Inhoud blog
  • HET ZIJN ZOTTEN die WERKEN .
  • IK LEEF NOG.
  • De VERHEERLIJKING van een dode.
  • DE DRANG OM TE OVERLEVEN .
  • Op BEDEVAART naar de tandarts.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    er is leven na de dood
    ervaring met het zielen rijk
    09-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PSYCHOSOMATIEK
    Deze tak van geneeskunde geniet mijn volste bewondering.
    Deze wetenschappers beseffen dat er inderdaad samenhangsel is tussen zielenleven en lichamelijke ziekten.
    De voortekens zijn gewoon u niet goed voelen in uw vel omdat ge uw IK nog niet gevonden hebt of geen gevoel geeft in samenhang of éénheid met uw ziel.
    Ik kan dit allemaal niet genoeg herhalen.
    Het is daarom ook dat de ziel het lichaam aanspoort om foute handelingen te doen om zodoende de kern van het leven tot zich te trekken om uiteindelijk het doel van diens hergeboorte in dat lichaam te vervolmaken.
    Meermaals is de omgeving mede verantwoordelijk voor de daden van betrokken persoon,door deze te leiden tot een onnatuurlijk wezen welke zichzelf verloren heeft.
    De tweestrijd welke de persoon ondergaat zoals,dat de ene naar links wil en de andere naar rechts,verzwakt dan als gevolg de innerlijke kracht.

    Het kan zo erg zijn dat de ziel misnoegd en diep teleurgesteld uit het lichaam wil en dat kan maar op één manier.
    Het lichaam moet sterven,zodat hij of zij kan uittreden om te herademen in diens ware IK PATROON.
    Het is de ziel die LEVENSMOE GEWORDEN IS IN DAT LICHAAM.
    Deze kan zich niet ontplooien in zijn of haar doelstelling,welke de oorspronkelijke reden was VOOR de hergeboorte.

    Door het ontstaan van al die psychologen,geld dit als verdoken getuigenissen van het al dan niet bestaan der zielen of geesten,zoals men ze noemen wil.
    Men zegt toch altijd;"een gezonde geest in een gezond lichaam."
    En het is dan toch het meest logische dat een ziel,die zich niet goed voelt dat door geeft aan het lichaam.
    Een treurwilg laat zijn takken toch ook hangen ?
    Dus,een verziekte ziel brengt het lichaam tot onrust en verzwakt deze bewust tot allerlei kwalen.
    Er is dan geen samenhang meer,of beter gezegd,er is geen toekomst meer.

    Ik stel me dan maar weer de vraag hoe een dokter de zieke ziel kan behandelen als geest zijnde,terwijl het enkel om een geestelijkje verstoordheid gaat,want lichamelijk kan de geest natuurlijk niet ziek zijn.
    Het is dan het verstand van de belichaming van de mens die moet aangewakkerd worden voor het vinden naar de ware IK voor het te laat is en geen hulp meer baat.

    En dat voordeel hebben dan weer schrijvers en componisten,welke het diepste in hun kunnen uiten,hun ware vrome gevoelens en hun ziel kunnen bloot leggen,hetzij in een verhaal of in de muziek.
    De kunstenaars zijn bevoordeeld om hun ding te doen of hun ongenoegen te omschrijven wat anderen ingehouden verzwijgen en alles maar opkroppen of zich moedeloos laten aftakelen.
    Je kan dit vergelijken met een kaars die stilaan aan het uitgaan is omdat de vlam zijn kracht verliest om stilaan uit te doven.( laatste adem )

    Persoonlijk ben ik een voorstander voor de leer hoe een mens in elkaar zit als de taal en alle verplichte schoolvakken.Het is veel voornamer de kinderen te leren om gaan met de kern of de chef van het lichaam om alzo hun geaardheid beter te doen begrijpen zoals,WIE BEN IK EN WAT WIL IK.....?
    Dus,de dokters van de psychomatiek weten als geen ander dat ieder mens een unicum is van het leven IN de persoon en deze de enige is die de kracht geeft om het leven aan te gaan naar diens behoeften.
    Het is niet al wat naar goud blinkt die het geluk kunnen waarborgen.
    Het heeft geen zin ons zelf te verliezen of te verlogenen voor de ogen van anderen.BEN WIE JE BENT en vecht enkel tegen dat klein onbenullig duiveltje in je indien deze dan toch mede zou aanwezig zijn. 
    Kijk eerst naar jezelf voor je andere beoordeeld en vertrouw je ZIJN.
     Zolang de mens leeft is het nooit te laat om aan zichzelf wijzigingen aan te brengen en daarmee bedoel ik geen plastische chirurgie.

    09-09-2005 om 15:13 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christus is weer in de belangstelling.
    Het is haast niet te geloven,maar het blijkt dat de pers van krant of week blaadjes onderling afspreken waarover ze het deze keer zullen hebben.
    Nu blijkt Jezus herboren te zijn in de geest van de mens of is het een noodzaak geworden,want er gaan heel wat plannen te voorschijn komen rondom Zijn leven.
    Bravo zeg.Eerst las ik in een krant dat het boek "Da Vinci Code" weer ter spraken werd gebracht onder de Kerkelijke Hoogheden,dan de volgende dag in dezelfde krant dat er een Belgische film zou gemaakt worden over het leven van Christus en gisteren las ik dan weer dat een alweer een Belgische schrijver een boek gaat uitbrengen over "Jezus The Man" en waarom de titel in het Engels is mij een raadsel.
    Het verwonderlijke is van die auteur Paul Verhoeven (67 j.) dat hij nooit bid en nooit de kerk binnen stapt.Dat zo'n man dan opzoekingen heeft gedaan om dan als gevolg zijn visie te geven over het leven van Christus,gaat mijn petje te boven.
    Straks ga ik nog geloven dat België inderdaad een HEILIG (volmaakt) land is zoals wij het in ons Vaderlands lied bekrachtigen,willens of niet.
    Ik heb er geen goed gevoel bij als ik ooit weer te weten kom wat een onzin er zal instaan zoals in "Da vinci code" als zoveel andere herschreven Testamenten.
    Ik stel me alleen de vraag of hun verhalen bedoeld zijn om enkel de kassa te spekken en belust zijn op sensatie.
    Dan weten we wel genoeg dat dit enkel gaat om de duivel te bevredigen en er plezier aan hebben om de goedgelovige ziel op een dwaalspoor te brengen,de duivelse listen.Alles heeft een doel en het is best mogelijk dat die heren de verlichting van de Heilige Geest hebben ontvangen.In dat geval zal ik me later verontschuldigen voor mijn onreine gedachten.
    In elk geval mag ik zeggen dat de leer van Christus voor mij geen geheimen heeft en ik wel menig pastoor of kloosterlingen de les kan leren wat zij reeds lang overzien hebben.Als men geen waarde meer hecht aan Christus leer kan je onmogelijk al de hedendaagse gebeurtenissen begrijpen.Eveneens dat de zogezegde Christelijke partijen beter de HEIDENSE partij der dwazen zouden noemen heeft Jezus eveneens al ter kennis gebracht op de Olijfberg.
    Waartoe een mens toch allemaal in staat is om rijkdom en macht te verwerven en daar door nog liever de waarheid omzeilen door de voorkeur te geven aan leugens.Zelfbedrog noem ik dat.
    Ach,misschien moet ik eerst dat boek als dat uit komt lezen en naar de cinema gaan zien als die film over Christus leven aan de man gebracht wordt om dan op mijn beurt mijn conclusie te trekken.
    De logica staat sterker dan de leer en het geloof heeft meer kracht dan de twijfel en de geest of de ziel is sluwer dan heel die hersenklomp in ons hoofd.
    De filosofie van Socrates in Jezus is in elk geval reeds bewezen door diens gelijkaardige uitspraken en ik ben benieuwd of dit ook dan in de film of in het boek tot uiting komt.
    U weet nu alvast van mij dat ik sinds september 1999 heb mede gedeeld dat Jezus een HOMO was.Misschien heeft Zijn Heilige Vader dat zo gewild om een nazaat te vermijden,want vergeet niet,als mens had Jezus eveneens alle gevoelens eigen aan alle opgroeiende knapen.Dat zal dan Zijn enige menselijke leugen geweest zijn door zich te laten omringen met plaatselijke schoonheden en daar bleef het dan ook bij.
    Zijn geliefde,Petrus,waarmee Hij samen woonde wist beter.
    Hoe of wat Zijn seksuele aard was doet er niet toe.
    Hij heeft geleden en is gestorven in de fleur van Zijn leven en voor WAT ?
    Beschamend gewoon om te zien en te ervaren wat voor een egoïstisch volkje we geworden zijn.IKE,IKE...EN DE REST MAG STIKKE.
    Mijn beste zielsgenoten,wij zijn gelukkig anders,of niet soms ?   
    De blogs zeggen genoeg.Met liefde geschreven en bewerkt,een gevoel voor de schoonheid der natuur als andere zaken welke de gevoelsmens aanspreken.
    Neen,daar kan geen duiveltje tussen zitten want deze hekelt dat allemaal.

    06-09-2005 om 16:25 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET GEWETEN VAN FINANCIËN
    Normaal gezien,om dit te begrijpen raad ik u aan eerst "de duivels van financiën" te lezen en dan zal u begrijpen wat ik bedoel met "het geweten van financiën".
    Gelukkig zijn er toch nog controleurs die onder dwang hun hersenen laten werken om dan uiteindelijk tot een conclusie te komen dat ze inderdaad "FOUT" waren en geen enkel recht hadden om enig "belasting invordering" van onze zoon op te eisen,welke toen nog in 2001 zelfstandige was.
    We zitten nu eenmaal in een "schurkenstaat" dat je moet vechten om je rechten en indien je dat niet doet,wel,de strop rond de hals wordt aangespannen tot je geen lucht meer naar binnen krijgt en verstikt.
    Macht misbruik is uit de boze,maar dan moet je zelf tegen in gaan.

    Doe mijn kinderen geen onrecht aan,want dan krijg je met mij te doen,als een leeuw die haar welpen beschermt voor alle gevaren des levens en mijn klauwen staan dan op scherp.

    Deze week heeft mijn zoon dan een aangetekend schrijven gehad dat de materiële onkosten inderdaad aftrekbaar waren.
    Ik heb een hoop mensen opgetrommeld die dat mede bevestigde.
    Een hoop poespas en aangetekende schrijven is eerst wel vooraf gegaan om dat te bekomen.
    En zowaar dat mijn voorouders in het verleden tegen de Spanjaarden gevochten hebben zal ik de naam "Steijlen" geen oneer aan doen of verloochenen.
    Mijn Christelijke ziel werkt als geen ander.
    Het leven is een strijd.Wel ik bestrijd die dan in alle eer.
    Ik ben er dan ook hevig van overtuigd dat mijn familie vanuit het zielen rijk nu wel een feestje bijeen trommelen,want ze hebben niet veel nodig om zich te verheugen als het om een nazaat gaat.

    Ik ben er zeker van dat ze als een éénheid der geesten wel mede de controleurs der financiën hebben gestuwd tot een beter inzicht.Ze hebben mij in elk geval gehoord,daar twijfel ik niet aan.
    Dat is juist het dankbare dat ik ze in mijn leven betrek zonder ook maar met toeters of glazen bollen of weet ik welke hekesenrijen te moeten toepassen.
    De geesten kunnen meer aan met hun mysterieuze krachten als wij in het leven.
    Ziezo,onze zoon kan op zijn twee oren slapen en in Gent mogen ze blij zijn dat ik me gedeisd hou,voorlopig dan toch.

