Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Zoeken met Google


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Free CursorsMyspace LayoutsMyspace Comments
Groetjes aan iedereen
Foto
Inhoud blog
  • blogpauze
  • avondgroetjes
  • lol
  • Mooie meid van de dag
  • Goeie morgen
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    hetpinegeltje3
    blog.seniorennet.be/hetpine
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Humor en mooie meiden enz.....

    13-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardag

    Vandaag word ik 61 jaar jong en jullie weten mijn frigowagen nog staan op mijn blog ga ernaar toe en drinkt er énen of 2 of......gezondheid

    13-07-2013 om 07:50 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    09-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dinsdag

    Prettige dag bloggertjes

    09-07-2013 om 08:11 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis

    Oasis

     

    Oasis was een Engelse rockband uit Manchester. De groep werd begin jaren '90 bekend door hun debuutalbum Definitely Maybe (1994).

    Biografie

    De band draaide om Liam Gallagher (zang en tamboerijn) en, tot eind augustus 2009, zijn broer Noel Gallagher (gitaar en zang). Andere leden zijn Paul "Bonehead" Arthurs (gitaar), Paul "Guigsy" McGuigan (bas) en Tony McCaroll (drums). McCaroll werd in 1995 vervangen door Alan White. In 1999 hielden Bonehead en McGuigan het tijdens het opnemen van het vierde album, Standing on the Shoulder of Giants, voor gezien. Noel, Liam en Alan maakten het album af. Bonehead en McGuigan werden voor de tour en uiteindelijk vast vervangen door Andy Bell op bas (voorheen van de band Ride en later Hurricane #1) en Gem Archer (eerder van Heavy Stereo) op gitaar. Vroeg in 2004 verliet White de band. Oasis maakte niet snel de naam van een nieuwe drummer bekend, maar Zak Starkey, de zoon van ex-Beatle Ringo Starr, werkte mee aan hun nieuwe album en trad met de band op. Inmiddels is Starkey uit de band en vervangen door ex-Robbie Williams-drummer Chris Sharrock.

    Op 28 augustus 2009, tijdens de "Dig Out Your Soul" tour, maakte Noel Gallagher op de officiële Oasis website bekend dat hij geen dag langer meer kon samenwerken met zijn broer Liam en heeft besloten de band te verlaten. Een maand later gaf zijn broer Liam aan dat de band officieel gestopt was.

    Albuminformatie

    Definitely Maybe

    Oasis werd bekend in 1994 toen ze hun eerste single Supersonic uitbrachten. De groep werd al vlug een hype in Engeland en volgende singles als Live forever en Cigarettes and Alcohol werden grote hits. Hun eerste album Definitely Maybe wordt als een van de beste debuutplaten ooit in de rockgeschiedenis beschouwd. Het verkocht ongeveer 7 miljoen exemplaren.

    Morning Glory

    Met hun tweede album (What's the Story?) Morning Glory werd Oasis ook internationaal een supergroep. Mede door superhit Wonderwall verkocht (What's the Story?) Morning Glory meer dan 21 miljoen exemplaren. (What's the Story?) Morning Glory wordt als een van de beste albums van de jaren '90 van de 20e eeuw beschouwd. In de zomer van 1995 vocht Oasis een vete uit met Blur. Beiden brachten hun nieuwe singles op dezelfde dag uit. Blurs Country House kwam op 1 in de Engelse charts, Oasis' Roll with it op 2. Oasis' album Morning glory verkocht echter veel meer dan het album The great escape van Blur. Ook de tournees van Oasis liepen niet van een leien dakje. Liam liet enkele concerten van de Amerikaanse tournee lopen, net als de MTV Unplugged show. In de zomer van 1996 speelde Oasis voor 250.000 mensen op Knebworth, meteen de grootste outdoor-concerten ooit in Engeland.

