Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• ... de kalender
  • OMS duiveltjes 2000

22-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - KZ Dentergem
    Door de slechte weersomstadgheden kreeg ons ploegje de hulp van Seba en Tibo. Samen met Robbe in doel en Robbie, Pierre-Louis, Tijn, Alexander en Thibaut konden ze er een mooi gelijkspel van maken. De 7-3 voorsprong kon door de tegenstander nog omgebogen worden in de tweede helft. De eindstand was 9-9.

22-11-2008 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VK Kachtem - OMS Ingelmunster
    Door het slechte weer werd de wedstrijd afgelast. Het terrein was onbespeelbaar.

17-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - E. Hooglede
    Na enkele minuten staat het ook in deze wedstrijd 0-1 voor de tegenstander. Er komt een actie van Robbe, maar de bal stuit op doel. De aanval Hooglede wordt dan weer gered door Jenthe. Toch ziet Hooglede even later kans om de voorsprong te verdubbelen. Er volgt een nieuwe poging van Viktor. Maar het mag niet baten. We zien nochtans heel mooi voetbal van beide ploegen en het is spannend. Toch is het de tegenpartij die nog twee keer kan scoren. De bal van OMS gaat in het zijnet. In de tweede helft zijn onze jongens alerter en de afwerking lukt beter. Seba loopt zich de ziel uit het lijf om zo snel mogelijk bij de bal et geraken. Het lukt hem een paar keer een goeie pas te geven. Het samenspel met Nagwa is perfect en zowel Tibo als Robbe zien de kans om nog een doelpunt te maken na een voorzet. Robbie redt nog een aantal ballen op de achterlijn waardoor de eindstand 2-4 blijft. Een puike prestatie met heel veel inzet van al onze spelertjes!
    Proficiat aan Robbe, Jenthe, Tibo, Seba, Nagwa, Robbie en Viktor.

17-11-2008 om 18:52 geschreven door Anuschka