KIES JE EIGEN MUZIEK.
KLIK OP JE KEUZE EN
MINIMALIZEER

MUZIEKKEUS
  • make the world go away TIMI YURO
  • bridge over troubled water SIMON AND GARFUNKEL
  • moon river ANDY WILLIAMS
  • sitting on the dock of the bay OTIS REDDING
  • you are so beautiful JOE COCKER
  • hurt TIMI YURO
    Foto
    Wanneer u hieronder op de benaming klikt, komt u er alles van te weten
    LINKS
  • KOLIBRIEVLINDER
  • VLINDERS
  • EGELOPVANG NEDERLAND
  • DIERENOPVANG BELGIE
  • DE TUINEN VAN APPELTERN
  • WAT TE DOEN BIJ TEKENBEET
  • KASTEELTUINEN ARCEN
  • ONLINE PLANTENZOEKER
  • HORTENTIA
  • ROZEN
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    TSJECHIE OMGEVING PRACHATICE

    Foto
    Foto

    FRANKRIJK PRALOUPE

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Kamelensafari in Sahara
    Foto
    Zonsopgang Zoutvlakte Tunesie
    Foto
    Zonsondergang in Sahara
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    crea_powerpointgroep
    blog.seniorennet.be/crea_po
    Foto
    Foto
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Jouw website gratis in 42 zoekmachines?
    Foto
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • danick
  • Tuinfreak

    ALS U MEER OVER MIJN TUINPERIKELEN WIL LEZEN, DAN KUNT U HET BESTE NEUZEN IN HET ARCHIEF VAN DIT BLOG EN ALS U ALLEEN NIEUWSCHIERIG BENT NAAR HET AFGELOPEN JAAR, DAN SCROLL GEWOON NAAR BENEDEN.
    31-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haantje de voorste
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik vind het leuk om op rommelmarkten rond te snuffelen. Vaak doe ik dat met een kennis die gek is op oude tuin en keuken dingen. Ik heb een aantal kippen en hanen,dwz beelden en zo.

    Op een van die rommeltochten kwam ik deze haan tegen en zeg nou zelf is het geen plaatje? Hij is van keramiek en op een soort plateau gemaakt. Ik heb hem buiten bij het terras opgehangen. Het ziet heel gezellig uit met deze fiere haan.


    30-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baardiris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze is de laatste van de blauwe Baardiris die nog in de tuin staan.Deze staat nog fier recht op.Van de anderen heb ik alleen een paar dagen plezier gehad in de vaas.Ik heb ze bijna allemaal af moeten snijden,vanwege wind en regen.Ze lagen helemaal plat.Ze waren dit jaar ook wel erg vroeg vanwege het warme weer.En als er dan Maartse buien in Mei komen,dan moeten ze wel plat.


    29-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viola Cornuta
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Februari heb ik een aantal trays gekocht van deze viooltjes. Hiermee heb ik een aantal potten beplant,zo ook deze mand. Op een standaard heb ik krultakken gahangen van de Hazelaar en daarop de mand met de viooltjes. Het ziet er allemaal nog goed uit,dus deze mand krijgt dit jaar geen zomerbloeiers. Ik denk dat ze nog wel even mee gaan en anders verzinnen we maar weer wat anders.


    25-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rozenboog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook deze rozenboog is zeker een maand eerder in bloei .Hopelijk houdt hij het ook zo lang vol zoals vorig jaar,want toen heb ik nog in November rozen gehad.

    Het zal wel veel energie vergen van de planten en misschien een bloemloze periode gedurende de zomer,maar dat zien we dan wel weer.


    24-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.witte spin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik weet niet of het iets aparts is,maar ik heb nog nooit een witte spin gezien en heb hem maar gauw op de foto gezet. Misschien is dit ook een Albino.

    Maar bij het googlen kwam ik de benaming Krabspin tegen.Die kan diverse kleuren aan nemen,daarom hebben ze hem de Kameleonspin genoemd,een toepasselijke naam.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albino?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb een Cornus in de tuin staan met groenwit gevlekt blad.Best een mooie sierstruik en een welkome afwisseling tussen al het groen.Deze struik heeft van onder uit de grond een scheut gevormd,die alleen witte bladeren heeft.Zou er zoiets als een albino tak of struik kunnen zijn,een speling van de natuur zoals bij mens en dier?