    Be Here Now

    In de zomer van 1997 kwam Oasis terug met de single D'you know what I mean. De single schoot meteen naar nummer 1 in de Engelse hitlijsten. Het daaropvolgende album Be Here Now werd het snelstverkochte album aller tijden en kwam daarmee in het Guinness Book of Records. De critici waren echter niet zo positief over het album. Toch werden ongeveer 8 miljoen exemplaren van het album verkocht.

    Standing On The Shoulder Of Giants

    In 1999 verlieten Guigs en Bonehead de band en werden vervangen door Andy Bell en Gem Archer. In 2000 bracht Oasis het album Standing on the shoulder of giants uit. Het was een experimenteel album. Het verkocht minder dan de vorige albums maar het kwam toch weer op nummer 1 terecht in de Britse hitlijsten. Ook nu weer waren er problemen op tournee. Noel verliet de tour halverwege en liet broer Liam alle andere concerten behalve de Britse alleen afwerken. Een splitsing leek nabij maar in september 2000 dook Oasis terug de studio in om aan een nieuw album te werken.

    Heathen Chemistry

    Het album Heathen Chemistry werd in 2002 uitgebracht. Het album werd algemeen als een comeback beschouwd. Oasis bracht liedjes terug die herinnerden aan hun sound uit de jaren 90. The Hindu times en Stop crying your heart out werden grote hits in Engeland. Het album Heathen Chemistry verkocht ongeveer 4 miljoen exemplaren. Ook nu weer waren er incidenten op tournee. Noel kreeg met een auto-ongeluk te maken in de Verenigde Staten, zonder erg letsel, en Liam raakte in een Duits hotel verwikkeld in een gevecht waarbij hij zijn voorste ondertanden kwijtraakte.

    Don't Believe The Truth

    In januari 2004 zette Oasis zijn drummer Alan White aan de kant. Hij werd vervangen door Zak Starkey, zoon van Beatlesdrummer Ringo Starr. Starkey speelde de eerste keer met Oasis op Glastonbury 2004. Hij ging ook de studio in met Oasis om aan een nieuw album te werken. Dat nieuwe album werd in 2005 uitgebracht en heet Don't believe the truth. Het album bevat de singles Lyla, The importance of being idle en Let there be love. Wederom had Oasis een album op nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk. In 2005/2006 deed Oasis een toer in Noord- en Zuid-Amerika en Europa.

    Stop The Clocks

    Hierna zou Oasis enige jaren stilliggen, aldus Noel. Op 20 november 2006 kwam een verzamelalbum uit, getiteld "Stop The Clocks". Het bevat 18 bekende nummers en de betere b-sides. De tracklist werd bekendgemaakt op de website van Oasis. Het album haalde de 2e plaats in de Britse hitlijsten. Na 5 weken had het album wereldwijd al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Om het album te promoten, tourde Noel Gallagher samen met gitarist Gem. Ze gaven enkele kleinschalige semi-akoestische concerten. De film Lord don't slow me down, een rockumentary over de Don't believe the truth-tour, werd eind 2006 voor het eerst vertoond in New York. In februari 2007 werd Oasis gehuldigd met de Lifetime Achievement-award op de Brit awards 2007, waar ze ook 5 nummers live speelden. In maart en april gaf Noel weer enkele akoestische optredens in Moskou en Londen. In april werd bekendgemaakt dat Oasis een nummer zou coveren van Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band van The Beatles, naar aanleiding van de 40e verjaardag van die plaat. Ook andere bands zoals Kaiser Chiefs en Travis coverden een nummer. Oasis bracht een versie van Within You Without You. Ondertussen maakte Noel bekend dat Oasis in juli de studio zou induiken voor de opnames van een nieuw album. Dit wordt verwacht tegen eind volgend jaar.

    Op 13 augustus werd bekendgemaakt dat Oasis een nieuwe dubbel DVD uit gaat brengen. Lord don't slow me down(was al aangekondigd maar nog niet zeker), bevat onder andere het concert in Manchester dat Oasis in 2005 heeft gegeven. Op 29 oktober zou de release plaatsvinden. In september dit jaar vertelde Noel dat hij vader is geworden van een zoon (Donovan), daardoor hebben de opnames even stilgelegen.

