Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• OMS duiveltjes 2000

04-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Torhout - OMS Ingelmunster
    spelertjes, Seba,Nagwa,Tibo,Thibo, Robbie en Lucas
    5' goeie uithaal uit goal van Seba
    13' 0-1 oms torhout
    17' goeie poging Lucas, tussen benen keeper maar kan hem toch tegenhouden
    18' 0-2
          0-3 oms torhout
    Seba houdt nog enkele ballen uit het doel vandaan
    20' Lucas met tegenstander quorner
          Seba houdt bal tegen met zijn handen glipt weg en toch doelpunt terug
          tegenstander
          0-4
    22' 0-5
           0-6
    23' 0-7
          0-8
    Tweede helft
    Goeie poging tussen Lucas en Nagwa recht in armen keeper
    4' 0-9
    8' tegenstander trapt bal in eigen doel
        1-8
         1-9
    11' 2-9  Seba
    14' 2-10
          2-11 Tibo was zodanig verrast dat ie bal niet zag komen naar het doel
    19' 3-11
          3-12
    22' 4-12 mooi tussenspel met Nagwa en Lucas en Lucas scoort
    eindscore 4-12 oms torhout

Dank aan Brinda voor het verslag.

04-04-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - SC Oostrozebeke
    De eerste poging is voor SCOR maar al snel reageert OMS erop met hun eigen creatie. Viktor is heel alert en kan zeker een drietal ballen stoppen. De onrechtstreekse vrije schop van SCOR gaat over doel, die van OMS een tijdje later gaat langszij. Wanneer de keeper van SCOR uitschiet kunnen de spelers middendoor op het veld en staat het 0-1.
    Een schot van Milan eindigt in het zijnet. Het schot van Alex eindigt op de keeper en ook de bal van Tijn arriveert in het zijnet. Toch slaagt Alex er in om gelijk te maken en Tijn brengt ons op voorsprong. En dan gaat het een tijdje gelijk op. We zijn wel telkens op achtervolgen aangewezen, maar Alex brengt ons telkens langszij op aangeven van zijn ploegmakkers. Alex was vandaag in superdoen maar kan ons voor de rust net niet langszij brengen. De ruststand is 4-5.
    De beste pogingen in de tweede helft zijn voor SCOR. Onze jongens worden moe en er is geen vervanging. SCOR kan telkens één speler wat laten rusten. Speelt ons dat parten? Wie zal het zeggen? SCOR kan nog twee maal scoren in de tweede helft en zo eindigt een mooi partijtje voetbal in een 4-7 eindstand.
    Goed gedaan van Robbe, Viktor, Alexander, Tijn en Milan!

Proficiat aan Viktor, Robbe, Alex, Tijn en Milan.

28-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - VK Kachtem
    Eindstand: 3 - 26

Er werd gespeeld door Robbie, jarige Lucas, Pierre-Louis, Milan, Rune, Maxime en Victor.
    Met dank aan Helmund voor het 'uitlenen' van zijn spelertjes!

28-03-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KZ Dentergem - OMS Ingelmunster
    Hoewel het plein zeer nat en modderig lag, werd er toch gevoetbald. Onze jongens mispakten zich aan de gladheid en na 1 minuut waren ze al op achtervolgen aangewezen. Ze kregen wel de eerste hoekschop toegewezen, maar het was Tijn die de gelijkmaker kon binnenleggen. De thuisploeg ziet dan kans om uit te lopen tot 4-1. Alex waagt zijn kans maar zijn schot gaat van de linkerdoelpaal naar de rechterdoelpaal en komt terug op het veld. Tijn schiet de bal over doel. Robbe kan vanuit de verdediging keihard schieten over de hoofden van de andere spelers heen en de 4-2 staat op het scorebord!
    Robbe komt dichter bij het doel maar schiet langs de palen. Dentergem reageert snel en kan er zo 5-2 van maken. Wanneer ze langszij komen wordt het zelfs 6-2. Alex en Tijn zetten dan samen een mooie actie op touw. Ze paseen van de ene kant van het veld naar de andere kant en wanneer Alex op een speler schiet, kan Tijn reageren. Die bal eindigt op de keeper. Dentergem werkt wel af en we sluiten de eerste helft af met 7-2.
    Bij de start van de tweede helft is OMS wakker geschud en het wordt al snel 7-4 door twee mooie doelpunten van Alexander. Thibaut wil dat overdoen maar het is de thuisploeg die verder kan uitlopen. We kunnen nog heel wat kansen creëren maar de bal wil niet in de netten. Ook Nagwa en Tibo hebben heel wat werk verzet, maar het mocht niet baten. Eindstand: 13-4.
    Toch proficiat aan Tibo, Nagwa, Thibaut, Alexander, Tijn, Robbe en keeper Viktor!

21-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eendracht Hooglede - OMS Ingelmunster
    De wedstrijd werd afgelast door OMS. Vier spelers zonder trainer...

