Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Zoeken met Google


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Free CursorsMyspace LayoutsMyspace Comments
Groetjes aan iedereen
Foto
Inhoud blog
  • blogpauze
  • avondgroetjes
  • lol
  • Mooie meid van de dag
  • Goeie morgen
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    andre1
    blog.seniorennet.be/andre1
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Humor en mooie meiden enz.....

    16-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoi



    Hoi,ik wens jullie een prettige dag toe

    16-05-2015 om 09:18 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen,

    Maak er een fijne dag van maatjes

    15-05-2015 om 07:53 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake

    Justin Timberlake

    Justin Randall Timberlake (Memphis, 31 januari 1981) is een Amerikaans singer-songwriter en acteur. Timberlake werd bekend als lid van de boyband *NSYNC. In 2002bracht hij zijn eerste soloalbum Justified uit, gevolgd in 2006 doorFutureSex/LoveSounds. Als acteur staat hij aan het begin van zijn carrière, met enkele kleine rollen in films.

    Biografie

    Timberlake is geboren en opgegroeid in Millington, een dorp naast Memphis,Tennessee. Hij heeft Ierse en Duitse wortels. Zijn ouders, Randall Timberlake en Lynn Bomar, zijn gescheiden geweest en hertrouwd. In 1993 maakt Timberlake zijn eerste stap in de showbusiness door zich aan te sluiten bij The Mickey Mouse Club. Daar ontmoette hij onder andere Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling en Joshua Scott Chasez, later bekend als JC Chasez. Timberlake en Chasez besloten een boyband op te richten. Daarbij was ook Timberlake's vriend Chris Kirkpatrick betrokken.Lance Bass en Joey Fatone maakten de groep *NSYNC compleet.

    *NSYNC

    1rightarrow blue.svg *NSYNC

    De vijf leden komen in 1995 bij elkaar. Het door financier Lou Pearlman ingehuurde managementskoppel Donna en Johnny Wright besluit hen in navolging van de Backstreet Boys in Duitsland hun carrière te laten beginnen, om twee jaar later terug naar de Verenigde Staten te gaan. In 1998 brengt de groep het debuutalbum *NSYNCuit. dat een wereldwijd succes wordt. *NSYNC brengt nog twee albums uit en komt qua succes in de buurt van eerdere boybands alsTake That en Backstreet Boys. Na het derde album in 2001 besluit Timberlake zich te gaan richten op een solocarrière. Ook was Timberlake te zien bij het laatste concert van Michael Jackson, hier danst en een nummer met de broers van Jackson en Jackson zelf zingt

    Justified

    1rightarrow blue.svg Justified

    In 2002 begon Timberlake met het werken aan het nieuwe album Justified, dat op 5 november 2002 uitkwam. Enkele maanden eerder maakte Timberlake zijn opwachting op de MTV Video Music Awards met zijn eerste single Like I Love You. Het nummer, geproduceerd door The Neptunes en met een gastoptreden van Clipse, werd een grote hit. Om het album te promoten gaat Timberlake samen met Christina Aguilera op tour. Op deze Justified/Stripped Tour verschijnen ook The Black Eyed Peas. In 2003 komen ook de singles Cry Me a River, Rock Your Body en Señorita uit. In 2004 gebruikte fastfoodketen McDonald's de single I'm Lovin' It, dat het eerste album niet haalde, in wereldwijde reclamecampagnes. Timberlake verkocht het nummer aan McDonald's en na het succes van de reclamecampagnes bracht hij de single ook uit, inclusief videoclip.

