Ik ben lenie
Ik ben een vrouw en woon in Mezquitilla (Spanje) en mijn beroep is gepensioneerd.
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: de computerde tuin en lezen.
Ik ben Lenie en 43 jaar getrouwd met Coen.
Wij hebben twee zonen en 4 kleinkinderen.
Vanwege mijn gezondheid wonen Coen en ik al 20 jaar in het zuiden van Spanje
1 kg lamsschouder of bout peper-zout ½ theelepel komijn ½ theelepel kaneel 1 dl olijfolie 2 grote uien gesnipperd 3 tenen knoflook fijn gehakt 5 dl bouillon 1 el rozijnen geweld in sherry 1 el amandelen grof gehakt
Spoel het vlees af en dep het droog. Wrijf het in met peper zout,kaneel en komijn. Verhit de olijfolie in een stoofpan en fruit ui en knoflook glazig. Vlees toevoegen en rondom aanbraden. Giet bouillon bij en zoveel water dat het vlees onder staat. Stoof het vlees een uur met deksel erop ,op middelmatig vuur. Voeg aan het eind de rozijnen en amandelen toe. Eet smakelijk