Inhoud blog
  • '59 jaar'
  • '21 maart'
  • 'Emoties'
  • 'Griepje en......weer beter'
  • 'Eigen schuld, dikke bult'
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    ! Welkom op mijn blog !
    Siobhan

    04-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.! Help ! Help ! Help !
    Hoe is dat nu in godsnaam mogelijk? Twee keer een reactie getypt en verzonden naar de juiste blogger. En wat zie ik nu ??? Op 24/02 en 03/03 zijn die bewuste reacties in mijn eigen gastenboekje terecht gekomen. Waarom het gemakkelijk maken als het moeilijke beter is? Wat ik hieruit geleerd heb ? Lees ALTIJD eerst de GEBRUIKSAANWIJZIGING EN/OF VRAAG hulp aan mensen die het WEL kennen !!!

    04-03-2007 om 23:23 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    03-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'03/03/07: Zaterdagergernissen'
    Dat woord 'zaterdagergernissen' heeft geen enkele betekenis, het komt gewoon bij me op omdat het zaterdag is. Heb me de voorbije dagen maar vooral vandaag geërgerd dat het niet mooi meer is. En dat komt allemaal door mijn oude iMac (Apple 0S 9.1). Dit bakske is er écht nog één van de voorbije eeuw. Ik heb er jarenlang plezierig mee gewerkt maar NU... is de maat vol. Lieven komt nog eens langs (als ie tijd- en goesting heeft). We zijn allebij KOPPIGE karakters; Lieven beweert dat PC's van het merk ... weet ik veel... en ik hou me koppig aan Apple. Dus dat botst iedere keer als 'k hulp nodig heb. Laat de boel de boel en zal ooit een nieuwe computer kopen, (een Apple !), tenminstste als er genoeg geld voor is. Voorlopig roeien met de riemen die ik heb.

    03-03-2007 om 00:00 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    22-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'iMac'
    'Potverdorie nog eens aan toe zeg...' zou wijlen Toon Hermans misschien gezegd hebben als 'De Wet van Murphy' hem telkens trof (hij zei het wél in zijn shows op een onnavolgbare humoristische manier). Ik zit hier met een oude Mac OS 9.1 te schrijven of lezen of... en verdorie, ben het zat ! Een e-mail versturen duurt een eeuwigheid, bijna iedere dag wordt de harde schijf (?) opgewaardeerd om meer power te hebben. En ik ben écht kwaad omdat ik daardoor uuuurenlang moet wachten en zitten te niksen. Bovendien zijn er meer en meer blogs waarbij ik niet in het gastenboek terecht kan komen. Dat ergert me mateloos... Er zijn ook blogs waarvan ik slechts één helft kan lezen; ik zou van ellende de computer door het raam gooien; helaas kan 'k geen nieuwe PC betalen. Dus maar roeien met de riemen die 'k heb. OEF !!! Dat is er uit ! Ben gelukkig mijn opgekropte woede kwijt.

    22-02-2007 om 17:26 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    21-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ons mema'
    Na dit stukje een lang bezoek bij ons mema (tot laat in de avond).Ze belde daarnet; voelt zich alleen en heel eenzaam. Dan kan ik niet anders dan naar haar toegaan. Vroeg of ik haar kon ophalen en ergens een koffie drinken; neen, daar heeft ze geen zin in. Neem dus genoeg leesstof mee om de rest van de dag bij haar door te brengen. Weet al dat het geen pretje zal zijn maar ze is toch m'n moeder en bijna 89... Op een dag kan dat niet meer, haar troosten en bezoeken. Neem ook de videoband mee met de afleveringen van 'Mijn Moeder'; het is een heel mooie reeks portretten; misschien wil ze dat graag bekijken.

