Het was alweer enkele jaren geleden dat we hier de voeten onder tafel geschoven hebben. Ondertussen is de zaak overgenomen door de zoon des huizes, Alex Hanbuckers. Het menu wordt mondeling voorgesteld en er is keuze tussen 3, 4 of 5 gangen.Apart salon voor aperitief of koffie. Het geheel bestaat uit verschillende zaaltjes met open haard. Bij het aperitief een mousse van rode biet, griekse rijst met tonijn en dan een ragout van ansjovis met huisgemaakte kroepoek vergezeld van "bommetjes". Als eerste voorgerecht gemarineerde sint jakobsnootjes met een mousse van tomaat, geserveerd in de schelp op ijs. Verder langoustines met fijne groentjes en rouille, heerlijk fris en zeer delicate aanwezigheid van look. ook nog een bisque van langoustines met een spiesje van aromaten. Als hoofschotel jonge duif met puree van pastinaak en spruitblaadjes gevuld met brunoise van groentjes. De duif was zeer origineel versneden en gedresseerd. Als nagerecht een zandkoekje met witte chocolade en suikerspin met heerlijk vers gedraaid vanilleijs. We dronken er een Saint Chinian 2006. Vriendelijke ontvangst en bediening, Heerlijk !
|