Mijn favorieten
  • live well, laugh often, love much
  • LAAT JE EENS LEKKER VERWENNEN
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    genieter
    blog.seniorennet.be/geniete
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    lekker eten
    the time you enjoy wasting is not wasted time
    www.mylivewellposts.tumblr.com
    11-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spetters, Breskens NL
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We ontvluchtten het natte België en vonden een droog plekje bij de Noorderburen

    Aan de kaai in Breskens op het eerste verdiep met een zeer mooi zicht op de jachthaven!

    Modern kader, aan bartafels of gewoon, vlotte ontvangst en bediening.

    We namen er het lunchmenu bestaande uit Tartaar van zeebaars met tomaat, rood, groen, geel met citrus en appel. als hoofdschotel kwam er een schitterende grietbot met jus van mosselen en jonge ui. Nagerecht met munt, chocolade en yuzu. (€ 35)  Overgoten met een Nieuw Zeelandse Seresin Estate Sauvignon Blanc.

    Schitterende ervaring bij een oud-leerling van TGP, Brugge

    Allen daarheen!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L.E.S.S Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met een stel vrienden trokken we richting Sint Michiels, op de vorige locatie van Hertog Jan.

    Daar werd begin deze maand de opening aangekondigd van Gert de Mangeleer zijn Bistro.

    Heel leuke formule, zeer ongedwongen en hartelijk onthaal. Geen gewone kaart ditmaal, wel

    een twintig-tal tapas, zeven hoofdschotels en enkele kaasgerechten en desserts.

    Op aanraden van de bediening staken we van wal met Pan con tomate om vervolgens een zondvloed van

    tapas te proeven: Jamon Ibérico puro de Bellota, Cecina de Buey, Pimiento del piquillo met geitenkaas en olijf

    Ansjovis, licht gezouten, naturel in blik geserveerd, Ventresca van tonijn in blik, Jonge prei gegrild met romesco

    Artisanale gegrilde witte pens en om af te ronden: Gegrilde Carabineros.(reuze garnaal)

    Als hoofdschotel hadden we telkens een gerecht per twee personen gekozen:

    Zeebaars en croûte de sel (1kg) kon ons wel heel erg bekoren ! , Stoofpotje van witte bonen met chorizo

    en Gelakte Pancetta duke of berkshire.  Allen zeer zuiders getinte gerechten met schitterende smaken.

    We kozen er een rode wijn uit de wel zeer uitgebreide kaart samengesteld door Joachim Boudens:

    Een zeer mooie, rijke wijn uit Mallorca: Sincronia met een schitterende prijs/kwaliteit verhouding.

    och ja, het bestek die kan je vinden in het midden van de tafel..... in blik

    Als het eens iets anders mag zijn... zééééééééééééééér plezant!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Jonkman, Sint Kruis Brugge

    In zeer aangenaam gezelschap, voor een heel speciale gelegenheid werd ik uitgenodigd in één van de gastronomische tempels die Brugge rijk is. Reeds bij het aperitief werd de toon gezet: een symphonie van amuses ( lees uitgelezen gerechtjes!) bij een glaasje huischampagne.

    Er werd gekozen voor het 5 gangen menu die van start ging met een tartaar van rund, tomaat, selder en mierikswortel. Vervolgens kwam mooie meid (?) - ik dacht dat die aan tafel zat...- oftewel heek met komkommer en platte kaas. Als derde voorgerecht Noordzeekrab: met panna montana en mergpompoen.

    Als hoofdschotel: Hoevekip met wortel, artisjok en paddenstoelen. We rondden dit festijn af met twee nagerechten en kopje koffie. We kozen voor één wijn: Château Sociando Mallet op aanraden van de Maître / Sommelier, zeer joviaal, dat was trouwens iedereen van de jonge equipe, waardoor er een echt thuisgevoel gecreëerd werd.

    Dineren met het gevoel alsof je net het topje van de berg bereikt hebt.....

    SUBLIEM 

    www.dejonkman.be    

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schatteman, Hertsberge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Schitterende locatie temidden de bossen van Hertsberge.
    Reeds bij het aperitief wordt de toon gezet, verschillende hapjes: grissini's met marshmellow
    van tomaat, canapé van champignons en ui, parmesaankoekje met gedroogde olijf,
    gerookte paling. We kozen voor het 4 gangen menu: 
    makreel kort gebakken, avocado, radijs en creme van amandel
    gebakken sint jakobsnootje met structuren van butternut en sinaasappel
    patrijs met kohlrabi en aardappelmousseline
    framboos en abrikoos was het thema voor de twee afsluiters van dit menu.
    Aangepaste wijnen rijkelijk bediend: pinot blanc uit Alto Adige,
    grenache uit de languedoc, mourvèdre uit Sonoma usa en een Cider bij de desserts.
    Gastronomie met Hoofdletter ! 

