Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• ... de kalender
  • OMS duiveltjes 2000

14-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - SK Oostnieuwkerke
    Bij begin eerste helft word mooie poging ondernomen door Milan richting doel  maar die mislukt. Na een 5tal minuten is het toch 0-1 voor ons, gescoord door Milan. Er wordt verschilllende keren geprobeerd, maar tevergeefs. Het scorebord gaat naar 3-1. Zo gaat het bergaf met ons. Schop van tegenstander, Tibo haalt goed uit, hoewel het nog maar zijn eerste match als keeper is. Goed van hem! Toch slaagt de tegenstrever er in om 4-1 te maken. Nog een poging van de tegenstanders maar gelukkig tegen deklat. Zo eindigt eerste helft op 8-1.
    In de tweede helft begint het al niet beter en al gauw zitten we op 11-1. Bij enkele passen glijd Lucas uit, maar Thibo past richting doel en scoort, 12-2. De wedstrijd eindigt 16-2.
    Veel dank aan onze moedige spelers: Ruben, Robbie, Tibo, Thibo, Lucas en Milan!

Met dank aan Brinda voor het verslagje.

14-02-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV Roeselare - OMS Ingelmunster
    De eerste dreiging van de thuisploeg was al na enkele minuten. Biktor was echter in topform en kon de bal stoppen. Tijn waagt zijn kans aan de overkant en kan er 0-1 van maken. Robbe schiet ook op doel. De bal raakt nog de wang van een tegenspeler maar belandt toch in doel: 0-2. Opnieuw haalt Viktor een bal van de tegenspelrs van de lijn. Tijn zet de 0-3 op het bord. Nadat Robbe een hoekschop mag nemen, zien we een hele mooi actie. Robbe schopt richting Pierre-Louis. Die geeft de bal terug waardoor Robbe een mooi voorzet kan geven voor Thibaut. 0-4!
    De thuisploeg ziet kans om de 1-4 op het scorebord te zetten, maar Robbe kan er nog 1-5 van maken voor de rust. Ook Tijn waagt nog eens zijn kans. Opnieuw de tegenstrever die dreigt. Viktor redt, maar verliest toch nog de bal. De tegenstander schiet over. Gelukkig voor ons!
    In de tweede helft zet de thuisploeg meer druk en spelen ze ook alerter. De eerste kans is alweer voor hen maar Viktor redt opnieuw. De jongens van OMS kunnen nog een paar kansen creĆ«ren maar het zijn de spelers van KSV die nog tot scoren komen. Gelukkig was Viktor bij de pinken en kon hij de ballen van de tegenstrever meestal stoppen. Ook Seba, die op dat moment achteraan stond, had daar goed zijn werk om mee te verdedigen! De koude wedstrijd eindigde op 3-5.
    Proficiat een Seba, Thibaut, Robbe, Pierre-Louis, Viktor en Tijn.