| *******************************************************************************
 
 Hollandse Kip!
 
 40 gram boter
 125 gerookte spekreepjes
 1 ui, gesnippert
 600 gram kipfilets
 kipkruiden
 800 gram broccoli, in roosjes
 900 gram minikriel (2 zakjes)
 
 
 Bereiden:
 
 Verhit de boter in een braadpan en bak de,
 spekreepjes en ui 3 minuten op vrij laag vuur.
 Snijd de kipfilets elk in 4 stukken en bestrooi,
 ze met kipkruiden.
 Leg de stukken kipfilets bij de spekjes in de
 pan en bak ze op vrij hoog vuur
 rondom lichtbruin.
 Voeg de broccoli roosjes, krieltjes en 150 ml.
 water toe en breng aan de kook.
 Leg de deksel op de pan en stoof in
 8-10 minuten op een laag vuur gaar.
 Proef het gerecht en voeg eventueel naar,
 smaak zout en peper toe.
 Verdeel het  gerecht over 5 borden.
 
 eet smakelijk...
 
 Veel kook plezier
 
 
 Ik wens jullie allemaal een heel gezellig weekend!
 
 Veel liefs en een dikke knuffel van Annie!!
 
 
 
 
 *********************************
 ****************************************
 
 |