Mijn favorieten
  • live well, laugh often, love much
  • LAAT JE EENS LEKKER VERWENNEN
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    brabbes
    blog.seniorennet.be/brabbes
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    lekker eten
    the time you enjoy wasting is not wasted time
    www.mylivewellposts.tumblr.com
    02-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grand Cabaret, Nieuwpoort

    De eerste zonnestralen sinds dagen dus een dagje aan zee. We zijn aangemeerd in het restaurant van vincent florizoone aan de Kaai 12 in Nieuwpoort Stad. Het restaurant is jaren 30-stijl met krantenknipsels van grote Cabaret beroemdheden. Bistro stijl. We namen er de lunch @ 20 €.
    Om te beginnen een soepje van asperges met handgepelde garnalen en truffel. Een mooi diep bord vol grijze garnalen en truffel schaafsels, de chef giet de aspergevelouté erover aan tafel. Als hoofdgerecht een mooie stukje kabeljauw met een fris slaatje van roquette en geplette aardappel.
    We konden het niet nalaten een dessert te bestellen: een heerlijke crème brulée met framboos en een dame blanche. (schitterend!). Heel losse sfeer, vriendelijke bediening. no-nonsens..........
    www.grandcabaret.be

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I Trulli, Brussel
    Lekker italiaans in hartje Brussel, gelegen in de Jourdanstraat, zijstraat van de Louizalaan.
    We werden er met de nodige italiaanse flair ontvangen en verwelkomt door dhr Pace himself.
    Als voorgerecht een carpaccio van sint jakobsnootjes met truffel (zeer royaal) en als hoofdschotel de suggestie van de dag: zeebaars in een korst van grof zeezout met langoustines en kort gegaarde spinazie. Sappig, smaakvol en vergezeld van een superfijne olijfolie met basilicum en tomatenblokjes. We konden niet weerstaan aan de panna cotta met amarenakersen als afsluiter.
    Na een heerlijke ristretto verlieten we het restaurant met een gevoel van
     "hier komen we zeker terug"  Ciao  a la proxima !
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Gebaar, Antwerpen
    Op bezoek bij "de chef van het jaar" volgens Gault-Millau gids.
    Gelegen in de Leopoldstraat, Kruidtuin. Hartelijk ontvangen. Het aperitief hadden we reeds genomen in de Stadsfeestzaal dus namen we direct de wijnkaart ter hand. We kozen er een
    witte Crozes-Hermitage.... schitterend, bijna de lente in ons glas wanneer je de aroma's van pioenen waarnaam. Niets was minder waar want het was een ijskoude dag in maart. De kaart bestaat uit 5 hoogdgerechten en evenveel desserts. We kozen voor de suggestie van de chef: kabeljauw met de eerste asperges. Een bord vol smaken ! zeer mooi gepresenteerd. Als nagerecht Pomme-Pomme: een nieuwe versie van tarte tatin, prachtig!
    Wees voorbereid op de lange wachttijden, zowel voor het gerecht als dessert is er een periode van 50 minuten verstreken...... maar eenmaal de borden op tafel vergeet je die kleine pauze!
    Beslist een aanrader voor ongedwongen genieten op hoog niveau.











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Couvert Couvert, Heverlee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alleen op stap! ditmaal richting Leuven om een bezoek te brengen aan het vernieuwde Museum M.
    Maar eerst de hongerigen spijzen..... Net aan de afrit autostrade bevindt zich dit modern restaurant. De inrichting is zeer sober en in de zomer is er een uitnodigend terras. Na een hartelijke ontvangst ging ik van start: bij het aperitief: kubusje van comté kaas, drie amuses: soepje van aardpeer, mousse van bloemkool met grijze garnaal en ..... (alzheimer slaat toe...). Ik koos er voor het Menu Couvert Couvert € 37: als voorgerecht: schelpjes met komkommer en mierikswortel: mengeling van oesters, mosselen en tapijtschelpjes met een mousse van mierikswortel en zalfje van komkommer.
    Heel pittig!  Als hoofdgerecht: Skrei op z'n vlaams: mooi stuk vis met jus van peterselie en korstje met peterselie daarbij heel kleine brunoise van aardappel, met een vleugje grof zout van op tafel perfect! Als nagerecht: Dame Blanche: drie mooie quenelles vanilleroomijs met schaaltje vers opgeslagen room en glaasje chocoladesaus! Bij de koffie heerlijke "spekjes" (bij ons noemen we dat nonnebillekes!) geparfumeerd met earl-grey, madeleine en praline met karamel.
    Super charmante dame des huizes ! Het was genieten..... ook van het museum M trouwens !

