Nordic Walking&Wandelen
Inhoud blog
  • Gezondheidswandeling 12 mei 2023 Domein Roosendael
  • Sint Bernardusabdij Hemiksem 12 juni 2022
  • Wandeling te Herenthout 24 oktober 2021
  • Indian Summer Sunday 19/09/2021
  • Sunny Sunday Walking 4 oktober 2020

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    A.T.B.de Natuurvrienden afd:Edegem-Mortsel
    29-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nordic Walking Antwerpse parken 29 juni 2008
    Het was eindelijk zover voor de training te ondernemen,na zeer lange drukke activiteiten agenda.
    Gingen meteen het park Den Brandt binnen naar het grote middelplein achterzijde van het kasteel,om daar te starten met de warming-up oefeningen.
    Zetten ons in kring en daar vatten wij de eerste fase,enkel/voetoefeningen,vervolgens de enkeloefeningen,overgaande naar de knie-heup beenoefeningen.
    Dan het volgende armen push-up schouderoefeningen,de kano twist,kwestie van de schoudergewrichten en nek een goede beurt te geven.
    Eens alle spieren goed opgewarmd waren bloedcirculatie-hartritme op peil waren konden we verantwoord op stap,meteen bruggetje over naar de achterzijde van dit park,waar ook heel wat joggers hun wekelijkse trainingen houden.
    Met een blik op het beeld David,om daar terug een kleiner pad te volgen langs wat heuvelachtige wegen dat via een tweede brug terug uitkomt op het grote grasweide,daar wilde we ook nog wat heuveltjes mee pakken maar het was versperd door linten (processierupsen) in dit gebied.
    Dan maar het Nachtegaal park,met een slinger weg te volgen tot aan de diertjes de Damherten,waar we genoten hebben en haalde daar ook onze jeugd jaren boven,ja toen stonden wij daar ook te genieten van die diertjes en zovele jaren later hielde wederom halt.
    Stapte op en gingen richting Melkerij maar de brug daar naar toe was afgesloten door werkzaamheden,het bovendek is volledig vernieuwd met houten planken en de leuning is in aanmaak.
    Dan maar een ommetje tot aan de geiten en kippen daar nog een laatste blik en toen hebben we onze cooling-down programma afgewerkt.
    Onze  tocht was specifiek gericht op 90 minuten training,de afstand was 4 km en met een goed tempo erin hebben we dit volbracht.
    Als afsluiter zijn we op het terras van de Melkerij,iets gaan drinken plus een gezellige babbel gedaan een ieder van ons is tevreden terug huiswaarts gekeerd.

    Sportieve groeten
    Mariette

    29-06-2008, 20:14 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderachtig Tongerlo-Westerlo 22/06/08
    P6220129.jpg picture by Edit_LazloP6080123.jpg picture by Edit_Lazlo Passiebloem,kabouterbos te Westerlo foto's van josé         

    24-06-2008, 14:07 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    22-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderachtig Tongerlo-Westerlo 22/06/08
    PICT0540.jpg picture by Edit_LazloPICT0547.jpg picture by Edit_Lazlo Mariette

    22-06-2008, 21:28 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderachtig Tongerlo-Westerlo 22/06/08
    PICT0544.jpg picture by Edit_LazloPICT0536.jpg picture by Edit_Lazlo  Mariette