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spinola, Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op een zwoele zomeravond, aan één van de mooiste pleinen van de binnenstad.
    Na een hartelijke ontvangst kregen we onze tafel toegewezen op het gelijkvloers, er is ook een terras en bovenverdieping. We staken van wal met aperitief en amuse: een glaasje salade niçoise, zeer lekker en een frisse beginner.... Als voorgerecht namen we elk een halve portie mosselen met 14 kruiden - ik ben geen mosselfan maar dit was hemels !- Vervolgens was er voor de één kabeljauw met puree en ratatouille, voor de ander een kreeft met blank botersaus en citroengras. Beide gerechten waren schitterend! Als nagerecht een boterkoekje met lavendelroom, chocolademousse en crème brulée. We dronken er een zeer mooie, vettige Pouilly Fuissé, Pollier.
    Een zeer geslaagde zomeravond in één van de smalste huisjes van Brugge aan het Jan Van Eyckplein Cool  
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sir Anthony van Dijck, Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nostalgie. Jaren geleden dat we dit restaurant bezocht hadden. en we hebben ongelijk.
    Het menu deze middag: slaatje van duif met gebakken ganzenlever. Rode poon met provencaalse saus, aardbeien dessert. of hoe eenvoud schitterend kan zijn.... Duivenborst zeer mooi gebakken in een fris slaatje met een mooie portie ganzenlever. Bij de hoofdschotel een uiterst lichte, zeer pure smaak. Drie dessertjes rond aardbei, uiterst licht en zeer lekker roomijs!
    We dronken er een Macon Lugny Les Genevrières van Louis Latour
    Zeer mooi pand in de Vlaaikensgang  en zeer charmante bediening.
    een vergeetmenietje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Vrijmoed, Gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een dagje Gent, altijd de moeite ! Lunch in dit fonkelnieuw restaurant aan de vlaanderenstraat dicht bij het Zuid. We kozen voor het lunchmenu: Grietbot met jus van schaaldieren, Kalfswang met asperge, Nagerecht. Een interessante witte Lirac wijn in het arrangement.
    Slow koffie... en verlieten het restaurant uiterst goedgemutst !!!
     Een aanrader !
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison D, Ronse
    Amper een maand open dit restaurant in het centrum van Ronse.Gelegen in een voormalige dokterswoning. Zeer ruim en veel lichtinval, voeg daarbij de inrichting van Lieven Musschoot en je weet wat je mag verwachten. We gingen van start met een obligate campari met hapjes.
    We waren enigsinds beperkt in tijd en kozen spontaan voor het lunchmenu € 25:
    Als voorgerecht een soepje van prei met sint jakobsnootjes, hoofdgerecht hoevekip met krieltjes en champignons, als nagerecht: een mousse van yoghurt met pompelmoes. Hoevekip gegaard op lage temperatuur: perfect. We dronken er een rode wijn uit de Provence: Domaine Mur Mur Miu Als afsluiter een  citroenthé (zeer mooie theekan van le creuset)
    beperkt in mignardises maar zeer lekkere madeleine! Zeer lekker kopje mokka koffie € 6,
    jammer van het tweede kopje koffie ook aan € 6. ditmaal zonder koekskes....
    Zeer vriendelijke bediening, een adres om te onthouden! Veelbelovend!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cuines 33, Knokke
    Als je verzot bent op tapas ben je hier op het juiste adres. Een schitterend ingericht pand,
