Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• ... de kalender
  • OMS duiveltjes 2000

04-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Westrozebeke - OMS Ingelmunster
    Met een heel groot nadeel begonnen we toch vol goede moed aan de wedstrijd. Het nadeel? Het terrein van Westrozebeke helt af en de thuisploeg begon met 'bergaf' te spelen. Zo zagen zij kans om de bal tot 10 keer toe in het doel te laten rollen. De tweede helft was dan weer een opsteker voor onze ploeg. Die werd gewonnen met 1-5. Samen met het saldo van de eerste helft resulteerde dat in een 11-5 eindstand. Misschien een tip voor de thuisploeg? Geef de bezoekende ploeg het voordeel om te starten.
    Toch proficiat aan Jenthe, Thibo, Thibaut, Ruben, Alexander, Pierre-Louis en Nagwa!

04-10-2008 om 00:00 geschreven door Anuschka