KIES JE EIGEN MUZIEK.
KLIK OP JE KEUZE EN
MINIMALIZEER

MUZIEKKEUS
  • make the world go away TIMI YURO
  • bridge over troubled water SIMON AND GARFUNKEL
  • moon river ANDY WILLIAMS
  • sitting on the dock of the bay OTIS REDDING
  • you are so beautiful JOE COCKER
  • hurt TIMI YURO
    Foto
    Wanneer u hieronder op de benaming klikt, komt u er alles van te weten
    LINKS
  • KOLIBRIEVLINDER
  • VLINDERS
  • EGELOPVANG NEDERLAND
  • DIERENOPVANG BELGIE
  • DE TUINEN VAN APPELTERN
  • WAT TE DOEN BIJ TEKENBEET
  • KASTEELTUINEN ARCEN
  • ONLINE PLANTENZOEKER
  • HORTENTIA
  • ROZEN
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    TSJECHIE OMGEVING PRACHATICE

    Foto
    Foto

    FRANKRIJK PRALOUPE

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Kamelensafari in Sahara
    Foto
    Zonsopgang Zoutvlakte Tunesie
    Foto
    Zonsondergang in Sahara
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ria_51
    blog.seniorennet.be/ria_51
    Foto
    Foto
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Jouw website gratis in 42 zoekmachines?
    Foto
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • danick
  • Tuinfreak

    ALS U MEER OVER MIJN TUINPERIKELEN WIL LEZEN, DAN KUNT U HET BESTE NEUZEN IN HET ARCHIEF VAN DIT BLOG EN ALS U ALLEEN NIEUWSCHIERIG BENT NAAR HET AFGELOPEN JAAR, DAN SCROLL GEWOON NAAR BENEDEN.
    28-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2007
    IK WENS AL MIJN BEZOEKERS

    GEZONDHEID

    LIEFDE

    VRIENDSCHAP


    19-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwammetjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vanmorgen ontdekte ik deze zwammetjes aan een boomstronk,waartegen een clematis groeit.
    Deze stronk staat achter bij het terras.Jammer dat de zwammetjes aan de achterkant zitten.Het zou een welkome versiering zijn in de tuin.Het lijkt wel of ze geglaceerd zijn.ze blinken zo prachtig.Ik zie ook dat er aan gegeten wordt,dat neem ik tenminste aan.want er zijn hapjes uit  sommige zwammetjes.

    17-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorproefje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een 6 weken en de helleborus zal weer in bloei staan.Hier al vast een voorproefje van een van de soorten.Deze heb ik het meest in de tuin.Ook de rose soort is een algemeen bekende in de tuinen.De gewonere soorten groeien vaak beter dan de apartere soorten.dat is mijn ervaring tenminste.Die ervaring heb ik ook met de tulpen.

    14-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kasteeltuinen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit jaar voor het eerst had ik geen abonnement op de kasteeltuinen hier in het dorp.
    Dit is een prachtig park met diverse mooie waterpartijen en showtuinen en een prachtig rosarium en niet te vergeten het kasteel en de tropische kas.Ik had me juist weer voorgenomen om het komende jaar weer een kaart te kopen,toen het bericht in de krant kwam:Kasteel tuinen failliet.
    Ook het andere park Mondo Verde datvan dezelfde eigenaar is,is failliet.Ik hoop dat het toch niet verloren gaat en dat er een doorstart komt.Het zou toch erg jammer zijn.Maar aan die ene keer dat ik geen jaarkaart had,zal het wel niet gelegen hebben.

    13-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vuurdoorn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij gebrek aan een foto uit eigen tuin,hier eentje van BEN WILLEMS.
    Hij is zo goed,om af en toe wat mooie foto's te mailen.Ondanks dat hij zelf geen tuin heeft,krijg ik toch af en toe wat foto's uit de parken uit zijn omgeving,waar ik natuurlijk blij mee ben.
    Om iedere dag wat nieuws voor het blog te schrijven en te laten zien,valt in deze tijd van het jaar niet mee.