    21-02-2007 om 14:46 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    18-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familieweekend'
    Heb een druk maar geweldig weekend gehad met m'n kinderen en kleinkinderen. Gisteren met Lieven naar zijn huis en daar allerlei klusjes opgeknapt. Nog twee deuren geverfd (hoeveel deuren heeft z'n huis eigenlijk ?) en met de Vaporetto de benedenboel nog eens grondig gepoetst, terwijl Lieven een slaapkamer verfde. Rond 14 uur gaven we 'de pijp aan Maarten' en reden naar huis om er wat 'bij' te komen met drank en eten. 's Avonds had Lieven afgesproken met zijn vrienden en ik languit op de sofa TV gekeken. Vanmorgen heel vroeg naar Mettekoven gereden: een gewéldige ontvangst en direkt mijn kleingeld verdelen (dat is altijd vaste prik). We hebben ontzettend veel plezier gemaakt; spijtig voor ons Hannah, ze had een 'griepje' en lag op de canapé. Geen snoep meegenomen, wel kleine verrassingen in mooi papier; daar houden ze ontzettend van; kleine pakjes, het doet er niet toe wat er in zit... Karen en Wout hebben een nieuwe keuken laten installeren, prachtig ! Een échte leefkeuken met niet te tellen kasten; ik zou schrik hebben om ze vuil te maken. Heb via de radio gehoord dat Kim Clijsters het toernooi in Antwerpen verloor tegen Amélie Mauresmo. Daardoor kreeg de Française het racket vol goud en diamanten (ze won het toernooi driemaal in 5 jaar). Heb vanmorgen de video geproggrammeerd; kan morgen de match zien. Jammer voor Kim, het was haar laatste toernooi op Belgische bodem en ze was blijkbaar zeer ontroerd. Ze heeft ons jarenlang veel tennisplezier bezorgd; 't is jammer dat ze eind 2007 stopt.

    18-02-2007 om 00:00 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (2)
    16-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De zon'
    Daarstraks, net zoals gisteren, een lange periode met volop zon !!! Dus: alle ramen wijdopen boven en onder. Daarvan geniet ik met volle teugen... Ik hou van alle seizoenen maar als de zon terugkeert voel 'k me een ander mens. Heb tot nu (+/- 18.45 uur) drie erg lange telefoons gekregen van ons mema; het gaat bijna altijd over hetzelfde: eten en geld... Heb haar beloofd na mijn wandeling bij haar binnen te springen en nu is ze wél tevreden. Lieven komt me morgen ophalen om wat klusjes te doen in zijn huis en bij Hannah, Mathijs, Noor, Lukas, Karen, Wout en Bas ga ik de ganse zondag doorbrengen, dus......dat wordt weer 'genieten' !

    16-02-2007 om 18:49 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    15-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Prachtfilm'
    Had me vast voorgenomen om gisteravond niet naar de prachtfilm 'The Remains of the Day' te kijken want heb hem al zoveel maal gezien én altijd met een krop in de keel en tranen die langs m'n wangen lopen... En iedere keer dat 'k de film zie herhaalt zich hetzelfde ritueel. Maar... heb toch weer gekeken, ademloos de acteurs en hun geweldig mooie prestatie gevolgd; wist dikwijls al lang op voorhand wat er ging gebeuren, maar dat maakte al dat moois er niet minder om. Heb dus nog maar 's gekeken , veel tranen gelaten maar een ontzettend fijne avond gehad...

    15-02-2007 om 11:59 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    13-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Happy'
    Voel me de voorbije dagen niet echt 'happy' en daarbij komt nog eens dat 'novemberweer'...Maar heb me voorgenomen niet in een depressieve spiraal terecht te komen; als dat zou gebeuren zit 'k voor maanden vast. Mijn huisarts gaf twee opdrachten: 1) mijn medicijnen correct innemen én 2) 'onder de mensen komen' oftewel 'tweemaal per dag een wandeling van +/- een half uur maken'. Ik volg zijn goede raad op; weet dat wandelen en contact met mensen nu zeer belangrijk zijn. En daarmee doe ik D. geen oneer aan; denk dat hij zeker dezelfde goede raad zou geven. Dus wandel ik met hem als mijn 'Engelbewaarder' aan mijn zijde; 't geeft het gevoel dat hij écht bij me is en dat doet zo goed !!!

    13-02-2007 om 00:00 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    11-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Uitgesteld bezoek'
    Omdat mijn bezoek bij Karen, Wout en de vier pagadders vorige zondag niet kon doorgaan (wilde toen écht bij m'n vriend zijn), hadden we vandaag afgesproken. Helaas... er kwam wéér iets tussen. En ik vind dat niet eens erg, ik voel me niet goed: denken, piekeren, .. maar daarmee komt D. helaas niet terug. Ik moet het gewoon de tijd geven en denken aan al het moois dat we samen beleefden... Lieven lang hier geweest; we hebben niet veel te bespreken, daarom kijken we samen naar Sporza. Ik vroeg onlangs aan 'Johan1958' het recept van een 'Cosmopolitan', een cocktail die telkens terugkeert in de serie 'Sex and the City'. En ja hoor, hij stuurde het recept op. Ik moest daarvoor o.a. wodka en cointreau kopen (had die likeuren nog nooit geproeft). Gisteren in de late namiddag nog vlug naar de winkel om alles te kopen wat in een 'Cosmopolitan' hoort. 's Avonds die cocktail gemaakt en met heel kleine slokjes gedronken ==>> het resultaat? Ik vind het lekker maar... zoveel likeur is m'n lichaam niet gewend; ik voel me wel goed maar ook duidelijk 'tipsy' !!! Moet na zo'n cocktail nooit auto rijden of een machine besturen; op een avond thuis kan dat echter geen kwaad én het is bovendien lekker!

