Ik ben lenie
Ik ben een vrouw en woon in Mezquitilla (Spanje) en mijn beroep is gepensioneerd.
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2025 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: de computerde tuin en lezen.
Ik ben Lenie en 43 jaar getrouwd met Coen.
Wij hebben twee zonen en 4 kleinkinderen.
Vanwege mijn gezondheid wonen Coen en ik al 20 jaar in het zuiden van Spanje
Er zijn hier heerlijke kazen. Van koemelk: Tetilla een zeer jonge ,milde en romige kaas ,in de vorm van een piramide. San Simón-pikante halfzachte snijdbare kaas.. Arzúa Ullao-half zachte kaas ,lijkt op Tetilla,maar doordat hij langer gerijpt is ,is hij pittiger. Máhom Menora-iets zure half zachte kaas uit Menorca. Van schapenmelk: Zamorano-een pittige harde kaas. Burgos-spierwitte vochtige en licht gezouten kaas. Manchego-van de manchegoschapen ,je hebt ze in diverse rijpings graden. Torta de Casar-kaas uit Extramadura van binnen erg zacht en zeer sterk van smaak. Roncal-uit Navarra ,van zacht kruidig tot pikant. Idiazábal-baskische harde kaas ,soms gerookt. Fronchó-harde kaas uit Aragon ,wordt soms geitenmelk aan toegevoegd. Tupi-zachte kaas uit de Pyrineeën met wat likeur erdoor. Van geitenmelk: Picón-Cantabrische schimmelkaas. Queso curado al vino de Murcia,geitenkaas in de rode wijn gerijpt. Montsec-harde Catalaanse geitenkaas van binnen spierwit,wordt tijdens het rijpen met de as van verbrand hout ingewreven. Cabrales-Asturische schimmelkaas gerijpt in kalkgrotten. Ibores-harde kaas ingesmeerd met olie en paprikapoeder. Majorero -kaas uit Fuerteventura. Queso de cabra-harde geitenkaas uit de bergen van Andalucië. Camerano -jonge geitenkaas,wordt in wilgentenen mandje verpakt. Mató -jonge geitenkaas uit Catalonië. Quesucos -kleine kaasjes van 1 kilo