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Laiterie, Lille
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Restaurant gelegen net buiten Lille, in Lambersart. Moderne eetzaal in een veranda. Gezellige drukte en een ietwat excentrieke 'patron' (doet me denken aan de Lappersfortbos bezetters....)
    Wegens gebrek aan sinaasappelen geen campari orange te verkrijgen dus kozen we meteen onze witte wijn: Condrieu van Cuilleron ! Prachtige wijnkaart met alle grote franse kastelen en wijnmakers.De lunch deze middag was Makreel: met een saus van look, kokkels en zalmeieren.
    Zeer mooie kleine makreel, perfect gegaard en als garnituur het staartje, origineel!, Als hoofdschotel Kabeljauw:  met een puree van prei en alikruikjes met piment d'espelette, geserveerd in een houten lepel, tevens het symbool op het visitekaartje. Als nagerecht een Moelleux van chocolat en truffel met roomijs van amandelen. Als pré-dessert een mousse au chocolat met sorbet van platte kaas en viooltjes. Bij koffie en thee nog enkele mignardises. Beslist een bezoekje waard !!!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auberge Herborist, St. Andries

    Het was alweer enkele jaren geleden dat we hier de voeten onder tafel geschoven hebben. Ondertussen is de zaak overgenomen door de zoon des huizes, Alex Hanbuckers.
    Het menu wordt mondeling voorgesteld en er is keuze tussen 3, 4 of 5 gangen.Apart salon voor aperitief of koffie. Het geheel bestaat uit verschillende zaaltjes met open haard.
    Bij het aperitief een mousse van rode biet, griekse rijst met tonijn en dan een ragout van ansjovis met huisgemaakte kroepoek vergezeld van "bommetjes". Als eerste voorgerecht gemarineerde sint jakobsnootjes met een mousse van tomaat, geserveerd in de schelp op ijs. Verder langoustines met fijne groentjes en rouille, heerlijk fris en zeer delicate aanwezigheid van look. ook nog een bisque van langoustines met een spiesje van aromaten. Als hoofschotel jonge duif met puree van pastinaak en spruitblaadjes gevuld met brunoise van groentjes. De duif was zeer origineel versneden en gedresseerd. Als nagerecht een zandkoekje met witte chocolade en suikerspin met heerlijk vers gedraaid vanilleijs. We dronken er een Saint Chinian 2006. Vriendelijke ontvangst en bediening, Heerlijk !

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A'Qi, Sint Andries Brugge

    Een villa uit de jaren '30 aan de gistelsesteenweg. Enkele maanden terug opgestart door a. hanbuckers. Er wordt enkel een menu geserveerd met al dan niet passende wijnen.
    We kozen voor een viergangenmenu: tartaar van kalf met gebakken ganzenlever en mango; opgerolde tongfilet gevuld met mousse van krab en bieslooksaus; fazant in roomsaus met mousse van kweepeer, gelei van veenbessen en chinese kool met pastinaak. Als afsluiter bisquit met mousse van passievruchten. Bij het aperitief een orkaan van hapjes: soepje van kreeft, mousse van bloemkool met gerookte paling en haringkaviaar; carpaccio van st jakobsnootjes en rund, mousse van ganzenlever met gekonfijte peer. Met de alcoholcontroles in gedachten beperkten we ons tot een fles Château du Glana 2005 Saint Julien, schitterende wijn ! (met z'n vier). 't was lekker.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Refter, Brugge

