Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• OMS duiveltjes 2000

04-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Torhout - OMS Ingelmunster
    spelertjes, Seba,Nagwa,Tibo,Thibo, Robbie en Lucas
    5' goeie uithaal uit goal van Seba
    13' 0-1 oms torhout
    17' goeie poging Lucas, tussen benen keeper maar kan hem toch tegenhouden
    18' 0-2
          0-3 oms torhout
    Seba houdt nog enkele ballen uit het doel vandaan
    20' Lucas met tegenstander quorner
          Seba houdt bal tegen met zijn handen glipt weg en toch doelpunt terug
          tegenstander
          0-4
    22' 0-5
           0-6
    23' 0-7
          0-8
    Tweede helft
    Goeie poging tussen Lucas en Nagwa recht in armen keeper
    4' 0-9
    8' tegenstander trapt bal in eigen doel
        1-8
         1-9
    11' 2-9  Seba
    14' 2-10
          2-11 Tibo was zodanig verrast dat ie bal niet zag komen naar het doel
    19' 3-11
          3-12
    22' 4-12 mooi tussenspel met Nagwa en Lucas en Lucas scoort
    eindscore 4-12 oms torhout

Dank aan Brinda voor het verslag.

04-04-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - SC Oostrozebeke
    De eerste poging is voor SCOR maar al snel reageert OMS erop met hun eigen creatie. Viktor is heel alert en kan zeker een drietal ballen stoppen. De onrechtstreekse vrije schop van SCOR gaat over doel, die van OMS een tijdje later gaat langszij. Wanneer de keeper van SCOR uitschiet kunnen de spelers middendoor op het veld en staat het 0-1.
    Een schot van Milan eindigt in het zijnet. Het schot van Alex eindigt op de keeper en ook de bal van Tijn arriveert in het zijnet. Toch slaagt Alex er in om gelijk te maken en Tijn brengt ons op voorsprong. En dan gaat het een tijdje gelijk op. We zijn wel telkens op achtervolgen aangewezen, maar Alex brengt ons telkens langszij op aangeven van zijn ploegmakkers. Alex was vandaag in superdoen maar kan ons voor de rust net niet langszij brengen. De ruststand is 4-5.
    De beste pogingen in de tweede helft zijn voor SCOR. Onze jongens worden moe en er is geen vervanging. SCOR kan telkens één speler wat laten rusten. Speelt ons dat parten? Wie zal het zeggen? SCOR kan nog twee maal scoren in de tweede helft en zo eindigt een mooi partijtje voetbal in een 4-7 eindstand.
    Goed gedaan van Robbe, Viktor, Alexander, Tijn en Milan!

Proficiat aan Viktor, Robbe, Alex, Tijn en Milan.