Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• ... de kalender
  • OMS duiveltjes 2000

11-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster 1 - WS Zarren
    Na een vijftal minuten deed Viktor een goeie poging richting doel Jammergenoeg belandde de bal tegen de paal . Het duurde 20 minuten voor het eerste doelpunt viel en dat was gelukkig langs onze kant. Dank aan Nagwa daarvoor !
    In de 2e helft zette de tegenstander wat druk en zo konden ze langszij komen . Daar is het bij gebleven, alhoewel onze spelertjes probeerden alles uit de kast te halen het winnende doelpunt te maken. Tevergeefs . Het was een mooie wedstrijd met gelijk opgaand spel. Eindstand: 1-1.
    Proficiat aan Jenthe, Nagwa, Ruben, Sebastiano,Viktor, Tibo en Thibo en trainer Bremer!

11-10-2008 om 00:00 geschreven door Anuschka

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OG Stasegem - OMS Ingelmunster 2
    De score werd al heel snel geopend door Alexander . Door een redding van Lucas werd het net geen 1-1 maar het was verloren moeite. Na een hoekschop van Stasegem werd de bal toch binnengekopt en zo werd het toch 1-1 . Al snel waren we op achtervolgen aangewezen (2-1) maar na een hoekschop van Alexander besliste de thuisploeg er anders over en kopten ze de bal in eigen doel. Zo stond het 2-2 . De partij ging gelijk op. Het werd 3-2, 3-3, 4-3 en plots 5-3 . Onze spelers lieten de moed niet zakken en konden via twee mooie doelpunten van Tijn (en een assist van Thibaut) terugkomen tot 5-5 . Jammergenoeg belandde een hoekschop van Thibaut in het zijnet en gelukkig kon Lucas een aantal ballen stoppen voor ze in het doel belandden . Zo bleef het 5-5 tot aan de rust. Na de rust zette de thuisploeg heel wat druk en hadden ze heel wat doelkansen. Lucas was echter in form stopte ze keer op keer . Toch werd het 7-5 . Na een prachtige redding van Robbe werd de bal doorgespeeld naar Tijn . Die paste naar Alexander die de bal doorgaf aan Thibaut om zo voor doel te kunnen komen. Thibaut had dat goed in de gaten en gaf dan ook de bal terug aan Alexander. Na zo'n prachtige actie kon het doelpunt dan ook niet uitblijven en zo werd onze achterstand herleid tot 1 doelpunt (7-6). Die prestatie was de aanleiding om er voor te gaan! En ze gingen er voor. Het werd 7-9 maar door een spijtige own goal werd de eindstand vastgelegd op 8-9. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar ze deden wat ze wilden doen: winnen!
    Proficiat aan Robbe, Lucas, Tijn, Thibaut, Alexander, Pierre-Louis en Robbie!