Ingredienten: 300 gr gehakt 1 grote ui, gesnipperd 1 gele paprika, in stukjes Half bakje champignons in plakjes Knoflookpoeder Paprikapoeder Zwarte peper Zout Oregano 1 pak spinazie a la creme Half pak cannelonirolletjes 1 pak gezeefde tomaten 1 el suiker Geraspte kaas
Bereiding: Bak het gehakt met de helft van de ui, de hele paprika en champignons gaar. Voeg van alle kruiden 1 tl toe en bak dit mee. Kook de cannelonirolletjes 3 minuten in water met zout en spoel ze dan af met koud water. Bak in een andere ban de andere helft van de ui glazig, voeg kruiden toe en dan de gezeefde tomaten. Bak dit even goed aan zodat het zurige eraf gaat. Doe dan 1 el suiker erbij en laat even pruttelen. Proef of de saus lekker is. Ontdooi de spinazie en meng met het gehaktmengsel. Vul de cannelonirolletjes hiermee en leg in een ingevette ovenschaal. Giet dan de saus erover en zorg dat alles goed bedekt is. Bestrooien met geraspte kaas en dan op 180 graden voor 30 minuten in de oven met folie erover. Dan nog een kwartiertje zonder folie
|