    Dig Out Your Soul

    Op 6 oktober 2008 werd het album Dig Out Your Soul uitgebracht. Door zowel vele fans als critici aangewezen als de beste Oasis-release van de afgelopen 10 jaar. Het album werd voorafgegaan door de single The shock of the lightning, uitgebracht op 29 september 2008. Op de eerste dag van de release verkocht het album bijna 90.000 exemplaren. Hiermee is het het snelst verkopende album op de eerste dag van release van 2008 op Coldplays Viva La Vida na. In totaal verkocht het album in Engeland 260.000 exemplaren in de eerste week van release. Hiermee is het na een week het op een na best verkopende album van 2008, weer op Coldplay na.

    In Italië kwam het album nieuw binnen op nummer 1. Met 53.000 verkochte exemplaren in Amerika kwam Dig Out Your Soul binnen op plaats 5 in de album top 200. Iets dat sinds de release van Be Here Now niet meer was voorgekomen.

    Het album is opgenomen in de Abbey Road Studios en is het eerste album dat uitgebracht werd op het eigen label van de Gallagher brothers, genaamd Big Brother.Het album bevat in totaal 11

    Toekomst (2009 – nu)

    Eind 2009 kondigde Liam aan dat de bandleden een doorstart zouden maken onder de originele naam, zonder Noel, en dat de band al enkele demo’s had gemaakt.  Later maakte Liam echter bekend dat de band verdergaat onder een nieuwe, toen nog onbekende, naam. Opmerkend was dat Liam bij de vraag wat de nieuwe bandnaam zou gaan worden antwoordde: "not Oasis, that was a shit name anyway". Uiteindelijk is de naam van die nieuwe groep Beady Eye.

     

    • Bag It Up
    • The Turning
    • Waiting For The Rapture
    • The Shock Of The Lightning
    • I'm Outta Time
    • (Get Off Your) High Horse Lady
    • Falling Down
    • To Be Where There's Life
    • Ain't Got Nothin'
    • The Nature of Reality
    • Soldier On






    08-07-2013 om 12:54 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag

    Hier zijn we weer, prettige Zondag bloggertjes

    07-07-2013 om 05:45 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    27-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triggerfinger

    Triggerfinger (band)

     
    Triggerfinger is een Belgische melodieuze hardrockband afkomstig uit Antwerpen en Lier.
    Triggerfinger bestaat uit drie muzikanten: zanger en gitarist Ruben Block (Sin Alley en AngeliCo), bassist Paul Van Bruystegem – alias Lange Polle / Monsieur Paul – die ook bij BJ Scott speelde en drummer Mario Goossens (Noordkaap, Monza, Hooverphonic, HJ Kras en de Engelse rockband Winterville).