    FutureSex/LoveSounds

    Timberlake tijdens een optreden in de FutureSex/LoveSounds Tour
    1rightarrow blue.svg FutureSex/LoveSounds

    In 2005 werkt Timberlake mee aan het album Monkey Business van The Black Eyed Peas. Ook maakt hij samen met rapper Nelly de single Work It en met Snoop Dogg de single Signs. Tevens begint hij zijn eigen platenmaatschappij Tenman Records. Tot op heden heeft hij twee artiesten onder zijn hoede: Joshua B en Nederlandse Esmée Denters. Het albumFutureSex/LoveSounds kwam op 12 september 2006 uit. Al enkele maanden eerder kwam de eerste single SexyBack uit, gekenmerkt door een prominente electrosound. De tweede singleMy Love, met rapper T.I. werd ook een groot succes, net als derde single What Goes Around... Comes Around. In april 2007 wordt in de Verenigde Staten de vierde single van het album gelanceerd, Summer Love. De platenmaatschappij van Timberlake ziet voor Europa meer heil in LoveStoned, dat hier werd uitgebracht.

    Timberlake gaat in juli 2007 op tour in Europa en Japan, gevolgd door de Verenigde Staten in augustus 2007. Tussen de bedrijven door werkt hij ook nog met Madonna aan haar albumHard Candy. De eerste single 4 Minutes is een duet tussen de twee en deed het goed in de lijsten. In 2008 deed hij mee op Rihanna's Rehab en scoorde daarmee in Nederland een top drie notering.

    Timberlake startte in 2008 samen met James Fauntleroy II en Rob Knox de schrijvers- en productiegroep The Y's op. Zij produceerden en schreven samen met T.I. diens single Dead and Gone, waar Timberlake als gastartiest meedeed. Deze groep werkte ook aan het nummer Magic, dat door veel Amerikaanse radiostations werden opgepikt terwijl het slechts een demo was. In 2009 werd deze, nu gepromoveerd tot een volwaardige single met Love Sex Magic als titel, uitgebracht door zangeres Ciara met Timberlake als gastartiest.

    The 20/20 Experience

    Op 10 januari 2013 lanceerde Timberlake een countdown op zijn website met de boodschap "I'm Ready". Na een muziekpauze van zeven jaar was dit de aankondiging van de comebacksingle Suit & Tie, een samenwerking met Jay Z. De tweede single Mirrorsverscheen een maand later op 11 februari. Beiden waren afkomstig van het album The 20/20 Experience, dat in maart verscheen.Tunnel Vision werd in juni 2013 de derde en laatste single van het album. Het album werd in de Verenigde Staten meer dan twee miljoen keer verkocht en is daarmee de succesvolste studioalbum van het eerste deel van 2013.

    In juli 2013 verscheen Jay Z's twaalfde studioalbum Magna Carta Holy Grail. Als leadsingle werd Holy Grail uitgebracht, een samenwerking met Timberlake.

    Op 10 juli 2013 verscheen het nummer Take Back the Night als leadsingle van The 20/20 Experience Part 2. Op 24 september 2013 werd het nieuwe album uitgebracht op iTunes. Eerder maakte Justin Timberlake al twee andere tracks bekend. Een samenwerkingsverband met Jay-Z leverde het nummer Murder op en ook de track Cabaret met rapper "Drake" staan op het albumThe 20/20 Experience Part 2. Op het einde van 2013 gaat Timberlake ook opnieuw op tour. De artiest zal ook naar Europa komen waaronder in het Gelredome en het Sportpaleis Antwerpen.

    Privéleven

    Timberlake heeft relaties gehad met Britney Spears, Alyssa Milano, Fergie en Cameron Diaz. In 2007 kreeg hij een relatie met actriceJessica Biel. Het stel ging in maart 2011 uit elkaar, maar kwam weer samen en trouwde op 12 oktober 2012.[2] Hun eerste kind, een zoon, werd geboren in 2015.

