Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• ... de kalender
  • OMS duiveltjes 2000

14-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - SK Oostnieuwkerke
    Bij begin eerste helft word mooie poging ondernomen door Milan richting doel  maar die mislukt. Na een 5tal minuten is het toch 0-1 voor ons, gescoord door Milan. Er wordt verschilllende keren geprobeerd, maar tevergeefs. Het scorebord gaat naar 3-1. Zo gaat het bergaf met ons. Schop van tegenstander, Tibo haalt goed uit, hoewel het nog maar zijn eerste match als keeper is. Goed van hem! Toch slaagt de tegenstrever er in om 4-1 te maken. Nog een poging van de tegenstanders maar gelukkig tegen deklat. Zo eindigt eerste helft op 8-1.
    In de tweede helft begint het al niet beter en al gauw zitten we op 11-1. Bij enkele passen glijd Lucas uit, maar Thibo past richting doel en scoort, 12-2. De wedstrijd eindigt 16-2.
    Veel dank aan onze moedige spelers: Ruben, Robbie, Tibo, Thibo, Lucas en Milan!

Met dank aan Brinda voor het verslagje.

14-02-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV Roeselare - OMS Ingelmunster
    De eerste dreiging van de thuisploeg was al na enkele minuten. Biktor was echter in topform en kon de bal stoppen. Tijn waagt zijn kans aan de overkant en kan er 0-1 van maken. Robbe schiet ook op doel. De bal raakt nog de wang van een tegenspeler maar belandt toch in doel: 0-2. Opnieuw haalt Viktor een bal van de tegenspelrs van de lijn. Tijn zet de 0-3 op het bord. Nadat Robbe een hoekschop mag nemen, zien we een hele mooi actie. Robbe schopt richting Pierre-Louis. Die geeft de bal terug waardoor Robbe een mooi voorzet kan geven voor Thibaut. 0-4!
    De thuisploeg ziet kans om de 1-4 op het scorebord te zetten, maar Robbe kan er nog 1-5 van maken voor de rust. Ook Tijn waagt nog eens zijn kans. Opnieuw de tegenstrever die dreigt. Viktor redt, maar verliest toch nog de bal. De tegenstander schiet over. Gelukkig voor ons!
    In de tweede helft zet de thuisploeg meer druk en spelen ze ook alerter. De eerste kans is alweer voor hen maar Viktor redt opnieuw. De jongens van OMS kunnen nog een paar kansen creëren maar het zijn de spelers van KSV die nog tot scoren komen. Gelukkig was Viktor bij de pinken en kon hij de ballen van de tegenstrever meestal stoppen. Ook Seba, die op dat moment achteraan stond, had daar goed zijn werk om mee te verdedigen! De koude wedstrijd eindigde op 3-5.
    Proficiat een Seba, Thibaut, Robbe, Pierre-Louis, Viktor en Tijn.

08-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - OG Stasegem

Onze spelers werden al snel wakker geschud door de 0-1. Na een poging van Thibaut, maakte de tegenstander er 0-2 van via een lobbal. Zowel Tijn als Alex waagden hun kans maar het mocht niet baten. Toch werd onze inzet beloond. Alex kon er 1-2 van maken. Jammergenoeg zet Stasegem wat druk en zo wordt het 1-3. Na een fout van de tegenstander krijgen wij een vrije trap, maar die gaat over. Alex blijft proberen en na een mooie voorzet van Robbe slaagt hij er in om de 2-3 op het scorebord te zetten.
    Al heel vroeg in de tweede helft neemt Thibaut een hoekschop. Hij kan de bal voor doel krijgen, maar de bal gaat alweer over. De bal gaat direct naar de andere kant van het veld. Viktor aarzelt en de spits profiteert. 2-4. Een krachtig shot van Tibo eindigt op de keeper. De tegenstander stuurt de bal opneuw naar de andere kant en kan zo 2-5 maken. Maar dan schieten onze spelers wakker. Tibo kan er 3-5 van maken, weliswaar in 2 keer. Thibaut dacht, dat kan ik ook en hij maakte er 4-5 van, uiteraard ook in twee keer! Robbe kan nog een poging wagen, maar die eindigt bij de keeper. Ook een shot van Alex eindigt op de keeper. Opnieuw kan de tegenstander naar de andere kant van het veld verhuizen en ze maken er 4-6 van. Na een vrije schop wordt het 4-7. Tibo is daar niet tevreden mee en maakt er al vrij snel 5-7 van. Een pas van Alex gaat voorlangs. We zien een mooie combinatie wanneer Robbe ingooit en Alex zo een voorzet kan geven voor Thibaut. Helaas gaat die bal voorlangs. De tegenstander kan hun poging wel omzetten en zo staat het al 5-8.  We krijgen nog wat beter voetbal te zien met een mooie pas van Pierre-Louis. Helaas wil het maar niet lukken om te scoren. Robbe kan er uiteindelijk nog 6-8 van maken. De tegenstander wil echter op zeker spelen en zet de eindscore vast op 6-10. Hoewel het koud was, hebben we toch genoten van de match.
    Proficiat aan Viktor, Alexander, Thibaut, Tibo, Pierre-Louis en Robbe.

