*********************************************** *******************************************
Kippenstoof! met rode peper.
Benodigheden: voor 4 personen:
4 kipkarbonades. 2 eetlepels olijfolie. 3 kleine uien, in dunne parten. 2 tenen knoflook, fijngehakt. 1 rode peper, fijngehakt. 1 gele paprika, in dunne reepjes. 1 theelepel gemalen komijn. 2 theelepels kaneel. Peper en Zout.
Bereiden:
Bestrooi de kipkarbonades met peper en zout. Verhit de olie in een braad- of hapjespan. en bak de stukken kip rondom lichtbruin. Voeg de uien, knoflook, rodepeper en reepjes paprika toe en bak op laag vuur 3 minuten mee. Voeg de komijn en kaneel, 100 ml water en naar, smaak zout toe. Leg de deksel op de pan en stoof in ca, 40 minuten gaar. Verdeel de kip met de saus over 4 borden.
Lekker erbij: couscous en gebakken courgettes.
Veel kookplezier!!
Ik wens julie allemaal een hele fijne dag!
Liefs en een dikke knuffel van Annie!!
********************************************** ***************************************************
|