Enkele dagen na de opening van het Mas waren we uitgenodigd voor een diner in dit restaurant op de negende verdieping. Schitterend uitzicht over de Sinjorenstad. Ultra modern interieur, wat je kan verwachten in dit gebouw. Ruime tafels, zonder tafelkleed, zeer comfortabele stoelen, prachtig servies.
De eerste dagen werd er enkel menu's geserveerd. 3gangen lunchmenu of degustatiemenu van 5 of 7 gangen; we werden verwend met een zevengangen menu. Bij het aperitief - praline van ganzenlever, toastje met garnalenmousse,stokvis-, Als amuse: gamba en oester. We gingen van start met makreel en kreeft, vervolgens schelpjes met zeekraal, langoustines met lamsoor en crème van asperges met tartaar van langoustines; gevolgd door krab met spinazie. Als hoofdgerecht Wagyu beef: de eerste keer dat we dit van Japanse oorsprong rundsvlees mochten proeven. werd geserveer met een prachtige saus dressing met courgette. Om af te sluiten twee nagerechten; mousse en ijsjes en chocolade dessert om af te ronden. We dronken er een italiaanse sauvignon blanc en een argentijnse rode wijn: bonarda en merlot.
een culinair hoogtepunt !
|