NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Oude prentkaarten


01-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoor mijn hart kloppenhttp://img188.imageshack.us/img188/8995/vanavond2.jpg


ik hoop op jou
geloof in jou
hoor je het dan niet
hoe ik van je hou
hoor je mijn hart niet
kloppen

wanneer
kan ik laten zien
wie ik ben
kan ik een lied
vinden
en het zingen
voor jou

hoor mijn hart kloppen
voel mijn lied aan
geef me de woorden,
die ik hoor te zeggen
want ik weet niet
meer wat gedaan
» Reageer (0)
23-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een clown in een clownepakhttp://img9.imageshack.us/img9/9302/tovenaar.jpg


een clown in een clownepak
met een gekke snuit

maar wat heeft die clown er aan
als het publiek verdwenen is

hij zal sterven van verdriet
zonder die kinderlach
» Reageer (0)
16-04-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onder moeders parapluhttp://img30.imageshack.us/img30/6348/paraplu.jpg


Onder moeders paraplu
Liepen eens twee kindjes,
Hanneke en Janneke,
Dat waren dikke vrindjes.
En hun klompjes gingen klik, klak, klik,
En de regen deed van tik, tak, tik,
Op moeders paraplu.

Toen kwam Jan de Wind erbij,
Die joeg eerst heel zoetjes,
Toen al hard en harder maar
De regen in hun snoetjes.
En Jan de Wind, die rukte en trok,
En op en neder ging de stok
Van moeders paraplu.

Maar Hanneke en Janneke
Dat waren flinke klantjes!
Die hielden stijf de paraplu
In allebei hun handjes.
En ze lachten blij van hi, ha, hi,
En ze riepen: Jan, jij krijgt hem nie!
't Is moeders paraplu» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon


http://img683.imageshack.us/img683/8347/dochters.jpg


De zon laat zich weer zien
de lucht is blauw
Kom uit je bed en wees happy en blij
De straten zijn vol met plezier
En zelfs bij de ijskraam staat een hele rij

Dansen door de straten
Dat doet vandaag iedereen
want de lente is in het land!» Reageer (0)
31-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wens iedereen fijne Paasdagenhttp://img171.imageshack.us/img171/3895/pasenvr.jpg


Ik wens iedereen fijne Paasdagen» Reageer (0)
30-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen is om van te dromenhttp://img534.imageshack.us/img534/4022/pasen.jpg


Pasen is om van te dromen
er liggen overal eitjes
hier en daar
overal in het rond
de paasklokken hebben het druk
oei...daar is al een stuk
de paashaas komt ook die dag,
ik hoop dat hij ook paaseitjes verstoppen gaat
Pasen is voor de kinderen om van te dromen
ze wachten tot dat ze gaan komen
vrolijk Pasen lieve kindjes
» Reageer (0)
29-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen komt eraan

Pasen


http://img225.imageshack.us/img225/48/pasen1.jpgPasen is het belangrijkste christelijke feest in het liturgische jaar, volgend op de Goede Week. Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus opgestaan is uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging. Volgens huidige berekeningen heeft deze kruisiging plaatsgevonden tussen de jaren 26 en 36.

In de loop der jaren zijn veel non-religieuze culturele elementen toegevoegd aan het feest waardoor het een belangrijk seculier feest is geworden. Pasen duurt twee dagen en wordt gevierd op een zondag en maandag. Beide dagen worden wel afzonderlijk Eerste en Tweede Paasdag of Paaszondag en Paasmaandag genoemd.

Pasen heeft zijn oorsprong in het joodse Pesach. Tijdens het Eerste Concilie van Nicea (325) zijn de data van beide feesten officieel ontkoppeld.

Het christelijke Pasen verwijst ook naar de vijftig dagen durende periode van het kerkelijke jaar vanaf het paasfeest tot Pinksteren, gedurende welke de christenen hun jaarlijkse paasplicht mogen vervullen. De periode van het paasfeest tot Hemelvaartsdag duurt veertig dagen.

