Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eendracht Hooglede - OMS Ingelmunster
    De wedstrijd werd afgelast door OMS. Vier spelers zonder trainer...

21-03-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - Olympic Ledegem
    De eerste helft startte moeilijk voor onze jonge duiveltjes. Thibaut kon gelukkig de 0 van het scorebord halen. Na de eerste helft stond het 1-3. Maar de tweede helft werd er beter gespeeld. Thibaut en Nagwa konden de 1-3 achterstand ombuigen tot een gelijke stand! Er werden nog heel wat pogingen gecreƫerd. Zowel door onze ploeg als door de tegenstander. Geen van beiden slaagde er in eerste instantie in om te scoren. Een vijftal minuten voor het eind gaat de verdediging van OMS in de fout en zo kan Ledegem profiteren. De eindstand was 3-4.

Proficiat aan Robbe, Thibaut, Nagwa, Seba, Thibo, Viktor, Tijn en Milan.