Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• ... de kalender
  • OMS duiveltjes 2000

18-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - KSV Roeselare
    Na een vijftal minuten volgt een goeie pas van Viktor naar Seba richting doel, maar tevergeefs, de doelman haalt de bal van de lijn. Ook Ruben onderneemt een prachtige poging.  Daarna kwam Viktor nog eens voor doel, maar de bal wou niet in het net!
    De druk die de tegenstanders zetten wordt wel beloond en zo wordt het 0-1. Na een prachtige kopbal van Seba kon de 0-2 vermeden worden maar niet veel later stond die toch op het scorebord. We gingen de rust in met een 0-3 achterstand.
    In de tweede helft ging het na nog geen 10 minuten bergaf. Onze OMS-ertjes lieten de moed een beetje zakken en zo kwamen we op een 0-8. We eindigden met 0-9.
    Jammer, maar toch goed gespeeld door Jenthe, Victor, Sebastiano, Ruben, Nagwa, Tibo en Thibo.

18-10-2008 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Oostnieuwkerke - OMS Ingelmunster
    De eerste doelpoging kwam van OMS. Maar de doelman van Oostnieuwkerke haalde de bal van Tijn van de lijn. Onze Lucas deed hetzelfde met een bal van Oostnieuwkerke. Alexander opende de score voor OMS. Ook de tweede poging kwam van hem maar belandde in hoekschop. Thibaut krijgt de bal voor het doel, maar de keeper krijgt de bal weg. Thibaut probeert opnieuw maar hun doel'vrouw' was heel alert! Ook een nieuwe poging van Tijn eindigt bij de keeper. Maar enkele minuten later kan de druk toch omgezet worden in een doelpunt. Alexander steekt de bal binnen, na een prachtige voorzet van Tijn. Thibaut ziet een kans om de keeper te overdribbelen en zet de 0-3 op het bord! Een mooie redding van Robbie en een uithaal van Lucas zorgen ervoor dat de 0 voorlopig blijft staan. Wanneer Lucas de bal net aan de rand van de cirkel neemt is de scheidsrechter heel streng en hij kent Oostnieuwkerke een onrechtstreekse vrije trap toe. Gelukkig kan Lucas de bal afweren. Maar de druk van hun kant blijft niet onbeloond en zo kunnen ze terugkomen tot 2-3. Daarna zien we heel wat goeie bewegingen met een evenwichtig balbezit. Geen van beide ploegen komt echter nog tot scoren voor de rust.
    Bij het begin van de tweede helft komt de eerste druk van Oostnieuwkerke. Ze pogingen worden keer op keer gered door Lucas, gaan naast of belandden op de paal. De druk die OMS zet wordt wel beloond en zo lopen onze spelers uit tot 2-5. Maar dan zet de tegenploeg op. Ze komen terug tot 4-5. Na een fout op Alexander krijgen we in eerste instantie het balvoordeel. Alexander stevent af op doel en plots wordt er toch gefloten. Doelpoging afgebroken. Niet veel later kan Kan de 4-6 tot neergeschreven worden. Via een bal die ongelukkig opd e binnenkant van de paal terechtkomt maar toch binnengaat wordt het 5-6. Wanneer Thibaut alleen voor doel staat na een pas van Pierre-Louis, krijgt OMS opnieuw een fout tegen?! Nieuwe doelpoging afgebroken. Lucas redt nog een paar keer uitstekend. Er wordt nogal veel extra tijd gegeven. Fouten op onze spelrs worden niet gefloten. Wanneer onze spelers dezelfde fout maken horen we het fluitje wel. Zo kan de gelijkmaker niet uitblijven. Net na het opzetten van OMS wordt er afgefloten. Spijtige partij met een partijdige scheidsrechter die het op het laatst zelfs niet kon nalaten om 'zijn' spelers tijdens het spel tips te geven. Achteraf bleek de scheids de papa van hun doelvrouw en tegelijkertijd ook hun afgevaardigde te zijn. We hadden meer verdiend!
    een dikke proficiat aan Thibaut, Alexander, Lucas, Pierre-Louis, Robbie, Tijn en Robbe!