******************************************************************************
**************************************************************************

Gado Gado met Kip!
Benodigheden,
Voor 4 personen.
300 gram Witte Rijst,
4 Eieren
250 gr Sperciebonen
1 Komkommer,
1 schaal Kipsatéblokjes (360 gr.)
1 zakje paprika rauwkost (150 gr.)
1 zakje Parijse Worteltjes (300 gr.)
1 Beker Gado Gado Satesaus (400 gr)
Bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook ondertussen de eieren in 7 mín. bijna hard
Breng in een pan een laag water aan de kook.
Verwijder de steelaanzet van de sperciebonen,
laat het puntje zitten, kook de bonen 5 min.
Giet ze af en spoel koud onder stromend water.
Halveer de komkommer in de lengte en schraap met,
een theelepeltje de zaadjes eruit.
Snijd de helften in schuine plakken van 1 cm. breed.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en,
bak de kipblokjes in 5 min. goudbruin en gaar.
Schep regelmatig om.
Verdeel ondertussen de sperziebonen, komkommer,
en rauwkost en worteltjes over een platte schaal.
Pel de eieren, snijd ze in parten en verdeel over de groenten.
Doe de satésaus in een steelpan en verwarm 3 min.
Verdeel de kip over de groenten.
Serveer de rijst en satésaus apart erbij.
Lekker met kroepoek.
Veel kookplezier!
Als jullie het lekker lijkt haal het er gerust af
daar staat het voor!
Ik wens jullie een hele fijne dag!
Veel liefs en een dikke knuffel van Annie!
**************************************************
******************************************************
|