    22-06-2008, 21:26 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderachtig Tongerlo-Westerlo 22/06/08
    Vandaag was onze trip gericht op Tongerlo-Westerlo,het weer was prima met af en toe  dreigende wolken,maar geen druppel gezien.
    Bijeenkomst op het binnen plein van de Abdij,nog één telefoontje van Jean dat ze komende waren dus nog even wachten tot iedereen compleet was.
    Dus konden op stap met 12 deelnemers,ons eerste bezoek was museum Da Vinci kroonstuk van alle kunst.Het Laatste Avondmaal van Leonardi Da Vinci,is de beste replica van de originele muurschildering werd gemaakt in 1507 in Italie,niet door Da Vinci zelf,maar door zijn meest getalendeerde leerling Andrea Solario.
    Verder het plein nog de "Boerenkrijgschuur",hier kan men geschiedenis van de Abdij en kloosterleven overlopen door de eeuwen heen.
    Na nog een laatste blik te werpen op dit prachtige domein,gingen wij buiten de poorten om ons te concentreren op het knooppunten stelsel,1 en 2 hadden we gedaan en gingen nu naar knp:3  langs dreven van Eikenbomen en daar ontdekte wij 3 achter elkaar kruipende rupsen,maar vlug de overzijde genomen.Eindelijk konden wij de statige dreven in gaan daar waren ook eikenbomen dus allemaal even attent zijn en niets aanraken,en ja daar op het eindpunt knp:3 was ook een haard van Processie rupsen,dus gingen naar het knp:7 en daar waren allemaal dennenbomen en prachtige varens,groen in een oase van rust in dit stuk natuur.De varens stonden te tintelen in het felle zonlicht,wij zaten op"De Beeltjens" is een historisch parkbos met rijke variatie aan naald-en loofbomen,dit was het voormalige jachtgebied van Jean de Merode om vervolgens aan een soort "Totem" te komen met verschillende wegwijzers.Daar gingen we verder naar het knp:129 omdaar nog flink wat te stappen door de schitterende statige bossen op dit eindpunt 129 en knp:21,daar stonden bijenkorven,enkele van ons gingen van nabij het eens bekijken zonder één steek zijn ze terug gekeerd.
    Toen zetten we koers naar het mooie Gemeentehuis te Westerlo dat een monumentale luxe uitstraalt,vroeger was het eigendom van Gravin Jeanne de Merode.
    Daar stonden wij vol bewondering voor,ook het fontein de Merode trok onze aandacht het fonkelde met al dat sprankelend water.
    Daar hebben wij op de trappen plaats genomen en genoten van dit schouwspel en foto's genomen.
    Vervolgens gingen wij via knp 6 onze laatste kilometers   langs boswachterhuisje-jeugdherberg en speeltuin richting Abdij,en natuurlijk door de geweldige warmte en droge tocht door dit unieke taferelen van sprookjesbos.
    Zijn we ergens binnengestapt om onze dorst te lessen"het Hof Van Sooi",de streek bieren werden besteld en enkele frisdranken en eindelijk konden wij onze droge kelen smeren.

    Sportieve groeten
    Mariette

    22-06-2008, 00:00 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    16-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizend kanonnen met water 15/06/08
    PICT0535.jpg picture by Edit_LazloPICT0534.jpg picture by Edit_Lazlo Kei tof met de Fons.
    Mariette

    16-06-2008, 12:30 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizend kanonnen met water 15/06/08
    PICT0533.jpg picture by Edit_Lazlofons1groepsfoto.jpg picture by Edit_Lazlo Wij zijn niet bang van de regen! Mariette

    16-06-2008, 12:28 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizend kanonnen met water 15/06/08
    Vandaag was de afspraak te Overmere Donk,maar tijdens onze rit kregen wij een enorm onweer met donder en bliksem,het viel er met bakken uit het water vloog tot over de wagen(echt bangelijk).
    Meteen werd het startschot gegeven en daar gingen een 24 tal deelnemers op pad,het was gestopt met regenen(voor hoe lang)!
    Het tempo zat er goed in en tevens werd er een babbel gemaakt onderling in onze groep,sommige waren nieuw en andere hadden we een tijdje niet gezien.
    Liepen door bossen en afwisselende landschappen waar met eindeloos kon kijken in weilanden,de paarden,ezels pony's stonden ook maar triestig bij met zulk slechtweer.
    Op een gegeven moment gingen langs de Schelde een stuk dijk wandeling,toen kregen wij een volledige laan water over ons echt stortregenen deed het,er was geen ontkomen aan geen beschutting,het water liep van mijn broek regelrecht in mijn bottines met resultaat zat ik met water tenen.
    Maar op de splitsing daar stond een crème glacé karretje,en dat werd benut iedereen met een ijsje en paraplu stond daar van te genieten op een regenachtige dag.
    Vervolgens kwamen we aan "Eendenkooi",een reservaat voor allerlei soorten eenden,maar die zaten er ook maar stilletjes bij sommige zaten precies op een eenzaam verlaten eiland.
    Door die geweldige wateroverlast was alles herschapen in modder-swimming-pools,zelfs de toegang naar de toiletten stonden volledig blank,het was echt jammer het had zo mooi kunnen zijn om hier prachtige foto's te maken van dit grote assortiment aan eenden.
    De weg slingerde langs de grote vijvers een oase van rust ging er van uit,als stads mus valt dit enorm op.
    Er werden op het bruggetje enkele groepsfoto's genomen,waar we tevens nog onze laatste blikken gooiden op dit prachtige natuurgebied Overmere Donk.
    Langs deze weg willen wij Fons heel hartelijk bedanken voor zijn inzet en organisatie voor Seniorennet fietsen&wandelen.

