Ik ben lenie
Ik ben een vrouw en woon in Mezquitilla (Spanje) en mijn beroep is gepensioneerd.
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: de computerde tuin en lezen.
Ik ben Lenie en 43 jaar getrouwd met Coen.
Wij hebben twee zonen en 4 kleinkinderen.
Vanwege mijn gezondheid wonen Coen en ik al 20 jaar in het zuiden van Spanje
Zeeduivel van de visser. 4 zeeduivels filets a 200 gr. 4 gambas zout en peper 3 el olijfolie bloem kleine gesnipperde ui 1 el gepelde amandelen 3 tenen knoflook in dunne plakjes 1 gedroogde Spaanse peper,zonder zaden en fijn gesneden 1 bosje peterselie 1 snee geroosterd witbrood 1,25 dl witte wijn 2,5 dl visbouillon 8 gekookte reuzen garnalen.
Was de filets en gambas,dep ze droog en wrijf ze in met zout en peper,even in laten trekken. Verhit de olijfolie,haal de filets en gambas door de bloem en braad ze kort aan beide zijden aan. Leg ze in een vuurvaste schaal. Fruit in de rest van de olie de uien glazig,voeg amandelen,knoflook,Spaanse peper toe en bak het kort. Dan de fijngehakte peterselie en stukken brood,schenk de witte wijn erbij en breng het geheel aan de kook. Pureer de saus met de staafmixer en schenk de bouillon erbij. Laat de saus nog even koken en schenk hem over de vis. Verwarm de oven voor op 175 graden en stoof het gerecht in 10-15 minuten gaar. Garneer het met de reuzen garnalen.