    Incidenten en andere projecten

    2004 Super Bowl-incident

    Tijdens de finale van de 38e Super Bowl (American football kampioenschappen) traden Timberlake en zangeres Janet Jacksongezamenlijk op. Het optreden werd live uitgezonden door CBS. Aan het einde van Rock Your Body (met als laatste zin "I"m gonna have you naked by the end of the song" dat "Aan het eind van het lied krijg ik je naakt" betekent) trekt Timberlake aan de kleding van Jackson. Hierbij werd de rechterborst onthuld, slechts bedekt door een tepelbeschermer. Timberlake en Jackson spraken direct van een ongeluk. Later zou Timberlake toegeven dat er van enige opzet sprake was, maar dat het niet de bedoeling was dat het zo ver zou komen. Televisiezender CBS kreeg door dit incident een recordaantal van 200.000 klachten binnen van mensen die dit niet gepast vonden. Als gevolg van dit incident worden vele sportevenementen met optredens uitgezonden met een vertraging van vijf seconden. Dit incident is in de Verenigde Staten bijna legendarisch geworden en heeft vele parodieën tot gevolg gehad. Timberlake en Jackson werden geweerd voor de Grammy Awards van 2004, tenzij ze publiekelijk hun verontschuldigingen zouden aanbieden. Jackson weigerde, Timberlake gaf schriftelijke excuses tijdens het ontvangen van zijn twee Grammy's (beste popalbum en beste pop-optreden).

    Spuugincident

    In juni 2007 heeft Timberlake vanaf het dak van een hotel in Zweden een aantal jonge fans bespuugd. Vlak daarvoor bij het binnen gaan van zijn hotel, toen hij weigerde te stoppen voor foto's, heeft iemand fuckface naar hem geroepen. Later zou de zanger vanaf het dak van zijn hotel de wachtende fans hebben bekogeld met pingpongballetjes. Vervolgens heeft hij van het dak gespuugd.

    Carrière als acteur

    Naast zijn zangcarrière houdt hij zich ook bezig met acteren. Timberlake heeft al enkele kleine en grote rollen in films (o.a. de misdaadfilm Alpha Dog) en televisieseries gespeeld. Ook speelde hij in 2010 in de film The Social Network. Deze film gaat over de oprichters van Facebook en hij speelt hierin Sean Parker. In 2011 speelde hij in de film Friends with Benefits met als tegenspeelsterMila Kunis. In 2013 vertolkte hij een belangrijke nevenrol in de tragikomedie vol muziek Inside Llewyn Davis (Coen Brothers).

    William Rast

    Timberlake heeft sinds 2005 ook een kledinglijn, William Rast, samen met een van zijn beste vrienden Trace Ayala. Ze noemen het zelf: 'Street Sexy at Social Hollywood'. Ze vonden inspiratie voor hun lijn in hun lievelingsfilm The Outsiders uit 1983.

    Restaurants

    Timberlake is mede-eigenaar van Chi, een restaurant/club in Los Angeles. Hij investeerde ook al in het restaurant Destino's in New York, wat van zijn vriend Eytan Sugarman is. Sinds kort heeft hij nog een nieuw restaurant in New York, samen met Trace Ayala en diezelfde Eytan Sugarman: Southern Hospitality. De keuken is barbecue, en de gerechten zijn afkomstig uit Memphis, Tennessee, Timberlake's geboortestad.

    Tennman Records

    In 2007 richt Timberlake zijn eigen muzieklabel op: Tennman Records. De Nederlandse zangeres Esmée Denters is de eerste artiest die bij het label tekent.

    13-05-2015 om 08:50 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Diner bij familie

     

    Een meisje vraagt haar vriendje om vrijdagavond bij haar ouders te komen eten. Omdat dit een hele stap is, kondigt het meisje aan dat ze daarna met hem uit wil gaan en dan voor het eerst met hem wil vrijen. De jongen is vreselijk blij, maar is nog nooit met een meisje naar bed geweest. 
    Dus hij gaat naar de drogist om condooms te halen. De drogist is erg helpvol en een uur lang vertelt hij de jongen alles over sex en condooms. Bij de kassa vraagt de drogist of de jongen een pakje van drie, tien of twintig wil. De jongen wil een pak van twintig, aangezien dit de eerste keer is en hij wel een tijdje bezig zal zijn. Die avond komt de jongen bij de ouders aan, en het meisje doet open. Ze is erg enthousiast en ze gaan meteen aan tafel. De jongen stelt gelijk voor te gaan bidden en gaat met gebogen hoofd zitten. Na tien minuten nog steeds. Na twintig minuten met gebogen hoofd te hebben gezten buigt het meisje naar hem toe en zegt: 'Ik heb 
    nooit geweten dat je zo religieus was!' 
    De jongen antwoordt: 'Ik heb nooit geweten dat jouw vader drogist was!'

