Ik ben lenie
Ik ben een vrouw en woon in Mezquitilla (Spanje) en mijn beroep is gepensioneerd.
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: de computerde tuin en lezen.
Ik ben Lenie en 43 jaar getrouwd met Coen.
Wij hebben twee zonen en 4 kleinkinderen.
Vanwege mijn gezondheid wonen Coen en ik al 20 jaar in het zuiden van Spanje
4zeeduivelfilets a 200 gr. 4 gamba´s zout en peper 3 el olijfolie bloem 1 kleine ui gesnipperd 1 el gepelde amandelen 3 tenen knoflook in dunne plakjes 1 gedroogde spaanse peper,zonder zaden en fijngesneden. 1 bosje peperselie 1 snee geroosterd witbrood 1.25 dl witte wijn 2,5 dl visbouillon 8 gekookte reuzengarnalen
Was de filets en de gamba´s,dep ze droog,wrijf ze in met peper en zout en laat dat even intrekken. Verhit de olijfolie,haal de visfilets en gamba´s door de bloem ,en braad ze kort aan beide kanten aan. Leg ze in een vuurvaste schaal. Fruit in de rest van de olie de uien glazig,voeg de amandelen,knoflook ,spaanse peper toe en bak het kort. Voeg de fijngehakte peterselie en stukken brood toe,schenk de witte wijn erbij en breng het geheel aan de kook. Pureer de saus met de staafmixer en schenk de visbouillon erbij. Laat de saus nog een keer kort koken en schenk hem over de vis. Verwarm de oven voor op 175 gr. en stoof het gerecht in 15 minuten gaar. Garneer het met de reuzengarnalen