    Dan toch eens naar de beste bistro van 't land volgens onze culinaire gidsen.
    Modern, eenvoudig decor, reftergevoel maar aangename sfeer. "Ambiance" om zoveel bekende gezichten uit culinair belgenland (lees kelners en koks) samen te zien onder het deskundig oog van een van tafel tot tafel flanerend gastronomisch hoofdredacteur.
    Vlotte vriendelijke ontvangst. Keuze gemaakt uit het Menu € 35: Gemarineerde makreel, Heilbot, Panna Cotta.En daar was het voorgerecht: kort gebakken tonijn met slaatje van paprika's, currymayonnaise en koriander, coulis van paprika. (vergeten doorgeven dat er vandaag geen makreel was, niet verwonderlijk bij zo'n drukte), de heilbot werd geserveerd met aardappelpuree, mousselinesaus, groene boontjes, erwtjes, champignons en gestoofde ui (?). prachtig stukje vis. Als nagerecht een panna cotta met blokjes peer en zeer lekker chocoladeijs!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Coq aux Champs, Soheit-Tinlot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen de topper van onze drie-daagse. Vooraleer we de muur van Huy beklommen hadden we nog enkele vitamines nodig..... totaal vernieuwde zaak, zeer ruim, modern en strak.
    We werden er ontvangen in een apart salon - bar, bij het aperitief: een vissoepje, een puree van aardappel met sorbet van rode ui en petit gris met pindanoten, perle blanche oester.
    Als voorgerecht ravioli van krab met krokante groeten, tweede gerecht een absolute topper: langoustines met gegrild eekhoorntjesbrood en coulis van cresson met olijfolie. Hoofdgerecht was een patrijs: borst omgeven van groene kool, bovenop een frisee slaatje met croutons en een kroketje van de billetjes.; als nagerecht: moelleux van chocolat met melkschuim geparfumeerd met vanille, en vanilleijs, glaasje met krokant van witte chocolade met passievrucht, sorbet van viooltjes.
    Bij de koffie: chocoladelolly, macarons chocolade, gebakje met meringue, mousse van passievrucht met guianduja..... Zeker de omweg waard ! ! al dan niet de reis........  TOPADRES !
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Postay, Wegnez
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Verscholen in een klein dorpje op een boogscheut van Pepinster. Deze charmante hostellerie zal de liefhebber van experimenteel koken zeker waarderen. Een overvloed van smaken,geuren en constructies. We namen er het 4 gangen menu. Vergezeld van ons aperitief; een rosé crémant : tonijn, mossel, tartaar van kalf en bloedworst met kroket van ei. Als eerste: een tartaar van kabeljauw met citroengras, coulis van sepia en uiringen. Als tweede een ragout van petit gris slakjes met gerookte paling en een mousse van fijne kruiden. Hoofdgerecht een wilde eend met tapenade van champignons en blokjes mango. Als apotheose een fantasie van chocolat....Woorden schieten tekort om een zo complexe keuken en smakensymfonie te beschrijven..... Voor de avonturier een echte aanrader ! !
    Comfortabele kamers, Zeer charmante bediening en een ongedwongen sfeer.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Héliport, Luik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Restaurant gelegen aan de oevers van de Maas. en neen we waren niet met een helicopter maar er is wel een landingsplaats voorzien. We kennen Mr Salpetier zijn kookkunsten nog toen hij kookte in Nandrin... We werden er zeer correct en vriendelijk ontvangen door een jonge equipe, zeer stijlvol.
    Bij het aperitief kwamen er radijsjes, gefruite ansjovis en een groentensoepje. We kozen er voor de lunch € 35: Als voorgerecht kwam er een veloute van linzen met ravioli, ganzenlever en truffel. Vervolgens speenvarken met kroketje van varkenspoot, aardappel met ganzenlever, bloedworst met appelmoes en een reepje buikspek. Als aflsuiter, hoe kan het ook anders: een café liègeois, zeer zeer lekker en luchtig. Desondanks we direct na het dessert de rekening gevraagd hadden en we de koffie op een terras in de binnenstad gingen nemen werden we verwent met een tafel vol zoetigheden.
    Klasse !