De paastijd en de christelijke liturgie daaromheen heeft door de eeuwen heen vele componisten geïnspireerd tot muzikale composities. In de Barokperiode viel vooral het werk van Johann Sebastian Bach op met de Johannes-Passion, Matthäus-Passion en zijn cantates. Voor de Eerste Paasdag bedacht Bach de cantate nr. 4 Christ lag in Todesbanden. Voor de Tweede Paasdag schreef hij vervolgens de cantate nr. 6 Bleib bei uns, denn es will Abend werden.
» Reageer (0)
24-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasenhttp://img263.imageshack.us/img263/48/pasen1.jpg


Eitjes hier
eitjes daar
eitjes overal
» Reageer (0)
22-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen komt eraanhttp://img233.imageshack.us/img233/9439/pasen2.jpg


het is bijna zover
Pasen komt eraan
je legt je mandje in de wei
en de paashaas vult ze
met eitjes in lekkere chocola
» Reageer (0)
21-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De paashaashttp://img269.imageshack.us/img269/7324/pasendinsdag.jpg


de paashaas van het grote bos
die lag te denken op het mos
hij dacht: ik vind het echt niet fijn
een haasje met een ei te zijn
want lekker rennen lukt me niet
dat ei dat brengt me veel verdriet
en weet je wat mijn wens zou zijn
geen paashaas, maar een paaskonijn te zijn.
» Reageer (0)
18-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik heb een tak geplukthttp://oi48.tinypic.com/2e4mcg1.jpg


Ik heb een tak geplukt
die ga ik zo versieren
met eitjes in allerlei kleuren
met hanen en met kippen
en slingers die ik ga knippen
en zo wens ik iedereen een vrolijk Pasen» Reageer (0)
13-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen in België en Nederlandhttp://oi45.tinypic.com/33vovw3.jpg


In België en Nederland vinden nog nauwelijks commerciële activiteiten plaats op Pasen. Ook op Paasmaandag is dit het geval, het is één van de wettelijke feestdagen. Voor scholieren en studenten is er rond Pasen de paasvakantie, die twee weken duurt.» Reageer (0)
12-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bastiaan, het paaskonijn

Bastiaan, het paaskonijn

Een verhaal van Hans Andreus over paashazen en paaskonijnen


http://oi45.tinypic.com/4q0c9t.jpgEeuwen lang hadden de konijnen, wanneer het tegen de tijd van Pasen was, met lange gezichten rondgelopen.

"Waarom moet er met Pasen toch altijd een paashaas zijn?" mopperden ze, "en nooit eens een paaskonijn? Zijn wij soms minder dan de hazen? Kunnen wij niet net zo goed springen en hard lopen? Hazen rijmt toevallig op Pasen, dat is waar, maar je wordt toch geen paashaas, omdat je familie toevallig op Pasen rijmt?"

En ze mopperden en pruttelden, jaar in, jaar uit, honderden jaren lang. Tot de konijnen op een dag, niet zo erg lang geleden, besloten dat het maar eens uit moest zijn met die malle instelling van elk jaar een paashaas. Dit jaar zou er een paaskonijn moeten komen. En alle konijnen hielden een grote vergadering en schreven een brief aan de hazen, waarin stond: "Waarde hazen, eerlijk is eerlijk: wij vinden dat er maar eens een paaskonijn moet komen. Hoogachtend, De Verzamelde Konijnen." Die brief lieten ze bezorgen door drie konijnen die alle drie een bord op hun schouders droegen, waarop stond: DIT JAAR MOET EEN KONIJN PAASKONIJN ZIJN. Als de hazen het nu nog niet begrijpen, zeiden de konijnen, dan willen ze het gewoon niet begrijpen en dan nemen we andere maatregelen.