    Ik heb het dus zwart op wit dar er 0,000 € aan het "ministerie van financiën" moet betaald worden.
    De duivelse ziel heeft het niet gehaald tegenover de zielen van het "licht" en trots mag ik er voor uit komen dat zo'n flitsende ziel de chef is van mijn lichaam.

    Mijn oprechte dank aan allen die mij daartoe geholpen hebben.
    "Mooi,het leven is mooi...."van W. Tura draaien ze momenteel op de radio alsof het voor mij alleen gezongen wordt.
    Ik moet nu stoppen om met de potten en pannen aan de slag te gaan,voor mijn nek begint op te zwellen.
    Ach,een beetje verdiende ijdelheid macht toch nog zou ik maar denken.
    Ere wie ere toe komt. Hartelijke groeten.  

    31-08-2005 om 17:28 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE DUIVELS VAN FINANCIËN.
    Wie had ooit gedacht dat de slavernij zou terug komen?
    En toch is het heden 2005 weer in opgang.Ach neen,ik verzin dat zo maar niet.
    Onze oudste zoon heeft het zelf mogen ervaren en ben daar maar zeker van dat hij niet de enige is.De jongeren zijn gewoon de nieuwe toekomstige slaven van de regering en zeker als ze dan nog maar eens zelfstandige zijn.Ik hou mijn hart vast,want de geest van het kwaad is gevestigd in de mens welke maar één streven heeft en dat is op een onrechtmatige weg zijn pluimen verdienen om dan maar weer een trapje hoger te geraken.De MACHT van Satan zal spijtig genoeg altijd blijven bestaan.
    Werken,zwoegen ,inleveren en zoniet wordt de strop rond uw hals dicht geknepen.
    Je mag niet meer werken met het inzicht om in je levens behoeftens te voorzien,maar je MOET leven om te werken en dat is wel duidelijk een hemelsbreed verschil.
    Waarom denkt u dat de regering met een duivelse list de jonge afgestudeerden trachten te verleiden om zelfstandige te worden met al die gekunstelde voorwendsel dat "er niets boven eigen baas staat"?
    Antwoord;"omdat er merendeel geen werk is wat ze VOOR de verkiezing BELOOFD hadden en dat dan maar de enige oplossing is om de jongeren in de val te lokken .Zo goedgelovig als ze zijn vergeten de jongeren dat ze door hun onwetendheid het slachtoffer geworden zijn van de STAAT.
    De diepe financiële put welke de OPPERSTE GODEN DER REGERING zelf gemaakt hebben en geen verlies willen leiden in hun EIGEN PORTEFEUILLE,handhaven de lokkende waanzin naar een gesluierde onzekere toekomst.Ze worden in een misleidende richting geduwd terwijl ze helemaal niet de ziel in zich hebben om op eigen krachten je eigen baas te worden.Onze oudste zoon kreeg gelukkige nog VOOR zijn 3 jaar zelfstandig zijn snel in de gaten dat,hoe harder dat je werkt en alles netjes inboekt je ARMER WORDT,want daar zorgen dan weer de sociale lasten voor en of je het nu kunt betalen of niet ,ze zetten je gewoon zonder pardon op straat.
    Dat krijg je dan als dank als je de wereld in dit rampzalig landje binnen haalt.
    Oh ja,en ben daar maar zeker van dat ze veel meer bescherming genieten dan de Vlaming,of moet ik Belg zeggen ?
    Neen,vreemden gaan nu eenmaal voor,dat hebben wij al massaal mogen ervaren.
    Maar kom,het gaat nu over een duivelse vrouw van financiën uit Gent,die alles,maar dan ook alles wil ondernemen om onrechtmatig geld te innen door middel van aftrekbare investeringen en onkosten van onze telg niet te aanvaarden als aftrek post.Ik ben al sinds 1965 boekhoudster en heb dit nog nooit mee gemaakt.Eveneens meerdere ondernemers,de belastingen van Mol,de bank enz. begrijpen er niets van en achten dat mens ONBEKWAAM of heeft zij die functie verkregen wegens een lange arm van een al even onbekwame politieker ?
    Neen, ik laat me niet doen.Als dat mens haar macht wil misbruiken,wel dan heb ik ook mijn machten om haar de grond in te boren.
    Mijn zoon is tijdig gestopt onder mijn dwang een beetje en ik ga dapper de strijd aan.Laat ze maar komen,mijn legertje is klaar en reeds voorbereid,ik zal dat vrouwemens,dat onkundig controleurke van financiën eens de les leren in aanwezigheid van ieder die het horen wil of is er iemand die me het omgekeerde kan wijsmaken en aan de kant van de klungelaars staat ?
    Het is dat ik niet tijdens de bureel uren eens even van Mol naar Gent kan gaan omdat ik wegens mijn job als u weet wel,vast zit.
    Ben daar maar zeker van dat Gent dan te klein is en het Ministerie van Financiën mij in hun geheugen voor eeuwig zal gegrift blijven.
    Respect is bij dergelijk soort niet meer van toepassing.
    Ik heb te doen met alle éénmanszaken die buiten de multies vallen.
    Zorg dat je later in het hiernamaals goede herinneringen van tijdens het leven bewaart mogen blijven en je niet overspoelt word met kommer en leed welke je liever zo snel mogelijk wil vergeten.
    Het leven is een strijd,wel bestrijd die dan en luister naar je inborst.
    Dat is de enige remedie om kwalen te vermijden,de ziel die zich goed voelt in uw vel.Allee,ik ga die vampier nog maar eens  wegwijs maken hoe zij zich zal moeten verantwoorden want ik sta te popelen om er de pers bij te halen.
    Even nog afwachten en als je het in Keulen hoort donderen,wel,je raad het al he?
    Juist,dat ben IK.Dat ik dat op mijn 58 jarige leeftijd nog moet mee maken.

    25-08-2005 om 16:05 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDELIJK DE WAARHEID IN DE KRANT.
    Het is geweten dat men in dit "heilig "(volmaakt) land dat België heet,de media of de pers ons niet exact mogen inlichten wat er feitelijk aan de hand is.
    De Vlamingen moeten "dom" gelaten worden,zoadat ze deze volkeren van alles kunnen wijsmaken om zodat de Opperste Goden van de regering hun MACHT kunnen blijven behouden.
    Maar nu,tot mijn grootste verwondering,moet ik toegeven dat niet alle journalisten zich bezondigen aan MEDIA BEDROG.
    In het weekend van 6 en 7 augustus 05,las ik als volgende in "Het Laatste Nieuws",een artikel geschreven door de journalist Jan Segers.
    Eindelijk de waarheid ter informatie naar het volk toe en tevens een dikke pluim voor de Antwerpse Marokkaan,"HICHAM EL MZAIRH ",die geen blad voor de mond houdt en in perfect Nederlands zijn woord wist te plaatsen.
    Er gebeuren toch nog wonderen zou ik zeggen.
    In feite is dat voor de meeste intelligente Vlaming,welke de stempel heeft gekregen door valse beschuldigingen dat wij racist zijn,reeds lang gekend,maar we horen het nu eens van een ander.De waarheid komt deze keer uit de mond van een Marokkaan,welke men niet kan beschuldigen voor vreemdelingen haat,als dan wel diens bezorgdheid,dat de huidige politiekers OOG en OORKLEPPEN aan hebben.
    Volgens de leugenachtige woorden van Patricck Dewael en Verhofstadt,blijkt alweer dat ze het volk voor de zot houden,met ons te willen sussen en doen geloven dat België veilig is voor terreuraanslagen.
    En nu ben ik er nog meer van overteugd,dat "Abou Jahjah" heimelijk zijn legertje aan het opleiden is,want het is verdraaid stil rond deze persoon.
    Het is geweten dat hij een eigen schoutsgroep opgestart heeft,in naam van Alah.
    Waartoe dient anders die eigen jeugdbeweging waarbij de 'Islam"aan het voorfront staat ?

    In elk geval,onze Marokkaanse held werkt en draagt bij wat elke werkende mens aan de staat MOET voldoen en die lasten kennen we allemaal.
    Als Moslim zijnde laat hij de klokken van ALARM luiden om de Vlaamse gemeenschap te waarschuwen voor de toenemende MOSLIMEXTREMISME.
    Zijn kreet luid,"HET LOOPT HIER FOUT.DOE IETS VOOR HET ONTPLOFT."

    Ik citeer enkele uitspraken van onze Marokkaan in het"Laatste nieuws".
    1/ "Radicale Moslims maken MISBRUIK van de "goed gelovigheid van de Belgische overheid."

    2/ "Schijnhuwelijken zijn een groot probleem,maar nog meer mensen komen het land binnen door MISBRUIK te maken van het "RECHT OP GEZINSVERENIGING.Ik begrijp niet dat de overheid niet strenger controleert wie op die manier naar hier komt.
    Worden die mensen gescreend voor dat ze afreizen ?
    Of krijg je een pasje als je maar genoeg geld uitlegt ?
    De meeste consultaten en ambasades zijn bij ons corrupt.Dat is een zware beschuldiging ja,maar ik weet waarover ik spreek."

    3/ "De Koran is mooi maar EEN GEVAARLIJK BOEK.Hoe het wordt geïnterprenteerd,hangt af van de "imam" in de moskee.
    Een imam die veel jonger is en radicaler,heeft om de hoek een eigen moskee ingericht waar andere taal wordt gesproken.
    Sorry,maar de minister is TE LAAT OM RADICALE MOSLIMS BETER IN DE GATEN TE HOUDEN.
    De meeste extremistische taal hoor je al lang niet meer in de moskee,maar thuis,in vzw'tjes of in de achterkamer waar de frustraties van jonge Moslims wordt ingepraat en waar ze worden gehersenspoeld door een éénzijdige interprentatie van de Koran.
    Daarin infiltreren lukt niet.
    4/ Er zijn bewegingen die je als overheid wel kan volgen,maar dat gebeurd niet vrees ik.
    Is het normaal dat groepjes jongeren tussen 18 en 25 jaar op reis gaan naar Syrië of Jordanië ?
    Waarom worden die mensen niet vervolgd ?
    Dat zijn dus GEEN POLITIEKE VLUCHTELINGEN.
    België weet dus gewoon NIET WAT ZE DAAR DOEN.
    Zien ze dan niet dat een aantal jongeren met een baard toeneemt ?"
    Einde citaten van onze Antwerpse Moslim met de juiste ziel en een geweten.
    Bij deze dank ik hem van harte voor de moed om het zwijgen te doorbreken.

    Had Mohammed,de uitvinder van de "Islam en Alah " de bezieling van de duivel?
    Waarom moest hij zonodig de zoveelste God scheppen en nieuwe onmenselijke wetten opstellen ?Hoe strenger de wet,des te meer de geloofwaardigheid in de "Islam" zal hij gedacht hebben.
    Zal de geest van de gevallen engel "Lucifer" het lichaam van Mohammed overheerst hebben zodat Mohammed een duivelse uitvoerder werd om diens smerigen plannen uit te voeren ?
    Gods schepping tot vernieleing  brengen en de mensheid tegen elkaar op te zetten in de vorm van haat zal wel zijn doel geweest zijn .
    Overal waar de fanatiekelingen in naam van Alah ONHEIL en VERNIELING teweeg brengen zegt al genoeg.
    Ze zijn bezeten met een duivelse ziel en misschien daar niet van bewust,omdat hun geloof in Alah eigenlijk een DUIVELS GELOOF IS.
    In plaats van hun hersenen te laten werken verkiezen ze de WAANZIN TOT ZELFDODING EN VERNIELING.
    Dat kan onmogelijk in naam van een ONBESTAANDE GOD zijn ,die volgenst Mohammed "Alah" heet,maar eerder een schuilnaam van SATAN wiens haat er toe leid tot volkerenmoord.
    Onlangs vernam ik dat Pater Leman,welke toen het Vlaams Blok liet veroordelen voor een racistische partij,ernstig ziek blijkt te zijn.
    Zijn verdiende loon ?
    Ik heb geen medelijden met hem en al die hypocriete partijen welke zich zonder schroom Christenen noemen,maar de leer van Christus verwerpen.
    Het is niet omdat je elke zondag schijnheilig naar de kerk gaat dat je hart en je ziel rein is.
    Het tegendeel is meestal waar.
    In elk geval hebben ze Christus en zijn kompanen door heel die laffe zaak mede beschuldigd voor racist.Dus, Jezus was een racist volgenst de regering.
    Bravo dierbaar België en HEILIG land der vaderen.....

