Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• ... de kalender
  • OMS duiveltjes 2000

10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Lendelede - Oms Ingelmunster
    Het werd een doelpuntenkermis . Jammergenoeg voor Lendelede. Onze duiveltjes verloren er de moed bij maar dat was te begrijpen. Wat ze ook probeerden, ze raakten niet voorbij de boomlange keeper van de tegenstander. Hoe vaak ze ook pasten naar elkaar, altijd stond er wel een tegenstander tussen die met de bal aan de haal ging. Lucas heeft dan ook serieus zijn werk gehad! Zeer spijtig, maar toch goed geprobeerd van Ruben, Lucas, Jenthe, Thibo, Tibo, Nagwa en Seba.

10-11-2008 om 09:27 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - KFC Izegem

Onze duiveltjes stonden na 1 minuut al 1-0 voor door een doelpunt van Thibaut. Na een ingooi van Thibaut past Alexander naar Tijn, maar die stuit op een wakkere keeper van Izegem. Izegem krijgt een vrije trap en kan in twee keer scoren. Niet veel later staat Ingelmunster 1-3 achter. Wanneer Alexander in balbezit komt, ziet hij dat Thibaut vrij staat. Een prachtige voorzet en Thibaut kan de score op 2-3 brengen. Ingelmunster heeft nog wat kansen maar de afwerking schiet wat te kort. Het duurt tot op slag van rust voor Tijn er via een mooie lobbal 3-3 kan van maken. De schade blijft voorlopig beperk. Tijdens de rust worden onze spelertjes wakker gemaakt door de trainer. Het helpt! In de tweede helft ziet Izegem maar één keer kans om te scoren. Ingelmunster werkt er nog 8 naar binnen. Zo eindigt deze match op 11-4.
    Proficiat aan Viktor (keeper voor vandaag), Robbe, Robbie, Thibaut, Tijn en Alexander.

10-11-2008 om 09:22 geschreven door Anuschka