    Geschiedenis

    De band werd opgericht in 1998, maar dan wel met een andere bassist, namelijk Wladimir Geels. In 2003 verliet hij de band, omdat hij qua stijl een andere koers wilde bevaren. Hij werd vervangen door gitarist Paul Van Bruystegem die al langer contacten had met Block en Goossens i.v.m. producerszaken en vervangingszaken.
    Het trio bracht tot nu toe vijf platen uit waaronder de studioalbums Triggerfinger uit 2004 en What Grabs Ya? uit 2008 en een livealbum Faders Up uit 2007, plus een opname van een concert in Londen in juli 2011. Op 15 november 2010 kwam hun meest recente album All This Dancin' Around uit, waarvan de opnames plaatsvonden in mei 2010 te Los Angeles. In juli 2011 speelden ze op het High Voltage-hardrockfestival in Londen waarvan een onofficiële cd met bijbehorende DVD uitkwam voor de bezoekers van dat concert. Door een te groot aantal exemplaren is deze nu ook in België te koop. Voor de zomer komt er wel een officieel livealbum uit, opgenomen tijdens de drie uitverkochte concerten in de Melkweg in Amsterdam. Die opnames worden binnenkort afgemixt door Greg Gordon.
    Triggerfinger staat bekend om haar sterke liveoptredens waarbij het publiek sterk betrokken wordt door mee te zingen en de gesprekken die zanger Ruben Block met het publiek aangaat. Hun muziek wordt vaak vergeleken met die van bands als Queens of the Stone Age en Led Zeppelin. De band stond al drie keer op Pukkelpop (in 2004, 2007 en 2008), drie keer op Rock Werchter (2004, 2009 en 2011), twee keer op Pinkpop (2005 en 2010), drie keer op Lowlands (2008, 2010 en 2012) en ze stonden in het voorprogramma van Deep Purple in november 2009 in de Heineken Music Hall in Amsterdam. In december 2010 werd hun nieuwste album gevierd met uitverkochte optredens in de Ancienne Belgique in Brussel en Paradiso in Amsterdam.
    Triggerfinger bevestigde in 2011 het succes bij de uitreiking van de MIA's van 2010 op 7 januari 2011. De groep won de MIA voor "Beste Groep" terwijl Mario Goossens de MIA voor "Beste Muzikant" in de wacht sleepte. Ruben Block was ook genomineerd voor "Beste Muzikant". In totaal waren ze voor vier categorieën genomineerd: naast "Beste Muzikant" en "Beste Groep" waren ze ook nog genomineerd voor "Beste Rock/Alternative" en "Beste Live-act". Die prijzen gingen naar The Black Box Revelation.
    In juli 2011 speelde de band op het High Voltage Festival in Londen en daarvan werd een live-album uitgegeven, namelijk Live at High Voltage Festival.
    Op 16 maart 2012 deed Triggerfinger voor de tweede keer mee aan de Red Bull Soundclash, die dit keer in de Lotto Arena in Antwerpen plaatsvond. Triggerfinger speelde tegen De Jeugd van Tegenwoordig en had "wild card" Kraantje Pappie. Uiteindelijk won Triggerfinger met 4-3 van De Jeugd van Tegenwoordig.
    Ook maakte Triggerfinger de soundtrack voor de speelfilm Offline (Peter Monsaert), die in 2012 uit zal komen.
    Speciaal voor Record Store Day lanceerde Triggerfinger in april 2012 de EP Do Ya Think I'm Sexy? met het nummer Do Ya Think I'm Sexy? (samen met Little Trouble Kids, cover van Rod Stewart en I Follow Rivers, cover van Lykke Li).
    In mei 2012 werd de nieuwe liveplaat "Faders Up 2 - Live In Amsterdam" uitgebracht die opgenomen werd in de Melkweg in Amsterdam in november 2011 en gepresenteerd werd bij De Wereld Draait Door op 16 mei 2012.
    Tevens stonden zij op 28 juni 2012 in het voorprogramma van de Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark, Nijmegen.
    Triggerfinger was de grote winnaar bij de Music Industry Awards 2012. De groep won de belangrijkste MIA, die voor hit van het jaar voor I Follow Rivers. Ook won Triggerfinger de prijs voor beste groep, evenals de MIA's voor beste alternative en beste live act. Hiermee verzilverde de groep alle vier de nominaties. Triggerfinger trad op in de rechtstreekse show van de MIA-uitreiking op 8 december 2012 met I Follow Rivers. Tijdens de show van de uitreiking van de MIA's op 8 december 2012 was Triggerfinger aanwezig. De groep bedankte het publiek na het winnen van de prijs voor beste groep. Ook brachten ze er live een nummer.

     







    27-06-2013 om 07:11 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    11-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ry Cooder

    Ry Cooder

    Ryland Peter (Ry) Cooder (Los Angeles, 15 maart 1947) is een Amerikaans gitarist en producer. Aanvakelijk werkte hij als slide gitarist. Cooder heeft veel gewerkt als studiomuzikant waarbij hij aan vele film-soundtracks heeft meegewerkt. Cooder verzorgde onder andere de filmmuziek voor Paris, Texas (1984) van Wim Wenders. Ook speelde hij onder meer in Captain Beefheart’s Magic Band.