    Jezus,Saoul-Paulus,Thimötheus, Titus en nog zoveel anderen hebben dit al ten tijden voorspeld wat nu aan het gebeuren is.
    We moeten wakzaam zijn en onze roots der voorvaderen niet verloochenen.
    Ik walg van de regering die alleen maar denken aan hun eigen welzijn.
    Moet er dan altijd eerst iets gebeuren om ons wakker te schudden of zijn we dan echt zo onnozel naïef ?
    Wat baat gezond leven als anderen die niet tot ons levensdoel horen het vuur onder onze schenen aan steken ?
    Een gewaarschuwd mens is er twee waard,of niet soms ?
    Geef mij maar de 10 geboden van Mijn God als wegwijzer voor het levenspad te bewandelen.Deze 10 richtlijnen zijn logischer en voor de mens een natuurlijk welzijn.Dank u Heer dat ik tot Uw leer hoor.

    09-08-2005 om 19:53 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-08-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Da Vinci Code wordt weer besproken
    Sinds 28 september 2004 is er een stilte geweest over het berucht boek met als titel "Da Vinci Code " en nu plotseling wordt deze weer aangehaald.
     
    Natuurlijk heb ik daar toen op gereageerd via de pers en t.v. Canvas waarin het verhaal voorkwam en heb dan wel een heel verontwaardige mail terug gekregen.
    De pers en T.V. doen NOOIT foute meldingen,dat heb ik ondertussen al geleerd,maar spijtig genoeg doen ze niets anders.Lezers en kijkcijfers is het enige wat voor hun telt en waarheden worden onder de mat geveegd.

    Dat toont alweer aan dat de leer van Christus als een soap serie de lucht wordt ingeblazen.

    In dat boek beweert de auteur dat het LICHAAM van Jezus verrezen was,terug als mens van vlees en bloed geworden om te huwen met Maria Magdalena.  Volgenst de schrijver van dat boek,emigreerden ze naar Frankrijk om daar een gezinnetje te stichten.

    De waarheid is wel anders.
    Het lichaam van Jezus was dood,uitgebloed en,zoals God al zei tegen Abraham;
    "een dood lichaam kan NIETS meer,maar de ziel blijft verder werken".
    De ziel of de geest welke het lichaam verlaat neemt de vorm aan van de persoon tijdens het leven.Gezien ik meer dan 50 jaar ziel kundige ben,spreek ik uit ervaring en heb alle rechten om misverstanden,hetzij met opzet of onwetend,te weerleggen.Het is mijn plicht gewoon,maar voor de rest moet ieder het maar voor zichzelf uitmaken in wie of wat ze geloven.

    De ziel als geest kent geen gevoelens meer zoals het lichaam van vlees en bloed.
    Jezus heeft Zijn GEEST geopenbaard aan de apostelen en Saoul,welke later als Paulus,onder zijn tweede naam,Jezus opdracht vervulde om de Christelijke leer te beschermen en de gemeenschap tot orde te roepen.

    Het zou natuurlijk anders geweest zijn indien Jezus in "coma" lag en Zijn ziel terug plaats nam in Zijn lichaam.Dan pas was Jezus terug in levende lijve ontwaakt.

    Dan nog.We zullen maar veronderstellen dat Jezus toch zijn menselijk lichaam onder controle had,dan nog zou Hij zijn apostelen NOOIT IN DE STEEK GELATEN HEBBEN om te huwen,laat staan om naar Frankrijk te vertrekken.

    De waarheid is dat Jezus een HOMO was en voor Zijn dood samen leefde met Petrus,Zijn lieveling,ondanks dat Petrus voor de schijn en onder dwang van diens ouders om een schandaal te vermijden,gehuwd was.
    Dergelijke seksuele afwijkingen werden toen en nu nog niet aanvaard.

    Maar dat Maria Magdalena samen met Maria,de moeder van Jezus en een dochter van Maria,naar het zuiden van Frankrijk hun toevlucht zochten,dat klopt en is niet tegen te spreken.
    Zakelijk als Maria was baatte ze daar een wijngaarden uit en tot heden bestaat die wijn nog altijd onder de naam "Maria Magdalena".

    Dus,het is niet het nageslacht van Jezus welke zich daar uitbreide,maar dan wel de dochter van Moeder Maria,want bij mijn weten is Maria Magdalena nooit getrouwd geweest terwijl Maria na de dood van Jozef nog een tijd heeft samen gewoond met Johannes.Dat mocht vroeger allemaal.Een vrije vrouw,of ze nu van haar man af was of weduwe,de vrouwen mochten terug samen wonen met een nieuwe partner,daar werd geen kwaad woord over uitgesproken.
    En dat rotsig huisje bestaat nog altijd en is natuurlijk een bezienswaardig monument geworden.
    Dus,het STOFFELIJK lichaam van Jezus is dan wel opgeklommen om Zijn Vader en de Heilige Geest te gaan aanvullen als "de Heilige Drievuldigheid".
    Eerder was daar geen sprake van.
    Ziezo,ik heb mijn huiswerk gedaan en laat nu maar eens iemand het tegendeel bewijzen.Ik ben niet uit op sensatie maar wel trots dat ik geen achterlijk kieken ben zoals Boma van de Kampioenen Markske altijd uitscheld.
    Een gezonde geest in een wat ouder maar gezond lichaam.Dat hoop ik toch.

       

    04-08-2005 om 14:58 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXORCISME
    In het weekblad nr. 30 van "Dag Allemaal "las ik volgend artikel over "exorcist"
    (duiveluitdrijver ) de heer Jaak Ruytinx.

    Een stelling is;"wie bezeten is pleegt vroeg of laar zelfmoord" en hij gaat verder,"elke vorm van bezetenheid is het gevolg van een vloek".
    Als zielkundige heb ik het er wel wat moeilijk mee,juist omdat het ons allemaal kan overkomen.
    Als je nu eenmaal pech hebt dat een duivelse ziel je lichaam tot leven houdt heeft dat niet met vervloeking te maken.
    Niemand,maar dan ook niemand kan een ziel,welke onaantastbaar is,verplichten om als vervloeking in een bepaald lichaam een wedergeboorte te ondergaan.
    De zielen of geesten maken zelf hun keuze en beslissen zelf wanneer ze terug in het aardse leven willen stappen.
    Men kent de ziel aan de hand van diens daden welke het lichaam van vlees en bloed voor hem of haar laat uitvoeren.
    De ziel is en blijft gedurende heel het menselijk leven de chef van het lichaam.
    Wat voor zin heeft de wedergeboorte anders als hij of zij hun natuurlijke grillen en geaardheid niet kunnen volbrengen via het lichaam?
    Het hele leven is doelgericht,zowel vallen en opstaan,goed en kwaad,geluk en tegenspoed en ga zo maar voort.
    Dus,de wedergeboorte van de ziel in een nieuw lichaam is een vooraf geplande zaak met een doel om misschien nog onafgewerkte bezigheden tijdens het vorig leven te volbrengen.Logisch dat de mens slimmer wordt en meer geestelijke ruimtes op overschot heeft.Het brein wordt niet meer zo overlast omdat deze toch al een geschiedenis achter de rug heeft.
    En het is dan ook weer de ziel die zich merendeel niet goed voelt in dat lichaam,omdat de mens geen gehoor geeft door vanbuitenuit omstandigheden die tegenstrijdig zijn met de geest.
    Dat alleen is dan ook de reden dat de ziel de mens er toe aan zet tot zelfdoding,om te kunnen uittreden.
    De ziel kan enkel het lichaam verlaten als deze dood is,in trance verkeerd of in een coma toestand aan het worstelen is.Niet netjes uitgedrukt,maar zo is het nu eenmaal.De waarheid kan soms hard overkomen.
    Dus,zeldoding heeft niets te maken met bezetenheid,want ik geloof nooit dat,als het lichaam gehoor geeft en voldoet aan het kwaad of het goede,de ziel zich juist goed voelt in dat lichaam en logisch gezien geen aanleiding geeft of hersenspoelt om er een einde aan te maken.Hoe zou je zelf zijn ?
    En dat er meer onkruid is onder het volk dan in de natuur zijn daar de gevolgen van.De demonen komen altijd terug om de vete tussen God en Lucifer te behouden.
    De duistere machten van hebzucht en jaloezie zijn inderdaad aan de macht.
    Je hoeft maar de showwereld na te gaan en je begeeft je onder de haaien.
    Ga "Aldegonda Leppens" of beter gekend als Micha Marah maar eens na en je weet al genoeg tot wat deze in staat is.
    Gevaarlijke wolven in een schapenvacht,de beste manier om slachtoffers te vergaren.Maar kom,natuurlijk vervloek ik dat mens tot het bod en weet dat dit ooit wel zal volbracht worden en haar smerig masker dan zal afvallen.
    Maar kom,ik ben aan het afwijken,we gaan verder met exorcist,dhr.Ruytinx.
    Waar ik het met hem wel helemaal eens ben is dat de zielen blijven rondcirkelen in hun vertrouwde omgeving,als zowel in het huis als buiten,eender waar ze het leven verlaten hebben.Ze hoeven maar aan hun oord te denken en ze zijn ter plaatsen.Hun herinneringen blijven geworteld en daarom trachten ze krampachtig bekende gesprekken en geluiden te volgen om toch nog betrokken te blijven in het aardse leven.
    Sommige mensen hebben een sterk megnetisch veld welke de zielen aantrekt.
    Zeg nooit "dat bestaat niet",want om elke hoek van de straat,het kan zelfs je buur zijn,welke soms ongewild met het geesten rijk geconfonteerd wordt.
    Alleen,en dat is juist het spijtige,ze zwijgen als een graf uit angst dat ze anders voor gek staan.We zijn overspoeld met ongelovige Thomassen.
    Een akelige droom kan je wel vertellen aan ieder die het horen wil.
    Maar dat je in volle bewustzijn mensen in of rond je huis ziet rondzweven,hollala, de lippen zijn dan verzegeld,het blijft een geheim.
    Ik zwijg in elk geval niet meer.
    Ik was nog geen 4 jaar oud als ik me er al van bewust was,dat die mensen welke telkens onverwachts mijn leven indrongen,niet van het aardse waren of ook niet mensen uit de tijd waarin ik me bevond.
    Ik heb nog nooit een dier van eender welk soort gezien in het rijk der geesten.
    Dus,een dier heeft geen ziel en kan onmogelijk zich manifesteren in een dierengedaante.Dood is bij hun dood,punt amen en uit.
    In elk geval is het heel normaal dat ik als kind bij hun intreden angstig was omdat ik dan ook nooit dezelfde mensen terug zag en dus ook niet met hun vertrouwd kon raken.
    Dus,ik zag telkens andere wezens uit andere tijden,alsof ze voorheen eerst onderling afspraken hadden gemaakt om beurtelings met mij kennis te maken.
    Eenzaamheid was dan ook,hoe klein ik nog was,onbestaand,dat wist ik gewoon en ik voelde ook hun aanwezigheid zoals ik nu voel dat ze over mij aan het smoezen zijn,want ze zijn op de hoogte hoor,die schatten van me.
    Ik ben er bewust van dat ik een goede ziel in me heb en mijn onzichtbare beschermers van dezelfde soortgenoten zijn.
    Dus,in mijn geval kan men niet praten over bezetenheid en kan ik hun niet beschuldigen van kwaad opzet.
    Ik was 5 jaar als ik er mijn vader over sprak en hij gaf als antwoord;"maar kind toch,je bent nog veel te klein om een droom van de werkelijkheid te onderscheiden" en dat was het dan.Het bleef zo'n 50 jaar lang mijn geheim en nu zwijg ik niet meer.
    Ik blijf dan ook bij mijn standpunt dat de ziel uitdrijven altijd een risico zal blijven als er geen andere ziel intreed en zoals die moslim vrouwen in Brussel zijn er dan ook aan gestorven.Geen ziel,geen leven.
    Ik ben er haast zeker van dat geen enkele Vlaming of Brusselaar staat te springen om als moslim of volgeling van de Islam te gaan functioneren als ziel in dat lichaam.De inborst blijft behouden,omdat deze anders is ingesteld door onze voorouders uit het Vlaamse land.Hoe zou je zelf zijn?
    Niemand voelt zich graag een vreemde vogel in het nest waar je niet vandaan kwam.De taalgenoten blijven onder de taalgenoten,dus zou het me niet verbazen dat de anders sprekenden en anders denkenden terug naar hun oorspronkelijke afkomst gaan.
      