     

    03-05-2015 om 09:01 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen



    Ik wens iedereen een zalig Pasen toe en een leuk verlof.

    05-04-2015 om 07:58 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik niet meer aan bloggen toe kom,lees de ps

    Het is al een heel tijdje geleden dat ik nog iets op mijn blog geplaatst heb, ik heb de laatste maanden al het een en het ander moeten meemaken,eerst krijg ik te horen dat mijn tante waar ik met opgegroeid ben terminaal kanker heeft en enkele weken later zeggen ze mij dat mijn vader maagkanker heeft,ze gaan zijn maag wegnemen en een stuk van zijn slokdarm en wie weet wat nog allemaal, maar er is hoop op genezing!!!!!!!!, dan krijg ik telefoon dat mijn zuster was overleden,dus jullie zullen wel begrijpen dat bloggen er voor mij niet inzat, ik hoop dat zal verbeteren, ps....  maar nee nu heeft mijn broer ook te horen gekregen dat hij ongenezelijke longkanker heeft dus nog een tegenslag dat we mogen verwerken.veel groetjes Rud 

    05-04-2015 om 07:46 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    30-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag

    Prettige dag iedereen,

    30-09-2014 om 07:19 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lol

    Hoe krijg je een kudde schapen bij elkaar?
    Met een hond.
    Hoe krijg je een kudde koeien bij elkaar?
    Met een stok (Michel Vandenbossche leest hier toch niet mee)
    Hoe krijg je een kudde geiten bijeen?
    Door een tupperware-avond te organiseren.

    26-08-2014 om 20:20 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een fijne week,
    " />

     Ik wens jullie een prettige week bloggertjes,

    25-08-2014 om 00:00 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdag

    mooistekrabbels.nl

    Maak er iets mooi's van lieve mensen

    22-08-2014 om 07:37 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Laat het mindere weer niet aan jullie hart komen lieve mensen

    18-08-2014 om 09:04 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Lenny Kravitz

    Leonard Albert "Lenny" Kravitz (New York City), 26 mei 1964) is een Amerikaanse zanger, gitarist en acteur, die bekend werd met hits als Are You Gonna Go My Way, Always On The Run, Let Love Rule, It Ain't Over 'Till It's Over en I'll Be Waiting

    • Kravitz werd geboren in New York, als zoon van een Oekraïens-Joodse vader en een West-Indisch-Amerikaanse moeder. Hij is journalist, zij is actrice.

    Kravitz ontwikkelt al op jonge leeftijd een liefde voor de jaren 70 en 60, en dan met name voor de muziek uit die tijd. Jimi Hendrix behoort tot zijn idolen en soul en funk zijn Kravitz' favoriete genres. Hij krijgt in 1988 een contract door Virgin aangeboden. Een jaar later komt zijn eerste album, Let Love Rule, uit.

    De eigenzinnige Kravitz spreekt veel mensen, en bijvoorbeeld ook MTV Europe, aan. Madonna blijkt ook fan van Kravitz, want hij schrijft in 1990 "Justify my love" voor haar.

    Het succes blijkt hem ook parten te spelen. Zijn tweede album Mama Said gaat met name over de, inmiddels verbroken relatie met actrice Lisa Bonet. Op dit album werkt hij samen met Slash, indertijd nog leadgitarist bij Guns N'Roses. Ook Sean Ono Lennon, zoon van een van zijn grote voorbeelden, maakt zijn opwachting op het nummer `All I ever wanted'. Kravitz verschijnt zelf ook vaak op albums van andere artiesten. Acts die al eens met hem samengewerkt hebben zijn onder andere P. Diddy, Pharrell Williams, Sheryl Crow, BB King, Eric Clapton, Iggy Pop, Mick Jagger, Guns N' Roses, Erykah Badu, Prince, Jay Z, Bruce Springsteen en Neneh Cherry. Na de dood van Michael Jackson, maakte Lenny Kravitz op zijn facebookaccount bekend dat hij ook samen met de net overleden zanger een nummer had gemaakt, dat nog niet werd uitgebracht.