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Pandreitje, Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een heerlijke zomerdag in Brugge, na een fikse wandeling gingen we lunchen in 't Pandreitje.
    We hadden een tafel op het pas vernieuwde terras met zicht op de keuken. Als verwelkoming een glaasje Cava met enkele sablé-koekjes van verschillende soorten kaas. Als voorgerecht een carpaccio van tonijn met aan tafel geraspte truffel, voor de ander gebakken gamba's met griekse pasta. Als hoofdschotel voor z'n allen parelhoen aan het spit gebakken, vin jaune sausje met morieljes en de laatste witte asperges van het seizoen. Als nagerecht een snoeplust van rode vruchten met een heel lichte, moderne versie van tiramisu. We dronken er een rode menetou salon "les renardières" 94, fris geserveerd. Heerlijk!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Esmeralda, Knokke-Heist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gelegen aan het casino van Knokke. Een vaste waarde sinds jaren. We konden er genieten van
    Gamba's à la plancha, limoen en verse kruiden - om duim en vingers af te likken, fris, pittig gekruid
    We gingen verder met heilbot, jonge prei en jus van groene peper - sneeuwwitte vis, knapperige prei en heel lichte jus- Als nagerecht een carpaccio van ananas met sorbet van citroen.
    We vermelden graag dat het lunchmenu bestaat uit keuze van 3 voorgerechten, 2 hoofdschotels en daarna dessert of koffie, dit alles aan € 30 ! Een zeer mooi modern restaurant met heel charmante bediening! We dronken er een spaanse witte wijn Augustus Chardonnay uit Pénédès. Zalig !
     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danny Horseele, Lissewege
    Een dinsdagavond onverwacht vrij.... dus gingen we op zoek naar een restaurant
    Na wat surfen belandden we bij dit restaurant aan de Herdersbrug, het vroegere Molentje te Zeebrugge. Een mooie gerestaureerde hoeve van buitenaf met ruime parking. Eenmaal binnen werden we heel vriendelijk onthaald en direct naar onze tafel doorverwezen. Heel ruime, mooi gedekte tafels
     in een heel bijzonder kader. Prachtige pastelkleuren verweven met strakke witte muren en levensgrote doeken met japanse gezichten, heel apart ! We kozen het "Diner Light Menu" all-in:
    als voorgerecht sardientjes met guacemole en sorbet van yuzu, als tussengerecht gebakken ganzenlever met confit van tomaat en groene boontjes (enig!) Als hoofdschotel grietbot met asperges en jus van schaaldieren met geplette patatjes.... Nagerecht was een sablé met basilikum en bosaardbeien (dat was lang geleden) sorbet van limoen en pistachenootjes, als tweede deel van het dessert: aardbeien met vanilleroomijs en rabarber. We sloten onze avond af met een kop koffie met versnaperingen. Eigenlijk hadden we de opsomming kunnen achterwege laten want het volstaat om slechts één woord neer te schrijven :  !!!!!SUBLIEM!!!!!!!! SCHITTEREND!!!!!! (of twee)
    We dronken er een halfje rode wijn uit Italie, Alto-Adige: Granato,(51€)     www.dannyhorseele.be