    23-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Margrietjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vorig jaar heb ik een aantal polletjes Margrietjes gekocht,voor opvulling op wat lege plekjes.Ze behoren tot de eenjarige zomerbloeiers en ik weet niet of het door de zachte winter is gekomen,maar ze zijn niet meer weg geweest en hebben zich ook nog eens goed uitgezaaid.Zoals je op de foto ziet heb ik nu een klein veldje Margrietjes.


    22-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rozen zonder doornen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier in de buurt zitten veel bloemenkwekers,zoals: Gerbera,Anthurium, Orchidee,Freesia, Lelie en Rozen.

    Dus voor een mooie bos bloemen,ben je hier rechtstreeks bij de kweker tamelijk voordelig uit.

    Vaak staan ze onder een afdakje bij de weg en is het zelfbediening,het geld doe je dan in een pot .Het is natuurlijk geen veilingkwaliteit,maar het maakt niet uit of er een dikke steel tussen zit,of een beetje een kromme. Je hebt dan 25 of 30 mooie rozen,goed in knop voor € 6.—

    Zo ook deze rose soort,ruikt lekker en heeft geen doornen. De naam weet ik niet,maar hij is erg mooi.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miscanthus sinensis zebrimus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op de hoek van de zijtuin langs het pad naar het achterterras stond een grote Yucca,die nog wel een beetje bloeide,maar er zelf zo onooglijk uitzag met zwarte plekken op het blad en veel bruine bladeren. Ik heb nu 3 jaar de vieze bladeren eraf geknipt,maar nu hebben we hem er toch
    uitgehaald,zo goed als het ging.We hebben een kruiwagen vol wortels eruit gehaald,maar er zijn nog stukken wortelknollen blijven zitten. Die zullen na verloop van tijd wel weer uitschieten,dat kan een heel aantal jaren duren, tenminste dat is mijn ervaring.
    Ik heb op die plaats Zebragras geplant,want daar staan meerdere soorten siergras,dus ik denk dat hij daar wel goed staat.


    21-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dani
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze kleine rakker wordt vandaag 5 jaar.

    18-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pot viooltjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij de voordeur staan twee hoge potten die ik met de seizoenen mee beplant.Ik heb eind februari daar viooltjes in geplant,de kleine cornuta,die zo lekker ruikt.Ze staan nu zo prachtig,dat ik denk ik de zomerbloeiers maar over sla en misschien later in de zomer er maar iets anders in zet.Misschien zijn er dan al wel de bolchrysanten.We zullen zien hoe lang ze het volhouden.

    17-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hemelvaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag doet mijn kleinzoon Nick zijn eerste communie.Ik vond nog een mooi plaatje om hier bij te zetten.Bij mijn eerste communie kreeg ik een lijstje met een afbeelding van Jezus die een knielend meisje zegent.Ook waren er ontbijtsetjes van een bordje en kop en schotel met dat soort afbeeldingen.In mijn tijd waren er allerhande dingen daarvoor te koop.Ik geloof niet dat dat nog zo is,ik heb er eigenlijk nooit eerder op gelet.Wij moesten in de middag ook nog naar het lof en je moest dan toch heel voorzichtig zijn dat je nieuwe jurk niet vuil werd.Dat is gelukkig allemaal heel anders nu.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rhododendron Alfred
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze Rhodo Alfred doet het ook bijzonder goed,is ook een latere soort,die na de ijsheiligen bloeit.Ik vind dat de vroege soorten niet zo goed gebloeid hebben,ik denk dat de knoppen eigenlijk nog niet genoeg gerijpt waren,toen het zo warm werd,ik heb tenminste heel veel verdroogde knoppen gehad en dat lag niet aan het een of andere beestje of schimmeltje.Dus voor mij mag het volgend jaar weer een gewoon voorjaar zijn.Ook vind ik dat je na zulke mooie weken verwend bent en niet tevreden over het weer,dat nu toch eigenlijk normaal is voor de tijd van het jaar.