    Vriendelijke ontvangst en vlotte, ongedwongen bediening. We kozen voor het 6 gangen menu "Sabor". Smaak in het Spaans en de trend was gezet.... Aperitief: cava met mousse van basilicum,  visueel zeer sterk en verfrissend lekker! Vervolgens carpaccio van makreel, ganzenlever met rode biet, gegrilde entrecote, dessert met yoghurt. Onmogelijk om alle bereidingen uit te leggen of zelfs te onthouden. Elke gang besttaat uit verschillende bordjes waar er honderd en één smaken het gerecht spectaculair maken. We dronken er een halfje Chateau Labégorce Margaux. Het menu € 59. Een heel leuke ervaring.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burg 9, Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Recent geopend restaurant op een schitterende locatie in hartje Brugge.We namen het aperitief in de bar met uitzicht op het binnenterras. Het interieur is zeer modern maar met respect voor het oude gebouw. We gingen van start met eendenlever met rabarber en kriek, wentelteefje. Schitterende combinaties. Als hoofdgerecht: kabeljauw met scheermesjes, postelein en karnemelk, jus van garnalen met amandel. Opnieuw schot in de roos! Als aflsuiter gingen we met ons gezelschap voor: chocolade met venkel, groene tee  en framboos, de klassieke dame blanche met halfopgeslagen  room, tot groot jolijt van de tafelgenote, sabayon met aardbei en vanilleijs
    en geaffineerde kazen met keuze uit verschillende marmelades.
    Een pouilly fuissé van Louis Jadot  en deze prachtige zomeravond kon niet meer stuk!
    Zeer vriendelijke en professionele bediening.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hostellerie Saint Nicolas, Elverdinge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op stap in het heuvelland! Niet zonder een culinaire stop in Elverdinge, een dorpje in de buurt van Ieper. Schitterende zaak. We opteerden voor het lunch menu à 48 €, drie gangen.
    Het begon met 3 hapjes, vervolgens als voorgerecht: asperges met garnaal en gerookte paling.
    als hoofdschotel varkenswangetjes met Pannepotbier (lokaal bier) met groenten en als nagerecht Muntbavarois met roomijs van bubblegum.... Daarbij inclusief een glaasje wit en rood, alsook de koffie. Wij hebben alvast dit restaurant aan onze favorieten toegevoegd ! Super lekker ! !
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Jonkman, St Kruis Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen het pannenkoekenhuisje zoals het jaren werd genoemd in de meest toonaangevende gidsen is vandaag een culinaire tempel geworden. Filip Claeys tovert er de meest originele gerechten op je bord. Stijlvol restaurant, perfecte bediening, wat willen we nog meer...
    We lieten ons overtuigen door de lunch all-in € 85. Vrije keuze van aperitieven met een vloedgolf van hapjes: varkensrillette, tierentyn mosterd met oude brugge kaas, kwarteleitje gefrituurd met cèpes en origineel gepresenteerd op hooi, zeekat met tomaat.... Als voorgerecht gerookte paling met appel en het hoofdgerecht vlaswijting met mousseline van hazelnoot, monniksbaard, artisjok en aardpeer. Nagerecht een tranche "rijstpap" met citroen. Overheerlijk ! Correcte begeleidende wijnen en als afsluiter een heerlijke kop koffie met de nodige versnaperingen. Lunchen op het hoogste niveau ! 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volta, Gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Restaurant gelegen in een vooormalig electriciteits "cabine". Aperitief genomen in de bar op de eerste verdieping. heerlijke plek om in de mood te komen, show ontbreekt ook niet achter de bar! Aan tafel kozen we als voorgerecht: slaatje van brasvarken met jonge groenten: zeer vernieuwend en super lekker! Als hoofdgerecht gingen we voor de skrei: schitterend verse vis en zeer mooi gegaard,als nagerecht een spiesje chocoladetaart met schitterend roomijs. Je kan ook wijn per glas bestellen: een mooie keuze in wit en rood. Ideaal als je wil doseren....
    Verrassend, vernieuwend echt trendy, adres om niet uit het oog te verliezen !