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleur sur l'eau, Dendermonde
    Een wondermooie lentedag onder vrienden, wat kan een mens zich meer wensen !!!!
    Vandaag naar Dendermonde, het restaurant gelegen aan de sint onolfsdijk 12b.
    We namen er het lunchmenu: eerst drie hapjes bij het aperitief en vervolgens als voorgerecht rode barbeel, als hoofdgerecht barbarieeend met asperges en als nagerecht een fantasie rond kokos.
    Als witte wijn een portugees en een rode zuid franse wijn. Prachtige versnaperingen bij de koffie !
    De inrichting zeer mooi van kleuren en een perfect gedekte tafel. Een zeer creatieve keuken en een vlotte vriendelijke bediening.... allen daarheen.
    www.fleursurleau.com 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truffeltje, Dendermonde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De lente is vandaag ver te zoeken, koud, veel wind en de eerste regendruppels vielen rond de middag.
    Van wandelen komt vandaag niet veel in huis dus kozen we voor gezellig tafelen in dit huis van vertrouwen. Aperitief van het huis was een crémant d'Alsace met frambozenlikeur vergezeld van een stukje gebakken zalm en een bavarois van paling in 't groen, zeer lekker. Vervolgen kwamen nog taartjes met prei als amuse. We gaan vandaag voor het viergangen menu :  Carpaccio van sint jacobsvrucht, hazelnoot en truffel, lint van knolselder, lomo iberico en ganzenlever; Rog en kippenvleugel met tandouri kruiden, aardappelrisotto met prei;  Nootjes van lente lam  “ Princier ” 
    lamstongetje in amandelkrokant,cassoulet van bonen, coco de paimpol; Tarte – o – Tatin, bladerdeeg met chocoladekaneel sorbet, passievrucht crème en speculaas ijs.  Uitzonderlijk kozen we dit maal voor het wijnarrangement: Quincy   2007 Domaine du Tremblay, Loire ; Louisvale “ Chavant ”  2007
    Stellenbosch, Zuid-Afrika; Château de Beaumont   2006 Cru Bourgois supérieur, Haut-Médoc.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bartholomeus, Heist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De eerste lentedag van 2009 dus gingen we met vrienden wandelen aan zee.
    Natuurlijk gaan we met z'n vieren ergens lunchen en dit maal hielden we halt op de zeedijk in Heist;
    Mooi eigentijds restaurant met een prachtig zicht op zee en strand.
    Voeg daarbij een perfect gedekte tafel en de keuze om binnen te gaan is rap gemaakt.
    We werden er hartelijk ontvangen door de vrouw des huizes en prompt werd het aperitief geserveerd met bijhorende hapjes. Het huisaperitief is een glaasje Champagne Mailly.
    De lunch à 32 € was vandaag: Ossetong met gekarameliseerd witlof en ijspralines van ganzenlever,
    pieterman met de eerste witte asperges en mousseline van selder; chocoladefantasie met krokante nougatine als dessert. We kozen voor een witte wijn uit Alto Adige (noord Italie) van het huis Alois Lageder: Löwengang Chardonnay 2005. Dit bracht ons terug naar onze reis naar Tirolo (dichtbij Merano) www.hotel-castel.com
    Grote klasse aan een mooie en correcte prijs met een zeer attentvolle, vriendelijke en gestyleerde bediening. Allen daarheen !
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sea Grill, Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag waren we uitgenodigd in een van de mooiste restaurants van Brussel, gelegen in
    het Radisson Sas hotel aan de Wolvengracht.We namen het huisaperitief in het bar-salon:
    Laurent Perrier 1999 vergezeld van een kabeljauwkroketje met tomatendip.
    We werden verwend met een 4 gangen vismenu. Als eerste gerookte paling met belgische kaviaar
    en een kruidengelei, als tweede: gebakken sint jakobsnootjes met eendenlever met gekarameliseerd
    witlof. Als hoofdgerecht gebakken zeetong met een mousse van cantharellen en tenslotte als dessert