    Na het zeer succesvolle album 5 verschijnt de Greatest Hits in 2000.

    Kravitz haalt ook vaak de media met populaire acties. In 1991 zet hij samen met de zoon van John Lennon het Give Peace A Chance-project op poten en neemt hij in 2003 samen met de Iraakse zanger Kazem Al Sahir "We want peace" op. In 1992 schrijft & produceert Kravitz het Engelstalige debuutalbum van zangeres/actrice Vanessa Paradis. De twee hebben tevens een korte relatie.

    Na het minder succesvolle album Lenny uit 2001 keert Lenny in 2004 weer terug met de hit "Where Are We Runnin'?" van het album Baptism, waarop hij muzikaal meer doet denken aan de vroegere albums. Ook "Lady" van dit album wordt een hit in de Verenigde Staten.

    In februari 2008 is Kravitz' nieuwe album It's Time For A Love Revolution uitgekomen. Mogelijk gaat dit na een wereldtournee opgevolgd worden door een album dat Funk moet gaan heten, hoewel hij al bijna tien jaar beweert bezig te zijn met een dergelijk album. Later heeft Kravitz bekendgemaakt dat het album Black And White America gaat heten. Het wordt een dubbel-cd met rock en delen van zijn lang verwachte Funk album. Op de site van Kravitz staat dat het album in de zomer van 2011 wordt uitgebracht. De eerste single Come On Get It is 20 Februari 2011 uitgebracht.

    Naast zanger is Kravitz ook acteur. Hij speelde mee in de film Precious (2009), die twee Oscars won. Ook speelt hij in het eerste en tweede deel van The Hunger Games (2012, 2013), hij speelt de rol van Cinna, de stylist van Katniss. Hij heeft ook een rol als Butler in het Witte Huis en vriend van Cecile Gaines in de film The Butler (2013).

    Kravitz was van 1987 tot 1993 getrouwd met actrice Lisa Bonet. Samen hebben ze een dochter, Zoë Kravitz, die ook actrice is.

    Op 24 april 2014 kondigde Kravitz zijn nieuwe album aan dat Strut zal gaan heten. De verwachte releasedatum is 23 september 2014. Het album wordt op 23 juni voorafgegaan door de single The Chamber.

     

    Kravits

    06-08-2014 om 07:45 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Midweek

    Prettige dag toegewenst

    06-08-2014 om 07:26 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen,

    Maak er een gezellige dag van blogmaatjes.

    04-08-2014 om 07:29 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag groetjes,
    " />

    Een hele gezellige dag  toegewenst lieve mensen,

    25-07-2014 om 09:14 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag



    .

    Mijn dochter Roxaan wenst jullie een mooie zondag lieve mensen,

    06-07-2014 om 00:00 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruno Mars

    Bruno Mars

    Peter Gene Hernandez (Honolulu, 8 oktober 1985), beter bekend als Bruno Mars, is een Amerikaans zanger, schrijver en muziekproducent.

    Biografie

    Voor hij aan zijn solocarrière begon, produceerde Mars nummers voor artiesten als Brandy, Flo Rida, Sean Kingston, Cobra Starship, Adam Levine en Alexandra Burke en met Cee Lo Green werkte hij aan het liedje F**k You!. Ook werkte hij samen met B.o.B voor het nummer Nothin' on You en met Travie McCoy voor het nummer Billionaire. Verder schreef hij mee aan de nummers Right Round van Flo Rida en Wavin' Flag van K'naan.

