De pangafilet heb ik volgens recept van zahira gemaakt:
1 geperste citroen
2 theelepels paprika poeder
2 theelepels peper
2 theelepels komijn
1/2 zakje safraan
4 teentjes knoflook
1/2 bosje mahdnoes
zout naar smaak
filnke scheut olie
Bereidingswijze:
Was de vis en de garnalen en laat uitlekken.
Marineer de pangafilet en laat een paar uur intrekken.
Doe de oven aan op 250 graden en leg alle vis naast elkaar op een ovenslede.
De ovenslede hoeft niet ingevet te worden.
Doe er alluminium papier op en doe deze 10 minuten in de oven op 250 graden, zodat je een grill effect krijgt.
Haal nu de folie eraf en laat nog ongeveer 10 minuten, totdat je ziet dat de vocht bijna weg is.
De aubergines maak je zo:
Ingredienten:
1 aubergine in dunne plakken
1 tl paprikapoeder
Snufje komijn
Snufje saffraan
Beetje zout
2 el olie
Bereiding:
Meng de kruiden met de olie en smeer de aubergineplakken daarmee in. Leg ze naast de vis op de bakplaat en bak ze mee met de vis