Maar dat was gelukkig helemaal niet nodig. Want de hazen begrepen het best en vonden dat de konijnen gelijk hadden. Ze schreven een brief terug: "Waarde Konijnen, Het is heel rechtvaardig dat er ook eens een konijn voor opdraait en het komt ons goed uit, want onze paashaas heeft last van reumatiek. Gaan jullie je gang dus maar. Hoogachtend, De Paashaas En De Andere Hazen."

De konijnen waren erg in hun schik. Maar nu moesten ze eens bedenken wie er paaskonijn zou worden. Dat wilde ieder konijn wel en ze kregen er flink ruzie om, maar tenslotte vonden ze dat Bastiaan Konijn de beste keuze was. Want Bastiaan was een flink en onvermoeibaar konijn van goed ras.

"Een hele eer," zei Bastiaan, "en ik zal proberen om mij die eer waardig te betonen. Maar kan iemand mij zeggen wat eigenlijk het werk van een paashaas, pardon, paaskonijn is?"

Er viel eerst een diepe stilte en daarna praatten alle konijnen door elkaar. Ze wisten allemaal wel dat paashaas-zijn iets met eieren en zo te maken had, maar hoe dat precies in elkaar zat, daar hadden ze geen idee van.

"Goed," zei Bastiaan, "dan ga ik wel even naar de oude paashaas toe."

Dat deed hij en hij vroeg wat nu het werk van een paashaas of paaskonijn was.

"Het is een verschrikkelijk werk," zei de paashaas. "Ik ben blij dat ik niet meer hoef. Au! Tja, dat is de reumatiek die ik verleden jaar heb opgelopen, toen ik in het holst van de nacht eieren zat te schilderen."

"Aha," zei Bastiaan, "dus een paaskonijn moet eieren schilderen."

"Altijd maar eieren schilderen," antwoordde de paashaas. "Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat en van 's avonds laat tot 's morgens vroeg."

"Kun je je daar dan niet bij laten helpen?" vroeg het paaskonijn.

"O nee, dat mag niet," zei de paashaas. "Je mag je wel laten helpen met het eieren halen en het kopen van verf, maar het verven en verstoppen van de eieren, dat moet je zelf doen. Dat hoort nu eenmaal zo, anders ben je geen echte paashaas."

"Dan zal het wel moeten, want ik wel een echt paaskonijn worden," zei Bastiaan. "Dus: eieren halen, verf kopen, eieren schilderen en verstoppen voor de kinderen?"

"Dat is het," zei de paashaas, "en je mag wel opschieten, want veel tijd is er niet meer. En o ja, je moet de eieren natuurlijk eerst hard koken. Maar daar mag je je weer bij laten helpen."

Bastiaan bedankte de paashaas. Teruggekomen bij de konijnen, stuurde hij onmiddellijk vijfentwintig andere helpers naar de stad om potten verf te kopen en samen met vijfentwintig andere helpers ging hij alle kippen van alle boerderijen langs om de eieren-voor-Pasen op te halen. Daarna werden de eieren gekookt en moest hij beginnen met verven, helemaal in zijn eentje. Hij verfde wel duizenden eieren in de komende dagen en nachten. Hij verfde ze rood en geel en blauw en met spikkeltjes en sterretjes en tierelantijntjes; ze zagen er werkelijk prachtig uit. De dag voor Pasen was hij ermee klaar. Maar toen moest hij ze nog overal gaan verstoppen: in tuinen en in het gras van de weilanden en op de gekste plaatsen, door het hele land. Gelukkig had hij een heel grote bakfiets bij zich die heel hoog opgeladen was met de kleurige eieren, want anders had hij steeds naar zijn voorraad teruggemoeten. Hij werkte tot vijf uur 's morgens door en toen begon het tot overmaat van ramp nog te regenen ook. Maar hij was bijna klaar, verstopte zijn laatste eieren en reed toen op zijn lege bakfiets door de regen naar zijn lekkere warme hol, waar hij meteen in slaap viel van moeheid.