    28-07-2005 om 15:36 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVLOEKING BESTAAT
    Bepaalde persoon of meerdere personen,kunnen je tijdens het leven zoveel onrecht aangedaan hebben,dat je ze als het ware VERVLOEKT,tot het bot.
    De kracht van vervloeking kan alleen maar tot zijn recht komen als er GEEN GERECHTIGHEID IS GESCHIED omdat dergelijkje duivelse zielen in het menselijk lichaam ongestraft zijn gebleven.
    Het is wel meer dat "macht" zoals de Rechters of de duivelse advocaten het recht overheersen naar onrecht.
    Zij weten als geen ander "onschuld" naar "schuld" te vonnissen.
    Er wordt nergens zo hard gelogen,valse bewijsstukken aangehaald en meineden gepleegd als in het justitiepaleis.
    Vandaar geef ik de voorkeur om het "Recht Instituut" om te zetten in het "LEUGENPALEIS",niet te verwarren met een T.V. uitzending.
    Terecht dat ik er voor gestreden heb dat de kruisbeelden in dergelijkje rechtzaken daar niet thuishoorden.
    Jezus hoort niet aanwezig te zijn in een kamer of zaal om te moeten aanhoren hoe een bedrog er gepleegd wordt.
    Ze hebben maar één doel en dat is hun ijdel statuut strelen om alzo macht te verwerven.
    Rechters zijn immers politiek aangewezen volgens kleur der leiders van het verdorven land.Hoe kan het anders dat er zoveel onrechtvaardige rechters zijn,gezien de politiekers zelf geen al ter zuiver geweten hebben.
    Soort bij soort en dat blijf ik maar herhalen.
    Je herkent de duivelse rechter door hun arrogantie tegenover de onschuldige slachtoffers.
    Goed,ofwel nemen wij het recht zelf in handen om onze innerlijke gemoedstoestand tot rust te brengen met alle mogelijke gevolgen dat we in de cel belanden (als er nog plaats is ) of we vervloeken hun later via het zielen rijk.
    De vervloeking kan 4 tot 5 generaties stand houden tot deze verzwakt omdat gerechtigheid zijn doel heeft bereikt.
    Dan kan u zich afvragen wat de onschuldige nazaten met de vervloeking te maken hebben.
    Wel,wat kan een mens meer raken en pijn doen als ze zien dat hun kroost en nakomers,in onheil het leven aangaan,hun ongeluk tegemoet gaan of misschien zelfs een einde wordt gemaakt aan hun leven.Spijt komt altijd te laat.
    Bidden of smeken om vergeving wordt verworpen,want als je enkel maar kan bidden omdat je in nood zit,krijg je geen gehoor.De Heer keert de schuldige de rug toe en zal oordelen en veroordelen.
    Geen enkel mens van vlees en bloed kan de "onreine ziel" reinigen.
    Wie daarin geloofd zit in de dwaalleer gevangen door te twijfelen aan Christus welke alleen bevoegd is om de ziel te schikken en dat zou elke pastoor of geestelijke moeten weten.
    Maar ja,de kerk is tegenwoordig meer gearrangeert voor de zakelijke belangen en negeert hierdoor het woord van God en de Christelijke leer.
    Jezus duld geen misbruik van Zijn goedheid en keert Zich af aan allen die zijn naam misbruiken om het volk te misleiden.
    Hij huivert van de valse Christenen en al diegene die zich als rechter voordoen om met diens duivelse macht het "onrecht" te beschermen en hierdoor het kwaad nog meer aanmoedigen.
    Juist daarom heeft Jezus mijn volste vertrouwen en eer hem als de enige Rechtvaardige Rechter wiens wil geschiede.Hij zal ze wel afstaffen.
    En dan uit het O.Testament sprak God tot Abraham,ik citeer;
    "Wee zij die vervloekt worden kent GEEN GENADE...."
    Dus iemand die het "onrecht" hanteert kan niemand vervloeken,want er valt GEEN GERECHTIGHEID AF TE DWINGEN."
    Dus,advocaten,Rechters en duivelse zielen,jullie zijn met mij nog niet klaar.
    Wees op uw hoede want NIEMAND ONTKOMT zijn straf.
    De genadigde ziel van het licht blijft verder werken in het leven na de dood.
    Dank u Heer. 

    15-07-2005 om 16:07 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTITIES VAN MIJN LEER
    "Er is leven na de dood" kan ik weerleggen door notities van mijn leer om deze waarheid te bekrachtigen.Wijsheid krijg je niet enkel door het lezen van boeken maar door ervaring,en dat is de rijkdom vergaart tijdens het leven.

    Zoals het onkruid in de natuur altijd maar terug komt,ondanks de bestrijding met verdelgers,zo komt het kwaad als onkruid eveneens telkens terug in de mens.
    In het geesten leven staan de onreine zielen te dringen om aan de duisternis welke wij de hel noemen,te ontvluchten in de nog ongeboren baby of in een bestaand wezen,als ruil voor de ziel welke het lichaam verlaten heeft.
    Het is dan ook de ziel die bepaalt welke roeping en persoonlijking hij of zij het lichaam doorgeeft,of wat ze van het lichaam verlangen tijdens het aards leven..
    Getuignissen hieromtrent werden al verkondigd sinds eeuwen voor Christus.
    En daar ik me zeker van bewust ben,dat ik niet de enige ben welke dit in het ware leven mocht ervaren,ben ik ononderbroken sinds juli 1999 tot op heden,op zoek gegaan naar mogelijke verklaringen welke het zielen rijk en het zielenleven in de mens bevestigen.Ik heb nu voldoende bewijzen.
    Wie ben ik,ten overstaan van hooggeleerden wiens woord juist door zijn of haar functie,wordt aanvaard als de enige waarheid ?
    Vandaar enkele uitspraken uit mijn studie van zowel filosofen als de leer der Testamenten.
    Ik citeer ze allemaal in de hoop mijn getuigenis als de waarheid te kunnen weerleggen.

    Aristoteles & Plato
    "Een mens op aarde heeft een ziel nodig om te leven".
    Zij geloofden dus in de terugkeer en herleving van de ziel in een nieuw lichaam.

    JEZUS CHRISTUS ( uit het N.Testament).
    "Men heeft een ziel nodig om te leven"
    "Wat baat het iemand,zo hij de wereld wint maar schade lijdt aan zijn ziel ?"
    "Aardse goederen vergaan,maar niet de ziel ."
    "Je kan met rijkdom de hemel niet kopen."
    "Het dode lichaam kan niet meer werken,maar de GENADIGDE ZIEL kan voor God blijven werken."
    "Op het ogenblik dat de ziel van het lichaam scheidt,is dat lichaam een lijk."
    "Waak over je ziel,want ge kent noch de dag,noch het uur der ontbinding."
    "Van de dood hangt af of de ziel een gelukkige of een ongelukkige eeuwigheid aangaat."
    "De ziel groepeer ik niet volgens familie,taal of rijdom.Ik schik allen volgens het soort der ziel zoals deze geleefd heeft."

    JOHN LOCKE
    "Onze kennis kan nooit verder gaan als onze ervaring."(de ziel als ervarene in de mens.)

    DAVID HUME
    "De schoonheid der dingen bestaat in de GEEST van wie ze aanschouwt."

    ROSSEAU
    "De mens werd vrij geboren en hij is overal aan ketenen."
    "De mens in samenleving leeft voortdurend buiten zichzelf."

    KANT.
    "Het is beslist noodzakelijk om overtuigd te zijn van GODS bestaan,en minder noodzakelijk om dat te bewijzen."

    ARTHUR SCHOPPENHOUWER.
    "Motieven zijn van binnen uit ( de ziel ) ervaren oorzaken."

    GAUTAMA BOEDHA.
    "Gelukkig is hij die zijn IK heeft overwonnen.Die vrede heeft bereikt...Die de waarheid heeft gevonden."

    SCHELLING
    "De menselijke creativiteit maakt daarom deel uit van de productiviteit der natuur.In de mens is de natuur tot zelfbewustzijn gekomen."

    THOMAS VAN AQUINO.
    "MEN KENT DE ZIEL AAN DE HAND VAN ZIJN DADEN."

    BENEDICTUS SPINOZA.
    " Mensen die denken dat ze vrij zijn,MISLEIDEN ZICHZELF."

    LEIBNIZ
    " De ziel is de spiegel van een onvergankelijk universum."

    GOD.
    "Zet je zinnen op de belangrijkste gaven in je.Verwaarloos het talent van je ziel niet."

    PAULUS.
    "De duistere machten van het kwaad doen aan besturing tot het kwaad."
    "Eerst is er het lichaam van vlees en bloed,daarna het geestlijk (de ziel) lichaam in het menselijk licht."

    LUCAS
    "Wat verborgen is zal ontdekt worden,wat geheim is zal bekend worden."
    "Men kan het lichaam doden,maar niet de ziel."

    Ziezo,ik heb mijn plicht volbracht.Wie mij voor gek verklaart verklaart allen bovenaan eveneens voor gek of leugenaars.

    Ik heb in elk geval mijn ziel gevonden en samen maken wij er het beste van. 
     

