the time you enjoy wasting is not wasted time www.mylivewellposts.tumblr.com
22-08-2013
Spinola, Brugge
Op een zwoele zomeravond, aan één van de mooiste pleinen van de binnenstad. Na een hartelijke ontvangst kregen we onze tafel toegewezen op het gelijkvloers, er is ook een terras en bovenverdieping. We staken van wal met aperitief en amuse: een glaasje salade niçoise, zeer lekker en een frisse beginner.... Als voorgerecht namen we elk een halve portie mosselen met 14 kruiden - ik ben geen mosselfan maar dit was hemels !- Vervolgens was er voor de één kabeljauw met puree en ratatouille, voor de ander een kreeft met blank botersaus en citroengras. Beide gerechten waren schitterend! Als nagerecht een boterkoekje met lavendelroom, chocolademousse en crème brulée. We dronken er een zeer mooie, vettige Pouilly Fuissé, Pollier. Een zeer geslaagde zomeravond in één van de smalste huisjes van Brugge aan het Jan Van Eyckplein