Mijn favorieten
  • live well, laugh often, love much
  • LAAT JE EENS LEKKER VERWENNEN
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    meike
    blog.seniorennet.be/meike
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    lekker eten
    the time you enjoy wasting is not wasted time
    www.mylivewellposts.tumblr.com
    02-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burg 9, Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Recent geopend restaurant op een schitterende locatie in hartje Brugge.We namen het aperitief in de bar met uitzicht op het binnenterras. Het interieur is zeer modern maar met respect voor het oude gebouw. We gingen van start met eendenlever met rabarber en kriek, wentelteefje. Schitterende combinaties. Als hoofdgerecht: kabeljauw met scheermesjes, postelein en karnemelk, jus van garnalen met amandel. Opnieuw schot in de roos! Als aflsuiter gingen we met ons gezelschap voor: chocolade met venkel, groene tee  en framboos, de klassieke dame blanche met halfopgeslagen  room, tot groot jolijt van de tafelgenote, sabayon met aardbei en vanilleijs
    en geaffineerde kazen met keuze uit verschillende marmelades.
    Een pouilly fuissé van Louis Jadot  en deze prachtige zomeravond kon niet meer stuk!
    Zeer vriendelijke en professionele bediening.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hostellerie Saint Nicolas, Elverdinge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op stap in het heuvelland! Niet zonder een culinaire stop in Elverdinge, een dorpje in de buurt van Ieper. Schitterende zaak. We opteerden voor het lunch menu à 48 €, drie gangen.
    Het begon met 3 hapjes, vervolgens als voorgerecht: asperges met garnaal en gerookte paling.
    als hoofdschotel varkenswangetjes met Pannepotbier (lokaal bier) met groenten en als nagerecht Muntbavarois met roomijs van bubblegum.... Daarbij inclusief een glaasje wit en rood, alsook de koffie. Wij hebben alvast dit restaurant aan onze favorieten toegevoegd ! Super lekker ! !
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Jonkman, St Kruis Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen het pannenkoekenhuisje zoals het jaren werd genoemd in de meest toonaangevende gidsen is vandaag een culinaire tempel geworden. Filip Claeys tovert er de meest originele gerechten op je bord. Stijlvol restaurant, perfecte bediening, wat willen we nog meer...
    We lieten ons overtuigen door de lunch all-in € 85. Vrije keuze van aperitieven met een vloedgolf van hapjes: varkensrillette, tierentyn mosterd met oude brugge kaas, kwarteleitje gefrituurd met cèpes en origineel gepresenteerd op hooi, zeekat met tomaat.... Als voorgerecht gerookte paling met appel en het hoofdgerecht vlaswijting met mousseline van hazelnoot, monniksbaard, artisjok en aardpeer. Nagerecht een tranche "rijstpap" met citroen. Overheerlijk ! Correcte begeleidende wijnen en als afsluiter een heerlijke kop koffie met de nodige versnaperingen. Lunchen op het hoogste niveau ! 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volta, Gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Restaurant gelegen in een vooormalig electriciteits "cabine". Aperitief genomen in de bar op de eerste verdieping. heerlijke plek om in de mood te komen, show ontbreekt ook niet achter de bar! Aan tafel kozen we als voorgerecht: slaatje van brasvarken met jonge groenten: zeer vernieuwend en super lekker! Als hoofdgerecht gingen we voor de skrei: schitterend verse vis en zeer mooi gegaard,als nagerecht een spiesje chocoladetaart met schitterend roomijs. Je kan ook wijn per glas bestellen: een mooie keuze in wit en rood. Ideaal als je wil doseren....
    Verrassend, vernieuwend echt trendy, adres om niet uit het oog te verliezen !

