Brasilia koffie Meng in een mixer een kopje espressokoffie, een eetlepel room, twee eetlepels rum, twee eetlepels bruine suiker en een theelepel vanillesuiker. Serveer dit in een theeglas en voeg er een blokje ijs aan toe
Goden koffie Serveer een espressokoffie in een theeglas en voeg al roerend een borrelglaasje advocaat toe. Vul af met slagroom en een toefje cacao.
Bretonse koffie Meng een volle eetlepel bruine suiker met een borrelglaasje Calvados. Goed roeren en hierover een hete espressokoffie gieten. Vul het kopje af met slagroom en strooi hierop een toefje kaneel.
Napolitaanse koffie Schenk een borrelglaasje Vieux in een theeglas en vul dit aan met een espressokoffie. Vul het glas verder aan met dunne room en breng hierop een toefje kaneel aan.
Tonic koffie Voeg aan een espressokoffie twee eetlepels dunne room, een eetlepel franse Cognac en vier schepjes suiker toe. Meng alle ingrediënten in een mixer.Giet het mengsel in een theeglas en voeg twee ijsblokjes toe.
Reacties op bericht (1)
24-11-2009
pedro
denk dat je al kan raden hoe ik daarop reageer ....juist ja ...geef mij maar een gewoon kopje koffie ...hihi
liefs
24-11-2009 om 22:36
geschreven door steffie
Over mezelf... Ik ben Pierre V alias Pedro Op Sinterklaasdag, anno 1948, ben ik als Mechelaar de wereld op gezet. Nu al geruime tijd woonachtig in "mijn dorp in de Kempen". Hobby's: Fietsen in de vrije natuur Geocaching en koffieleut... Heb net een fietstocht als peregrino naar Santiago de Compostela achter de rug ten voordele van... LCH Belgium vzw (Langerhans Cel Histiocytose)