Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV Rumbeke - OMS Ingelmunster
    Een goeie poging van Lucas, 3 pogingen van Rumbeke richting goal maar Seba haalt uit.
    0-1 voor rumbeke, direct erna 1-1 door Pierre-Louis.
    Een goeie poging door Hobie, Lucas mislukt op de paal, jammer.
    Een ingooi van Rumbeke en 't is 1-2. Rumbeke probeert terug maar schopt -wat een geluk- tegen buitenkant net. Stand 1-3.
    Een tweede poging van Lucas maar terug op paal het wil maar niet lukken voor hem stand 1-4. Zo eindigt de eerste helft. In de tweede helft enkele pogingen van Lucas die maar niet willen lukken. ondertussen is het al 1-6. Nog enkele goeie pogingen volgen , maar tevergeefs, hoekschop door Seba. Lucas schopt recht naar keeper en ja 1-7.
    Door op zet van Seba naar lucas en Pierre-Louis gespeelde en ja goal 2-7
    Wat zien we nu een spectaculair wissel van kledij voor goal, keeper beslist van terug te spelen en wisselt met iemand anders, waar Seba blijft steken met arm en hoofd in trui, is mooi om te zien; en de eindstand is 2-10.

Met dank aan Brinda voor het verslag

21-02-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - KSV Rumbeke
    Na een eerste poging van onze kant, stond het plots 0-1voor de tegenstander. Thibaut kan een mooie voorzet geven, maar Alexander is net t elaat bij de bal. De tegenstander countert, maar Viktor redt. Na een ingooi van Thibaut kan Alexander op doel schieten, maar ook de keeper van Rumbeke is wakker en kan de bal stoppen. Na een ingooi van Jenthe is het opnieuw Alexander die op doel kan schieten. Deze keer zit de verdediger ertussen. Onze jongens blijven proberen maar het is toch de tegenstande rdie tot scoren komt. Ze kunnen uitlopen tot 0-5. Net voor het affluiten van de eerste helft kan Alexander er toch 1-5 van maken. Ook in het begin van de tweede helft zijn de eerste kansen voor OMS. Toch is het andermaal de tregenstander die scoort. 1-6. Wanneer de keeper de bal lost ziet Alexander de kans om er 2-6 van te maken. Dan zijn de kansen gekeerd. Viktor haalt een aantal ballen uit, een andere bal belandt in het zijnet. Toch belet dat Rumbeke niet om verder uit te lopen tot 2-8. Robbe maakt er 3-8 van en dan loopt Rumbeke nog verder uit. Alexander kan nog eens scoren en zo staat de teller voor ons op 4. De tegenstander scoorde maar liefst 13 keer.
    Toch proficiat aan Jenthe, Viktor, Robbe, Thibaut en Alexander.

P.S.: Allen de weekbode kopen, want we komen er in!