Diezelfde morgen - paasmorgen dus - begonnen de kinderen naar eieren te zoeken, zodra ze waren opgestaan. Maar wanneer ze de eieren vonden, zetten ze verbaasde en verdrietige gezichten.

"Die eieren zijn helemaal niet gekleurd!" riepen ze uit. "Het zijn doodgewone witte en bruine eieren. Zijn dat nou paaseieren?!"

"Ja, dat is gek," zeiden hun vader en moeder. "Zo iets is nog nooit gebeurd? Zou de paashaas soms ziek geweest zijn?"

De hazen hoorden dat er niet een van al die paaseieren gekleurd was en ze begonnen hard te lachen en renden meteen naar de konijnen om het te vertellen. En de konijnen maakten Bastiaan wakker en riepen:

"Wat ben jij nu voor een paaskonijn? Je hebt de paaseieren helemaal niet geverfd!"

"Niet geverfd!" riep Bastiaan boos uit. "Watzegjemenu? Dagen en nachten heb ik geverfd, zonder ook maar een uurtje slaap. Kijk, daar staan de lege bussen nog."

Hij liep naar de ingang van zijn hol en raapte een van de lege bussen op. De bus was behoorlijk natgeregend, maar het etiket hing er toch nog zo'n beetje aan. WATERVERF stond er op het etiket. Bastiaan keek ernaar en riep toen:

"Waterverf! Ja, natuurlijk dat er geen kleur meer op die eieren zit! Allemaal weggeregend! Mijn mooie kostelijke kleurtjes weggeregend!" Hij keerde zich tot een stuk of wat helpers die de potten verf hadden gekocht en ging verder: "Uilskuikens! Uilskonijnen! Wie koopt er nu waterverf! Wie koopt er nu verf die niet tegen water kan!"

"Je hebt het toch zelf ook niet gezien?" merkte een van hen op.

"Nee, omdat ik het te druk had!" riep Bastiaan. "Maar ik doe het niet meer. Ik wil geen paaskonijn meer zijn. Allemaal werk voor niks. Au! Ziejewel, reumatiek krijg ik ook al." En hij ging weer op zijn leger liggen en was binnen een minuut in slaap.

Het volgend jaar was er niet één konijn dat paaskonijn wilde zijn. En de paashaas was te oud, dus kozen de hazen een nieuwe paashaas die jong en sterk was en zei: "Een paashaas moet een haas zijn."
» Reageer (0)
10-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.in deze tijd van het jaarhttp://oi48.tinypic.com/nqvko.jpg


in deze tijd van het jaar
nu de dagen beginnen te lengen
wens ik jullie al het goede
wat Pasen je kan brengen
moge de schoonheid van dit seizoen
de winter vlug verdringen
en dat de vreugde van Pasen
jullie het hele jaar omringen
» Reageer (0)
18-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speels meisjehttp://oi49.tinypic.com/122zpu0.jpg


jij speels meisje
springend op de groene velden
met je blonde meisjesharen
gaat je springtouw op en neer

kleine dame van de wereld
met je mooie frele handjes
probeer je sprongen te maken
in je jonge leven

je veert als een twijgje
in een briesje omhoog...omlaag
het snuitje wipt gelaten en
je zingt een vrolijk liedje

speel maar kindje met je touwtje
spring op deze blauwe aarde
en vergeet nooit deze groene velden
waar je als jong meisje speelde» Reageer (0)
11-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik kus je schouder en je haarhttp://img11.imageshack.us/img11/818/donderdagf.jpg


zacht glijdende vingers door je haar
je geest komt tot bedaren
gevoelens afgestemd op elkaar
violen klank met duizend snaren


jouw zachte stem klinkt als muziek
die klank kon mij bekoren
je praat, beweegt vol romantiek
ik ben voor goed verloren

ik kus je schouder en je haar
fluister duizend lieve woorden
we zijn er alleen nog voor elkaar
en engelenzang dat ons bekoorde» Reageer (0)
31-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.teddybeerhttp://img94.imageshack.us/img94/6512/teddybeer.jpg


Ergens is een vriendje,
die heel veel van je houdt,
hij wil altijd bij je blijven,
hij vindt jou lief, al ben je stout.