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het 5e Seizoen, Aalter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen modern en trendy restaurant/brasserie. sinds enkele weken geopend in centrum aalter.
    We hebben voor het vier gangen menu gekozen met een kleine aanpassing op aanraden van de gastvrouw. Als amuse drie kleine gerechtjes. Eerste voorgerecht was makreel gemarineerd, mooi gepresenteerd op toast met appel en curry. Onze tweede gerecht op basis van kreeft, geserveerd met een oosters getinte bouillon en groentjes  - SCHITTEREND-  Als hoofdgerecht één van de laatste fazanten van het seizoen, correct zonder meer, op lage temperatuur gebakken in koolblad. Als afsluiter een op basis van chocolade en peer nagerecht, licht en zeer lekker. We zijn volledig uit de bocht gegaan en dronken er een rode duitse Spätburgunder bij, kwestie van het vakantiegevoel naar boven te brengen..... kruidig, mooi rond en fluweelzacht. Sehr schön !
    Bieden ook elke middag een dagschotel à €19 aan.  Menu 4g € 49, supplement kreeft € 15!! 
    supplement hier, supplement daar.... niet altijd het beste "welkomsgebaar"
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de vitrine, Gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bistro restaurant van Kobe Desramault, In de Wulf Dranouter.Gelegen in de Brabantdam, ver buiten de chique winkels... Gehuisvest in een vroegere beenhouwerij. Je stapt werkelijk de vitrine binnen waar je aan de bar een aperitief kan nemen. Vervolgens worden we naar het "atelier" gebracht voor de maaltijd. Hier geen kaart aanwezig, een menuvoorstel van 3 of 4 gangen.
    We kozen voor het driegangenmenu: als voorgerecht gebakken spek met structuren van knolselder. Zeer lekker en enorm veel smaak! Als hoofdgerecht was er grietbot met lekker fris slaatje. Als nagerecht kwam er een chocoladetaart met vanilleijs, ronduit schitterend.
    Wijnen verkrijgbaar per glas. Al bij al een heel leuke ervaring aan een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.  voor als het eens iets anders mag zijn...
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Godevaart, Antwerpen
    Na een dagje "Massen" hadden we dit wel verdiend..... gezellig restaurant gelegen in een zijstraat aan de boerentoren. We konden er genieten van het Herfstmenu:
    om te beginnen enkele amuses: roulade van rillettes, schuimpje van parmezaan, lekkere kaasfondue met linzen. Als voorgerecht bloemkool met handgepelde garnaaltjes geparfumeerd met sinaasappel...mmm. Als hoofdgerecht pladijs met puree van pastinaak... schitterend ! Als nagerecht chocolade met praliné in een "baba" vorm met vers gedraaid roomijs van citroengras... nog schitterender !!!!! menu aan € 35. Wij hebben alvast onze stek gevonden in de Sinjorenstad
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.t'Jong Gerecht, Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Restaurant enkele maanden terug geopend. Vier gedreven jonge mensen startten dit restaurant op.
    Er wordt 1 menu aangeboden waar je de gerechten kan uitkiezen. Onze keuze viel op een carpaccio van kabeljauw met kruiden couscous en heel knapperig kabeljauwvel. Als hoofdschotel grietbot met fijne groentjes en lichte bouillabaise-saus. Als nagerecht roomijs van viooltjes en slaatje van mango met granité. Mooie prijs-kwaliteits verhouding. Vooraf een aperitief met als amuse gerookte paling en rode biet. Deskundig advies voor de wijnkeuze. Moderne inrichting in een voormalig caféetje. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Zilte, Antwerpen
    Enkele dagen na de opening van het Mas waren we uitgenodigd voor een diner in dit restaurant op de negende verdieping. Schitterend uitzicht over de Sinjorenstad. Ultra modern interieur, wat je kan verwachten in dit gebouw. Ruime tafels, zonder tafelkleed, zeer comfortabele stoelen, prachtig servies.
    De eerste dagen werd er enkel menu's geserveerd. 3gangen lunchmenu of degustatiemenu van 5 of 7 gangen; we werden verwend met een zevengangen menu. Bij het aperitief - praline van ganzenlever, toastje met garnalenmousse,stokvis-, Als amuse: gamba en oester. We gingen van start met makreel en kreeft, vervolgens schelpjes met zeekraal, langoustines met lamsoor en crème van asperges met tartaar van langoustines; gevolgd door krab met spinazie. Als hoofdgerecht Wagyu beef: de eerste keer dat we dit van Japanse oorsprong rundsvlees mochten proeven. werd geserveer met een prachtige saus dressing met courgette. Om af te sluiten twee nagerechten; mousse en ijsjes en chocolade dessert om af te ronden. We dronken er een italiaanse sauvignon blanc en een argentijnse rode wijn: bonarda en merlot.
    een culinair hoogtepunt ! 




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Overhamme, Aalst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelegen aan de Brusselsebaan richting aalst in een mooie villa. Aperitief in het salon met prachtig uitzicht op de tuin. We kozen voor het 4gangen menu: tartaar van rund met oesters - zeer lekkere combinatie met mierikswortelroom, Zeetong met schorseneren - zalig- en als hoofdschotel melklam uit de Pyreneeen
    met selderpuree en spitskool - stukje van de schouder, mals en sappig, Als nagerecht een combinatie van appel: sorbet, amandeltaartje met appel. Nog een koffie en opnieuw heel lekkere koffiegarnituur.
    Telefoonnummer bij de hand houden als we nog eens in de buurt zijn.........
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Luna, Antwerpen