    Op 11 mei 2010 verscheen zijn eerste ep, getiteld It's Better If You Don't Understand, met daarop de nummers Somewhere in Brooklyn, The Other Side met Cee Lo Green en B.o.B, Count on Me en Talking To The Moon. Deze nummers kwamen ook terecht op het debuutalbum Doo-Wops & Hooligans met Just the Way You Are, Grenade, The Lazy Song, Marry You en Count on Me als singles. Just the Way You Are en Grenade kwamen in de top tien van de Amerikaanse hitlijst voor de op internet bestverkochte singles. Er werden in 2011 respectievelijk 12,5 miljoen en 10,2 miljoen downloads van verkocht.

    Ondertussen bracht hij ook de leadsingle van The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 uit, getiteld It Will Rain en werkte hij samen met Snoop Dogg en Wiz Khalifa voor Young, Wild & Free, met Bad Meets Evil voor Lighters en met Lil Wayne voor Mirror. In december 2012 bracht hij zijn tweede studioalbum uit, getiteld Unorthodox Jukebox. Het liedje Locked Out of Heaven werd hiervan als eerste single uitgegeven.

    Privé

    In september 2010 werd Bruno Mars gearresteerd toen hij werd betrapt op het bezit van 2,6 gram cocaïne. Hij bekende tijdens de hoorzitting, waarna hij een taakstraf van 200 uur en een boete van tweeduizend dollar kreeg opgelegd. Tevens moest hij een begeleidingstraject voor drugsgebruikers doorlopen.

     

    01-07-2014 om 08:43 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Udo

    Udo Jürgens

    Udo Jürgens, artiestennaam van Udo Jürgen Bockelmann (Klagenfurt, 30 september 1934) is een Oostenrijks zanger en liedjesschrijver. Zijn oom van moederskant is de dadaïst Hans Arp. Zijn oom van vaderskant was van 1956 tot 1964 burgemeester van de Duitse stad Frankfurt am Main. Sinds februari 2007 heeft Udo naast zijn Oostenrijks paspoort ook een Zwitsers paspoort.[1]

    Levensloop

    In het ouderlijk slot Ottmanach groeide Udo op met twee broers, John (1931-2006) en Manfred Bockelmann (1943). Hij heeft muziek gestudeerd onder meer in Salzburg.

    Van 1964 tot 1989 was hij getrouwd met oud-fotomodel Erika Meier. Uit dit huwelijk heeft hij twee kinderen, John (1964) en Jenny (1967). Buiten dit huwelijk heeft hij in ieder geval nog twee buitenechtelijke dochters, Sonja en Gloria.

    In 1999 is Udo voor de tweede maal getrouwd, dit keer met Corinna Reinhold. Het paar leeft nu echter gescheiden van elkaar.

    In 1950 won hij een wedstrijd voor componisten die door de ORF georganiseerd werd met het liedje Je t'aime. Tien jaar later schreef hij voor Shirley Bassey de wereldhit Reach for the Stars. Dit is echter niet de enige wereldster voor wie hij liedjes schreef. Een oorspronkelijk voor Frank Sinatra geschreven compositie, If I never sing another song werd opgenomen door Sammy Davis Jr. die er al zijn tv- en concertoptredens mee afsloot.

    In Nederland hebben zangers ook succes gehad met de composities van Jürgens, onder meer André van Duin ("Een echte vriend", Ich war noch niemals in New York), Joe Harris ("drink rode wijn" , "Griechischer Wein") en Gerard Cox ("Avond", Abends). De grootste hit is echter wel Gib mir deine Angst in het Nederlands als "Geef me je angst" gezongen door zowel de vertaler André Hazes als door Guus Meeuwis.

    Eurovisiesongfestival

    In 1964 deed hij een eerste gooi naar een Eurovisieoverwinning met het liedje Warum, nur Warum, het eindigde op de zesde plaats en de Britse kandidaat Matt Monro vond het nummer zo goed dat hij het coverde als Walk away en op nummer 1 in de Britse hitparade en op een tweede plaats in de Amerikaanse hitparade kwam. Een jaar later werd Udo vierde op het Eurovisiesongfestival 1965 in Napels met Sag' ihr, ich laß sie grüßen. In 1966 won hij met Merci chérie het Eurovisiesongfestival. Daarmee was hij de enige Oostenrijkse winnaar van dit evenement tot Conchita Wurst hem in 2014 opvolgde.