    Onlangs verscheen zijn trilogie: Chavez Ravine, My name is Buddy en I, Flathead. Ook verscheen vorig jaar de verzamelaar The UFO has landed die zijn filmmuziek en zijn solo-werk bundelt.

    Hij werkte samen met de Rolling Stones tussen 1968 en 1970. Zo speelde hij de slide gitaarsolo op Sister Morphine. Cooder vertrok bij de Rolling Stones omdat hij vond dat de leden van de Stones er met zijn liedjes vandoor gingen (plagiaat).

    Cooder heeft vele albums gemaakt waarop hij samenspeelt met bekende en minder bekende muzikanten en in minder bekende stijlen. Een voorbeeld hiervan is Chicken Skin Music wat resulteerde in een hernieuwde belangstelling voor muziek uit Hawaï.

    Ook had hij een bijdrage op het album Safe As Milk van Captain Beefheart, waar hij slide gitaar speelde.

    In 1994 nam hij met de Malinese bluesgitarist Ali Farka Touré het album Talking Timbuktu op. Op zijn album Buena Vista Social Club (1997) werkte hij samen met Cubaanse muzikanten, wat hem een Grammy Award opleverde. Wim Wenders regisseerde een documentaire over dit project, die in 2000 genomineerd werd voor een Academy Award.

    Tijdens concerten in juni 2009 in Carré in Amsterdam bracht Cooder samen met bassist Nick Lowe, zijn zoon Joachim en zangeres Juliette Commagere een selectie uit zijn oeuvre. De aangekondigde Flaco Jimenez moest verstek laten gaan wegens een hernia.

    In 2011 werd Cooders album Pull Up Some Dust and Sit Down uitgegeven.

    Een jaar later bracht hij het album "Election special" uit als zijn steun voor de Democratische Partij en president Barack Obama



    11-06-2013 om 20:57 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoi lieve mensen,

    Hallo bloggertjes, even terug wat tijd, maar het staat hier niet stil in onze familie, onder tussen is mijn vrouw haar tante ook overleden  , groetjes Rudy

    10-06-2013 om 07:42 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Maffay

    Weet ge nog......de jaren 70!!

    17-05-2013 om 07:22 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    15-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst ééntje roken!!!!

    Ik denk dat hij graag ééntje rookt!!!!!

    15-05-2013 om 17:20 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    14-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.City to City

    City to City (band)

     

    City to City was een Nederlandse band die in 1999 in één klap beroemd werd met de single The Road Ahead. City to City bestond uit de zangers en gitaristen Maarten van Praag (geboren op 5 juli 1975) en Alexander (Sandro) van Breemen. De bandnaam is een verwijzing naar de stedennamen in de namen van de beide leden.

    Ontstaan

    City to City werd opgericht in 1998, nadat Henk Temming (voormalig Het Goede Doel) Maarten van Praag hoorde zingen. Hij bracht Maarten van Praag in contact met Sandro van Breemen, die verbonden was aan de geluidsstudio van Sander van Herk en Henk Temming (Stu Stu Studio). Het nummer The Road Ahead werd door Rens van der Meer & Jan de Roos (van geluidsstudio Thrills Music & Sound) gemaakt voor een televisiecommercial van het automerk Mitsubishi. Ondanks het feit dat veel muziekliefhebbers het nummer beschouwden als plagiaat van REM's Everybody Hurts, werd het lied erg populair.

    In 2000 scoorde de groep nog een hit met House with Two Faces (Van Breemen). Het lukte de groep echter niet om meer hits te scoren. In 2002 stapte Sandro van Breemen uit City to City en begint een nieuwe band, genaamd Plaeto waarna hij in 2006 de naam weer aanneemt die hij bij geboorte kreeg, Alexander.

    Hitverloop

    Toen "The Road Ahead (Miles of the unknown)" later op single werd uitgebracht, kwam het nummer uiteindelijk terecht op de eerste plaats van de Nederlandse hitparades. In de Top 40 kwam het nummer pas na twaalf weken op nummer 1 en bleef daar 4 weken staan. Het kwam bovendien op #1 terecht in het jaaroverzicht van 1999. In de Top 100-jaarlijst van bestverkochte singles van 1999 stond het op de 4e plaats. City to City wint een Edison voor Beste Nieuwkomer Nationaal.

