KIES JE EIGEN MUZIEK.
KLIK OP JE KEUZE EN
MINIMALIZEER

MUZIEKKEUS
  • make the world go away TIMI YURO
  • bridge over troubled water SIMON AND GARFUNKEL
  • moon river ANDY WILLIAMS
  • sitting on the dock of the bay OTIS REDDING
  • you are so beautiful JOE COCKER
  • hurt TIMI YURO
    Foto
    Wanneer u hieronder op de benaming klikt, komt u er alles van te weten
    LINKS
  • KOLIBRIEVLINDER
  • VLINDERS
  • EGELOPVANG NEDERLAND
  • DIERENOPVANG BELGIE
  • DE TUINEN VAN APPELTERN
  • WAT TE DOEN BIJ TEKENBEET
  • KASTEELTUINEN ARCEN
  • ONLINE PLANTENZOEKER
  • HORTENTIA
  • ROZEN
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    TSJECHIE OMGEVING PRACHATICE

    Foto
    Foto

    FRANKRIJK PRALOUPE

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Kamelensafari in Sahara
    Foto
    Zonsopgang Zoutvlakte Tunesie
    Foto
    Zonsondergang in Sahara
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    eliano
    blog.seniorennet.be/eliano
    Foto
    Foto
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Jouw website gratis in 42 zoekmachines?
    Foto
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • danick
  • Tuinfreak

    ALS U MEER OVER MIJN TUINPERIKELEN WIL LEZEN, DAN KUNT U HET BESTE NEUZEN IN HET ARCHIEF VAN DIT BLOG EN ALS U ALLEEN NIEUWSCHIERIG BENT NAAR HET AFGELOPEN JAAR, DAN SCROLL GEWOON NAAR BENEDEN.
    31-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gemberbol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vorige week was ik jarig en heel toevallig heb ik een aantal bloemstukken gekregen in de kleur zalm.Hier op de foto zie je er zo een.Op het eerste gezicht,dacht ik dat er een denneappel bijgestoken zat.Tegenwoordig spuiten ze de bloemen ook wel eens in een andere kleur,dus waarom niet een denneappel.Maar ik kreeg er de uitleg bij,dat het een Gemberbol was.
    Ik heb er nog nooit van gehoord,maar het is wel een blikvanger in het boeket.

    30-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hamamelis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze foto is Zaterdag 27 januari genomen.De zon scheen een beetje en hij stond er werkelijk heel mooi bij.Vorig jaar is die geplant,met maar 2 takjes en nu is het al een aardig struikje aan het worden.Ik heb een close up genomen,omdat het struikje langs het zijstraatje van de tuin staat en de achtergrond dan het grijze asfalt is.Dan kun je de bloemetjes niet zo goed zien.
    Als ik zo terug denk,dan heb ik toch afgelopen jaar,het hele jaar iets bloeiends gehad in de tuin.En dat niet alleen omdat de temperatuur zo hoog is gebleven.Het waren toch ook de seizoenbloeiers.

    29-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sedum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Sedum,ofwel de Hemelsleutel.Afgelopen week een paar foto's gemaakt,van een beetje winters tafereel.Een opname in close up van de berijpte Sedum.Zo op het eerste oog lijkt het wel een kante kleedje.Iedere dag was er niet genoeg rijp om een mooie foto te maken,dus moeten we het hier maar mee doen.Maar ik geloof niet,dat we geen echte winter meer krijgen,voor mijn gevoel moet die nog komen.even leek het er een beetje op,maar is weer niet doorgezet.Mijn camera ligt in ieder geval klaar, voor al dan niet een winters plaatje.