    11-02-2007 om 18:25 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (1)
    09-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Troost'
    Hoe lief... de troostende woorden van enkele blogvrienden... Als een geliefd of dierbaar mens sterft heeft men niet veel nodig; alleen een luisterend oor, een schouder als steun en troost voor die zware tijd van rouwverwerking. Ik had dit voor het eerst aangevoeld bij de dood van mijn liefste vader ( 19 jaar geleden ). En die gevoelens herhaalden zich telkens er een dierbare overleed. En WAT DOET HET DAN WARM AAN 't HART als mensen er even bij stilstaan. Ik voel me rijk met zo'n vrienden/vriendinnen...

    09-02-2007 om 00:46 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    07-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Afscheid nemen...'
    Afscheid nemen is altijd een beetje sterven... Het is een cliché maar het is écht waar. Weer van een mens die me héél dierbaar is moeten afscheid nemen; het blijft heel zwaar. Maar herinner me zoveel prettige en warme momenten die we samen beleefden én zal die nooit vergeten... D. heeft m'n leven echt verrijkt; ik ben zo blij dat hij mijn vriend was. Ik zal je NOOIT, NOOIT, NOOIT vergeten; je zit in mijn hart en mijn hoofd en blijft daar voor ALTIJD !!!

    07-02-2007 om 20:35 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (2)
    04-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zeven maal...'
    Voor mijn liefste vriend D., 'De Gestorvene': Zeven maal om de aarde te gaan, Als het zou moeten op handen en voeten; zevenmaal om die éne te groeten die daar lachend te wachten zou staan. Zeven maal om de aarde te gaan. - - - Zeven maal over de zeeën te gaan, schraal in de kleren, wat zou het mij deren, kon uit de dood ik die éne doen keren. Zeven maal over de zeeën te gaan - zeven maal , om met zijn tweeën te staan. ( Uit 'De Slechtvalk' 1966 van Ida Gerhardt (1905-1997))

    04-02-2007 om 00:00 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    02-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02/02/07: Ziekenhuis
    Ik was gisteren opnieuw in Gasthuisberg bij dokter Dhoore, voor controle, maar vooral voor m'n beste vriend D. Na alle uitleg en onderzoek door dokter Dhoore (pijnlijk maar onmisbaar) schreef hij 'Medrol' voor ( ?cortisone? ) om de hevige pijnaanvallen draaglijk te maken. De dokter zei echter ook dat deze toestand geen jaren kan/mag duren en een operatie blijft noodzakelijk ( het 'wild vlees' in de buik blijft groeien en duwt tegen organen en dat veroorzaakt die felle pijn ). Ben er zeker niet blij om; heb al genoeg operaties gehad... Daarna op bezoek bij mijn lieve vriend. Als ik hem zo zie liggen draait er (figuurlijk) een knop in m'n hoofd om. Waarom zou ik klagen; met alle hulp is het leven voor mij toch draaglijk. En nu D.; ik weet het niet meer; zijn gezondheidstoestand is heel slecht. We hebben bijna niet gepraat, dat was ook niet nodig. Heb uren naast hem gezeten en hij was zo blij mij terug te zien. Ik heb schrik dat hij niet meer levend uit het ziekenhuis komt. Het énige wat wij kunnen doen: luisteren als hij iets zegt of vraagt, hem blijven aaien en knuffels geven, zijn handen vasthouden,... Wat we (gelukkig) wél weten is dat hij geen pijn heeft. Beloof hem in 't weekend terug te komen.