08-02-2009 om 19:55 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WS Zarren - OMS Ingelmunster
    Het stond al vrij snel 4-0, maar dan schoten onze spelers in actie. Door een aantal mooie combinaties slaagden zij er in om een aantal doelpunten te maken. helaas ging het bij de andere kant gelijk op. Zij waren in het bezit van spelers die van ver heel hard konden trappen. En dat loonde. Ze konden de eindstand vastzetten op 10-6. We zagen wel zeer goed voetbal met enkele mooie combinaties.
    Met dank aan Lucas, Jenthe, Seba, Robbie, Nagwa en Milan!

08-02-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka

22-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de OMS cup
    Foto's van de OMS-cup kan je bekijken via de volgende link:

Filmpjes van onze duiveltjes kan je bekijken via de volgende links:

Foto's van het hele tornooi kan je ook bekijken via de volgende link:

22-12-2008 om 15:42 geschreven door Anuschka

13-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkel Sport - OMS Ingelmunster
    Het stond al heel snel 1-0 in het koude weer. We hadden maar net genoeg spelers, dus iedereen kon zich warm blijven lopen. Maar het was zo koud dat zelfs dat moeilijk was. Na een 2-0 volgde er een actie van Tijn die niet veel uithaalde. De thuisploeg had meer geluk. Ze haalden opnieuw uit en het werd 3-0. Na een combinatiestunt van Alex en Tijn werd het jammergenoeg geen 3-1. Enkele minuten later stond het gewoon 4-0. De OMS-erkers hadden geen geluk want elke poging mislukte Ook Winkel sport zag enkele kansen om verder uit te lopen aan hun neus voorbij gaan. Toch konden ze de 8-0 op het scorebord krijgen. Alex kan de pijn wat verzachten door er 8-1 van te maken. Maar er volgen nog een aantal pogingen door Tijn en Alex. Jammergenoeg zonder succes. In de 2de helft kan Alex er nog 8 -2 van maken. Na de 9 - 2 wordt de wedstrijd stopgezet. Jenthe kreeg een harde bal recht in zijn gezicht en houdt er een hevige bloedneus aan over. Geen wissels, dus geen keeper en zo eindigde de wedstrijd in mineur voor ons.
    Toch zagen we enkele goede combinaties en mooi samenspel van Alexander, Tijn, Robbie, Robbe en Jenthe

13-12-2008 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Roeselare - OMS Ingelmunster
    De wedstrijd werd na de eerste helft stopgezet. Ook al moest er niemand aan de kant staan, toch was het te koud om verder te spelen. Door de ziekte van vele van onze spelers was Milan ons al komen versterken, mar het mocht niet baten.
     De stand was toen 17-0.
    Toch bedankt aan Lucas, Thibo, Tibo, Milan en Seba.

06-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijden 6 december
    De sint kon wat vroeger komen dan verwacht want de wedstrijden van 6 december werden afgelast wegens te nat.

06-12-2008 om 00:00 geschreven door Anuschka

29-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - SK Torhout
    Na een vijtal min spelen is het op het scorebord 1-0, gemaakt door Tibo.
    De tegenstander vult direct aan met 1-1. Er wordt een hoekschop gegeven maar Lucas vangt de bal goed op. Lucas valt en bal rolt binnen, 2-1.
    Onze Seba verzet zich ertegen en maakt er zo 2-2 van. Seba en Tibo proberen zoveel ze kunnen richting doel maar tevergeefs. Zo eindigt de eerste helft op 2-9. Sneu voor ons.
    In de 2de helft gaat het van kwaad naar erger 2-13. Onze Seba is ietsjes boos, schopt van ver op bal naar goal en ja scoort 3-13. Dat was eentje in kwaadheid maar toch goed voor ons.
    Er worden nog enkele goals gemaakt door tegenstrevers 3-15. Een goeie pas van Robbie naar Tibo leidt ons naar 4-15. Tibo probeert terug en bal rolt gewoon door de benen van doelman binnen 5-15. Eventjes is er terug hoop. Seba schop op bal maar met verkeerd effect gaat die richting eigen doel uit. Niets aan te doen. Een ingooi van Seba, richting Thibo die zich alleen voor goal bevindt, maar hij merkt de bal te laat op en mist hem. Jammer.
    En zo eindigt het scorebord op 5-21
    Toch een grote dank aan onze weinige spelers die we hadden voor vandaag: Seba, Tibo, Thibo, Robbie en Lucas.