    Eén van de laatste zonnige dagen van augustus, ideaal voor een bezoekje aan de Sinjorenstad.
    We gingen van start voor de lunch in Restaurant La Luna op de Italiëlei. Zeer modern brasserie-restaurant. Grote open ruimte met lederen bankstellen, alles in beige tinten. Vriendelijk onthaal door jong, vlot zaalpersoneel. Als voorgerecht namen we de terrine van ganzenlever met crumble van peer en portosausje:  smeuig en zeer mooie presentatie. Als hoofdgerecht IJslandse kabeljauw met tomaat, grove mosterd en peterseliekorst. Schitterend stuk witte vis! Daarbij namen we, je zou het bijna niet geloven, een rode wijn uit Sardinië ! Sei Mura 2004. Die trouwens perfect aansloot bij het pittige van de mosterd bij de kabeljauw. Geen tijd meer voor nagerecht want we werden verwacht op het Paleis op de Meir (www.paleisopdemeir.be ) voor een begeleid bezoek, dit iedere dag om 15.30u. Reken op een kleine 2uur.  Nog enkele Antwerpse Handjes gekocht bij Burie, een bezoek gebracht aan het Centraal Station, prachtige restauratie! en als afsluiter een Starbucks koffie om mee te nemen..... dat is "in" tegenwoordig........koffie drinken op een bankje in het park.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pegasus, Poperinge
    Op de nationale feestdag gingen we richting westhoek. Op enkele meters van de markt vinden we Hotel Recour met z'n restaurant. We werden er een tafel op het terras toegewezen, prachtige rustige binnentuin. Vriendelijk onthaal. We namen er het 5 gangen menu:
    * Kalfsfilet uit de Kempen Zomertruffel / appelkappers / avocado ;  * Grietbot BBQ
    rabarber / trostomaat / sherry ; * Filet van Pata Negra Artisjok / doperwten / pasta
    * Wilde woudvruchten Lavendel / madeleine / citroengeranium ;* Callebaut Origine "Sao Thome"
    Ananas / kokos / Moijto. Zeer mooie frisse witte wijn en fruitge rode wijn in het wijnarrangement met een glaasje zoete wijn als afsluiter. Nog een kopje lekkere koffie en aan zoetigheden geen gebrek, alvorens een trappist te nuttigen in West-Vleteren.......
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grand Cabaret, Nieuwpoort

    De eerste zonnestralen sinds dagen dus een dagje aan zee. We zijn aangemeerd in het restaurant van vincent florizoone aan de Kaai 12 in Nieuwpoort Stad. Het restaurant is jaren 30-stijl met krantenknipsels van grote Cabaret beroemdheden. Bistro stijl. We namen er de lunch @ 20 €.
    Om te beginnen een soepje van asperges met handgepelde garnalen en truffel. Een mooi diep bord vol grijze garnalen en truffel schaafsels, de chef giet de aspergevelouté erover aan tafel. Als hoofdgerecht een mooie stukje kabeljauw met een fris slaatje van roquette en geplette aardappel.
    We konden het niet nalaten een dessert te bestellen: een heerlijke crème brulée met framboos en een dame blanche. (schitterend!). Heel losse sfeer, vriendelijke bediening. no-nonsens..........
    www.grandcabaret.be

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I Trulli, Brussel
    Lekker italiaans in hartje Brussel, gelegen in de Jourdanstraat, zijstraat van de Louizalaan.
    We werden er met de nodige italiaanse flair ontvangen en verwelkomt door dhr Pace himself.
    Als voorgerecht een carpaccio van sint jakobsnootjes met truffel (zeer royaal) en als hoofdschotel de suggestie van de dag: zeebaars in een korst van grof zeezout met langoustines en kort gegaarde spinazie. Sappig, smaakvol en vergezeld van een superfijne olijfolie met basilicum en tomatenblokjes. We konden niet weerstaan aan de panna cotta met amarenakersen als afsluiter.
    Na een heerlijke ristretto verlieten we het restaurant met een gevoel van
     "hier komen we zeker terug"  Ciao  a la proxima !
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Gebaar, Antwerpen
    Op bezoek bij "de chef van het jaar" volgens Gault-Millau gids.
    Gelegen in de Leopoldstraat, Kruidtuin. Hartelijk ontvangen. Het aperitief hadden we reeds genomen in de Stadsfeestzaal dus namen we direct de wijnkaart ter hand. We kozen er een
    witte Crozes-Hermitage.... schitterend, bijna de lente in ons glas wanneer je de aroma's van pioenen waarnaam. Niets was minder waar want het was een ijskoude dag in maart. De kaart bestaat uit 5 hoogdgerechten en evenveel desserts. We kozen voor de suggestie van de chef: kabeljauw met de eerste asperges. Een bord vol smaken ! zeer mooi gepresenteerd. Als nagerecht Pomme-Pomme: een nieuwe versie van tarte tatin, prachtig!
    Wees voorbereid op de lange wachttijden, zowel voor het gerecht als dessert is er een periode van 50 minuten verstreken...... maar eenmaal de borden op tafel vergeet je die kleine pauze!
    Beslist een aanrader voor ongedwongen genieten op hoog niveau.











