Knolselderij Weet u waar selleriesalade van gemaakt wordt? Juist! Van knolselderij. Maar knolselderij is ook erg lekker in een puree. En natuurlijk in de erwtensoep! Knolselderij heeft een mildere, zoetere smaak dan bleekselderij. Bijkomend voordeel: knolselderij is rijk aan ijzer en vitamine C en heeft een hoog natriumgehalte. Echt mooi is hij niet, deze knol. Hij lijkt lastig om schoon te maken. Maar dat is echt minder ingewikkeld dan u denkt. Snijd de knol gewoon in dikke plakken en schil ze. Klaar om te koken!
Dag Cates.We leven op hoop want binnen 6 maand is het terug zomer.
We zijn vandaag woensdag 18 september.Dit wil zeggen dat de helft van deze werkweek alweer achter ons ligt.Hier is het maar een mottig kil weertje en de temperatuur zal amper de 14 graden halen.Toch komt de zon af en toe eens piepen.De herfst laat zich reeds duchtig voelen doch we krijgen naar en in het weekend een sprankeltje hoop met héél veel zon en gevoelige hogere temperaturen.Ik wens Jullie een fijne en gezellige midweek toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.
18-09-2013 om 13:00
geschreven door Jos Vande Ghinste