the time you enjoy wasting is not wasted time www.mylivewellposts.tumblr.com
02-08-2012
Burg 9, Brugge
Recent geopend restaurant op een schitterende locatie in hartje Brugge.We namen het aperitief in de bar met uitzicht op het binnenterras. Het interieur is zeer modern maar met respect voor het oude gebouw. We gingen van start met eendenlever met rabarber en kriek, wentelteefje. Schitterende combinaties. Als hoofdgerecht: kabeljauw met scheermesjes, postelein en karnemelk, jus van garnalen met amandel. Opnieuw schot in de roos! Als aflsuiter gingen we met ons gezelschap voor: chocolade met venkel, groene tee en framboos, de klassieke dame blanche met halfopgeslagen room, tot groot jolijt van de tafelgenote, sabayon met aardbei en vanilleijs en geaffineerde kazen met keuze uit verschillende marmelades. Een pouilly fuissé van Louis Jadot en deze prachtige zomeravond kon niet meer stuk! Zeer vriendelijke en professionele bediening.