    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Couvert Couvert, Heverlee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alleen op stap! ditmaal richting Leuven om een bezoek te brengen aan het vernieuwde Museum M.
    Maar eerst de hongerigen spijzen..... Net aan de afrit autostrade bevindt zich dit modern restaurant. De inrichting is zeer sober en in de zomer is er een uitnodigend terras. Na een hartelijke ontvangst ging ik van start: bij het aperitief: kubusje van comté kaas, drie amuses: soepje van aardpeer, mousse van bloemkool met grijze garnaal en ..... (alzheimer slaat toe...). Ik koos er voor het Menu Couvert Couvert € 37: als voorgerecht: schelpjes met komkommer en mierikswortel: mengeling van oesters, mosselen en tapijtschelpjes met een mousse van mierikswortel en zalfje van komkommer.
    Heel pittig!  Als hoofdgerecht: Skrei op z'n vlaams: mooi stuk vis met jus van peterselie en korstje met peterselie daarbij heel kleine brunoise van aardappel, met een vleugje grof zout van op tafel perfect! Als nagerecht: Dame Blanche: drie mooie quenelles vanilleroomijs met schaaltje vers opgeslagen room en glaasje chocoladesaus! Bij de koffie heerlijke "spekjes" (bij ons noemen we dat nonnebillekes!) geparfumeerd met earl-grey, madeleine en praline met karamel.
    Super charmante dame des huizes ! Het was genieten..... ook van het museum M trouwens !

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Laiterie, Lille
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Restaurant gelegen net buiten Lille, in Lambersart. Moderne eetzaal in een veranda. Gezellige drukte en een ietwat excentrieke 'patron' (doet me denken aan de Lappersfortbos bezetters....)
    Wegens gebrek aan sinaasappelen geen campari orange te verkrijgen dus kozen we meteen onze witte wijn: Condrieu van Cuilleron ! Prachtige wijnkaart met alle grote franse kastelen en wijnmakers.De lunch deze middag was Makreel: met een saus van look, kokkels en zalmeieren.
    Zeer mooie kleine makreel, perfect gegaard en als garnituur het staartje, origineel!, Als hoofdschotel Kabeljauw:  met een puree van prei en alikruikjes met piment d'espelette, geserveerd in een houten lepel, tevens het symbool op het visitekaartje. Als nagerecht een Moelleux van chocolat en truffel met roomijs van amandelen. Als pré-dessert een mousse au chocolat met sorbet van platte kaas en viooltjes. Bij koffie en thee nog enkele mignardises. Beslist een bezoekje waard !!!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auberge Herborist, St. Andries

    Het was alweer enkele jaren geleden dat we hier de voeten onder tafel geschoven hebben. Ondertussen is de zaak overgenomen door de zoon des huizes, Alex Hanbuckers.
    Het menu wordt mondeling voorgesteld en er is keuze tussen 3, 4 of 5 gangen.Apart salon voor aperitief of koffie. Het geheel bestaat uit verschillende zaaltjes met open haard.
    Bij het aperitief een mousse van rode biet, griekse rijst met tonijn en dan een ragout van ansjovis met huisgemaakte kroepoek vergezeld van "bommetjes". Als eerste voorgerecht gemarineerde sint jakobsnootjes met een mousse van tomaat, geserveerd in de schelp op ijs. Verder langoustines met fijne groentjes en rouille, heerlijk fris en zeer delicate aanwezigheid van look. ook nog een bisque van langoustines met een spiesje van aromaten. Als hoofschotel jonge duif met puree van pastinaak en spruitblaadjes gevuld met brunoise van groentjes. De duif was zeer origineel versneden en gedresseerd. Als nagerecht een zandkoekje met witte chocolade en suikerspin met heerlijk vers gedraaid vanilleijs. We dronken er een Saint Chinian 2006. Vriendelijke ontvangst en bediening, Heerlijk !