    27-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.berichtje
    Ik heb besloten om toch maar door te gaan met het blog, het is zo,zoals Erna,een blogvriendin me vertelde, er is altijd wel wat te beleven in de tuin.Ik moet daar wel bij zeggen,dat het niet iedere dag de moeite is om over te schrijven.Zoals het pauwenbezoek hier iedere dag.De beesten zijn al zo mak,dat ze niet eens meer gaan als ik een foto kom nemen.En als er geen appeltje of stukje brood ligt,gaan ze met zijn vieren of soms met nog meer vlak voor de schuifpui zitten en zitten dan naar binnen te kijken,of er nog wat te eten komt.Die blijven meestal een paar uur,lekker onder het afdak zitten.Heb ik dan niet zoals vorig jaar allemaal duivenpoep op de stoep,nu is het dan poep van de pauwen.Deze dingen gebeuren iedere dag in mijn tuin,maar om nou iedere dag daarover te schrijven,is een ander ding.Dus je moet toch niet verwachten,dat er iedere dag iets over de tuin komt.Zo nu en dan ook wel eens niets,of iets wat niets met de tuin te maken heeft.Dan klopt de titel van het blog niet meer en worden nieuwe bezoekers op het verkeerde been gezet.Maar dat moeten ze dan maar voor lief nemen.Dus lieve bezoekers , ik laat mezelf verrassen en jullie misschien dan ook.

    18-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIE HELPT MIJ OP WEG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Omdat ik graag iedere dag ,of in ieder geval zeer regelmatig iets op mijn blog wil zetten, plaats ik nu dan maar een aquarelletje van de kerstroos. Velen van jullie  weten dat ik ook graag schilder en omdat het vaak moeilijk is om iets zinnigs op het blog te zetten zoek ik dan maar wat schilderijtjes van bloemen en zet die op mijn blog.
    Ik was eigenlijk van plan om met mijn andere blog Danick op te houden,want al met al nemen de blogs en het blogbezoek bij medebloggers toch erg veel tijd in beslag. Nu in de winter valt het nog wel mee,maar ik merk in het tuinseizoen,dat ik toch teveel tijd aan de blogs besteed,want vaak blijven er tuinkarweitjes liggen en daar zit ik dan weer tegen te hikken en word ik boos op mezelf.
    Ik weet ook niet of mijn blog nog interessant genoeg is om nog een tuinseizoen te doen.Want dat zal niet veel anders zijn dan het afgelopen seizoen.De planten die er in staan zijn ook nog hetzelfde,dus ik weet eigenlijk niet wat ik moet doen.
    Moet ik met Danick ophouden en met dit blog verder gaan en dan gecombineerd met mijn schilderijen en wat andere creaties,Ik weet het niet,misschien heeft iemand anders een idee?
    Doe voorstellen ,ik sta er voor open.

    17-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dagelijks bezoekje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben een aantal dagen niet op mijn blog geweest.Ik heb vorige week proberen te vechten tegen een griepaanval en ik heb het niet kunnen winnen.Ik ben zondag in bed gedoken .
    Nu nog wel flink pijn in de keel en meer van die symptomen,maar ik ben weer op de been.
    Deze laatste paar jaar,sinds ik niet meer werk krijg ik griep en voorheen nooit.Ik weet niet hoe dat komt,misschien meer vatbaar en nu ik thuis ben geef ik er natuurlijk vlugger aan toe,om in bed te kruipen
    Maar ik dwaal af van de titel van mijn berichtje.Iedere morgen komt een pauwenfamilie een rondje door de tuin maken,maar vandaag was er voor het eerst de vader bij.Ik heb de rest van de familie niet op de foto,omdat ik voor het raam stond en niet durfde te bewegen,want de pauw was maar 2 meter van mij af en op de andere foto's had ik reflectie van een raam achter mij,dus dat werd niks met zijn allen,dus dan alleen maar pa pauw.

    12-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viburnum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag niet heel veel te vermelden van het tuinfront.
    Het enige wat nu bloeit,in zijn normale tijd is de Viburnum.De gevoelstemperatuur is kouder dan de thermometer aan geeft,zal wel komen door de wind.Daarom staat hij nog in knop en zijn de bloemetjes nog niet open.Nu is het droog,maar het heeft hier heel wat af geregend de laatste dagen. Het lijkt wel of nu pas de herfststormen komen.Dat is niet te hopen,want dan hebben we in de zomer pas voorjaar en dat willen we eigenlijk nu al een beetje hebben.
    Aan de bollen zal het niet liggen,want de Sneeuwklokjes zitten al in knop en de Narcissen staan ook al een paar centimeter boven de grond.