    In de Top 2000 hangt het lied al enkele jaren rond de positie 800.

     





    14-05-2013 om 13:42 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bedankt,

    Door vriendschap wordt vreugde verdubbeld en verdriet gedeeld,
    ik dank jullie voor de vele bezoekjes tijdens mijn afwezigheid

    13-05-2013 om 07:31 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    24-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mopje

    De Nederlandse koningin telefoneert met onze minister van buitenlandse zaken, Louis Michel en vraagt hem: "Louis ik heb je een gunst te vragen. Ik heb een dringende bestelling. Onze condomenfabriek is buiten dienst, het is een ramp".
    "Allez Beatrix, kalm toch meiske, wat kan ik voor je doen." "Wel Louis, ik heb zo snel mogelijk 100.000 condomen nodig om ons enkele dagen uit de nood te helpen."
    "Geen probleem Bea, ik zal ze je zo snel mogelijk laten toekomen.
    Onze fabriek hier in Jodoigne draait op volle toeren."
    Voor zij inhaakt, zegt Beatrix nog "De condomen moeten oranje gekleurd zijn, want dat is onze vaderlandse trots en moeten 30 cm
    lang zijn en met een diameter van 10cm."
    "Oei", denkt Louis, Bea wil zichzelf en de hele mannelijke Hollandse bevolking groots voordoen." Toch belt hij de condomenfabriek in zijn stad.
    "Hallo Durex, hier Louis Michel! Ik wil graag 100.000 condomen naar Nederland zenden. Ze vragen of ze in het oranje kunnen zijn" en hij geeft ook de gegeven maten op.
    De Baas van de fabriek in Jodoigne roept uit "Waw! Die zijn geschapen als mammoeten die Hollanders! Komt in orde Louis, ik zal die bestelling klaarzetten. Is er nog iets tot uw dienst?"
    "Ja, schrijf de volgende tekst op die condomen":
    MADE IN BELGIUM
    SIZE : SMALL

    24-04-2013 om 00:00 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt

    Vrienden zijn als sterren.
    Je ziet ze niet altijd,
    maar je weet dat ze er zijn!

    20-04-2013 om 11:51 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen


     

    Pasen,het feest van het licht.

    Pasen, een lach op een kindergezicht.

    Pasen, de tijd van krokussen, tulpen en

    paasbloemen.

    Pasen, de eerste bijen die weeral

    zoemen.

    De paashaas komt eraan met wel

    duizend chocolade-eieren.

    De klokken vliegen over vanuit Beieren.

     

    Vrolijk pasen iedereen!



    Lieve vrienden,door dat mijn schoonmoeder "82 jaar oud en heel slecht te been", nu alleen is heeft ze daar grote problemen mee,dus is het mijn plicht veel bij haar te zijn en bijna geen tijd heb om te bloggen,ik zal sommige blogjes blijven bezoeken als de tijd het toe laat,het spijt me dat ik dit moet melden,maar wees gerust ik vergeet jullie niet,ik wens iederéén een zalige Pasen.groetjes Rudy

    30-03-2013 om 09:00 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    29-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weekend,

    Maak er een leuke dag van lieve mensen,

    29-03-2013 om 08:50 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    27-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij en Zij

    1. Twee keer per week gaan we naar een goed restaurant, 'n beetje wijn,
    lekker eten in goed gezelschap. Zij gaat de maandag, ikke den
    donderdag...

    2. We slapen ook in aparte bedden. Zij in Oostende, ik in Brussel...

    3. Ik voer ze met den auto overal naar toe.
    Maar ze vindt potverdekke iedere keer de weg terug...

    4. Ik vroeg haar onlangs : "Naar waar wilt ge gaan voor je verjaardag?"
    Antwoordde ze : "Ergens waar ik lang nie meer geweest ben..."
    "Ah, wat denkt ge van de keuken ?" vroeg ik...