    02-02-2007 om 00:00 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    30-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.! Gratis reizen !
    Heb niks om handen, niks te doen. Daarom een reisje door blogland. Het is interessant, soms heel mooi, of zeer humoristisch, of informatief, of gezellig, of ontroerend, of... En vooral: het is gratis en je leert altijd iets bij. Het Seniorennet wordt vooral gebruikt door 50-plussers, veel leden zijn 'babyboomers' van de jaren na de Tweede Wereldoorlog. We hebben dikwijls dezelfde interesses en toch is het Seniorennet heel gevarieerd... Ik geloof dat heel veel mensen erg tevreden zijn met deze website; als alleenstaande voel ik me toch niet totaal alleen; je typt wat op je klavier en... een enorme wereld opent zich. Daarom: 'Dankuwel' voor de techniek !

    30-01-2007 om 22:53 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    29-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mijn lieve Engelse vriend...'
    Mijn lieve vriend, wat schrok ik toen 'k je zag liggen, zo wit als de witte lakens én toch een lieve glimlach voor mij. Wat kan ik doen? Wat moet ik doen? Je ligt daar zo eenzaam alleen in het grote bed. 't Is net alsof alle leven in je lichaam in rook is opgegaan. We hebben elkanders handen vastgepakt; jij zo broos en stil. Ik heb stilletjes met je gepraat; jij luisterde vooral en gaf af en toe een antwoord, een knikje of een glimlach... Ben zo in de war, heb geen dokter gezien noch gesproken. Hoe kan 'k je helpen? Je zei dat je geen pijn hebt; daarvoor ben ik dankbaar maar er moet meer gebeuren... Donderdag heb ik een afspraak bij mijn professer/dokter voor controle. Kom daarna direkt naar je toe. Laat je niet alleen, mijn lieve vriend. Heb zoveel van jou gekregen de voorbije jaren; jij weet als geen ander wat échte vriendschap betekent! Daarom mijn vriend: 'Slaap zacht vannacht; als ik wakker ben denk ik aan jou.' Ben bang je te verliezen en weet niet waar 'k een beetje hulp kan vinden. Donderdag kom ik naast je zitten en blijf bij je zo lang het mag...

    29-01-2007 om 00:00 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (1)
    28-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.! Jean-Marie !
    Oef! Alle energie opgebruikt maar een fantastisch weekend gehad. Geniet nu van mooie, zachte muziek; heb enkele mooie blogs bezocht en straks nog mijn dagboek aanvullen. Morgen op bezoek bij D.; hoop dat hij geneest (als, als dat kan op zijn leeftijd). Hij is en blijft mijn allerbeste vriend in goede én kwade dagen, in het Engels of het Nederlands... IK DUIM VOOR HEM !!! Zondagavond: kan het niet laten, 't heeft geen zin maar wil het toch even 'kwijt.': 'ONZE' Jean-Marie Dedecker heeft van de VRT een ganse, +/- 40 min durende gratis stemmenmakerijreklame gekregen via Panorama. Ik heb me wreed geërgerd, ook gelachen (helaas groen) met alles wat die man orakelt. Had maar niet moeten kijken; ik wist al vooraf hoe&wat er ongeveer zou te zien en te horen zijn. Deze man heeft al menig politiek nest bevuild; vanaf nu kan en moet ie het alleen redden met ZIJN EIGEN partij: LIJST (in het lichtblauw, cfr. de VLD) DEDECKER (in het bruin, cfr. het Vlaams Belang) ==>> zou met beide kleuren in theorie een kartel kunnen vormen met zowel de VLD als het Vlaams Belang. Jongens, jongens,... daarvoor verdient die ex-judocoach netto 2.780 EUR per maand. Ben eens benieuwd hoeveel verloren stemmen er in juni zullen zijn. Dus nog een paar maanden geduld...

    28-01-2007 om 21:57 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    27-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieven en vrienden
    Lieven heeft me vandaag weer geholpen met klusjes die al maanden moesten opgelost/gemaakt zijn... Wat mag ik dankbaar zijn met zo'n zoon. Hij heeft het nog steeds héél druk met zijn werk en zijn huis én zijn grote vriendenkring! Ik rij morgen naar Mettekoven, naar m'n vier kleinkinderen (hoera!), daarom spreken we af dat ik de volgende zondag naar Meerhout kom. Lieven kreeg allerlei telefoontjes terwijl hij hier was én... toen ie wilde opstappen was hij wéér zijn Kerstmispakje vergeten. Hij heeft het zo DRUK; ik begrijp goed dat ie sommige zaken (die voor hem onbelangrijk zijn) vergeet... Heb slecht nieuws gekregen van mijn Engelse vriend D. Hij ligt in Gasthuisberg aan de kunstnier. Ga hem maandag zeker bezoeken maar vraag me wel af hoe dat met hem zal aflopen; hij wordt bijna 77...