    08-07-2005 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOOMAFBLAZEN
    Vandaag,03/07/2005,kan ik voor het eerst na al die hitte dagen,dan maar toch weer eens,wat afgekoeld aan de slag.
    Eindelijk stoom afblazen terwijl ik goed keurend naar de bewolkte lucht kijk in de hoop op verfrissing door een spat regen.
    Ik weet het,een mens weet soms niet wat ze wil.
    Eerst klagen dat de zomer veel te lang achterwege blijft en dan treed de zomer aan en dan is het weer te warm.Maat een "te" is altijd teveel.Ons gestel krijgt de kans niet meer om zich aan te passen.
    We vallen van het ene uiterste in het andere.
    Het was gewoon onmenselijk om ook maar de P.C. op te starten de voorbije dagen.Binnen en buiten leek het er op of ik in de woestijn zat.Je kon op mijn hoofd een eitje bakken,ondanks de windmolen voor mijn neus om de computer niet te verhitten,want als secretaresse en boekhoudster,kan ik dat wonderbare technisch snuifje niet missen.
    Maar kom,laat me niet afwijken.Ik wil verder kreunen in de hoop dat de zon vandaag eens verscholen blijft achter de wolken.
    Ik weet het,ik ben een dikke egoïst en een onverdraagzaam mens.
    Ik kan nu eenmaal niet lijden en ben niet geboren om als een martelares mijn dag om te brengen.
    Ik vraag me dan ook af hoe de ziel in mij,gevangen in mijn lichaam,die verhitting ondergaat.
    Och,een ziel heeft geen gevoel voor het tastbare,denk ik maar,vermits deze door stofdeeltjes is samengesteld.
    Als ik mij pijn doe of verbrand,daar heeft mijn ziel geen weet van,enkel als ik aan diens grillen niet voldoe.Deze heeft al zorgen genoeg als chef van mijn lichaam om me te besturen in de richting waar uitgerekend mijn zieltje naar toe wil.
    Mijn lichaam is gewoon diens uitvoerster,maar kom,ik ga verder met mijn beklag.
    Ik durf zonder schroom toe te geven dat ik in die dagen stik jaloers was op Eva.Dat mens met enkel een vijgblad voor haar geslachtsdeel of de zonnekloppers in Bree,het naaktstrand.
    Al wat aan mijn lichaam plakte kon ik uitzwieren en begrijp niet waarom een mens naaktgeboren in dergelijke omstandigheden  de zeden der kuisheid,achter een lap stof moet verdoken blijven.
    Ach,natuurlijk wil ik geen aanstoot geven tot onkuisheid,dat doet de nudist bij mijn weten toch ook niet ?
    Ach,ik denk dat mijn kokende hersenen nu alle tijd nodig hebben om af te koelen.Alles is teveel,zelfs over onnozelheden nadenken of een zinnig gesprek voeren is uit de boze.Hopende volgende week beter want dan heb ik mijn verstand nodig voor de BTW welke tijdig ingediend moet worden,want die mannen geven geen uitstel.Kom,geef toe,het is toch typisch Vlaams he,dat we klagen en zagen over alles en nog wat,dat zit in ons geworteld.
    Misschien kan ik beter ijsblokjes op mijn hoofd laten smelten.
    Wat een mens toch allemaal moet verzinnen om het zich wat aangenamer te maken.Ik sluit dan maar even mijn ogen en droom dat ik tussen de ijsberen en pinguïns de noordpool af ga om dan in mijn iglo uit te blazen met een dikke pelsen vacht rond mij.
    Zoals mijn wijze man altijd zegt,je moet dan juist aan het tegenovergestelde denken en je inbeelden dat je moet vechten tegen de ijzige wind.
    Hij heeft altijd gemekkelijk praten,die man van mij om dergelijke onzin waar te maken terwijl ik langzaam me voel grillen als een braadkip.
    Zucht...ik hoor een stem van onze jongste zoon welke inmiddels 33 jaar is geworden,"ma,wat eten we vanavond ?".Als een flits gaat het door me heen dat ik straks dan nog maar eens boven de stomende potten kan gaan hangen....maar voor mij is het te laat want "vluchten kan niet meer..."
    Ik steek mijn hoofd even in de koelkast en neem de zoveelste dronk....
    Heer,vergeef me a.u.b.ik ben bewust van mijn ondankbaarheid.
    U hebt het zelf gezegd Heer,geen enkel aards wezen is volmaakt,dus kan ook niet Heilig verklaard worden en daar zit ik echt niet op te wachten.

    03-07-2005 om 15:06 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRUISVAART LANGST DE " VLAAMSE WEGEN "
    De laatste maanden lijkt het er meer op of mijn man en ik "Kruisvaarders" zijn.
    Je kan er gewoon niet naast kijken.
    De Vlaamse wegen overdonderen ons met houten kruisen en bloemen die stilaan aan het verwelken zijn.
    Ach neen,ik tel ze niet hoeveel kruisen we tegen komen op een trip van Mol naar het Leuvense,naar de Vlaanderen of eender waar naar toe.
    Je komt ze tegen als teken dat daar iemand het leven heeft gelaten door soms onvoorziene omstandigheden.
    Ik noem dat "afspraak met de dood" en daar is niemand,maar dan ook niemand tegen bestand.Je leven heb je niet helemaal in de hand,dat is duidelijk.
    Iemand roept je op en zorgt er voor dat de ziel het lichaam kan verlaten.
    En op de vraag "waarom" krijg je pas antwoord als uw tijd gekomen is.
    Meestal is er toch een weerzien als ze tot je soortgenoten behoren.
    Ik stel me dan altijd de vraag."Waarom moest die persoon uitgerekend op dat moment daar ter plaatsen zijn ?"
    Een pijnlijke situatie voor familieleden,kennissen en allen die bepaalde persoon of kind ter harte was.
    Er zijn zoveel factoren die daar een rol in kunnen mee spelen,al staan we daar niet bij stil.Er moet altijd eerst iets gebeuren alvorens we ons tot nadenken aanzetten.
    Vervloeking? Wie wordt dan afgestraft en alweer ,waarom.
    De ziel in het lichaam die zich niet naar wens kon uiten en de afspraak regelde met zielgenoten,want de ontevrede ziel kan het lichaam pas verlaten als deze in coma ligt of stervende is.Zoals de volksmond zegt" hij of zij geeft de geest en is stervende."
    Maar wat velen,de nabestaanden vooral,niet weten is dat de ziel in de gedaante van het lichaam als geest verder leeft.
    Er is leven na de dood,maar dan wel niet op die plaats waar het dramatisch gebeuren heeft plaats gevonden,tenzij het drama in de vertrouwde omgeving
    had plaatsgehad.In elk geval gaat de ziel altijd terug naar de omgeving van hun thuis om daar verder rond te dolen met nog andere geestes genoten welke de nieuwkomer opgevangen hebben.
    Ze snakken er naar om herkenbare stemmen te horen,ze snakken er naar om te weten hoe het ieder verder vergaat.
    Een ziel wil steen vast geworteld blijven en zich vastklampen aan allen welke zo dierbaar waren tijdens het aardse leven.
    Ze willen zich met alle geweld manifesteren,roepen en tieren in de hoop om gehoord te worden en zelfs als bewaarengel functioneren,maar spijtig genoeg zorgt de onzichbare muur voor een vage scheiding tussen leven en het verder bestaan der zielen.
    "Hij of zij rust in vrede " is verre van de waarheid en zelfs boeren bedrog.
    Maak gewoon onderlinge afspraken en volg gewoonter getrouw een ritueel om op bepaalde momenten je stem wat te verheffen zodat je wat verstaanbaarder wordt of draai diens lievelingsmuziek,zodat de geest zich toch nog betrokken voelt in de familiale kring.
    Je zal jezelf er beter bij voelen en voldoening mogen ontvangen,te weten dat die innige band nog aanwezig is,zelf al zie je elkaar voorlopig niet meer.
    Het is altijd beter elkaar aan te moedigen als elkaar nog meer verdriet aan te doen of jezelf een schuldcomplex aan te kweken wat meestal ten onrechte is.
    Betrek de dierbare ziel gewoon in je leven en laat deze weten door allerlei middelen dat de verbondenheid vereeuwigd is.
    Gedane zaken kennen geen keer,dus de strijd des levens woekert verder.
    Ik ben de Heer dankbaar dat ik een bevoorrecht leven mag leiden,juist omdat ik de waarheid ken en dat alleen de reden is dat ik me goed voel in mijn vel.
    Gegroet mijn zielgenoten,hou er vooral de moed in,want wie zich laat gaan verziekt.    

    16-06-2005 om 17:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In trance door muziek
    In trance geraken door muziek is geen nieuws meer.
    Idereen is er van overtuigd dat muziek uw gemoedsrust kan verstoren,hetzij door irriterende geluiden,hetzij door een gevoelig melodie of herinnering dat je humeur bepaald door omstandigheden of je gewoon doet wegdromen.
    Ieder mens legt zijn oor te luisteren naargelang zijn ingesteldheid.
    Wat de een wonderbaarlijk vindt kan bij een ander storend werken.
    Smaak verschilt en alles hangt af hoe we ons op dat moment voelen.
    Maar waar is de tijd naar toe,dat de gregoriaanse zangen ons gelovige ziel in trance bracht ?
    Ik herinner mij nog al te vaak de tijd van de mis in het Latijns.
    Overvol was de kerk toen en allen die te laat kwamen netjes bleven achteraan in de kerk staan,want er was geen plaats meer vrij.
    Wij baden en zongen allen mee,ook al wisten we niet precies wat we uitkraamden,maar juist dat bracht ons in een mystieke sfeer alsof God en Zijn Zoon in ons midden was.
    En toch,met een tikkeltje heimwee,heden de hemel in de kerk te moeten missen.
    Zo ervaarde ik het toch als kind en heb ik nooit begrepen waarom het Latijns vervangen werd door de volkstaal en eveneens die zaligmakende gregoriaanse zangen ons ontnomen werd.
    Raar maar waar,het is sinds die wijziging dat de kerkgangers hun geloof stilaan aan het wankelen bracht.Het magnetische van voorheen,de trance wat betekende dat onze ziel de indruk gaf uit ons lichaam te treden ebte weg.
    Nu stel ik me de vraag of dat juist de opzet was geweest om het volk naar de kerk te lokken en waarom hebben ze dan dat spirituele niet behouden ?
    Goed,het is verkeerd enkel een diepgaande gelovige te zijn en het tastbare  van het Christendom te ervaren door de nodige sfeer en liederen die ons als het ware leken te hypnotiseren.
    We moeten ons geloof nu eenmaal kunnen beleven zonder die innemende en als engelen zingende koren die ons doen zweven alsof wij aan voor de hemelpoort staan.
    Ik kom er voor uit,ik mis dat intense.Ik had zelf het gevoel dat ik me niet meer betrokken voelde en mijn aandacht afweek naar de mensen toe.
    Ik zag een vrouw wiens haarkleur helemaal niet bij haar teint pastte,ik zag hoe een ander dan weer nogal een reflecterend kleed aan hadt en die andere jonge dame een wel iets te kort uitdagend rokje aan had en die dame met al dat goud met een gum in haar mond,gezien die kouwende bewegingen enz.enz.
    Mij ontging bijna niets,ik zag het allemaal.
    Het drong zelfs niet meer tot me door dat een vrouwenkoor de hoogste noten aansloeg tijdens het communie gaan.
    Goed,we begrepen nu waar het allemaal om ging wat niet kon gezegd worden van voordien het Latijn,maar er was een leegte in de plaats gekomen.
    Iets koel,iets dat me niet meer kon beroeren.
    De mis was niet meer wat het ooit was geweest en langzaam liet ik het afweten.
    Ik betrapte mij er op dat ik thuis veel intenser kon bidden en zelfs in de gekste situatie me tot de Heer kon richten.
    Ik schaam me niet om tijdens het fietsen bijvoorbeeld Jezus te danken dat ik met mijn tweewieler nog mag genieten en de heerlijke geuren der natuur opsnuif  in de hoop dat het zonnetje mijn blanke teint wat opfleurt.
    Ach,zo heb ik mijn dagelijkse babbel met iemand die er is,maar onaantastbaar en onzichtbaar blijft.
    In elk geval wil dat niet zeggen dat het soms diep in mij knaagt omdat ik door mijn rebelse houding het Brood des Heren moet missen.
    Uit een schuldgevoel maar nog meer om mijn nieuwschierigheid naar de waarheid te bevredigen begon ik ijlings in september 1999 het Oude en Nieuw testament te bestuderen alsof mijn leven daarvan afhing.
    Stapels boeken heb ik verslonden omdat ik tot mijn verbazing ontdekte,wat de ene Bijbel verzweeg ik het dan toch maar weer in een andere Bijbel vond.
    Maar wat mij het meeste schokte was dat Gods leer uitsluitend volgens Jezus,Paulus,Petrus enz.in de taal van de gemeenschap mocht verkondigd worden.
    Breek mijn klomp,dacht ik toen en huiverde bij deze openbaring dat de Kerk door de eeuwen heen de leer van Christus en Gods woord toch niet voor ernst genomen hadden.De pausen hebben hierdoor welk flink gezondigd,want over de hele wereld werd toen de mis en het evangelie NIET IN DE TAAL DER GEMEENSCHAP UITGESPROKEN.
    Een pastoor hoort toch Gods zending en de leer van Christus beter te kennen als ik,een leek die af en toe een klein duiveltje los laat omdat ik toch maar een mens ben met miniscule gebrekjes,vergeleken met de "eerwaarden" plaatselijke vervangers van Christus.
    Hoe kan een mens dan nog waarden hechten aan de Kerk welke het volk misleidt en opzet tot het HEIDENSCHAP,want dergelijk bedrog kruisigd Jezus voor de zoveelste maal.Hij blijft lijden door al die onwetendheid van het volk die Hij zo lief heeft.
    Ik moest dan wel eerst 50 jaar geworden zijn om de sluier der waarheden in al zijn verborgenheden te achterhalen.Ik heb dan maar weer mijn zoveelste Testament aangeschaft waarvan ik weet dat ook deze mij zal verrassen.
    Het is zowat een gezonde verslaving geworden en misschien is het wel mijn ziel die me daar toe aanzet om mijn hersenen eens de andere richting in te bewerken en om wat meer klaarte in mijn levensloop te mogen ontvangen en of je het geloofd of niet,ik ben nog nooit zo helder van geest geweest als de laatste jaren.
    Ik moet toegeven,ik voel me heel goed.
    Ik zou er een boek over kunnen schrijven of ben ik dat al aan het doen ?
    Vandaag,9 juni 2005,het zonnetje heeft de grote wolk overwonnen.
    Dank u Heer,ik ga er direct van genieten.Hooien wanneer de zon schijnt zeggen ze hier in de Kempen.Mijn man heeft de zetel al klaargezet.
    Even een 30 min. pauzeren en zalig wegdromen luisterend naar...de radio.  