    16-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winterjasmijn snoeien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De winterjasmijn komt van oorsprong uit China, waar hij groeit tegen de rotswanden. De winterjasmijn heeft een langdurige bloei, van December tot April. Het liefst groeit de plant tegen een noord of oost muur, waar hij wel 3 meter lang kan worden.
    Hij past in elke tuin. De bloemen zijn goud geel Het is een ordeloze groeier, die zich graag laat leiden en aanbinden tegen een muur. De struik stelt weinig eisen aan de bodem en neemt genoegen met vrijwel iedere grondsoort. De bodem moet echter niet te droog zijn. Des te zonniger de plaats in de zomer is, des te beter zal ook de volgende bloei uitvallen. Maar ook in de halfschaduw voelt de jasmijn zich erg prettig. Verzorging heeft hij bijna niet nodig. Zo nu en dan, wanneer de planten te welig geworden zijn, kan een terugsnoei goed zijn. Dit kunt je het beste in het voorjaar doen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pioenen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals je ziet zijn de pioenen topzwaar.Toen vorige week de regen begon,stonden de pioenen nog in knop en ik had een stille hoop,dat ze nog even vanwege de regen in knop bleven,maar dat ging mooi niet door.Ondanks de vele regen zijn ze gewoon open gegaan.De bloemen zijn letterlijk verdronken.Ik heb ze regelmatig uitgeschud,maar de bloemen zitten zo vol met water,dat ze helemaal topzwaar zijn.Ik heb nog een ander soort die later bloeien,misschien heb ik daar meer geluk mee.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe aanwinst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze witte Azalea en een rose kreeg ik voor moederdag van mijn zoon.In de voortuin waren nog wat kale plekken,omdat ik daar vorig jaar Hosta's had geplant en die nu weggehaald had,omdat het in de zomer wel mooi is,maar in de winter dan wel erg kaal.In de actertuin maakt dat niet zo veel uit,maar in de voortuin wil je het in de winter toch ook een beetje mooi hebben.Vandaar de verhuizing.
    De Hosta's heb ik voor in de rozenborder gezet,voor het raam.Eens zien of dat mooi is onder de stamrozen en het scheelt meteen in het onkruid wieden.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rose Azalea
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is de rose Azalea van moederdag

    15-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vroege vogels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmorgen leek het een mooie dag te worden.Ik heb vlug mijn tuinkasje open gezet  en ben met de camera even door de tuin gelopen.Ik hoorde een gekwetter van jawelste en ja hoor pa koolmees zat in de opening van de kruik en schreeuwde om zijn jonkies.Ik ben een poosje in de buurt gebleven,om te kijken of ik een paar foto's kon maken,maar ze waren in geen velden of wegen te vinden.Toen ik terug kwam bij het kasje,zat daar een vink in.Ik denk dat het de vink is die een nestje heeft in de klimop.want hij wilde maar steeds door het glas heen richting dat nestje,maar de deur zit aan de andere kant.Ik heb geprobeerd hem die richting uit te krijgen.Je ziet op de foto de wasem tegen het glas,zo buiten adem was hij.Later ben ik weer gaan kijken en toen was hij weg.
    Dus dat was vanmorgen een hele vogelhappening.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azalea
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze Azalea heeft het bijzonder goed gedaan.Hij staat op het meest droge plekje in de tuin,vlak langs een grpte conifeer en de sproeiinstallatie raakt de struik niet,want daar staat weer een grote rhododendron voor.Dus je ziet maar,dat het toch niet altijd wat uit maakt of ze nou veel of weingig water krijgen.Deze foto is genomen op 4 mei,dus in de warme periode.
    Maar daar is bij deze niet veel van te zien.Op het ogenblik zit er geen bloemetje meer aan,die waren afgelopen zaterdag met de windvlagen en de regen in een dag eraf.