    27-01-2007 om 21:07 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    25-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25/01/07: 'Gedichtendag'
    Mooi initiatief, maar voor mij is het bijna dagelijks gedichtendag. Gewoon de poëzie leren ontdekken door gedichten, oud én nieuw, in allerlei talen, aandachtig te lezen en herlezen... Zo ontdek je échte, pure schoonheid... Ik kies vandaag voor één strofe van een Engelstalig gedicht van de Amerikaanse Emily Dickinson (1830-1886); zonder titel: - - - Goodbye to the life I used to live -- And the world I used to know -- And kiss the Hills, for me, just once -- Now -- I am ready to go! (1861)

    25-01-2007 om 20:47 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.! Sport !
    Na alle heisa de voorbije dagen over dopinggebruik in de wielersport (als grote wielerfanaat vind ik dat doodjammer; maar geen enkele supporter gelooft nog dat er NIETS gebruikt wordt door de renners). Héél sneu voor de wielersport maar dat 'gehakketak' in kranten, weekbladen, op radio- en TV zal weer snel verdwenen zijn als de wielerkaravaan zich optrekt in de voorjaarsklassiekers. En ik zal toch weer kijken, doping of niet... Vandaag de helft van de dag naar sport gekeken, sporten waar je nooit hoort over doping: tennis en ijsdansen. In Melbourne zag ik Kim Clijsters in twee sets verliezen van Sjarapova en Roger Federer in een grootse stijl winnen van die onfortuinlijke Andy Roddick. Toptennis op het hoogste niveau ! En... zou er dan in het tenniswereldje geen enkel dopinggeval bestaan? Het zou me niet erg verbazen; een match bij de mannen kan ook vijf sets duren en dan moet er meestal ook uren getennist worden... In de namiddag is er het Europees kampioenschap dansen op het ijs in Warschau; véél mensen vinden dit geen échte sport. Begin er maar eens aan; ik kan alleen veel rondjes rijden op het ijs, wat je echter van akrobatie én gratie ziet bij het ijsdansen b.v. of het paarrijden, dat is sport op hoog niveau én prachtig om naar te kijken. Zou er in die sport ook gedopeerd worden? Neem nu het ijsdansen op; als er eens een 'leeg uurtje' is kan 'k die cassette afspelen. Altijd mooi om naar te kijken; ook de muziek en de kleding zijn meestal prachtig...

    25-01-2007 om 16:22 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)
    23-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Verboden vrucht'
    Neen, niet verboden vrucht... maar verboden groenten. Al wat verboden is heeft een speciale aantrekkingskracht. En dan eens éénmaal iets doen wat de dokter uitdrukkelijk verboden heeft, doet die aantrekking groeien en groeien. Was gisteren inkopen aan 't doen én zoals IEDERE keer kon ik mijn ogen niet afhouden van de champignons. Deze groente is er één die ik nooit meer mag eten sinds december 2001; er zijn er nog anderen maar ik ben/was verslingerd op aardappelpuree met champignons in een zéér lekkere saus. Heb dus gisteren niet aan de verleiding kunnen weerstaan en 500 gram gekocht maar ze wél op het aanrecht laten staan. Vandaag alle goede raad weggewuifd én m'n lievelingseten klaargemaakt, wat ruikt het zalig in huis, en wat heeft het me gesmaakt... Heb nu drie porties in de diepvries, dat betekent nog driemaal zondigen. Zeg dat zeker niet aan dokter Dhoore als ik volgende week op controle ga én hoop dat deze DOODZONDE geen ellende meebrengt... Zondag naar Mettekoven om er urenlang te genieten van Karen, Wout én hun vier pagadders. Vermoeiend maar altijd ontzettend plezierig...

    23-01-2007 om 21:50 geschreven door Siobhan


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Laatste commentaren
  • lentekindje (begrijphetnietje)
        op '59 jaar'
  • hoi (elou)
        op '21 maart'
  • tja.................... (elou)
        op 'Emoties'
  • 'Kim Clijsters' (Siobhan)
        op 'Familieweekend'
  • hallo (nida1952)
        op 'Familieweekend'


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!