    09-06-2005 om 15:55 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ziel in de mens
    Vele psychiaters of zielkundigen menen de ziel in de mens te kunnen ontleden naar aanleiding van diens daden of geaardheid ( gedragspatroon ).
    Maar op zoek gaan naar de ziel in de mens gaat soms wel dieper dan men denkt,want niet altijd wil de ziel in de mens gekend worden of zich blootgeven..
    Als voorbeeld geef ik een WOLF in een SCHAPENVACHT,dus een duivelse ziel in de mens.Men zegt altijd in de volksmond"men kent de ziel aan de hand van zijn of haar daden"en dat is niet altijd correct of logisch.
    Goed,een gewelddadig,hebzuchtig,jaloers,machtsgeile enz. persoon,daaruit kan je inderdaad je conclusies trekken dat we met een duivelse inborst te maken hebben,want dat zijn inderdaad de kentekens van een duivelse ziel,vooropgegaan door Lucifer,de gevallen engel ,en daar zijn we dan.
    Zo heb ik een familielid,overladen met in het oog opvallende weldaden en naar buiten uit zou je haar bijna Heilig ( volmaakt ) verklaren.
    Juist de duivelse ziel zit vol met listen en weet die als geen ander te gebruiken om de mens te misleiden om zo haar doel te kunnen bereiken.
    Het onkruid onder het volk als het fluweelzacht boterbloempje,dat toch mooi opvallend oogt en ons opzadeld met een schuldgevoel als we deze willen verwijderen omdat gazon nu eenmaal groen moet zijn.
    Maar neen,dat mens kent GEEN liefde,tenminste die liefde wat wij bedoelen onder de mensen,elkaar een warm gemeend hart toedragen.
    Erger nog,ze spuwt haar gif onder de familieleden zodat er onenigheid ontstaat zonder te beseffen wie of wat daarvan de oorzaak kan geweest zijn.
    Dan,zoals ik al zei,schuwt dat duivels jong de liefde,want daar waar de ware liefde heerst zal ze alle middellen aangrijpen om daar een stokje tussen te steken.
    Het is dat ik het zelf heb meegemaakt,anders zou ik toch ernstig twijfelen of die beschuldigingen niet overdreven zijn.
    Maar ja,ze heeft huwelijken uiteengespat en vaders van hun kindjes onttrokken door met de in de val gelopen man samen te wonen.
    Met hoeveel ze de lakens heeft gedeeld heb ik niet bijgehouden,maar dat ze dan alweer een gehuwde man wist te strikken door een zwangerschap,dat was duidelijk dat met dat mens iets niet klopte,want haar doel was eveneens haar ouders ter schande te brengen,de goedgelovige Godsvruchtige mensen welke ze in het openbaar verafschuwde en meer dan eens het bloed onder vaders nagels trok.Goed,haar kind en kort daarop haar man stierven en ik kan alleen maar zeggen dat zij hun de dood heeft ingejaagd want,alweer in het openbaar zette ze haar man voor schut en verborg haar walging niet jegens hem.Het was al zo ver dat hij beneden moest slapen en geen stap meer op de slaapkamer mocht zetten.
    Wat moet hij zich bedrogen gevoeld hebben toen hij inzag dat hij enkel maar goed was geweest om haar gemaakte schulden VOOR haar huwelijk aan te zuiveren want bij de banken was ze uitgeschreven wegens het uitschrijven van ongedekte cheque's.het zal je kind maar wezen.
    Dus,alweer een hoop schulden,dus er moest een nieuw slachtoffer aan de haak geslagen worden.En ja,alweer een afgedwongen huwelijk door een zwangerschap terwijl ze nu haar lesbische geaardheid openbaard,dus,alweer geen respect voor de aangetrouwde familieleden.
    En als ik dan nog maar zelf mocht ondervinden hoe smerig een duivelse ziel het lichaam kan doen aanzetten om alle middelen te gebruiken om mijn man tegen mij op te zetten en ook maar alles heeft ondernomen om mijn man naar haar toe te trekken,wel,daar is ze dan wel niet in geslaagd en zit ze nog altijd te broeien.Verder,om dan nog maar eens niet te zwijgen dat ze als een giftige adder dan nog maar eens onze 3 zonen tegen mij wou opzetten en ze met problemen beter bij haar konden komen omdat zij toch al veel hadt meegemaakt.
    Neen,daarin is ze eveneens niet geslaagd geweest.het is zoals onze zonen zeggen;"wat moet zij ons raad geven als ze zelf zo'n puinhoop van haar leven heeft gemaakt en alles behalve een voorbeeldfunctie heeft."
    Eens was ze mijn zuster,maar nu,vergeet het,want door haar onverzoende nederlaag wist ze niet beter om moeder tegen mij op te zetten en daar is ze duidelijk in geslaagd,maar ja,geraak maar eens uit klauwen van de duivel eens je ziel de strijd heeft opgegeven.Wedden dat iedereen haar toch zo'n goed mens vindt ?Wat de mens niet weet is niet van tel maar wat hij ZIET WORDT AANVAARD of wil de mens bedrogen worden ? 
    Ik zit in Mol en zij in Herentals.Dat ze daar maar vereeuwigd wordt.
    Kaïn en Abel blijken nog te leven want nu begrijp ik nog meer dan ooit waarom de ene de andere afmaakt.De ene druppen dat de emmer overloopt kan soms teveel zijn,niet voor het lichaam maar voor de ziel in dat lichaam die heel dat leventje aardsmoe is geworden en terug het zielen rijk wil ingaan.
    Dus,het lichaam moet eerst dood zijn zodat de ziel als geest zijn ding verder kan doen.God zei het al,de ziel is onsterfelijk en kan je niet doen verdwijnen.
    Stof blijft stof en als verdorven ziel gaat deze wel het duistere schimmen rijk in
    om dan na enkele generaties lang weer herboren te worden in een nieuw lichaam.Bidden voor de overledene heeft geen enkel nut meer omdat de ziel geschikt wordt bij  diens soort en daar kan geen enkel mens ook maar iets aan doen.En pas op,wie bid voor de overledenen pleegt AFGODERIJ.
    Bid liever voor de levenden die het nodig hebben en vooral voor de Heilige Drievuldigheid,dan doe je nooit fout en de ontvangenis waardig.
    Wees nu niet ontmoedigd he ?  


     

    07-06-2005 om 12:16 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GOEDE OUDE TIJD.....
    Ik hoor het mijn grootouders,tantens en nonkels nog zeggen met een diepe zucht"waar is toch de goeie oude tijd naar toe....het was toen toch beter .....wij waren toen zo blij met het minste amusementje ...enz. "Ja,  als kind dacht ik dat die ouderen maar weemoedig de herinneringen ophaalden,om ons,de jeugd toen,HEEL duidelijk te maken dat wij er nu toch wel een beetje de schuld aan hebben dat de mentaliteit niet meer is zoals vroeger,maar ja,zij vergaten meer dan eens dat hun levenstijl pastte in hun tijd en wij nu ons hadden aangepast aan de nieuwe tijd zoals in alles van zowel dans als muziekstijl met bijhorende teksten ,al dan niet wat uitdagender werden.Tenminste,dat dacht ik toch want de charleston heb ik niet gekend.
    Maar wat ik vooral nooit heb begrepen,als hun tijd dan wel zo wonderbaar was bedoelen ze daar dan ook de oorlog mee welke ze meegemaakt hadden of was het juist dat die de dagelijkse spanningen het leven in alles zo veel boeiender maakte?
    Ik had me altijd voorgenomen dat ik dergelijke onzin van " in mijne tijd...."nooit  zou uitkramen.

    En lap,onlangs,tijdens een klein ongedwongen familiale discutie over al dan niet de muziektrand van heden met zijn boenk...boenk..waarin geen gevoel zit,maar de kinderen naar de winkel doen lopen om dat semple gedoe te gaan kopen,betrapte ik me dat ik nu op mijn beurt,spontaan zonder er over na te denken met een diepe zucht na eerst een nipje van mijn wijn genomen te hebben identiek met het zelfde verhaal als mijn voorouders predikte,zoals;" kinderen toch,in mijne tijd was het nogal wat beter zulle,dan maakten we tenminste plezier als we uitgingen en dat was toen nogal een andere muziek.Daar konden we tenminste nog op dansen en er was veel meer vatiatie,trouwens,kunnen jullie wel een TRAGE DANSEN ?" 
    En lap,door de hevige lachbui van onze zonen welke zoiets toch niet van me verwacht hadden dat ik nog met de goeie oude tijd bezig was,besefte ik dat mijn leeftijd overeenstemde van toen ik nog een tiener was en mijn grootouders en zelfs mijn ouders dergelijke opmerkingen bijna wekenlijks ons daarin trachtte te doen geloven en nu was het dan ongewild mijn beurt.

