois en bij de VLD hebben zich de overige gevoegd, zoals Valkeniers, Coveliers, Borginion en de huidige voorzitter Bart Somers.
    Voorlopig is de VLD hier het grootste slachtoffer van, want de rechtse krachten beginnen zich te roeren. Coveliers verliet reeds de stal en de aanhangers voor de splitsing B-H-V komen in opstand.
    Komt er een splitsing van de VLD in een rechtse en een linkse vleugel ?
    De volgende verkiezing ziet er niet goed uit voor opperman Verhofstadt !
    .

    17-05-2005 om 09:16 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    16-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DELPHINE
    DELPHINE BESTOOKT "VADER ALBERT II"

    Her koningshuis heeft het momenteel hard te verduren. Eerst waren er de politieke uitspraken van prins Filip, daarna trok vader Albert II de politieke kar van premier Verhofstadt en nu komt de buitenechtelijke dochter van onze koning met straffe uitspraken ten aanzien van haar vader. Ze heeft op de Franse TV-zender verklaart dat het huwelijk van koning Albert II en Paola eind de jaren 60 op springen stond. En het is op aandringen van toenmalig koning Boudewijn dat het huwelijk stand heeft gehouden.
    Ja, ja het kan verkeren. Maar het komt zeker de monarchie niet ten goede!

    16-05-2005 om 21:04 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    13-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GESLOTEN
    LETERME IN NAUWE SCHOENEN

    Yves Leterme houdt de deur van het Vlaams Parlement gesloten tot volgende week woensdag. De gemakkelijkste manier om zijn verantwoordelijkheid niet te moeten opnemen.
    En hij die ooit eens verklaarde dat het dossier B/H/V op te lossen was in enkele minuten.
    Wat gaat hij nu doen ?
    De boeken neerleggen en nieuwe verkiezingen uitlokken ?
    Natuurlijk zal hij verder doen, want...om de poen is het te doen !

    13-05-2005 om 21:35 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIETS AAN DE HAND

    EIGEN BELANG EERST


    De vaudeville rond het dossier HBV is voorlopig van de baan. Verhofstadt heeft de hete aardappel doorgeschoven naar Yves Leterme.Dank zij de parasietenpartij Spirit kreeg de premier vrij spel om nog twee jaar verder te reageren. De zaak BHV werd niet in de koelkast opgeborgen, maar in de diepvriezer.
    Volgens de laatste opiniepeiling zou de VLD terug een rammeling krijgen.
    Krijgen we in 2007 in plaats van de splitsing BHV misschien een splitsing in de VLD tussen een rechtse en een linkse vleugel ?
    Gaan  de ex-VU'ers ondergebracht bij de SP.A , VLD en CD&V  plat op hun buik liggen, om hun ministerpost te redden ?
    Dat Verhofstadt kost wat kost zich vastklampt aan het eerste-ministerschap is maar logisch, want het is zijn laatste kans!

    13-05-2005 om 18:54 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    10-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJHEID ZOEK
    BETUTTELING HOUDT NIET OP !


    Minister Rudy Demotte, minister van Volksgezondheid wil een algemeen rookverbod invoeren in de horecasector. Momenteel moet er volgens de wet reeds een rookvrije ruimte voorzien worden in de café's.
    Omdat de wet op rookvrije ruimtes niet opgevolgd wordt, gaat men nu de wet verstrengen.
    Volgens een studie van Ernst & Young zou een volledig rookverbod in de horeca gelijk staan met een sluiting van 2630 cafe's en een verlies van 4594 jobs.
    Het staat nutuurlijk buiten kijf dat roken ongezond is en dat men iedereen moet aanzetten om niet te roken. Maar het totaal verbieden van roken in café's is volgens mij een brug te ver en zal trouwens weinig invloed hebben op het rookverbod.
    Aan de betutteling door de overheid komt geen einde ! Ik denk dat de ministers nuttiger werk kunnen verrichten !

    10-05-2005 om 21:34 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • xydmL1lW (EPwfSeDKkZ)
        op ldd
  • k8FBynFcH (qGHCO3YfL)
        op Onbegrijpelijk
  • tzXBrWkOR (8DSJMZbk)
        op FISCALE CADEAU'S
  • s9lqLo4J (DhiEi2P5d2)
        op Koning Filip
  • Vo2hZz3FWQw (Qw5JNySVQO)
        op DE PLEZANTE DEDECKER
  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!