Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• ... de kalender
  • OMS duiveltjes 2000

25-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vriendenmatch in Heule
    Na een vijftal minuten zagen we een eerste goeie actie van OMS. Ruben paste naar Nagwa die de bal doorspeelde Tibo. Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. Het werd 0-1.
    De tegenstanders probeerden vele malen richting ons doel, maar onze wakkere Jenthe haalde ze telkens uit. Goed zo, Jenthe! Ook onze Ruben was alert wanneer bal richting doel kwam, speelde hij daar direct op in en de bal bleef dan ook dikwijls uit ons doel!
    Na een 15 minuten terug een prachtig doelpunt voor ons. Stand 2-0. Direct erna volgde onwaarschijnlijk een punt voor de tegenstanders. Zo eindigde de eerste helft 2-1.
    In de tweede helft gaf Nagwa zeer mooie pas naar Tibo waarbij tevergeefs de bal tegen de paal belandde. Enige tijd later zagen we terug een goeie pas van Nagwa, maar de bal rolde gewoon het doel uit. Het mocht gewoon niet zijn. Jammer. De eindscore werd 4-2 in ons nadeel.
    Maar een dikke proficiat want er werd nochtans zeer goed gespeeld en we hebben vandaag zeer mooi voetbal gezien door Jenthe, Nagwa, Sebastiano, Ruben, Tibo en Thibo. Viktor was ziek thuis gebeleven

25-10-2008 om 14:42 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Meulebeke - OMS Ingelmunster
    De score werd geopend door OMS na amper 2 minuten speeltijd. Al gauw stond het 0-2. OMS bleef dreigen maar de bal werd door de keeper of de deklat uit het doel gehouden. Ook Lucas had zijn werk. Na een mooie uittrap belandde de bal in de voeten van Tijn, die hem doorschoof naar Alex. Via een mooie voorzet kon Thibaut de 0-3 op het bord zetten. Een nieuwe poging van Alex werd in hoekschop geduwd. Die bal belandde jammergenoeg op de keeper. Op dat moment komt KFCM opzetten, maar Robbe kan de dreiging ombuigen. Het is opnieuw OMS die scoort. Na de 0-5 kan KFCM zijn vele pogingen eindelijk eens omzetten in een doelpunt. Na een bal die in het zijnet arriveerde, kunnen ze scoren via een onrechtstreekse vrije trap. Niet veel later belandt een bal van KFCM gelukkig naast het doel. De hoekschop wordt omgezet in een 2-5 stand. Onze doelman trapt uit maar stuit tot drie keer toe op de forse rechtervoet van de stop-ster van KFCM. Wat een schot! Jammer voor hen en gelukkig voor ons belandt de bal steeds naast het doel. Niet lang na aanvang van de tweede helft blijft KFCM dreigen. Via een hoekschop kunnen ze er 3-5 van maken . Maar dan herpakken onze duiveltjes zich en laten zien wat zij allemaal in hun mars hebben. Een mooie combinatie van Tijn, Alex en Thibaut belandt jammergenoeg op de paal. Thibaut kan blijven dreigen met een doeltrap die eindigt inde handen van de keeper. Ook Lucas en Robbe blijven hun werk hebben. Een doeltrap van Alex wordt gestopt door de keeper, maar er volgt wel een hoekchop. De hoekschop gaat net voor het doel buiten. Een mooie combinatie van alweer Tijn, Alex en Thibaut gaat over. Wanneer de keeper de bal lst bij een nieuwe redding ziet Thibaut zijn kans schoon en scoort eindelijk het verlossende doelpunt.. De nieuwe reeks is ingezet. Ondertussen staat eht 3-6. Een vrije trap van Meulebeke gaat nog over. OMS blijft opzetten en kan de eindscore vastzetten op 3-8.
    Proficiat aan Robbe, Robbie, Lucas, Thibaut, Alexander, Tijn en Pierre-Louis!

25-10-2008 om 14:37 geschreven door Anuschka