| 
								
								  Hallo allemaal,                                                
mijn naam is Leo gewerkt als chefkok, Maitere hotel, 
manager ,waarom ik deze blog gemaakt heb. 
Gewoon toch want koken is plezant (thuis)  
Wat ik altijd belangrijk gevonden heb is vaktermen in  
de keuken, kost je minder tijd om iets uitleggen,in de  
keuken strijd je altijd tegen de tijd. 
Mise a place is heel belangrijk voor een goede  
Coup de feu  door te komen. 
Mise a place is voorbereidende werken,coup de feu is  
de sevice . 
Vroeger was alles wat in de keuken gebeurde beroeps  
geheim. 
Neem je nu  een boekje in je handen of zet je u tv op  
koken het is koken al  wat de klok slaat. 
Dat is ergens goed natuurlijk want speciale gerechten  
gaan eten was vroeger alleen bestemt voor rijke mensen, 
of zakenmensen. 
Nu kunnen we het thuis samen met je geliefde uittesten  
is ons lekker laten gaan. 
Daarom geef ik ook graag wat suggesties om te helpen ! 
                           
                                   
                      Als je werkt met voeding!  
na elk toilet bezoek,klein of grote ...was je handen, 
                                   
                       Hygiëne is een must ! 
                     Denkt eraan,"koken is plezant"      
                               Liefde is...  
        keukenprins of prinses zijn voor je geliefde ! 
                                   
                                  
								 |