    14-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.arme Azalea
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kijk hier de Azalea op 4 mei,toen hingen de bloemen er armzalig bij vanwege de droogte,maar ik zal nu maar geen foto laten zien,want er zit geen een bloemetje meer aan vanwege alle regen.
    Ik geloof dat we nu pas de maartse buien hebben.Want hier hebben we hagel onweer en flinke windstoten gehad,zo erg dat een paar jonge vogeltjes uit hun nest zijn gewaaid.ze hadden geen eens veren,zo klein waren ze.Het waren vinkjes,want in het nestje in de klimop ,die om de eiken groeit langs de straat zaten geen vogeltjes meer.En ze waren vorige week nog te klein om uit te vliegen.Misschien krijgt het vinkenpaartje nog een nestje,want het is nog vroeg in het jaar,dus het kan nog wel.We houden het in de gaten.

    12-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 Mei Moederdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen VOOR  ALLE  MOEDERS  EEN  FIJNE  MOEDERDAG

    11-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.klein tuintje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Omdat ik deze foto zag,van een klein rotstuintje in een schaal,dacht ik aan het kerkhoftuintje.
    Zondag is het moederdag.Daarom ben ik gister in mijn geboorteplaats op kerkhofbezoek geweest bij mijn ouders.Vroeger gaf ik de tuin bij mijn ouders voor moederdag altijd een schoonmaakbeurt en plantte ik  de zomerbloeiers.Dit was dan een moederdagcadeautje.Nu doe ik dat nog steeds,alleen dan in het kleine stukje op het kerkhof.Hier kunnen maar een paar plantjes staan,maar het blijft dan toch een beetje hun tuintje.En voor de winter met allerzielen doe ik dat nog een keer en dan zet ik er mooie donkerrode herfstasters neer,omdat mijn vader die altijd zo mooi vond.
    Vorig jaar had ik een mooie grote pot beplant met wat vaste groenblijvers.Samen met wat hedera en tulpenbolletjes geeft dat in de winter en voorjaar toch niet zo'n kaal graf.Omdat ik toch 150 km op en neer moet rijden,kom ik daar niet zo vaak  en is zo'n pot een goede oplossing.Maar ik kon nog zien aan de kring op het graf waar hij gestaan had,maar de pot was in geen velden of wegen te zien.
    Hij was veel te zwaar om omgewaaid te zijn,dus neem ik aan dat hij meegenomen is.Alleen ik kom op het kerkhof en verder zou ik niemand kennen die het graf bezoekt.Zo zie je maar weer dat je overal mensen voor hebt.

    10-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pluizenbol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er zijn heel wat bloemen,die een pluizenbol krijgen na de bloei.Een er van is de Pulsatila vulgaris ofwel het Wildemanskruid.Als je het goed bekijkt is eigenlijk de pluis mooier dan de bloem.Ook blijft hij langer aan de stengel dan de bloem.Deze vaste plant is in alle stadia mooi.
    Wanneer hij uit de aarde komt,lijkt het wel dat er iets flueelachtigs de grond uit komt.Het voelt ook zo aan.Het blad is prachtig van vorm,heel mooi geveerd.Dan komt de bloem en later de pluis en wanneer de pluis er af is,heb je nog steeds een prachtige pol in de tuin.Ik heb deze dan ook voor in de border staan.

    09-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.campanula
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier al vast een voorproefje van de Campanula of wel het kluwenklokje.Er zijn er nog maar een paar open en hopelijk blijven de rest van de knopjes nog even dicht met deze regen.
    Wat een geweldig mooie blauwe kleur is dit,zo intens als het maar kan.Ik dacht met de blauwe druifjes,dat het niet blauwer kon,maar deze blauwe kleur slaat echt alles.

    08-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.baardiris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen afgelopen week voor deze week regen voorspeld was,heb ik maar gauw wat foto's uit de tuin genomen.Want wanneer het veel regent,zal er niet veel van de diverse bloemen over zijn.Ik houd mijn hart vast voor de pioenen.De rode pioenrozen zijn namelijk al behoorlijk open.Hier verwacht ik dus geen mooie foto's van te kunnen maken.Maar misschien blijven de knoppen verder dicht,nu er geen zon is,laten we het hopen.In ieder geval kunnen we van deze zonnige foto genieten.

    07-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tulpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Echt wel Hollands glorie ten top.Tulpen in een soort delftsblauwe potten Bij deze aanblik ga je spontaan uit volle borst het liedje tulpen uit Amsterdam zingen.Tenminste dat gevoel kreeg ik hierbij.
    Het is een ieder geval een vrolijk geheel en zou voor een reklame geen gek figuur slaan.