    In de daaropvolgende jaren schreef hij enkele Duitse evergreens zoals Griechischer Wein, Aber bitte mit Sahne en Mit 66 Jahre. Een van zijn grootste successen was samen met het Duitse voetbalteam in 1978 toen hij Buenas Dias Argentina zong. Hiervoor kreeg hij ook een Grammy Award aangezien dit lied als countrylied in Noord-Amerika erg succesvol was.

    In de zestiger jaren was Udo in meerdere speelfilms te zien en in de jaren negentig in televisieseries, o.a. Das Traumschiff en Ein Schloβ am Wörthersee.

    Thema's

    Udo is een van de meest productieve popmusici. Hij heeft over de negenhonderd liederen geschreven en zo'n vijftig studioalbums uitgebracht. Hij wordt vaak als schlagerzanger afgeschilderd maar dit is niet juist. In zijn liedteksten gaat het vaak over diepere problematiek, de huidige decadentie (Café Gröβenwahn uit 1993) of de consumptiemaatschappij (Aber bitte mit Sahne, 1976). Het milieu heeft zijn aandacht (5 Minuten vor Zwölf, 1982), en verslaving (Rot blüht der Mond, 1983). Vermeldenswaard is hier het Blaue Album uit 1988, een album dat openlijk kritiek uit op de katholieke kerk. Het lied Gehet hin und vermehret euch is op de openbare zenders in Oostenrijk en Duitsland niet uitgezonden vanwege de tekst.

    Der Mann mit dem Fagott

    Ook heeft Udo Jürgens samen met Michaela Moritz een boek geschreven: Der Mann mit dem Fagott (De man met de fagot). Het boek speelt zich in het verleden af, in Bremen en gaat over de familiegeschiedenis van de Bockelmanns. Het vertelt het verhaal van Heinrich Bockelmann (Udo's grootvader), Rudjaska (Rudi) Bockelmann (Udo's vader) en uiteraard Udo zelf. Tevens bevat het een groot deel Europese geschiedenis, waaronder de Eerste Wereldoorlog, waarbij Udo's grootvader één van de laatste Duitse bankiers in Rusland was, de Tweede Wereldoorlog, en ook de tijden van Udo's eigen leven.

    20-06-2014 om 15:58 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen

    Een fijne dag wens ik jullie toe lieve blogvrienden

    15-06-2014 om 05:23 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    12-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag alweer

    Prettige dag blogmaatjes, groetjes Rudy

    12-06-2014 om 04:03 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Rudy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Rud.
    Ik ben een man en woon in Wetteren () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 13/07/1952 en ben nu dus 71 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Humor en mooie meiden..... .

    Gastenboek
  • Groetjes op deze Palmzondag van ... Jack !
  • De beste groetjes beste vrienden van Jeannine en Sylvain
  • Goede morgen Rud.
  • Zalige Hoogdag van Kerstmis aan al mijn blogvrienden !!!
  • Kerstavond !!!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Donderdag avond bezoekje. (alois)
        op blogpauze
  • Goeden avond (Dirk)
        op avondgroetjes
  • Goedemorgen (Dirk)
        op blogpauze
  • Goeden avond (Dirk)
        op avondgroetjes
  • Vrijdagavond bezoekje. (alois)
        op avondgroetjes

  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    anny_en_gilbert
    blog.seniorennet.be/anny_en
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    pachake
    blog.seniorennet.be/pachake
    Categorieën

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    janart
    blog.seniorennet.be/janart

    Gastenboek
  • Groetjes op deze Palmzondag van ... Jack !
  • De beste groetjes beste vrienden van Jeannine en Sylvain
  • Goede morgen Rud.
  • Zalige Hoogdag van Kerstmis aan al mijn blogvrienden !!!
  • Kerstavond !!!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!