Verse pangafilet (of tilapia of schol)
Zout en zwarte peper
Olijfolie
Citroensap
Peterselie, gehakt
Beetje saffraan
Bereiding:
Alles mengen en de vis hiermee insmeren en dan goed laten marineren voor een paar uurtjes.
Za3louk
Ingredienten:
1 grote aubergine
2 tomaten
Peterselie
Zout
Cayennepeper (niet te veel, dan wordt het te heet)
Paprikapoeder
Snufje komijn
Knoflook (2 teentjes of wat poeder)
Citroensap
Bereiding:
Schil de aubergine en snijd in blokjes. Kook ze gaar in water met wat zout. Prak ze daarna fijn. Schil de tomaten en haal de pitjes eruit, snijd in stukjes. Bak in wat olie aan en voeg de geprakte aubergine er aan toe. Kruiden erbij doen en goed doorbakken tot het een mooi sausje is geworden. Tenslotte wat citroensap erdoor doen