WAT IS ER MET HET ETEN VAN
FRUIT AAN DE HAND????
Dr. Stephen Mak behandelt terminaal zieke kankerpatiënten
op een 'on-orthodoxe" manier en herstelde reeds veel
patiënten. Hij gelooft in de natuurlijke genezing van het
lichaam tegen ziekten. Zie het artikel hieronder. Het eten
van fruit ... We denken allemaal dat het eten van fruit enkel
betekent dat we het moeten kopen, in stukken snijden en in
onze mond stoppen. Het is echter niet zo makkelijk als je
denkt.
Het is belangrijk om te weten hoe en wanneer je fruit moet
eten.
Wat is de correcte manier van fruit eten? Het betekent
niet het eten van fruit NA JE MAALTIJDEN! Fruit moet
gegeten worden op een lege maag. Als je op zo’n manier
fruit eet,zal het een grote rol spelen om uw systeem te
ontgiften en levert het u een grote hoeveelheid energie
voor gewichtsverlies en andere levensactiviteiten.
FRUIT IS het belangrijkste voedsel.
Laat ons stellen dat je twee sneetjes brood eet en dan
een stukje fruit. Het stukje fruit is klaar om dwars
door de maag in de darmen te gaan, maar het wordt
daartoe verhinderd.Intussen begint de hele maaltijd
te rotten en te gisten en wendt het zich tot zuur.
Op het moment dat het fruit in contact komt met
het voedsel in de maag en de spijsverteringssappen,
begint de hele massa van voedsel te bederven.
Dus eet liever je fruit op een lege maag of voor uw
maaltijden! Je hebt mensen horen klagen - elke keer
ls ik watermeloen eet, risp ik op; als ik een bepaald
gerecht eet begint mijn maag op te zwellen; als ik
een banaan eet begin ik naar het toilet te lopen;
etc. eigenlijk kan dit allemaal niet gebeuren als
je het fruit op een lege maag eet. De vrucht
vermengt zich met het rottende andere voedsel
en produceert gas waardoor je zult zwellen!
Grijs haar, kaalheid, nerveuze uitbarsting,
en donkere kringen onder de ogen: al deze
zaken zullen niet gebeuren als je fruit
op een lege maag eet. Er bestaat niet zoiets
als sommige vruchten (zoals sinaasappel en
citroen) zijn zuur, omdat alle vruchten alkalisch
worden in ons lichaam; volgens Dr. Herbert Shelton,
die onderzoek deed naar dit onderwerp.
Als je de juiste manier van fruit eten beheerst, dan
heb je het geheim van schoonheid, duurzaamheid,
gezondheid, energie,geluk en een normaal gewicht
ontdekt.Als je vruchtensap drinkt, drink dan alleen
verse fruitsappen en niet uit blik. Zeker geen sap drinken
dat is opgewarmd.
Eet ook geen gekookte vruchten omdat je dan helemaal
geen voedingsstoffen naar binnen krijgt, je proeft alleen
maar de smaak.
Koken vernietigt alle vitaminen. Maar het eten van een
hele vrucht is beter dan alleen het drinken van het sap.
Als u het sap drinkt, drink het dan in kleine teugjes
langzaam op, want het sap moet zich met het speeksel
kunnen mengen voordat u het doorslikt.
U kunt op een 3-dagen fruitdieet gaan om uw lichaam
snel te reinigen. Eet enkel fruit en drink vruchtensap
tijdens deze 3 dagen en u zult verrast zijn wanneer
u vrienden u vertellen hoe stralend je eruitziet! Kiwi:
klein maar krachtig. Dit is een goede bron van kalium,
magnesium,vitamine E en vezels. Het vitamine C gehalte
is tweemaal dat van een sinaasappel. Appel:
Een appel per dag houdt de dokter weg?
Hoewel een appel een laag vitamine
C-gehalte heeft,anti-oxidanten en
flavonoïden die de activiteit van
vitamine C verhoogt en aldus bijdraagt
tot het verlagen van het risico van
darmkanker, hartaanvallen en beroertes.
Aardbei: Beschermend fruit.
Aardbeien hebben de hoogste totale antioxidantenkracht
onderde grote vruchten en beschermen het lichaam tegen
kankerverwekkende, bloedvatverstoppingen vrij radicaal.
Sinaasappel: Lekkerste geneesmiddel. Het eten van
2 tot 4 sinaasappels per dag kan helpen verkoudheid weg
te houden, lagere cholesterol,voorkomen en oplossen
van nierstenen en vermindert het risico op darmkanker.
Watermeloen:koelste dorstlesser. samengesteld uit 92%
water, het is ook verpakt met een gigantische dosis van
glutathion dat ons immuunsysteem helpt versterken.
Ze zijn ook een belangrijke bron van lycopeen - de kanker
vechtende oxidant.
Andere voedingsstoffen die gevonden wordt in watermeloen
zijn vitamine C & kalium.
Guava & Papaya: Top award voor vitamine C ze zijn de
duidelijke winnaars voor hun hoge vitamine C gehalte.
Guava is ook rijk aan vezels, die helpt constipatie te
voorkomen.
Papaja is rijk aan caroteen,wat goed is voor je ogen.
Volgens mij fruit eten en proberen ; het zal zeker niet
schade
Twijfel je,beging er niet aan, doe eerst navraag bij jou
arts of gespecialiseerde voeding specialist.
Papaya Guava
|