Mexicaanse potxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Benodigdheden:
2 blikjes mais
1 pond gehakt
2 blikjes tomatenpuree
1 bakje champignons á 250 gram
2 á 3 uien
1 potje olijven
Pakje tomato frito
Geraspte kaas
1-2 tomaten
Sambal of radjak
Zout en peper
Bereiding:
Maak het gehakt rul in een grote pan, snijdt de uien in plakjes en voeg die toe.
Olijven en champigons in plakjes snijden en toevoegen in de pan.Daarna de blikjes tomatenpuree erbij.
Dit alles even laten pruttelen.
Als laatste de blikjes mais toevoegen (wel het vocht uit
het blikje weg laten lopen).Voeg sambal/roedjak toe.
Dit alles nog eens ± 15 minuten doorlaten pruttelen.
Na ± 15 minuten alles in een ovenschaal doen, plakjes tomaat en geraspte kaas erover en in de ovenzetten tot de kaas gesmolten is.
Eet smakelijk!!
|