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het 5e Seizoen, Aalter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen modern en trendy restaurant/brasserie. sinds enkele weken geopend in centrum aalter.
    We hebben voor het vier gangen menu gekozen met een kleine aanpassing op aanraden van de gastvrouw. Als amuse drie kleine gerechtjes. Eerste voorgerecht was makreel gemarineerd, mooi gepresenteerd op toast met appel en curry. Onze tweede gerecht op basis van kreeft, geserveerd met een oosters getinte bouillon en groentjes  - SCHITTEREND-  Als hoofdgerecht één van de laatste fazanten van het seizoen, correct zonder meer, op lage temperatuur gebakken in koolblad. Als afsluiter een op basis van chocolade en peer nagerecht, licht en zeer lekker. We zijn volledig uit de bocht gegaan en dronken er een rode duitse Spätburgunder bij, kwestie van het vakantiegevoel naar boven te brengen..... kruidig, mooi rond en fluweelzacht. Sehr schön !
    Bieden ook elke middag een dagschotel à €19 aan.  Menu 4g € 49, supplement kreeft € 15!! 
    supplement hier, supplement daar.... niet altijd het beste "welkomsgebaar"
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de vitrine, Gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bistro restaurant van Kobe Desramault, In de Wulf Dranouter.Gelegen in de Brabantdam, ver buiten de chique winkels... Gehuisvest in een vroegere beenhouwerij. Je stapt werkelijk de vitrine binnen waar je aan de bar een aperitief kan nemen. Vervolgens worden we naar het "atelier" gebracht voor de maaltijd. Hier geen kaart aanwezig, een menuvoorstel van 3 of 4 gangen.
    We kozen voor het driegangenmenu: als voorgerecht gebakken spek met structuren van knolselder. Zeer lekker en enorm veel smaak! Als hoofdgerecht was er grietbot met lekker fris slaatje. Als nagerecht kwam er een chocoladetaart met vanilleijs, ronduit schitterend.
    Wijnen verkrijgbaar per glas. Al bij al een heel leuke ervaring aan een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.  voor als het eens iets anders mag zijn...
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Godevaart, Antwerpen
    Na een dagje "Massen" hadden we dit wel verdiend..... gezellig restaurant gelegen in een zijstraat aan de boerentoren. We konden er genieten van het Herfstmenu:
    om te beginnen enkele amuses: roulade van rillettes, schuimpje van parmezaan, lekkere kaasfondue met linzen. Als voorgerecht bloemkool met handgepelde garnaaltjes geparfumeerd met sinaasappel...mmm. Als hoofdgerecht pladijs met puree van pastinaak... schitterend ! Als nagerecht chocolade met praliné in een "baba" vorm met vers gedraaid roomijs van citroengras... nog schitterender !!!!! menu aan € 35. Wij hebben alvast onze stek gevonden in de Sinjorenstad
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.t'Jong Gerecht, Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Restaurant enkele maanden terug geopend. Vier gedreven jonge mensen startten dit restaurant op.
    Er wordt 1 menu aangeboden waar je de gerechten kan uitkiezen. Onze keuze viel op een carpaccio van kabeljauw met kruiden couscous en heel knapperig kabeljauwvel. Als hoofdschotel grietbot met fijne groentjes en lichte bouillabaise-saus. Als nagerecht roomijs van viooltjes en slaatje van mango met granité. Mooie prijs-kwaliteits verhouding. Vooraf een aperitief met als amuse gerookte paling en rode biet. Deskundig advies voor de wijnkeuze. Moderne inrichting in een voormalig caféetje. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Zilte, Antwerpen
    Enkele dagen na de opening van het Mas waren we uitgenodigd voor een diner in dit restaurant op de negende verdieping. Schitterend uitzicht over de Sinjorenstad. Ultra modern interieur, wat je kan verwachten in dit gebouw. Ruime tafels, zonder tafelkleed, zeer comfortabele stoelen, prachtig servies.
    De eerste dagen werd er enkel menu's geserveerd. 3gangen lunchmenu of degustatiemenu van 5 of 7 gangen; we werden verwend met een zevengangen menu. Bij het aperitief - praline van ganzenlever, toastje met garnalenmousse,stokvis-, Als amuse: gamba en oester. We gingen van start met makreel en kreeft, vervolgens schelpjes met zeekraal, langoustines met lamsoor en crème van asperges met tartaar van langoustines; gevolgd door krab met spinazie. Als hoofdgerecht Wagyu beef: de eerste keer dat we dit van Japanse oorsprong rundsvlees mochten proeven. werd geserveer met een prachtige saus dressing met courgette. Om af te sluiten twee nagerechten; mousse en ijsjes en chocolade dessert om af te ronden. We dronken er een italiaanse sauvignon blanc en een argentijnse rode wijn: bonarda en merlot.
    een culinair hoogtepunt ! 