21-03-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - Olympic Ledegem
    De eerste helft startte moeilijk voor onze jonge duiveltjes. Thibaut kon gelukkig de 0 van het scorebord halen. Na de eerste helft stond het 1-3. Maar de tweede helft werd er beter gespeeld. Thibaut en Nagwa konden de 1-3 achterstand ombuigen tot een gelijke stand! Er werden nog heel wat pogingen gecreëerd. Zowel door onze ploeg als door de tegenstander. Geen van beiden slaagde er in eerste instantie in om te scoren. Een vijftal minuten voor het eind gaat de verdediging van OMS in de fout en zo kan Ledegem profiteren. De eindstand was 3-4.

Proficiat aan Robbe, Thibaut, Nagwa, Seba, Thibo, Viktor, Tijn en Milan.

14-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - KFC Lendelede

De jonge spelertjes deden de eerste 10 minuten heel goed mee met het samenspel en combinaties maken. Nadat Lendelede al enkele kleine kansjes gehad had, viel er een doelpunt uit de lucht na een misverstand in de thuisverdediging. Nadat de eerst tegentreffer gevallen was begon het spel te verslappen. Seba en Nagwa hebben hebben goed hun best gedaan om hun netten schoon te houden maar tevergeefs. De uiteindelijk uitslag was 0-14 voor Lendelede.

Met dank aan trainer Bremer voor het verslag.

14-03-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Izegem - OMS Ingelmunster
    De eerste pogingen waren voor OMS. Tijn raakt de deklat en een schot van Alexander eindigt bij de doelman. De doelman gooit uit en de bal raak in het doel aan de andere kant van het plein: 1-0. Na een mooie combinatie eindigt een schot van Thibaut op de keeper. De bal van Tijn gaat voorlangs. De tegenpartij kan uitlopen tot 2-0. Maar dan schiet Tihbaut in actie. Hij kan twee spelers overdribbelen en geeft een prachtige voorzet voor Alex. De aansluitingstreffer is een feit: 2-1. Het blijft rommelen in de buurt van het doel, maar de bal raakt er niet in.
    Langs beide kanten van het veld worden enkele mooie pogingen ondernomen. Maar aan beidekanten staat een alerte doelman. Toch is het KFCI die kan uitlopen tot 3-1. En dat met 2 spelers van 2001 in hun ploegje!
    Na een lobbal maken ze er op slag van rust zelfs 4-1 van!
    Maar  in de tweede helft keert het tij. Robbe doet de actie van Thibaut over en zo kan Alex er 4-2 van maken. Wanneer Alex ingooit, valt de bal juist voor Robbe en kan hij ook zijn doelpuntje meepikken. Pierre-Louis, die maakt er wonderwel 4-4 van en zo is hij even de held van onze ploeg! Eindstand: 4-4!
    Dank aan keeper Viktor, Tijn, Robbe, Alexander, Thibaut en Pierre-Louis!

07-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - Heule
    nog geen minuut voorbij en tis al 0-1, Jenthe probeert maar beland naast goal, tegenstanders proberen enkele malen maar nagwa haalt  goe uit
    0-2. Ingooi door de tegenstanders en Jenthe kopt uit.Ondertussen is het al 0-6.Pf
    en zo gaat het van kwaad naar erger; de eerste helft eindigt op 0-10
    In de tweede helft tegenstander schiet recht door benen van Tibo 0-13
    Er word nog verschillende malen geprobeerd door oms maar mag niet zijn, Heule is hier duidelijk sterker . toch word nog een mooi doelpunt gemaakt even voor het einde door Nagwa en zo eindigt de match op 1-19

Met dank aan Brinda voor het verslagje

07-03-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - KFC Meulebeke

Team 1    Keeper:Viktor  /  Spelers:Thibaut, Alexander, Tijn, Sebastiano , Robbie

==============================================================================

Meulebeke 1e corner

OMS – Tijn                                               1-0

Meulebeke voor langs doel

Meulebeke                                                 1-1

wisselend balbezit, toch overheerst OMS

11’         OMS – Tijn                                               2-1

12’        OMS – Tijn                                               3-1

14’        OMS – Alexander                                      4-1

18’        OMS – Alexander                                      5-1

OMS duidelijk sterker

21’        Meulebeke na fout OMS                             5-2

Meulebeke 2 grote kansen, kunnen scoren

OMS weer de overhand

24’       nog een corner voor OMS, niet gescoord

Team 2   Keeper:Viktor  / Spelers:Thibaut, Alexander, Tijn, Sebastiano, Robbie

OMS – Tijn                                               6-2

Meulebeke                                                 6-3

OMS – Alexander mooie pas naar Tijn         7-3

OMS zeer slechte pas – own goal                 7-4

Meulebeke net over doel, na fout OMS

10’        Thibaut mooie pas naar Alexander, net links langs doel

11’         Alexander alleen voor doel, keeper gered

12’        Thibaut, net links langs doel

15’        OMS – Alexander                                      8-4

16’        na fout Meulebeke, weer net naast doel

18’        Meulebeke na inworp keeper                       8-5

Meulebeke weer in de match, paar goede pogingen, goed gered door Viktor

21’        OMS corner, net naast gekopt

24’       Meulebeke na fout OMS                             8-6

25’       OMS – Alexander                                      9-6

Penalty’s : OMS 2/6 gescoord  -  Meulebeke  3/6 gescoord