    12-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rozenbottels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Omdat er in mijn tuin niet zoveel te beleven is op het ogenblik,plaats ik weer een foto van BEN WILLEMS.Zelfs de vogels zie je niet zoveel.Wanneer het vriest zullen ze wel op de vetbolletjes  afkomen.Maar die heb ik nog niet opgehangen.Wel hoor ik vogeltjes fluiten en dat behoor je eigenlijk nu niet te horen,dus ik denk dat de vogeltjes ook een beetje in de war zijn vanwege de temperatuur.

    11-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rozenbottels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Rozenbottels,nou ja botteltjes dan.Want ze zijn erg klein,maar daar staat tegenover dat het er wel veel zijn,dus dat maakt het goed.Hier komen de vogels niet van snoepen.Dat is wel anders met de bessen van de hulst.Ik had een flink aantal takken gesnoeid en zolang in een grote emmer gezet,dan kon ik ze mooi met kerst gebruiken,dat had ik zo gedacht.Nou daar bleef het dan bij,ik had dat inderdaad gedacht,want de vogeltjes hadden hem al lang ontdekt en nu heb ik dus alleen maar groene takken,en die had ik natuurlijk niet hoeven bewaren.Vorig jaar had ik dat ook zo gedaan,maar toen had ik die emmer vlak bij de deur gezet.En toen had ik wel bessen met kerst.Dus volgende keer niet meer op een rustig plekje zetten.

    08-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sorry

    Voor degene die mij 5 punten heeft gegeven voor de puzzel van de roos.Ik heb de puzzel verwijderd,omdat mijn lay out van het blog niet meer klopte.
    Mijn Excuses daarvoor,maar ik wil graag dat het blog prettig om te lezen en te kijken blijft.
    Ik vind het zelf niet prettig,als je steeds naar links of rechts moet sturen om het gehele blog te zien.
    hopelijk is daar begrip voor.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paddestoelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij het zien van deze paddestoel,denk je toch meteen aan een liedje uit je kinderjaren,ja dat dus.....op een grote paddestoel rood met witte stippen.En dan gaat meteen je fantasie op de loop en zie je al weer kaboutertjes rond lopen en ga zo maar verder.Heerlijk om weer kind te kunnen zijn,al is het alleen maar in je hoofd.Ik hoop dat dat meer mensen hebben,want anders heb ik dan toch wel een hele rare kronkel.

    FOTO: BEN WILLEMS

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paddestoelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wanneer de nood het hoogst is,is de redding nabij.Dat geld ook voor deze foto.Omdat ik zo'n beetje uit gefotografeerd ben in mijn tuin,wist ik eigenlijk niet wat ik vandaag op mijn blog zou zetten.Maar vanmorgen kreeg ik een mail van een vriend waarvan ik al eerder mooie foto's op het blog heb geplaatst.En hij stuurde me een paar mooie op,die ik dus graag wil laten zien.
    Op de foto een paar hele mooie zwammetjes.ze lijken wel een kanten kleedje aan te hebben.

    FOTO: BEN WILLEMS

    07-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bacopa
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren weer een aantal uren bladgeruimd en daar kwam ik ook weer deze Bacopa tegen.Hij bloeit onverstoord verder en daarom heb ik gauw nog maar eens een foto gemaakt.

    06-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse Margriet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De pot met Spaanse Margrieten heb ik begin november in het kasje gezet.Met in mijn achterhoofd,ik zie wel of hij overblijft.want het is niet verwarmd.Ik heb verder ook geen water gegeven.Nou je ziet wel dat hij het nog aardig doet.er zijn al een paar bloemen open en er staan diverse knoppen in.Ik weet niet of het veiliger is om hem in de grond te zetten,of dat hij in de pot kan blijven.Ik heb hier geen ervaring mee en moet dat maar uit proberen.