    Sportieve groeten
    Mariette

    16-06-2008, 12:15 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Averbode-VVV Toren Tessenderlo 1juni 2008
    jean3.jpg picture by Edit_LazloAverbode1juni081.jpg picture by Edit_Lazlo foto's genomen door Jean

    10-06-2008, 18:39 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    09-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Averbode-VVV Toren Tessenderlo 1juni 2008


    jean4.jpg picture by Edit_Lazlojean2.jpg picture by Edit_Lazlo Foto's genomen door Jean

    09-06-2008, 00:00 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Averbode-VVV Toren Tessenderlo 1juni 2008
    Klik op de afbeelding om de link te volgen   jean5.jpg picture by Edit_Lazlojean1.jpg picture by Edit_Lazlo

    09-06-2008, 00:00 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Averbode-VVV Toren Tessenderlo 1juni 2008
    Zondag 1 juni 14 uur waren we met een beperkt groepje(8 tal personen) bijeen gekomen onder de toren van de Abdij van Averbode.
    En deze keer was onze vermiste Frans er ook weer bij om deze wandeling mee te maken.
    De klok van de Abdij sloeg dan 2 keer...en we wareb klaar voor de tocht richting Tessenderlo.
    De ijscreem dreef begon ook al vol te lopen...maar om niet in de verleiding te komen om al van bij het begin een ijsje te gaan proeven gingen we maar langs het bos...eerst wat gezonde lucht inademen en de ijskarretjes lieten we links liggen.
    Dan even de weg over steken en we zaten ineens op de goede baan voor Tessenderlo de lange dreef dwars door de dennenbossen...Het was ook precies of we de enige wandelaars waren veel fietsers waren er wel.En dan eindelijk zagen we grote baan die we moesten oversteken en dan nog een eidje wandelen en deel 1 van onze wandeling zat er dan op...maar hoe dichter we bij het keerpunt kwamen,hoe meer fietsers we zagen.
    Eindelijk dan aan het cafetaria van de vvv toren...was het de keuze eerst iets drinken en dan de toren beklimmen,maar de keuze was vlug gemaakt,natuurlijk na een goede Keizer karel naar binnen gekiept kon ons aanmoedigen om de toren te beklimmen.
    Na een fikse klim werden we beloond op een prachtig uitzicht over het groene boslandschap.
    Dan terug naar beneden we moesten nog de ganse weg terug naar Averbode...maar we mochten toch niet vergeten even het bosmuseum binnen te stappen en er nog wat bij te leren over mezen en andere vogels...
    Na dit korte bezoekje..moesten we als voetgangers ons een weg banen tussen de honderden fietsers(VIVA VELO) om terug op het goede pad te komen richting Averbode.
    Weer deze lange rechte dreven volgen en het wandeltempo zat er goed in.
    Tot aan de vijvers van Averbode...waar we dan een tussenstop hadden,en terug op een terrasje een drankje consumeerde.
    Nog wat gepraat...en terug uitgerust,kon het niet snel genoeg gaan om een ijscréme dreef in te stappen en nog een lekker ijsje uit het vuistje te gaan smullen een ijskarretje.
    Na hier stopte dan ook de wandeling en na afscheid te hadden genomen ging iedereen weer tevreden naar huis...het was goed geweest en Frans en Fons hebben beloofd nog zo eens een wandeling te doen maar in Tielt Winge...Tot dan...
    (geschreven door) Jean-Jede

    Sportieve groetjes
    Mariette




    08-06-2008, 00:00 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    19-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olen Keizer Karelpad 18 mei 2008
    Nordicwalking18-5-08Olen004.jpg picture by Edit_Lazlo  MarietteNordicwalking18-5-08Olen003-1.jpg picture by Edit_Lazlo

    19-05-2008, 18:54 geschreven door Mariette

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olen Keizer Karelpad 18 mei 2008
    olen1.jpg picture by Edit_Lazloolen6.jpg picture by Edit_Lazlo  Mariette

    19-05-2008, 18:53 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olen Keizer Karelpad 18 mei 2008
    olen3.jpg picture by Edit_Lazloolen5.jpg picture by Edit_Lazlo Mariette