    een ravioli van crème brulée met gebakken appel. We dronken bij de voorgerechten een
    Gruner Veltliner 2001 uit de Wachau (voor onze normen iets voorbij zijn hoogtepunt,weinig frisheid) en met de tong een witte châteauneuf du pape: Château Mont-Redon 2007 (schitterend!!!!)
    Vervolgens een lekker kop Columbiaanse Mokka en een overvloed aan mignardises.
    Een onvergetelijk moment !  
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant D'Hulhaege, Deinze
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op deze mooie herfstdag reden we richting Deinze waar d'hulhaege sinds enkele weken in nieuwe handen is en volledig werd vernieuwd. Het kader is modern en zeer gezellig. We kozen voor het novembermenu:
    Schartong met een croute van parmesan, zalf van broccoli en lavas, coulis van zeevruchten;     Lamsfilet met herfsttapenade en "zijn ragout"; Tarte tatin van Granny Smith en cuberdon ijs;        Koffie met mignardise; Menu € 46.
    Moderne keuken maar klassiek geinspireerd. We dronken er een vurige rode italiaan:
    Vino Nobile de Montepulciano, we proefden er de zon in ons glas.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Michel, Groot Bijgaarden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Reeds jaren zijn we trouwe supporters ! Ook na de overname van de zaak door de vroegere sous-chef blijven we er graag vertoeven. Het interieur werd vernieuwd en werden opnieuw verwend.
    We hadden deze namiddag nog een afspraak en namen er de lunch: we startten met gebakken sint jakobsnootjes met boschampignons en als hoofdgerecht onze eerste fazant van het jaar met het obligate witlof. Als afsluiter een café glacé (super lekker)  Als rode wijn een bourgogne pinot noir.
    Bij het aperitief een stormloop van hapjes en lekkere mignardises bij de koffie.
    Kostprijs € 60 pp. vriendelijke en vlotte bediening inbegrepen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Inhoud blog
  • Woestyne, Aalter
  • Di Coylde, Beernem
  • De Eetboetiek, Sluis
  • Spetters, Breskens NL
  • L.E.S.S Brugge
  • De Jonkman, Sint Kruis Brugge
  • Schatteman, Hertsberge
  • Spinola, Brugge
  • Sir Anthony van Dijck, Antwerpen
  • Restaurant Vrijmoed, Gent
  • Maison D, Ronse
  • Cuines 33, Knokke
  • Burg 9, Brugge
  • Hostellerie Saint Nicolas, Elverdinge
  • De Jonkman, St Kruis Brugge
  • Volta, Gent
  • het 5e Seizoen, Aalter
  • de vitrine, Gent
  • De Godevaart, Antwerpen
  • t'Jong Gerecht, Brugge
  • 't Zilte, Antwerpen
  • 't Overhamme, Aalst
  • La Luna, Antwerpen
  • Pegasus, Poperinge
  • Grand Cabaret, Nieuwpoort
  • I Trulli, Brussel
  • Het Gebaar, Antwerpen
  • Couvert Couvert, Heverlee
  • La Laiterie, Lille
  • Auberge Herborist, St. Andries
  • A'Qi, Sint Andries Brugge
  • Refter, Brugge
  • Le Coq aux Champs, Soheit-Tinlot
  • Le Postay, Wegnez
  • Héliport, Luik
  • 't Pandreitje, Brugge
  • Esmeralda, Knokke-Heist
  • Danny Horseele, Lissewege
  • Fleur sur l'eau, Dendermonde
  • Truffeltje, Dendermonde
  • Bartholomeus, Heist
  • Sea Grill, Brussel
  • Restaurant D'Hulhaege, Deinze
  • Restaurant Michel, Groot Bijgaarden
  • De Kapblok, Dilbeek
  • Hertog Jan, Brugge
  • 't Vier Emmershof, Lokeren
  • Kruidenmolen, Klemskerke
  • Zeno, Brugge
  • La Trinité, Sluis NL
  • De Lijsterbes, Donkmeer
  • 't Stil Ende, Brugge
  • Manuscript, Brugge
  • Ter Leepe, Zedelgem
  • St Guidon, Anderlecht
  • Aneth, Brugge
  • Oud Sluis, Sluis NL
  • 't Oud Konijntje, Waregem
  • In de Wulf, Dranouter
  • Kommilfoo, Antwerpen
  • La Durée, Izegem
  • Hotel Restaurant Le Fox, De Panne
  • San Daniele, Ganshoren
  • restaurant Marcus, Deerlijk
  • de kromme watergang
  • RESTAURANT KARDINAALSHOF

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief
  • Alle berichten

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!