    11-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.muurbloemetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit plantje is er een van de soort muurbloemen,dat is het enige wat ik er van weet.
    Het zaad heb ik eens meegenomen ergens uit een openbare tuin. In juli afgelopen zomer heb ik ze gezaaid en later in september buiten uitgeplant.Ze zijn gaan bloeien en bloeien nu nog steeds.Het is een klein soort schijnbaar.ik had een hogere soort in mijn herinnering,moet je na gaan zolang heeft het zaad gelegen,dat ik het geeneens meer weet.
    Ik weet niet of ze altijd in de winter doorbloeien,of  dat het is omdat het nu een zachte winter is, maar dat merken we dan het volgende jaar wel.


    10-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sleutelbloem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ondanks de vele regenbuien vandaag even in de tuin geweest en heb daar nog een andere kleur sleutelbloem ontdekt.Het is nog maar heel miniem,maar toch weer een bloeiend plantje.

    09-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sleutelbloem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vandaag een sleutelbloemetje ontdekt.zo te zien bloeit het al een aantal dagen.Ik kom op het ogenblik niet alle dagen in de tuin,dus kunnen hier en daar al wel plantjes te bloeien staan,die ik niet gezien heb.Ik zal morgen eens een rondje maken,of er nog meer te ontdekken valt.

    08-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bijzonder bezoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Iedere dag krijgen wij de laatste week bezoek van een pauwemfamilie.
    Zoals ik al eerder vertelde is er naast onze yuin een hertenwei,waar ook andere dieren lopen.
    De buren hebben witte pauwen en mooie bonte pauwen,die ik persoonlijk mooier vind.
    Nou denk ik dat de witte pauw een oogje had op de bonte,want vorig jaar had ze twee jongen die half bont waren en dit jaar ook weer.
    Op de foto zie je achterin de qitte moederpauw en voor het jong van vorig jaar.Deze is al net zo groot als de ouders.Deze familie en ook nog de twee kleintjes komen iedere dag even een rondje in onze tuin maken.Ze kunnen namelijk wel een stukje vliegen,en dat is net genoeg om over het hek te komen.Ze doen niks kwaads in de tuin,pikken hier en daar wat en gaan dan weer naar huis.

    05-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cyclaam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals ik al eerder vertelde,had ik voor een kleine tafel voor de vogeltjes ingericht.en voor de vrolijke noot natuurlijk ook een bloemetje erbij.En deze keer waren het cyclaampjes.Tegenwoordig kun je de winterharde soorten in potjes krijgen in diverse kleuren.
    Deze staan al vanaf 10 december en staan er nog steeds goed bij.
    Straks zoek ik een mooi plekje in de tuin en kunnen ze zich uitbreiden.Een fijne aanwinst met dubbel plezier,eerst in pot en dan in de volle grond.

    04-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.boswandeling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Heerlijk,even acher uit lopen en we zitten midden in het bos.De kleinkinderen waren te logeren en het was droog,dus dan maar gauw even naar buiten.Jammer dat het zo drassig was.Je kunt natuurlijk wel bedenken hoe die makkers er later uit zagen.Want iedere tak of steen moet natuurlijk aangeraakt en het liefst langs het smalste randje van de plas op het pad.Waarom zou je het makkelijk doen, als het ook moeilijk kan. De kinderen hebben zelfs een heel verhaal van een verborgen goudschat,die in het bos begraven was verzonnen.
    We hebben een ieder geval genoten,dat is een ding dat zeker is.




    Foto

    Mijn twee kleinzoons DANI en NICK


    .
    .
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    klik op de tulpen en bekijk mijn bloemenschilderijen
    Visit My Photos - 53 Pics

    FLOWERS

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    met een klik bent u te gast in het fotoalbum van DANICKART


    Archief per maand
  • 09-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 12-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 12-2010
  • 10-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Groen in de tuin
  • Buxustuin
  • tuin le tresor
  • Christine
  • Groene vingers
  • Danick

    wil je een leuke site zien over bloemschikken ,klik dan even op onderstaande foto.

    .
    .

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    .
    .
    Foto

    Inhoud blog
  • kiekjes van onderweg.
  • tuinkiekjes
  • kruidentuintje
  • groentetuin in bloembak
  • hout en stenen

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    WALES ENGELAND OMGEVING RHOSSILLI
    Foto

    ZEG NEE TEGEN DIERMISHANDELING
    Foto

    Foto

    Foto

    TURKIJE OMGEVING ALANYA
    Foto

    Zonsondergang Zonnestrand Bulgarije


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!