the time you enjoy wasting is not wasted time www.mylivewellposts.tumblr.com
05-02-2009
Sea Grill, Brussel
Vandaag waren we uitgenodigd in een van de mooiste restaurants van Brussel, gelegen in het Radisson Sas hotel aan de Wolvengracht.We namen het huisaperitief in het bar-salon: Laurent Perrier 1999 vergezeld van een kabeljauwkroketje met tomatendip. We werden verwend met een 4 gangen vismenu. Als eerste gerookte paling met belgische kaviaar en een kruidengelei, als tweede: gebakken sint jakobsnootjes met eendenlever met gekarameliseerd witlof. Als hoofdgerecht gebakken zeetong met een mousse van cantharellen en tenslotte als dessert een ravioli van crème brulée met gebakken appel. We dronken bij de voorgerechten een Gruner Veltliner 2001 uit de Wachau (voor onze normen iets voorbij zijn hoogtepunt,weinig frisheid) en met de tong een witte châteauneuf du pape: Château Mont-Redon 2007 (schitterend!!!!) Vervolgens een lekker kop Columbiaanse Mokka en een overvloed aan mignardises. Een onvergetelijk moment !