Hij zal er altijd voor je zijn,
hij vertelt ook nooit iets door,
als alleen hij het maar mag weten,
fluister het zachtjes in zijn oor.

Het is jouw trouwe maatje,
met liefde pak je hem steeds maar weer,
oud en misschien versleten,
maar wel de liefste teddybeer.» Reageer (0)
26-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben er voor jou
http://img521.imageshack.us/img521/670/maandag.jpg


Vergeet me niet.
Als je door het bos de bomen niet ziet.
Ik ben er voor jou.
Nooit laat ik je in de kou.
Je zal steeds mijn engeltje zijn.
Of dat nu in vreugde is of met pijn.
Onze vrienschap is speciaal.
Hij zal altijd blijven bestaan.
Weet gewoon dat ik er steeds voor je ben.
En dat ik daarvoor geen grenzen ken.
» Reageer (0)
26-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De drie kleine biggetjes


De drie kleine biggetjes

Het bekende Engelse sprookje "The three little pigs"


http://img91.imageshack.us/img91/2479/16dgf2.jpgLang geleden was er eens een oude zeug en die had drie biggetjes. En omdat ze niet genoeg had om hun te eten te geven, stuurde ze hen de wereld in om hun geluk te zoeken.

De eerste die wegging, ontmoette een man met een bos stro en zei tegen hem: "Alsjeblieft man, geef mij dat stro om er een huisje van te bouwen." Dat deed de man en het varkentje bouwde er een huisje van.

Niet lang daarna kwam er een wolf aanlopen die aan de deur klopte en zei: "Varkentje, varkentje, laat mij erin." Waarop het varkentje antwoordde: "Nee, daarin heb ik geen zin, je komt er niet in!" De wolf antwoordde daarop: "Dan blaas ik maar en dan proest ik maar, en zo blaas ik je huisje uit elkaar." En toen blies en proestte hij, blies het huisje uit elkaar en at het kleine varkentje op.

De drie kleine biggetjesHet tweede varkentje kwam een man met een bos takken tegen en zei: "Alsjeblieft man, geef me die takken om er een huisje van te bouwen." Dat deed de man en het varkentje bouwde zijn huisje. Toen kwam de wolf eraan, die zei: "Varkentje, varkentje, laat mij erin."

"Nee, daarin heb ik geen zin, je komt er niet in."

"Dan blaas ik maar en dan proest ik maar, en zo blaas ik je huisje uit elkaar," antwoordde de wolf ook deze keer. En toen blies en proestte de wolf, en hij proestte en hij blies, en tenslotte blies hij het huisje omver en at het varkentje op.

Het derde varkentje kwam een man tegen met een vracht stenen en zei: "Alsjeblieft man, geef mij die stenen om er een huisje van te bouwen." De man gaf hem de stenen en het varkentje bouwde er zijn huisje mee. Toen kwam, net als bij de andere varkentjes, de wolf, die zei: "Varkentje, varkentje, laat mij erin."

"Nee, daarin heb ik geen zin, je komt er niet in."

"Dan blaas ik maar en dan proest ik maar, en zo blaas ik je huisje uit elkaar."

En de wolf blies en proestte, en blies en proestte, en hij proestte nog eens, maar hij kon het huisje niet omver krijgen. Toen hij merkte dat hij met al zijn blazen en proesten het huisje niet omver kon blazen, zei hij: "Varkentje, ik weet een mooi veldje met knollen."

"Waar?" vroeg het varkentje.

