Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - VK Kachtem

Er werd gespeeld door Robbie, jarige Lucas, Pierre-Louis, Milan, Rune, Maxime en Victor.
    Met dank aan Helmund voor het 'uitlenen' van zijn spelertjes!

28-03-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KZ Dentergem - OMS Ingelmunster
    Hoewel het plein zeer nat en modderig lag, werd er toch gevoetbald. Onze jongens mispakten zich aan de gladheid en na 1 minuut waren ze al op achtervolgen aangewezen. Ze kregen wel de eerste hoekschop toegewezen, maar het was Tijn die de gelijkmaker kon binnenleggen. De thuisploeg ziet dan kans om uit te lopen tot 4-1. Alex waagt zijn kans maar zijn schot gaat van de linkerdoelpaal naar de rechterdoelpaal en komt terug op het veld. Tijn schiet de bal over doel. Robbe kan vanuit de verdediging keihard schieten over de hoofden van de andere spelers heen en de 4-2 staat op het scorebord!
    Robbe komt dichter bij het doel maar schiet langs de palen. Dentergem reageert snel en kan er zo 5-2 van maken. Wanneer ze langszij komen wordt het zelfs 6-2. Alex en Tijn zetten dan samen een mooie actie op touw. Ze paseen van de ene kant van het veld naar de andere kant en wanneer Alex op een speler schiet, kan Tijn reageren. Die bal eindigt op de keeper. Dentergem werkt wel af en we sluiten de eerste helft af met 7-2.
    Bij de start van de tweede helft is OMS wakker geschud en het wordt al snel 7-4 door twee mooie doelpunten van Alexander. Thibaut wil dat overdoen maar het is de thuisploeg die verder kan uitlopen. We kunnen nog heel wat kansen creƫren maar de bal wil niet in de netten. Ook Nagwa en Tibo hebben heel wat werk verzet, maar het mocht niet baten. Eindstand: 13-4.
    Toch proficiat aan Tibo, Nagwa, Thibaut, Alexander, Tijn, Robbe en keeper Viktor!