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A'Qi, Sint Andries Brugge

    Een villa uit de jaren '30 aan de gistelsesteenweg. Enkele maanden terug opgestart door a. hanbuckers. Er wordt enkel een menu geserveerd met al dan niet passende wijnen.
    We kozen voor een viergangenmenu: tartaar van kalf met gebakken ganzenlever en mango; opgerolde tongfilet gevuld met mousse van krab en bieslooksaus; fazant in roomsaus met mousse van kweepeer, gelei van veenbessen en chinese kool met pastinaak. Als afsluiter bisquit met mousse van passievruchten. Bij het aperitief een orkaan van hapjes: soepje van kreeft, mousse van bloemkool met gerookte paling en haringkaviaar; carpaccio van st jakobsnootjes en rund, mousse van ganzenlever met gekonfijte peer. Met de alcoholcontroles in gedachten beperkten we ons tot een fles Château du Glana 2005 Saint Julien, schitterende wijn ! (met z'n vier). 't was lekker.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Refter, Brugge

    Dan toch eens naar de beste bistro van 't land volgens onze culinaire gidsen.
    Modern, eenvoudig decor, reftergevoel maar aangename sfeer. "Ambiance" om zoveel bekende gezichten uit culinair belgenland (lees kelners en koks) samen te zien onder het deskundig oog van een van tafel tot tafel flanerend gastronomisch hoofdredacteur.
    Vlotte vriendelijke ontvangst. Keuze gemaakt uit het Menu € 35: Gemarineerde makreel, Heilbot, Panna Cotta.En daar was het voorgerecht: kort gebakken tonijn met slaatje van paprika's, currymayonnaise en koriander, coulis van paprika. (vergeten doorgeven dat er vandaag geen makreel was, niet verwonderlijk bij zo'n drukte), de heilbot werd geserveerd met aardappelpuree, mousselinesaus, groene boontjes, erwtjes, champignons en gestoofde ui (?). prachtig stukje vis. Als nagerecht een panna cotta met blokjes peer en zeer lekker chocoladeijs!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Inhoud blog
  • Woestyne, Aalter
  • Di Coylde, Beernem
  • De Eetboetiek, Sluis
  • Spetters, Breskens NL
  • L.E.S.S Brugge
  • De Jonkman, Sint Kruis Brugge
  • Schatteman, Hertsberge
  • Spinola, Brugge
  • Sir Anthony van Dijck, Antwerpen
  • Restaurant Vrijmoed, Gent
  • Maison D, Ronse
  • Cuines 33, Knokke
  • Burg 9, Brugge
  • Hostellerie Saint Nicolas, Elverdinge
  • De Jonkman, St Kruis Brugge
  • Volta, Gent
  • het 5e Seizoen, Aalter
  • de vitrine, Gent
  • De Godevaart, Antwerpen
  • t'Jong Gerecht, Brugge
  • 't Zilte, Antwerpen
  • 't Overhamme, Aalst
  • La Luna, Antwerpen
  • Pegasus, Poperinge
  • Grand Cabaret, Nieuwpoort
  • I Trulli, Brussel
  • Het Gebaar, Antwerpen
  • Couvert Couvert, Heverlee
  • La Laiterie, Lille
  • Auberge Herborist, St. Andries
  • A'Qi, Sint Andries Brugge
  • Refter, Brugge
  • Le Coq aux Champs, Soheit-Tinlot
  • Le Postay, Wegnez
  • Héliport, Luik
  • 't Pandreitje, Brugge
  • Esmeralda, Knokke-Heist
  • Danny Horseele, Lissewege
  • Fleur sur l'eau, Dendermonde
  • Truffeltje, Dendermonde
  • Bartholomeus, Heist
  • Sea Grill, Brussel
  • Restaurant D'Hulhaege, Deinze
  • Restaurant Michel, Groot Bijgaarden
  • De Kapblok, Dilbeek
  • Hertog Jan, Brugge
  • 't Vier Emmershof, Lokeren
  • Kruidenmolen, Klemskerke
  • Zeno, Brugge
  • La Trinité, Sluis NL
  • De Lijsterbes, Donkmeer
  • 't Stil Ende, Brugge
  • Manuscript, Brugge
  • Ter Leepe, Zedelgem
  • St Guidon, Anderlecht
  • Aneth, Brugge
  • Oud Sluis, Sluis NL
  • 't Oud Konijntje, Waregem
  • In de Wulf, Dranouter
  • Kommilfoo, Antwerpen
  • La Durée, Izegem
  • Hotel Restaurant Le Fox, De Panne
  • San Daniele, Ganshoren
  • restaurant Marcus, Deerlijk
  • de kromme watergang
  • RESTAURANT KARDINAALSHOF

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief
  • Alle berichten

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!