    5. Ik hou altijd haar hand vast...
    Als ik da nie doe dan ben ik blut telkens we nen winkel passeren...

    6. Ze heeft nen elektrische mixer, nen elektrische broodrooster,
    nen elektrische keukenrobot...
    Dan roept ze me : "Zeg der staat hier veel te veel brol, en ik
    kan me nergens meer zetten..."
    Dus koop ik der nen elektrische stoel, ook weer nie goe....

    7. Zegt ze me gisteren : "Den auto rijdt nie goe meer,'k peis dat der
    water in de carburateur zit".
    Ik vraag der waar den auto staat, zegt ze:
    "In 't kanaal Gent-Terneuzen"

    8. En onlangs is ze aan een nieuw dieet begonnen: "Kokosnoten en
    Bananen". Nog gene kilo deraf, maar zo rap dat die in nen boom kan
    klimme maat, da geloofde nie...

    9. Ze is dan ook nog es langs de schoonheidsspecialist geweest.
    Ze liet der ompraten om een modderbad te nemen.
    Ik moet toegeven, ze heeft der 2 dagen goe uitgezien.
    En toen, viel de modder der af.

    10. En den donderdag liep ze achter de vuilkar, al roepend:
    "Wacht es effe..!."
    Zei diene gast op die kar vanachter: "Geen probleem madammeke,
    der is nog plek genoeg, springt der maar in..."

    27-03-2013 om 08:22 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    25-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie meid van de dag,

    Kerry Mcgregor

    25-03-2013 om 10:53 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    21-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begraven,
    Lieve vrienden,

    Mijn schoonvader is gisteren begraven,er waren bijna 700 mensen aanwezig om hem een laatste eer te bewijzen en het betekende een grote steun voor ons,maar ik wil ook jullie allemaal bedanken voor de grote steun die ik en de familie mochten ontvangen op mijn blog,het doet deugd te weten dat je nooit alleen bent in deze moeilijke tijden,nogmaals bedankt,groetjes Rudy en familie en tot maandag.

    21-03-2013 om 14:55 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    16-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonvader

    Mijn schoonpa en mijn 2 dochters,hij zou op 1 april 79 jaar geworden zijn,we zullen hem missen.

    16-03-2013 om 21:16 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (12)
    13-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonvader
    Lieve bloggertjes,

    Ik kom jullie melden dat mijn schoonvader deze morgen is overleden,geef me nog tot na 24maart dan start ik mijn blog weer op,bedankt voor jullie begrip,groetjes Rudy

    13-03-2013 om 12:24 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)


    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Rudy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Rud.
    Ik ben een man en woon in Wetteren () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 13/07/1952 en ben nu dus 71 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Humor en mooie meiden..... .

    Gastenboek
  • Groetjes op deze Palmzondag van ... Jack !
  • De beste groetjes beste vrienden van Jeannine en Sylvain
  • Goede morgen Rud.
  • Zalige Hoogdag van Kerstmis aan al mijn blogvrienden !!!
  • Kerstavond !!!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Donderdag avond bezoekje. (alois)
        op blogpauze
  • Goeden avond (Dirk)
        op avondgroetjes
  • Goedemorgen (Dirk)
        op blogpauze
  • Goeden avond (Dirk)
        op avondgroetjes
  • Vrijdagavond bezoekje. (alois)
        op avondgroetjes

  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fietseninlimburg
    blog.seniorennet.be/fietsen
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    souveniers
    blog.seniorennet.be/souveni
    Categorieën

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wilfried_en_jeannette
    blog.seniorennet.be/wilfrie

    Gastenboek
  • Groetjes op deze Palmzondag van ... Jack !
  • De beste groetjes beste vrienden van Jeannine en Sylvain
  • Goede morgen Rud.
  • Zalige Hoogdag van Kerstmis aan al mijn blogvrienden !!!
  • Kerstavond !!!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!