Superlatieven, niets meer dan superlatieven ! We proberen toch jaarlijks Sergio Herman een bezoekje te brengen om te genieten van zijn enorme creativiteit. Bij ieder gerecht is het woord perfectie van toepassing. We namen er het 4 gangen menu Feeling & Taste met als eerste gerecht: Coquilles gegrild en gemarineerd met structuren van aardpeer, frisse salade van witlof en appel, ijsgekoelde yuzu en geschaafde wintertruffel. (rijkelijk voorzien) Jonge tarbot en oester, ziltige plantjes jus van cèpes en limoen. Kalfszwezerik Sushi's en crème van spitskool, romeinse sla, gomasio. Als afluiter drie nagerechtjes we vielen van de éne verbazing in de andere (lees: we weten het niet meer.....) Prachtige garnituur bij de koffie. De wijnkaart: rijkelijk aanbod en pluspunt: betaalbare wijnen tussen de hele grote kanjers. We dronken er een Augustus Chardonnay Pénedès in wit en een Téofilo Reyes, Ribera del Duero in rood. Muy bien, hasta luego Sergio.........
|