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Overhamme, Aalst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelegen aan de Brusselsebaan richting aalst in een mooie villa. Aperitief in het salon met prachtig uitzicht op de tuin. We kozen voor het 4gangen menu: tartaar van rund met oesters - zeer lekkere combinatie met mierikswortelroom, Zeetong met schorseneren - zalig- en als hoofdschotel melklam uit de Pyreneeen
    met selderpuree en spitskool - stukje van de schouder, mals en sappig, Als nagerecht een combinatie van appel: sorbet, amandeltaartje met appel. Nog een koffie en opnieuw heel lekkere koffiegarnituur.
    Telefoonnummer bij de hand houden als we nog eens in de buurt zijn.........
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Luna, Antwerpen

    Eén van de laatste zonnige dagen van augustus, ideaal voor een bezoekje aan de Sinjorenstad.
    We gingen van start voor de lunch in Restaurant La Luna op de Italiëlei. Zeer modern brasserie-restaurant. Grote open ruimte met lederen bankstellen, alles in beige tinten. Vriendelijk onthaal door jong, vlot zaalpersoneel. Als voorgerecht namen we de terrine van ganzenlever met crumble van peer en portosausje:  smeuig en zeer mooie presentatie. Als hoofdgerecht IJslandse kabeljauw met tomaat, grove mosterd en peterseliekorst. Schitterend stuk witte vis! Daarbij namen we, je zou het bijna niet geloven, een rode wijn uit Sardinië ! Sei Mura 2004. Die trouwens perfect aansloot bij het pittige van de mosterd bij de kabeljauw. Geen tijd meer voor nagerecht want we werden verwacht op het Paleis op de Meir (www.paleisopdemeir.be ) voor een begeleid bezoek, dit iedere dag om 15.30u. Reken op een kleine 2uur.  Nog enkele Antwerpse Handjes gekocht bij Burie, een bezoek gebracht aan het Centraal Station, prachtige restauratie! en als afsluiter een Starbucks koffie om mee te nemen..... dat is "in" tegenwoordig........koffie drinken op een bankje in het park.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Inhoud blog
  • Woestyne, Aalter
  • Di Coylde, Beernem
  • De Eetboetiek, Sluis
  • Spetters, Breskens NL
  • L.E.S.S Brugge
  • De Jonkman, Sint Kruis Brugge
  • Schatteman, Hertsberge
  • Spinola, Brugge
  • Sir Anthony van Dijck, Antwerpen
  • Restaurant Vrijmoed, Gent
  • Maison D, Ronse
  • Cuines 33, Knokke
  • Burg 9, Brugge
  • Hostellerie Saint Nicolas, Elverdinge
  • De Jonkman, St Kruis Brugge
  • Volta, Gent
  • het 5e Seizoen, Aalter
  • de vitrine, Gent
  • De Godevaart, Antwerpen
  • t'Jong Gerecht, Brugge
  • 't Zilte, Antwerpen
  • 't Overhamme, Aalst
  • La Luna, Antwerpen
  • Pegasus, Poperinge
  • Grand Cabaret, Nieuwpoort
  • I Trulli, Brussel
  • Het Gebaar, Antwerpen
  • Couvert Couvert, Heverlee
  • La Laiterie, Lille
  • Auberge Herborist, St. Andries
  • A'Qi, Sint Andries Brugge
  • Refter, Brugge
  • Le Coq aux Champs, Soheit-Tinlot
  • Le Postay, Wegnez
  • Héliport, Luik
  • 't Pandreitje, Brugge
  • Esmeralda, Knokke-Heist
  • Danny Horseele, Lissewege
  • Fleur sur l'eau, Dendermonde
  • Truffeltje, Dendermonde
  • Bartholomeus, Heist
  • Sea Grill, Brussel
  • Restaurant D'Hulhaege, Deinze
  • Restaurant Michel, Groot Bijgaarden
  • De Kapblok, Dilbeek
  • Hertog Jan, Brugge
  • 't Vier Emmershof, Lokeren
  • Kruidenmolen, Klemskerke
  • Zeno, Brugge
  • La Trinité, Sluis NL
  • De Lijsterbes, Donkmeer
  • 't Stil Ende, Brugge
  • Manuscript, Brugge
  • Ter Leepe, Zedelgem
  • St Guidon, Anderlecht
  • Aneth, Brugge
  • Oud Sluis, Sluis NL
  • 't Oud Konijntje, Waregem
  • In de Wulf, Dranouter
  • Kommilfoo, Antwerpen
  • La Durée, Izegem
  • Hotel Restaurant Le Fox, De Panne
  • San Daniele, Ganshoren
  • restaurant Marcus, Deerlijk
  • de kromme watergang
  • RESTAURANT KARDINAALSHOF

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief
  • Alle berichten

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!