    Maar geef toch toe mijn beste senior,dat er vroeger toch schoner muziek was.
    We hadden toch zo wat van alles he? In mijne tijd waren het nog drie dansen,tenzij je een terechte reden had om te stoppen.De "juke box" met ons reflekterend witte bloes wegens het fosforlicht of hoe heette dat blauwig licht ook al weer ? Wat zagen we er toch verleidelijk uit.
    Het doet er nu niet toe,er was in elk geval sfeer en geloof me,als er toch nog eens zo'n nummertje komt op de radio dan wil ik me alles terug doen herleven en dans ik op mijn eentje zoals er toen op dat soort muziek gedanst werd.Swing;twist,goeliegoelie,en een trage natuurlijk op één steen enz.enz.
    Ik zou wel eens een vlieg willen zijn om onze jeugdigen nu bezig te zien en waarover ze praten in zo'n dancing.Bluffen zeker over alles wat ze zich nog willen aanschaffen ?
    En is de vriendschap nog zoals ik ze gekend heb,vraag ik me meer en meer af.
    De hondstrouwwe vriendschap,elkaars geheimen vertellen,elkaar helpen met schoolwerken of af en toe eens een klasgenoot een fars lappen hoorden bij onze leeftijd.En dat kleine onschuldig duiveltje in ons lieten we soms zijn gang gaan,ver weg van de ingetogen blik van de ouders,want hoe dat kwam weet ik niet,maar ze wisten nu eens alles wat we uitgespookt hadden en dat verstikte me meer dan eens.We waren wel met die reden wat langer kind onder hun arends ogen.
    En nu,is het nu niet een beetje van"ikke en de rest kan stikken ?"
    Ach,ik moet mezelf gewoon wat de tijd geven te aanvaarden dat ieder generatie de kans moet krijgen zichzelf naar eigen behoeften te ontplooien.Soms vergeet ik dat.
    En dat niet alleen,ooit komt er een dag dat onze bengels aan hun kroost hetzelfde gaan herhalen en dan misschien hopelijk aan mijn repliek terug denken waar ze zo hartelijk om moesten lachen;
    " Ons ma zei altijd,in onze tijd...maar nu moet ik zeggen dat ONZE tijd nog veeeel beter was dan die van haar,want...ze mochten toen niet veel en moesten alles stiekem doen en wij....."
    Ja,ik kan het me al voorstellen,maar ondanks de vrijheid welke de jeugd door ons toedoen nu genieten zou ik niet willen ruilen...mijne tijd was de BESTE en daarmee amen en uit.
    Geen discutie meer.Het zal wel altijd al zo geweest zijn,van de oertijd tot nu,dat het vroeger toch zo veel beter was.Ik heb mijn herinnergingen welke ik intens koester. 

     

    03-06-2005 om 16:45 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEVENNSMOE
    Het overkomt ons allemaal wel eens.Zelfs de grootste optimist kan in een bui geraken dat hij of zij het niet meer ziet zitten.Door allerlei omstandigheden,zowel bij jong als oud,kan de fut tot leven uit ons lichaam rukken.
    De ene wegens een vergane liefde,de andere wegens oplopende tegenslagen en dan nog een ander stelt zich de vraag;"waarom leef ik eigenlijk,wat is mijn doel?"
    Een hoop vragen en frustraties waarop geen antwoord kan gegeven worden van buiten af en ons doet belanden in een hoopje ellende zonder inzicht in wat er nog allemaal komen kan.
    De energie om uit dat zwart gat te klauteren is vermorzeld,met als gevolg dat we onszelf niet meer in de hand hebben om ook maar iets positiefs te ondernemen.
    Erger nog.We kunnen het niet meer verdragen dat anderen het beter hebben en dit dan ook uitstralen.Het spookt in ons hoofd waarom het lot van pijn en verdriet ons leven is ingegaan,terwijl we toch niets fout hebben gedaan en liever van al die ellende bespaart waren gebleven.
    Jonge mensen met liefdesverdriet en ouderen die de verwelking van hun lichaam niet willen aanvaarden.
    Alles wat niet verloopt zoals we verwacht hadden wordt gehekeld en vervloekt.
    En dan kronkelt dat smerig giftig duivels addertje in ons hoofd sissend dat het allemaal onze schuld is dat we ons zo ellendig voelen.
    Moe getergd door die impulsen van misnoegdheid,verliezen we onze kracht om daarin in opstand te komen.
    Dat onzichtbaar scharminkel dat onze hersenpan in de war brengt en ons opzadelt met schuldgevoelens,is niet meer dan de ziel die in ons lichaam rebelleert.
    Het is deze dat ons doen en laten wil leiden maar zich afgestoten voelt,omdat onze eigen wil niet meer aan zijn of haar grillen voldoet.
    Het is de ziel die het leven als een sleur ervaart en niet wil toegeven dat ons lichaam ook wel eens een andere kant wil opgaan,dat totaal verschillend is met diens wilsbeschikking.
    Het is wel meer dat door de omgeving,de opvoeding,dat de inborst (de ziel) verdwaald in een roes,omdat deze zich niet meer als leider van het lichaam kan manifesteren.
    De ziel kent dan maar één uitweg om daar aan te ontsnappen en dat is het lichaam zo ver te brengen dat deze "zelfdoding"overweegt,want dan pas kan de geest het lichaam verlaten.
    Maar meestal gaat een mens alsnog zijn troost zoeken in alcoholische dranken,medicijnen of drugs,waarbij ze vergeten dat het volmaakt droombeeld over zichzelf een valse schijn is van onwaarheden.Dus zelfbedrog.
    En zo raakt de zwakkeling verslaafd en de ontnuchtering ontsluiert zich als een rampzalige nachtmerrie.Verloren tijd door te leven als een zombie wordt kostbare tijd die je niet meer kan inhalen.Het leven gaar krampachtig verder.
    Alles heeft een doel,dat blijf ik maar herhalen.vallen en opstaan zijn tekens waar we over moeten nadenken en de reden zoeken.Dan komt de oplossing als vanzelf.
    Kruip niet in je schulp maar bloei open door te praten,breng je twijfels naar buiten toe en dan zal je zien dat ieder huisje wel zijn kruisje heeft.
    Maar velen zijn zo handig in het dragen van maskers naar buiten toe.
    Ach,vroeg of laat vallen ze wel een in een kloof der waarheden.
    Niets van aantrekken en maak je vooral niet ziek.
    Het leven heeft ook zijn schone kanten mits je er een beetje aan sleutelt.
    En denk er aan,SPIJT KOMT ALTIJD TE LAAT.

    31-05-2005 om 15:48 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIJDLOOS
    De oude Grieken hadden een visie van het leven als mens met de daarbijhorende ziel.Socrates en Plato,eeuwen voor Christus geboorte, waren reeds de voorlopers hiervan dat de ene niet zonder de andere kan en een lichaam een ziel nodig heeft om te leven.Indien geen ziel in de mens horen wij tot het dierenrijk.Wel hersenen,maar geen verstand,geen doel maar enkel een instinkt om te overleven.
    Dat de ziel eens uit de mens (bij de dood ) blijft verder leven als een geest om dan maar telkens opnieuw weder te keren in een nieuw lichaam,spreekt men van een TIJDLOOS leven.
    Ik stel me steeds de vraag hoe Socrates als een Goddelijke volgeling dat kon weten terwijl Plato als een heiden (totaal ongelovig in de leer van God ) toch deze mening staande hield.Het is natuurlijk moeilijk iets te moeten aannemen waarvan we geen enkel ervaring hebben mogen opdoen,tenzij,ja er zijn altijd wel uitzonderingen.Ik heb dat geluk wel meer dan eens mogen smaken door met één been in het graf te vertoeven zonder het zelf gewild te hebben of de oorzaak hiervan te kennen.De ziel is blijkbaar onsterfelijk omdat men een hoopje opgeblazen stof in de vorm van het lichaam gewoon niet kan doden of doen verdwijnen,laat staan verbranden zoals men ons wil wijsmaken dat de hel als een vuur der verassing de vervloekten doet verdwijnen.
    Een lichaam in een hels vuur vergaat tot as,maar een ziel,neen,je kan het als een hoopje stof opblikken en weggooien,maar,niets aan te doen,deze manifesteerd zich weer alsof er niets aan de hand is geweest en dat is dan ook de reden dat onkruid ( satans ziel) onvergankelijk is en altijd maar weer terug komt.
    Deze heeft enkel tot doel verwarring te stichten en de gemeenschap der volkeren tot elkaar in vervloeking te brengen.De wraak van de gevallen engel Lucifer is hierdoor eveneens tijdloos en zal de vete tegenover God nooit ongedaan of verworpen worden.Zolang de wereld nog blijft draaien,zolang de mens nog blijft bestaan zal de geschiedenis tijdloos geschreven blijven voor de leer der nakomers.Zo zullen onze herinneringen opgedaan tijdens het leven ons tijdloos bewaard blijven.We hopen allen op betere tijden,maar zijn de tijden gewoon met de mens mee geêvolueerd? Vechten en opstaan was al in de oertijd,vechten om te overleven ook,dus,wat is er eigenlijk veranderd in de mens?Niets !
    Oorlog is er altijd al geweest en de drang naar macht ook.
    Kaïn vermoorde Abel en voor de rest vinden we in de testamenten,oud en nieuw.Boeken die eveneens tijdloos zullen blijven.
    Mijn naam is Rose-Marie en zal ook tijdloos blijven bestaan,mijn naam bedoel ik. 

    27-05-2005 om 18:07 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUSTITIA
    Vrouwe Justitia,we kennen ze allemaal,ook al heeft men met dat mens nog niets te maken gehad.Deze horen dan tot de gelukkige uitzonderlingen.
    Justitia is volgens de Van Dale een Romeinse Godin der gerechtigheid,voorgesteld als een geblinddoekte vrouw met weegschaal.
    Dat zo'n mens de hele wereld in de rechtzalen overheerst gaat mijn verstand te boven.Neen,ik kan Justitia geen hart toe dragen,in tegendeel,haar weegschaal verraad hoe onrechtvaardig ze is om dan te zwijgen over haar eeuwige blinddoek.Ze hadden haar beter de mond gesnoerd.
    Maar ja,het is geweten dat het gerecht enkel werkt met 2 maten en 2 gewichten,vandaar die weegschaal natuurlijk.
    En haar blinddoek is als een symbool om gerechtelijke dwalingen niet onder de ogen te moeten zien.
    Het bewijs dat de machtigen gerechtigheid schuwen en de voorkeur geven rechtvaardigheid te verdrijven stinkt naar "duivelse machten".
    De Rechtbank schiet meermaals te kort in haar PLICHT om klaarheid te verschaffen.
    Ook is het wel meer gekend dat een Procureur Generaal bij de Hoge Raad GEEN gehoor geeft voor "Rechtvaardigheid",maar WEL gehoor geeft aan zijn HOGERE RANG om ONSCHULD TOT SCHULD TE VONNISSEN.
    De WAARHEID dient uitgeschakeld te worden om plaats te maken voor de LEUGEN en smeergeld onder de tafel door te schuiven.
    Deze hebben GEEN geweten,maar zijn bezeten door hun ziel welke SATAN heet,dat is een feit dat geen tegenspraak dult.

    Daar,waar het ONRECHT regeert,of zelfs daar waar de WETGEVENDE;RECHTERLIJKE en UITVOERENDE MACHT niet meer gescheiden zijn,kan men niet meer van RECHT spreken.
    Met het "onrecht" aangedaan,rechtvaardigt men de "ONRECHTSTAAT".
    Het is dan alom gekend dat men gewetenloos getuigen zoekt,meestal onder de armen of mensen die in geldnood zitten,om dan zonder te verpinken deze een MEINEED laten uitvoeren.
    Advocaten en Rechters houden er een dergelijk mening op na,ik citeer uit een boek "Gerechtelijke dwalingen" van Hermann Mostar.
    "Het gaat niet zo zeer om de rechtvaardigheid van een vonnis als wel om de DOELMATIGHEID er van.Men moet NIET van de wet uitgaan maar van het besluit.Gerechtigheid dient te VERDWIJNEN."
    Proficiat Vrouwe Justitia,vertrek terug naar Rome en ga daar maar de draak uitsteken met uw eigen volk,ons niet gelaten hoor.

