******************************************************* ****************************************************

Pannenkoekentaart!
Benodigheden:
1 pak Pannenkoekenmix 800 ml. halfvolle Melk 2 Eieren 1 tl. Kaneel 50 gr. Boter 1/2 pot Kersenjam 100 gr. mix Hagelslag 1 blik Vlaaifruit Kersen
Bereiden:
Bereid de pannenkoekenmix volgens de aanwijzingen, op de verpakking met de melk en eieren. Roer de kaneel erdoor. Smelt een klontje boter in een hete koekenpan, en schep er een flinke soepopscheplepel beslag in. Beweeg met de pan zodat het beslag over de, bodem verdeeld wordt. Keer de pannenkoek als het beslag gestold, en de onderkant goudbruin is. Bak zo nog meer pannenkoeken tot het, beslag op is, je hebt dan 10 tot 12 stuks. Leg een pannenkoek op een bord en, bestrijk met 2 el jam. Leg er een pannenkoek boven op en, bestrooi met 2 el hagelslag. Herhaal dit tot de pannenkoeken op zijn. Eindig met een pannenkoek. Verwarm het vlaaifruit 5 minuten in een steelpan, en schep op de pannenkoekentaart. Bestrooi met nog wat hagelslag en, serveer direct. Lekker met slagroom.
Veel bak plezier!
Ik wens jullie een hele fijne dag!
Veel liefs en een dikke knuffel van Annie!!
************************************************ ****************************************************
|