    19-05-2008, 18:50 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    18-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olen Keizer Karelpad 18 mei 2008
    Na een korte periode van rust,was het vandaag onze eerste uitstap in mei dit te Olen.
    De afspraak was op het marktplein en daar starten ook onze wandeling om het Keizer Karelpad te ondernemen en dit was 8 km.
    Het eerste kenteken hadden wij gevonden en waren vertrokken maar toen merkte wij ook dat het niet pluis zat,er waren door andere organisatie ook van die kenmerken aangebracht en dat was verwarrend.We zaten in een smal weggentje tussen de tuinen en plots gerinkel van gsm,hallo..we zitten verkeerd...ja wadde dan maar terug draaien hé.
    Dus er zat niets anders op dan de kaart te lezen en de andere persoon de beschrijving te raadplegen en zo konden we het traject volgen,moet wel zeggen dat alles zeer slecht was aangegeven.
    Vervolgens gingen wij over de gemeente Noorderwijk en dan kwamen we in Weeën terecht en daar stond een zeer mooie gerestaureerde Hoeve op een enorme lap grond.
    Vervolgens zegde het plan dat wij een Wijnstube zouden zien,vanaf de straat merkt men dit niet maar je moet echt zich begeven in de tuin en dan krijgt men een trap naar die wijnkelder,eens daar beneden is het een echt uniek decor,men kan daar wijnen proeven en kopen van vele landen,dit is uniek voor Vlannderen denk ik.
    Na dit bezoek gingen we terug op pad en eindelijk kwamen wij in de bossen terecht overwegend dennenbossen,hier vonden wij ook overblijfsels van  militaire kampen(Engelse)Teunberg".
    Op een gegeven moment liepen wij vlak naast de Boudewijnsnelweg met een geraas aan voertuigen,hielden effen halt bij een bank om wat te drinken en knabbelen en plots zagen wij een eekhoorn van de ene tak op de andere wippen.
    Allee oeps het laatste stukje van ons parcours nog te doen en kwamen langs een speeltuin en mooie huizen,en ja daar op het hoekje van een huis stond een schitterend exemplaar van Klaproos,en wat dacht je!
    De nodige foto's werden gemaakt er zaten ook biekes op dit bloemeke en maakte het nog mooier.
    Eindelijk bereikte wij het Marktplein terug en daar namen wij de auto's om ons te begeven naar die Wijnkelder,de nodige lekkere dranken werden besteld en konden genieten van de wel verdiende dranken en napraten over deze trip.
    Het was een mooie streek alleen jammer dat het parcours niet goed was aangegeven,dus zorg voor een goed plan anders is het hopeloos zoeken.
    Ook veel verharde wegen dus voor de nordic walking zorg voor je asfaltvoetjes een must.
    Sportieve groeten
    Mariette
    PICT0531.jpg picture by Edit_Lazlo

    18-05-2008, 20:42 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moederdag 11 mei 2008
    Moederdag

    Bloemenmaand mei,
    O wat fijn
    Nuances en bloemenpracht
    Zover het oog kijken kan.

    O wat fijn
    Rozen bloeien
    Bloemen plukken
    Eén voor jou

    O wat fijn
    Op deze dag
    Brengen een groet
    Met bloemen
    Lieve moeder

    Hoe kunnen wij jou
    Anders bedanken
    Daarom een boeket
    Rode rozen
    Liefste mama

    Mariette

    10-05-2008, 19:15 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flower Decor"Hallerbos"20 april 2008
    hallerbosfons.jpg Groepsfoto

    Groetjes
    Mariette

    20-04-2008, 21:31 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flower Decor"Hallerbos"20 april 2008
    PICT0524.jpg Hallerbos 3 picture by Edit_LazloPICT0530.jpg Hallerbos 2 picture by Edit_Lazlo  De kaart even bekijken,wie moet nog één stuk.
    Mariette

    20-04-2008, 21:17 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flower Decor"Hallerbos"20 april 2008
    PICT0520.jpg Hallerbos 1 picture by Edit_LazloPICT0521.jpg Hallerbos 4 picture by Edit_Lazlo  Boshyacinten...wauw wat is dat mooi.
    Mariette

    20-04-2008, 21:15 geschreven door Mariette

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 08/05-14/05 2023
  • 13/06-19/06 2022
  • 25/10-31/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 05/10-11/10 2020
  • 25/11-01/12 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 19/11-25/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 20/11-26/11 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 30/11-06/12 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 08/12-14/12 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 10/12-16/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 21/11-27/11 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 14/12-20/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!