the time you enjoy wasting is not wasted time www.mylivewellposts.tumblr.com
15-01-2012
het 5e Seizoen, Aalter
modern en trendy restaurant/brasserie. sinds enkele weken geopend in centrum aalter. We hebben voor het vier gangen menu gekozen met een kleine aanpassing op aanraden van de gastvrouw. Als amuse drie kleine gerechtjes. Eerste voorgerecht was makreel gemarineerd, mooi gepresenteerd op toast met appel en curry. Onze tweede gerecht op basis van kreeft, geserveerd met een oosters getinte bouillon en groentjes - SCHITTEREND- Als hoofdgerecht één van de laatste fazanten van het seizoen, correct zonder meer, op lage temperatuur gebakken in koolblad. Als afsluiter een op basis van chocolade en peer nagerecht, licht en zeer lekker. We zijn volledig uit de bocht gegaan en dronken er een rode duitse Spätburgunder bij, kwestie van het vakantiegevoel naar boven te brengen..... kruidig, mooi rond en fluweelzacht. Sehr schön ! Bieden ook elke middag een dagschotel à 19 aan. Menu 4g 49, supplement kreeft 15!! supplement hier, supplement daar.... niet altijd het beste "welkomsgebaar"