    05-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamium
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gister even in de tuin rondgegaan om te kijken wat er zoal nog bloeit.Deze bodembedekker staat er fris bij met volop nieuw blad en niet te vergeten de bloemetjes.Ik denk zolang het niet vriest blijft deze zeker bloeien,want er zitten volop nieuwe scheuten aan .deze bodembedekker heet Lamium,heeft niet direkt zon nodig,groeit goed op beschaduwde plekken.Daarom zal hij nu nog goed bloeien, temperatuur is redelijk en behoeft geen zon en er is vocht genoeg.Dus ideaal voor deze netel.


    04-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.margrietjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een karweitje gedaan,wat ik in December nog nooit heb gedaan in de tuin.
    Ik heb vandaag de uitgebloeide knoppen van deze Margriet eruit geknipt.Wel een heel ongewoon karweitje in December,zeg nou zelf.Ik had in eerste instantie toen wij met vakantie gingen in Oktober deze plant gekortwiekt,om hem dan in het kasje te zetten en te proberen,of ik hem over kon houden.Maar je ziet wat daar van gekomen is.hij staat nog steeds buiten en bloeit volop.
    Het model is niet meer zo mooi,maar dat komt omdat ik er niet echt meer naar omgekeken heb.Ik denk niet,als het gaat vriezen,dat hij nog kracht genoeg heeft om de winter door te komen.Maar als we geen winter krijgen,dan pot ik hem in het voorjaar over en geef hem dan extra voeding en misschien kan hij dan weer een seizoen mee.Wie weet.

    03-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneeuwgroet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen wil je een groet in de sneeuw schrijven klik dan op de pinguin.

    01-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blad en nog eens blad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag was het heerlijk weer.Gelijk vanmorgen het plan gemaakt,om vandaag weer eens een dagje tuinwerk te doen.Maar zoals altijd kwam er van de planning niets terecht.

    Eerst even een boodschap gedaan en daarna kwam er bezoek.Om twee uur begon ik dus eigenlijk pas met mijn tuinwerk.Wat ik had willen doen,daar is het niet van gekomen.We zijn gelijk maar eerst het blad gaan ruimen.En ik kan je zeggen,dat was 4 uur aan een stuk door erg hard werken met zijn tweeen.De bladkorven die de gemeente hier en daar plaatst zijn in een mum van tijd vol.En die zijn toch 2.5 bij 2.0 meter en 1.5 meter hoog.

    We hebben de voortuin de oprit en rechts van het huis het blad geruimd en de korf is helemaal vol.Links van het huis en achter moet nog gedaan worden.Dit herhaald zich zo diverse keren in de herfst,tot al het blad van de bomen is.Wij wonen aan de verkeerde kant van de weg,want de wind staat altijd richting ons huis,dus we krijgen ook het meeste blad van de overkant van de weg.Nou je begrijpt wel,dat het hier in de herfst een hele klus is,om het blad weg te krijgen .Je ziet aan de foto,dat het al donker was,toen we klaar waren.




    Foto

    Mijn twee kleinzoons DANI en NICK


    .
    .
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    klik op de tulpen en bekijk mijn bloemenschilderijen
    Visit My Photos - 53 Pics

    FLOWERS

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    met een klik bent u te gast in het fotoalbum van DANICKART


    Archief per maand
  • 09-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 12-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 12-2010
  • 10-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Groen in de tuin
  • Buxustuin
  • tuin le tresor
  • Christine
  • Groene vingers
  • Danick

    wil je een leuke site zien over bloemschikken ,klik dan even op onderstaande foto.

    .
    .

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    .
    .
    Foto

    Inhoud blog
  • kiekjes van onderweg.
  • tuinkiekjes
  • kruidentuintje
  • groentetuin in bloembak
  • hout en stenen

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    WALES ENGELAND OMGEVING RHOSSILLI
    Foto

    ZEG NEE TEGEN DIERMISHANDELING
    Foto

    Foto

    Foto

    TURKIJE OMGEVING ALANYA
    Foto

    Zonsondergang Zonnestrand Bulgarije


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!