"In de tuin bij het huis van meneer Smit. En als je morgenochtend klaar bent, kom ik je afhalen en gaan we er samen een paar halen."

"Heel goed," zei het varkentje. "Ik zal klaar staan. Hoe laat wil je gaan?"

"O, om zes uur."

Het varkentje stond om vijf uur op en haalde de knollen vóór de wolf kwam. Die kwam om ongeveer zes uur en zei: "Varkentje, ben je klaar?" Het varkentje zei: "Klaar? Ik ben alweer terug en ik heb een mooie pot vol gehaald voor het eten." De wolf werd hier erg boos over, maar hij dacht dat hij het varkentje toch wel op de een of andere manier te pakken zou krijgen. Daarom zei hij: "Varkentje, ik weet een mooie appelboom te staan."

"Waar?" vroeg het varkentje.

"In het grote park," antwoordde de wolf, "en als je wilt, haal ik je morgen om vijf uur af om wat appels te gaan halen."

Het kleine varkentje nu repte zich de volgende morgen om vier uur het huis uit en hoopte terug te zijn voordat de wolf kwam. Maar hij moest nu verder lopen en ook nog in de boom klimmen. Zo kwam het dat hij de wolf aan zag komen toen hij net bezig was weer naar beneden te klimmen. En je kunt je voorstellen dat hij erg bang werd. Toen de wolf eraan kwam, zei hij: "Hé, varkentje, was je hier al vóór mij? En zijn het lekkere appeltjes?"

"Ja, erg lekker," zei het varkentje. "Ik zal er eentje omlaag gooien." En hij gooide hem zover weg dat, toen de wolf weg was om hem op te halen, het varkentje naar beneden sprong en hard naar huis liep.

De drie kleine biggetjesDe volgende dag kwam de wolf weer en zei tegen het varkentje: "Vanmiddag is er jaarmarkt in de stad. Ga je mee er naar toe?"

"O ja," zei het varkentje, "ik ga mee. Hoe laat sta jij klaar?"

"Om drie uur," zei de wolf.

Het varkentje ging zoals gewoonlijk eerder weg en kwam op de markt aan. Hij kocht een regenton, waarmee hij op weg naar huis was toen hij de wolf zag aankomen. Toen wist hij niet meer wat hij moest doen. Hij kroop in de regenton om zich te verbergen, maar toen begon de ton rond te draaien en rolde de heuvel af met het varkentje erin. Hierdoor werd de wolf zó bang, dat hij naar huis holde zonder naar de markt te gaan. Hij ging naar het huis van het varkentje en vertelde hem, hoe bang hij was geweest voor een groot rond ding dat langs hem heen de heuvel was afgerold.

Toen zei het varkentje: "Ha, ha, ik heb je bang gemaakt! Ik ben naar de jaarmarkt geweest en heb daar een regenton gekocht, en toen ik jou zag, ben ik erin gekropen en ermee de heuvel afgerold."

Toen werd de wolf toch zó vreselijk boos! Hij kondigde aan dat hij het varkentje op zou eten en door de schoorsteen zou komen om hem te pakken. Toen het varkentje begreep wat de wolf van plan was, hing hij een pot vol water op en stak er een groot vuur onder aan. En net toen de wolf door de schoorsteen kwam, nam hij het deksel van de pot en de wolf viel erin. Toen deed het varkentje ogenblikkelijk het deksel er weer op, kookte de wolf en at hem op als avondeten. En hij leefde nog lang en gelukkig in zijn stenen huisje.» Reageer (0)
25-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merry Christmas

Merry Christmas


http://oi49.tinypic.com/20uy3np.jpg


» Reageer (0)


Foto

Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto


hobbytop kerst_en_nieuwjaar


Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...Dank U

Foto


bestblogs kerst_en_nieuwjaar

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...Dank U


Foto

Foto

Archief per maand
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 09-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 08-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!