**************************************************** **************************************************
Entrecote met een peperkorstje en kruidenboter! Voor 4 personen.
10 gram verse platte Peterselie. 75 gram (Room)boter. 1 teentje Knoflook geperst. mespuntje Paprikapoeder. 4 Entrecotes. 2-3 eetlepels Vierseizoenenpeper. 1 eetlepel Olie. Zout. Vershoud-of Aluminiumfolie
Bereiden:
Leg de peterselie in een zeef en giet er , kokend water over. Dep met een stukje keukenpapier droog. Hak de Peterselie fijn. Roer in een kommetje de boter zacht en, meng de peterselie, knoflook het paprikepoeder, en naar smaak zout erdoor. Schep de boter op een stukje folie vorm er, een rolletje van en laat de boter, in de koelkast opstijven. Stamp de peperkorrels in de vijzel fijn of, doe ze in een plastic zak en plet ze met de deegroller. Bestrooi de entrecotes met zout, verdeel de, peper erover en druk goed aan. Verhit de olie in een koekenpan en bak de, entrotes op vrij hoog vuur aan beide kanten, bruin en rood (3-4 minuten) van binnen, of rose(4-5minuten). Leg de entrecotes elk op een warm bord. Snijd de kruidenboter in plakjes, en leg ze op het vlees.
Lekker erbij: Franse frietjes en een Salade met fijngehakte peterselie en, caesardressing!
Veel Kookplezier!
Ik wens jullie Allemaal een hele fijne dag!
Liefs en een dikke knuffel van Annie!!
***************************************************** *********************************************************
|