    05-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kruik als nestplaats
    Toen de Wisteria weggehaald is en de rhododendrons verplant,moest ik ook een kruik in een standaard verplaatsen.Ik heb deze toen naast de achterpoort geplaats om hem even uit de weg te hebben.Hij is daar blijven staan.We hadden altijd een koolmeespaartje die daar een nestje in maakten ieder jaar.Maar nu de kruik ergens anders stond,dacht ik dat er dit jaar geen nestje zou zijn,maar niets is minder waar.Op deze plek is er toch meer geluid en verkeer,omdat je daar nu toch vaak langs komt,maar daar hebben ze zich niks van aangetrokken,want ze hebben even goed weer een nestje gemaakt.Ik neem aan dat het hetzelfde paartje is.
    Op volorde van de foto's zie je :de aankomst en verkenning of de kust veilig is.
                                                     het naar binnen gaan met de rups in de bek.
                                                     het naar buiten komen en weer even verkennen.
                                                     dan de take off,je ziet nog net links in de foto het wegvliegen.




    04-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.viooltjesduo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik dacht altijd dat zaaisels van violen van vorig jaar niet kleurecht waren,dat ze terug kwamen in de kleuren van de oersoort om het zo maar te noemen,het driekleurige viooltje.
    Maar niets is minder waar met deze.Ze zijn van een prachtig blauw en de bloem is ook behoorlijk groot.

    03-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blauw tapijtje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit blauwe tapijtje heb ik ook in rose,want ik heb twee kleuren zenekruid in de tuin.
    In het voorjaar kruipt dit plantje overal door en het groeit als kool.Het krijgt vaak wel meeldauw,maar dan trek ik handenvol uit de tuin en is het weer een beetje uitgedund en krijgt het weer lucht en kan het weer verder groeien.Wanneer je zo hier en daar uitplukt,dan blijft het een beetje natuurlijker en krijg je niet zo van die vakjes.

    02-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wolfsmelk en vergeetmenietjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Achter de vijver groeit een wolfsmelk,het is eem kleine woekeraar.Hij heeft mooi frisgroen loof en de bloemetjes zijn mooi geelgroen.Daar tussen staat een vergeetmeniet.Ik had diverse foto's gemaakt,maar het blauwe blijft flets.Ik weet niet hoe dat komt,waarschijnlijk door de felle zon.
    In het echt zijn ze erg fel blauw en dat was een mooie combinatie,maar op de foto komen ze niet zo goed uit de verf.

    01-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alpineplantjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo hier en daar heb ik vorig jaar alpineplantjes geplant in de border langs het huis.Deze ligt wat hoger en zo kunnen de plantjes mooi over de rand heen groeien.Vorig jaar bloeide ze maar een beetje,maar nu zijn ze goed geworteld en groeien ze prachtig over de rand.
    Mensen die voornamelijk een rotstuin hebben,zitten nu natuurlijk prachtig in de bloemen.
    Want de meeste alpineplanten bloeien volgens mij in het voorjaar.



    Foto

    Mijn twee kleinzoons DANI en NICK


    .
    .
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    klik op de tulpen en bekijk mijn bloemenschilderijen
    Visit My Photos - 53 Pics

    FLOWERS

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    met een klik bent u te gast in het fotoalbum van DANICKART


    Archief per maand
  • 09-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 12-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 12-2010
  • 10-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Groen in de tuin
  • Buxustuin
  • tuin le tresor
  • Christine
  • Groene vingers
  • Danick

    wil je een leuke site zien over bloemschikken ,klik dan even op onderstaande foto.

    .
    .

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    .
    .
    Foto

    Inhoud blog
  • kiekjes van onderweg.
  • tuinkiekjes
  • kruidentuintje
  • groentetuin in bloembak
  • hout en stenen

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    WALES ENGELAND OMGEVING RHOSSILLI
    Foto

    ZEG NEE TEGEN DIERMISHANDELING
    Foto

    Foto

    Foto

    TURKIJE OMGEVING ALANYA
    Foto

    Zonsondergang Zonnestrand Bulgarije


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!