    En dan is men verbaasd dat het volk gedwongen wordt om het Recht in eigen handen te nemen.Ja,het "wilde western" is aan zijn come-back toe,maar dan wel voor het merendeel in ons landje.
    Waar halen wij nog het lef vandaan om België te bezingen in het Vaderlands lied als een HEILIG land,vertaald door de van Dale klinke als volgt.
    HEILIG wil zeggen VOLMAAKT en ja,wie gelooft dat nu nog ?
    We leven dus volgens de "Brabançonne",ons nationaal lied in een "VOLMAAKT LAND".
    Ja,gier het maar uit,zot zijn doet geen zeer,maar we maken ons in ieder geval belachelijk in het buitenland,want wees gerust,België is gekend op de wereldkaart,dank zij zovele blunders,mafiastreken en onze regering als slavendrijvers.
    Gegroet mijn zielgenoot,het ga je goed     

    25-05-2005 om 14:27 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAMILIALE OORLOG
    Familiale oorlog,het zal je maar overkomen en dit allemaal om de hebzuchtige jaloerse inborsten van leden welke zich ooit mijn broers en zuster noemden.
    Ik ga het niet te ingewikkeld maken en mijn relaas zo eenvoudig mogelijk weergeven.

    In 1993 vroeg vader aan de 4 kinderen,Herman,Luc,Jasemien en mij,Rose-Marie om zijn product terug op de markt te brengen gezien hij aan een slepende ziekte leed en hierdoor zijn uitvinding verwaarloosde en geen hart meer had voor de zaak.Ik als enige van de 4 kinderen besloot de zaak opnieuw te heropbouwen.
    Dus, de formule en het merk werd mij toegewezen.

    Op 17 maart 1996 stierf vader.Hij kon het niet meer meemaken dat ik de strijd zoals ik hem beloofd had stilaan aan het overwinnen was.Dus,zijn product raakte weer alom bekend en ik genoot het vertouwen van de nieuwe klanten.

    Een doorn natuurlijk in de ogen van de 3 andere kinderen welke dit nooit verwacht hadden,gezien de concurentie in dergelijke producten.

    Op 21 mei 1999 werd ik in coma met een hersenbloeding afgevoerd tot vreugde van de resterende kinderen,want nu zagen ze de kans schoon om langst een linkse omweg via een duivelse advocaat,om de rechten van het product in handen te nemen.Jammer voor hun was ik binnen de 2 maanden weer aan de slag alsof er niets was gebeurd.
    Gezien de verziekte sfeer onderling voelde ik aan dat er iets niet klopte.
    Geen van allen keken mij recht in de ogen bij een gesprek en dan weet je al genoeg.

    Ik geloof meer en meer dat dit alles moest gebeuren omdat ze nu hun ware aard kenbaar hebben gemaakt.Ze besteuken mijn man en mij via hun advokaat met allerlei smerige leugens en zelfs valsheid in geschriften alsof de duivel in hun losgelaten is.En zo,advocaat tegen advocaat gaan de jaren voorbij en kregen wij vorige week eindelijk na meer dan een jaar het besluit van tegenpartij.

    Hou je vast,het klinkt ongelooflijk maar waar.
    Hun advocaat beweert dan nog op papier,ik citeer;
    " gezien mevr. Steijlen Rose-Marie een zware hersenbloeding heeft gehad is ze onbekwaam,kan niet meer normaal functioneren,is verlamd en kan geen conversatie aan."
    En dat terwijl hij me niet kent en nooit ontmoet heeft.

    Ziezo,en dat terwijl ik nog steeds de boekhouding doe,aan de infolijn zit om bouwproblemen mede op te lossen,zowel met aannemers,bouwmaterialen,architecten en ingenieurs enz.

    Ik neem zelden de wagen,fiets of wandel overal naar toe,houd speech en vergaderingen met filosofen enz. enz.
    Mag een advocaat zonder mij te kennen of ooit mij ontmoet heeft of gesproken dergelijke ziekteverklaringen doen?
    Copies van diens beschuldiging hebben we naar onze huisdocter gestuurd welke natuurlijk met ongeloof verontwaardigd was,naar de bank en de politie om een klacht neer te leggen.

    Je kan begrijpen dat ik ze allemaal vervloek tot in het bot en zowel mijn man als onze zonen vinden dit onaanvaardbaar en zouden er zelfs de pers willen bij halen.
    In elk geval,als dit voor de Rechter komt ga ik natuurlijk mee en laat ze maar vragen stellen en desnoods zal ik een dansje plaseren om te laten zien hoe fit en gezond ik er bij loop.
    Onze wijkagent Joop kan dit bevestigen en heel Mol als dat moet als zowel het ministerie van BTW als van de belastingen.

    Het gekke is dat ik ergens toch gelijk heb gehad als onze zonen nog in hun pubertijd de keus voor verdere studies moesten maken.
    " Jullie mogen leren wat in u zit maar GEEN ADVOCAAT,ik wil GEEN LEUGENAAR onder mijn kinderen." en van dat standpunt heb ik nooit afgeweken.
    HEBZUCHT en JALOEZIE is het GROOTSTE VERGIF IN DE MENS"
    Ziezo,ieder huisje heeft zijn kruisje en ik weet deze waardig te dragen.

    Na een advocatenstrijd van jaren heb ik het uiteindelijk gewonnen in het "Hoger Beroep " te Antwerpen
    Eindelijk een Rechter die blijkbaar op de hoogte was van het geschil waar het om ging.
    Allemaal,ondanks alle bewijzen moet men het geluk hebben om de juiste Rechter te laten oordelen en veroordelen,ik bedoel een RECHTVAARDIGE RECHTER.wat een zeldzaamheid aan het worden is.

    Rose-Marie 

    22-05-2005 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERGANE TROTS
    Ongeloof wat ons Vlaams hart aangedaan wordt door de machtigen der leiders,alsof wij onze roots door de eeuwen heen geworteld moeten afwijzen of verlochenen als een laf zootje der nakomers.Neen;daar hoor ik gelukkig niet bij.Ik heb mijn Vlaamse afkomst behouden,ook al woon ik al meer dan 30 jaar in de "Stille Kempen."

    Dat de Franstaligen ons nu overdonderen met de zegen van zijne majesteit Elio Di Rupo,hadden onze voorouders wel al kunnen verwachten.Niet wij,de huidige generatie moeten zich schuldig voelen,maar dan wel de ouderen die ons reeds verlaten hebben en nu misschien onderling als geesten aan het bekvechten zijn wie al dan niet schuld heeft aan de huidige situatie.

    Wat ik me herinner als kleine dreumes in het stadje Aalst is als volgende.Zowel de hogere kringen als kinderen van zelfstandigen,docters en meer van die mislukte ijdelen,vonden niets beters dan hun kinderen uit prestige naar Brussel of naar een Franstalig pensionaat (kostschool) te sturen,alsof onze Vlaams te boertig was en niet tot hun status behoorden.

    Dan was er ook nog die waanzin om uitgerekend in Brussel te gaan winkelen,uit eten  en dan nog iedere zondag daar naar de cinema te gaan alsof er in Aalst geen cinema was.En als toppunt.De Fransprekende Brusselaars werden dan nog maar eens verwend door onze Vlamingen om hun in het Frans aan te spreken.
    Dus,waarom zouden ze nog moeite moeten doen om de Nederlandse taal aan te leren? Misschien zijn ze dan toch wat slimmer geweest dan mijn voorvaderen?

    Logisch dat zij ons als hun onderdanen aanzien.We zijn gewoon om te kruipen,naar hun op te kijken in al onze bescheiden nederigheid.Wat zijn onze voorouders toch dom geweest en het ergste van is dat heden dat spelletje nog steeds van toepassing is.Triestig gewoon dat dergelijke opvoeding de dikke nekken verijdeld.

    Te weten dat de hoofdstad Gent eveneens hun kroost uitzend naar het Fransdom,terwijl deze stad op Universiteit niveau veel hoger staat aangeschreven dan deze van Brussel.
    Waarom die drang toch naar dat VALS CLICHE ?
    Hebben dergelijke chichi madammen en heren dan geen persoonlijkheid meer dat ze moeten bluffen om hun afkomst te ontzien?
    Hoe moet de ziel in de mens zich dan wel niet voelen door dat geforceerde " wie boven mij gevoel"?
    De vlaamse leeuw schuilt in ons die hun trots behouden hebben en zich niet schamen voor wat ze zijn.
    Het is niet het uiterlijke dat telt,maar het innerlijke.Wie of wat ben je als mens en enkel dat geeft een meerwaarde aan je sterke persoonlijkheid en een innerlijke tevredenheid.
    De meeste lichamelijke ongemakken worden enkel veroorzaakt door je anders te gedragen als de persoon die je in je hebt.De ziel is getuigen en zorgt dat deze je niet gaat vervloeken als je ijdelheid de bovenhand van het leven krijgt.
    Je bent gewaarschuwd. 

    19-05-2005 om 17:32 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maagd Maria
    Tot in de eeuwigheid blijft men haar Maagd noemen.Ja,ik bedoel hier de moeder Gods mee wiens naam Maria is.
    Vandaag las ik in de krant over een "document Maria",waarbij de Kerkelijke leiders nog steeds betwisten of Maria,met lichaam en ziel ten hemel is opgenomen.Hoe is het toch mogenlijk dat men in een "wetenschap rubliek" dergelijke onzin uitkraamt.Een lichaam van vlees en bloed kan NIET opstijgen,maar wel de geest.
    Ik citeer de woorden van God tegen Abraham (O.T.)
    "een dood lichaam kan niets meer,maar de ziel blijft verder werken).
    Sinds 16/08/2004 heb ik verschillende journalisten aangeschreven om eens eindelijk de waarheid aan de man te brengen.Wat krijg ik als antwoord?We mogen geen PANIEK ZAAIEN ONDER HET VOLK.
    Hoe is dat nu in Gods naam mogelijk?
    Goed,dan kom ik met de feiten.
     Jozef en Maria waren verloofd en stonden op het punt om samen te gaan wonen.In die tijd bestond een kerkelijk huwelijk nog niet.
    Juist,vlak voor het gaan samenwonen,verscheen de bekende engel om de alom besproken boodschap van Gods bevruchting om Zijn Zoon te baren.
    Inderdaad,ze was op dat moment 15 jaar en nog maagd,dat spreek ik niet tegen.
    Het vervolg kennen we dat de verliefde Jozef Maria bijstond enz. enz.
    Na de geboorte van Jezus,leefden Maria en Jozef als een paar samen met alle gevolgen dat Maria Jozef door een natuurlijke bevruchting hem 7 kinderen ter wereld bracht.Dus,half broers en zussen van Jezus.
    Waarom blijft dit verzwegen,want door de zogezegde H. MAAGD Maria te blijven aanbidden doet men in afgoderij en vraag ik me af waarom de Katholieke kerk dat toelaat terwijl het in elk Nieuw Testamen staat beschreven ?
    Maria had met Jozef een heel normaal seksleven wat toch logisch is ?
    Ze volgde Gods woord;"ga en vermenigvuldig u".
    Verbazing en ongeloof van al dat bedrog mijd ik de kerk als de pest ondanks mijn diep Christenlijk geloof.Aan die HEIDENSE FEESTEN doe ik niet meer mee en ben nog altijd op zoek naar een pastoor die de waarheid verkondigd.
    Ik ben overtuigd dat de duivelse machten dat heerschap bezielt.
    Dit alles heb ik dan wel pas op mij 50ste ontdekt.god vergeef me a.u.b.

    19-05-2005 om 14:30 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 23/04-29/04 2012
  • 25/07-31/07 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 04/12-10/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 12/12-18/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!